en tid som bara går och aldrig kommer igen

Jag gjorde ett sånt där test på facebook om hur socialt missanpassad jag var, resultatet var inte helt oväntat, ni kan ju gissa själva vad det blev.

Jag har varit ännu en tillmestadels plågsam timme nere på lombia. Jag saknar allting så obeskrivligt mycket. Blä!

Nu ska jag do the dishes och sen typ.. sova ? Har inte mycket bättre för mig.
So Long

genom vårens första rodnande natt

Varför beter jag mig alltid som att jag är tre år gammal och född utan hjärna? Dagens smartaste gärning är helt klart mitt nyligen avslutade apelsinätande - jag tål nämligen inte apelsiner. Iallafall inte att äta bara apelsiner. Smartare än smartast. Lasse här nedan, han är då betydligt smartare.



tisdag trettioförsta mars

Jag känner mig lite lurad, det känns verkligen som att det har gått längre än en dag den här veckan. Men jag funderar att ta ledigt på fredag och åka upp på torsdag kväll/eftermiddag, bara för att störa Carl och dem om de åker upp. Det är ganska trevligt det också.

Idag har jag bara gjort massa onödigt egentligen, först svenska, sen gjorde jag några mattetal i huvet innan jag gick till gymmet och tränade. Mats tyckte att jag borde få skoterskjuts till Tarfala, men han hade nog inte hjärta att förbjuda mig från att åka dit när jag sa att skoterskjutsen var en omöjlighet. Jag skulle stäcka på mig när jag åkte skidor och göra mina övningar när vi väl kom fram dit istället. Han ska även upp till Gränsen och spionera på mig när jag åker skidor till helgen. Mats är min sjukgymnast om ni inte förstått det, eller ja, just nu beter han sig mer som Hitler och tycker att det är riktigt roligt, men egentligen är han bara en sjukgymnast med makt över min rygg. Och hans Hitler-ledarskap är faktiskt bara bra, annars hade jag inte kunnat hålla mig från att förstöra rygen ännu mer.

Jag hörde en jättedålig remix av Kids med MGMT, att man har mage att förstöra en sån bra låt!

Nu ska jag göra nånting vettigt, fast jag har nog ingenting vettigt att göra. Hejdå iallafall

jag undrar bara en sak

..innan jag går och lägger mig; Var fan håller MSP2 hus när man behöver dem?
Det är såhär att jag måste göra förra veckans (eller kan det ha varit förrförra?) svenskauppgift och har noll koll på var mina papper är. Jag behöver veta VAD och HUR man ska göra. Såklart är det inte en enda av drygt 20 idioter som är inne på msn i nuläget, eller inte online-online iallafall. Okej kära klass, ni är inte idioter, eller jo ibland, Men jag tycker om er iallafall.

Jag får nog göra som jag alltid gör (eftersom jag alltid tappar bort pappret med instruktioner); improvisera!
Tjing

nära-döden-upplevelse

Jag är nu hemkommen från en vansinnesfärd i mattojärviskogen. Den utfördes mycket stilfullt och faktiskt med alla kroppsdelar i behåll. Stor eloge till mig och jag kommer nog ha träningsvärk något så djävulskt imorgon. Men det gjorde inte ont i ryggen och för det är jag evigt tacksam! (Tack gud (mig själv alltså) , tack jesus och tack jesus moster)

Nu ska jag typ duscha, kanske plugga lite, dricka litervis med vatten och isbitar och sen lägga mig i sängen och kolla film. Awesome


lägesrapport

solen gjorde nyss en attack in i mitt rum och det blev extremt ljust.
jag har även upptäckt att googlebrännan aka bajsranden är påväg och måste därför börja motverka denna.
eftersom det är så ljust och jag knappt ser var jag befinner mig ska jag sluta skriva nu.
och jag överlevde körkortsteorin än en gång. coolt

måndag trettionde mars

Vi sitter, återigen, och har engelska. Vi får som vanligt ingenting gjort och det verkar inte vara någon som bryr sig. Men man ska inte klaga. Just nu håller jag på att ladda inför mitt fysikprov. Jag är nervös faktiskt. men jag borde fokusera alla mina sinnen på att hitta en engelsktextad artikel om vad som helst som Erik så fint uttryckte sig.

Nu ska jag faktiskt försöka koncentrera mig. Men tankarna rinner så lätt iväg mot andra platser.


different kind of art

här, gott folk, har ni någonting underbart. konståkning kallas det. och just det här råkar vara konståkning med stort k. världsmästarinnan 2009, nytt världsrekord och ja.. världens bästa konståkare helt enkelt. och det är ju så vackert.



kors i taket

Thåström kommer till festivalen.
Jag gillar Thåström,


söndag tjugonionde mars

jag chansade rätt på datumet. (wooooow)

Hemkommen från ännu en helg (en lugn sådan) i gränsen. Inte mycket har hänt, Calle blev fasttejpad på en stol, Vilda mötte en gammal vän, Joel har en teori, andra Calle har ett ärr på kinden och min rygg har damp så jag kommer typ inte upp ur sängen på morgon, men äsch, livet snurrar på ändå. Robin har gett mig lite förslag på vad jag ska sysselsätta mig med istället, jag kan tillexempel skriva dödspoesi eller spara aktier, låter inte det lockande så säg? Eller så kan jag ju alltid hjälpa till med "bomba-lappis.tk" - vi som står upp för mänskligheten liksom.

Jag har lite beslutsångest när det gäller nästa helg, om man följer min policy lär det blir kul i gränsen, men mina kära farföräldrar vill mycket gärna att jag kommer till Tapojärvi och hälsar på. Hälsar på skogen, mörkret och ensamheten. Gränsen drar väldigt, väldigt mycket. Men jag borde åka till finland. Ja, beslutsångest som sagt, nästan lika svårt som att välja mellan dimman och att se klart. In fact så väljer jag ju mellan just de två sakerna. Och jag borde inte välja dimman. Men den lockar. Åh vad den lockar.

Nu ska jag be till gud ett tag för att mamma kommer hem så att jag får mat. För pga 220 kronorspizzan på lappis idag fick jag gå hungrig, och arg. Tjingenling

he-he

hahahahaahahaha, jag tror att jag och carro har skådat veckans händelse.


-

jag tappade motivationen för vattenanalysen. jag ska nog gå och hämta min telefon och ringa till tiddis och skälla ut henne istället, det känns skönt!

l o s t

De är försvunna, mina gruppmedlemmar Empoboy och Tiddis.
Jag antar att båda ligger hemma i tuolla respektive juliebögatan 6 och sover.
Empo påstod igår att han var sjuk, och att han kanske kunde ta sig i skolan imorgon (idag alltså). Lite förkyldning har inte dödat någon. Och Tiddis, aka den evigt trötta, gör som hon alltid gör - sover även fast jag har ringt och väckt henne två gånger.

Jag längtar till Safari. Fast dit kommer jag väl aldrig komma om Tiddis och Emil inte kommer. Synd Carro, men du måste nog hjälpa mig att strypa båda två om vi ska få oss en fika.
Nu ska jag fortsätta med denna förbannade vattenanalys. Alla älskar vi väl att bedöma vattens tjänlighet ur nitrithalts-synpunkt?

Jag är inne på Viktors användare, det vet han inte om (he-he). Och jag ska sno en ful bild (he-he). Alldeles nu (he-he-he).


(he-he)




 


fredag tjugosjunde mars

livet har fått tillbaka sin mening, äntligen är det fredag!
okej, en liten överdrift kanske, men jag känner verkligen lycka, eller något liknanade just över att bara vakna och inte bara tro utan att också veta att det är fredag, vilket betyder nästan inga lektioner, den obligatoriska fredagsfikan, färd till gränsen och förhoppningsvis lite annat trevligt också. Undra om dimman kommer lägga sig ihelgen? Ja, den som lever får se.

Jag fryser och mina ben luktar bodylotion som i sin tur lukar väldigt o-gott. Men snart ska jag föna håret, då blir varm och gosig. Cute-n-cuttly, som mina kära Madagaskar-pingviner skulle ha sagt.

Nu måste jag kila


relief

Jag har engelska, jag lever och jag har fått veta att fysikprovet är framflyttat till måndag!
Dock måste jag fortfarande jobba idag och även träna, dagen blev alltså inte kortare bara för det. Jag känner inte riktigt för att springa omkring på Safari, hade suttit finare med en stol, en kladdkaka och en latte macciato.

Viktor går på högvarv. (på tal om ingenting)

Det är ganska intressant.

Jag längtar till imorgon, fredag är min dag - helt klart. Dessutom har vi ingen fysik så jag slutar tolv vilket betyder att jag hinner förbi Athletican efter skolan. Sen åker jag till gränsen, så skönt! Fast dansa i dimman, det hade inte varit helt fel det heller. Men jag ska ta med min vän Elin till gränsen nån helg för lite dim-dans. (jag tror inte direkt att jag behöver tvinga henne)

Viktor går fortfarande på högvarv. (det går bra nu, 1500 grabbar, det går bra nu, 1700 grabbar, det går bra nu!)

Jag borde skriva min engelska , eller vad vi nu ska göra. Undra var Erik (våran lärare) är egenligen? Undra vad han gör på våra lektioner? Det är en bra fråga.

Nu ska jag sluta skriva


torsdag tjugofsjätte mars

Carro, jag missade bussen, jag tar den som går om fem minuter istället!

Varför sitter jag då här undrar ni säkert, men jag har grymt nära till min busshållsplats och bussen i fråga är alltid sen. Men nu ska jag gå, om jag inte är död ikväll efter denna mördartorsdag kanske jag skriver igen, bara för att ge ifrån mig ett litet svagt livstecken.

imorgon

..har jag fullspäckat schema. Först skola från åtta till halv tre, sen jobba från tre till åtta och sen måste jag köra igenom mitt rehab-pass innan jag får gå hem och råplugga fysik inför fredagens matteprov.

Nån som är avundsjuk?

Nä, jag tänkte väl det.
Nu ska jag typ sova, jag orkar inte vara uppe längre.

eufori

jag är helt uppe i varv.

grisbra

Jag fullkommligt älskar våra esteter, det är inget snack om saken!
Det här var exakt vad jag behövde för att bli lite inspirerad och överhuvudtaget motiverad till att fortsätta gå upp på morgon. Kan ju inte säga att mitt liv har särskild stor mening för ögonblicket. Jag och tiddis funderade när vi gick hem om vi sett något bättre, vi kunde inte komma på nånting så bra som vi sett på mycket mycket länge. Kung var det! Det fick mig iofs att sakna konståkningen, och allt vad det nu innebär, ännu mer. Men det fyllde mina behov att uttrycka mig på.. ja, det estetiska planet iallafall för stunden. Jag vill se den imorgon också. Inspiration kan man inte få för mycket av.
Helt underbart, jag önskar att jag hade haft en bra kamera att dokumentera händelsen med, min mobilkamera fingerar inte så bra i mörker om man säger så.
Nu ska jag städa, plocka undan i köket och plugga fysik, denna eviga fysik.
So long

onsdag tjugofemte mars

Vi ger det ett nytt försök; IDAG är det våffeldagen.
Idag är det även Grease-konserten som jag försökte gå på för en vecka sen med Vilda och Tiddis.
Idag måste jag plugga fysik.
Idag har jag ätit kladdkaka på *gissa var* med Elin, Johanna, Tiddis och Carro.
Idag har den sistnämnda personen berättat om hennes ännu icke-beprövade metod för att snika in på platser med åldergräns 18 år. Håll i er för nu kommer hemligheten; Ta på dig mössan!Vi var många som undrade vad som pågick i Sarris hjärna i det ögonblicket.
Idag har jag lärt mig hur man kan binda ihop aminopeptider med s-s-bindningar. Vi lär oss mycket livsavgörande saker på msp.

Nu ska jag plugga, eller fortsätta på tiddis 18-årspresent som hon antagligen aldrig kommer att få.
Tjohej

till min fruktade

Okej, det var inte våffeldagen, jag trodde det var onsdag (nej, jag är inte alls förvirrad).
Imorgon är det däremot både onsdag och våffeldagen, vilket även innebär körkortsteori, idrott och kemi, kanske även lite jobbande på kvällen. Jag måste hinna träna också. Nu ska jag plugga lite, jag har hyfsat mycket att välja mellan; fysik, matte, svenska, engelska. Jag måste nog ta tag i matten först och främst, missade den idag, och i fredags, och i torsdag också tror jag. Nej, inte i torsdags, för då hade vi ingen matte.
Jag ska som sagt plugga.
Tjohej

hitochdit

Idag har jag bara flängt fram och tillbaka, ätit mackor bakade på "olja" (det var egentligen citronolivolja vilket fick mackorna att dofta och smaka lite... lustigt), jag har alltid beundrat tiddis bakkonst, sen har jag varit på en halv kemilektion, varit hos Mats och fått nya direktiv angående min rygg, varit och klippt mig och nu ska jag till Safari och jobba till halv åtta. Fullt upp, lika bra det, slipper man tänka på annat.

en sång

waffle

Heter det så på engelska? Våffla alltså. Jag kom att det är våffeldagen idag, men tyvärr har jag ju typ århundradets tråkigaste kompis vid namn Tiddis som hatar allt som har med våfflor att göra. Såna människor borde grävas ner någonstans. Fast jag väljer nog Tiddis före våfflor faktiskt, av nån anledning.


  vs   
tiddis mot våfflan

tisdag tjugofjärde mars

Nu slirar det igen, jag hann inte till bussen som skulle ta mig till svenskan i tid imorse och orkade inte gå. Jag stannade hemma. Dessutom har mina svenskaböcker på något mysteriöst sätt gått upp i rök, vilket också är lite halvdåligt. Undra om jag kanske glömde dem i gränsen? Vi har iallafall nån uppgift som vi ska göra, och om pappret är i gränsen medför det vissa svårigheter för mig att göra uppgiften.
Jag ska till skolan lagom till kemilektionen, sen till Mats och få övningar på Atletican och sen till Helena och klippa mig. I eftermiddag ska jag testa springa, ryggen har vilat såpass länge nu så det kan funka! Jag håller tummarna iallafall.

Jag var på lombia igår och kollade på träningen, det var rent ut sagt hemskt, jag ville i princip bara lägga mig ner och storgrina där jag satt på läktaren. Det var inte kul, jag kommer då inte kunna besöka lombia en gång till denna säsong utan att typ bryta ihop totalt, man är ju stabil.

Jag ska till Tiddis snart, hon bakar mackor, det känns bra med lite tröstätande. Nu ska jag kila iväg, tjohej


måndag tjugotredje mars

Oh så glad jag är, eftersom livet helt enkelt bara leker, vi har börjat med körkortsteori och Rolf  - vilken man, vilken styrka, vilken snabbhet, och framförallt; vilket uttal! Kanske inte idag, kanske inte heller imorgon, men i sinom tid Rolf, då ska du bli min!
Allting är så underbart, huvudvärken dunkar i mitt huvud och jag har härligt blöta fötter.
En till riktigt bra sak är att Hedda har sålt sin stuga i Gränsen, ÄNTLIGEN slipper man familjen Perström. Jag menar, man har umgåtts med dem sedan man föddes, inte konstigt att man är less liksom.
Det var även blodpudding i skolan, så himla mysigt, jag har alltid drömt om blodbuddingar som kan döda.
Nu ska jag skutta ner i källaren och hänga tvätt, jag tror inte att livet kan bli bättre.
Hejsvejs!

detta inlägg är tillägnat carl och arvid.

En lång resa

Ja , vägen till gränsen blev lång idag , men jag har iallafall fått sömn nu, skönt! Av gårdagens kompanjoner har jag inte sett eller hört några livstecken. Ja just det , jag sa ju att resan blev lång . Anledningen till detta var att vi upptäcker när vi är i stordalen, att vi inte har nyckeln med oss . Då har vi kört typ 9 mil, bara att åka hem igen ;)så typiskt mig och min familj . Nu ska jag kanske ta mig till gränsen och gymma lite :)

hasta la vista

När mamma har slutat agera i slowmotion åker vi.
Jag känner mig irriterad, och trött, framförallt trött faktiskt. 
Oh, vad jag ska sova i bilen. 
Snark. 
Adjö,  


lördag tjugoförsta mars

jag har sovit en timme, jag är trött.
jag och mandy lyckades med en dunderkrasch på gruset/isen. den lämnade märken i min höft. 
det har kommit en massa snö i gränsen och hä sitter jag i stan.  
men jag är som flickan på russinburken, glad för ingenting!
Nu blir det apelsinjuice och inte mycket mer.
Toodiley


fanny hedda jag och vilda
typ säsongen 2006/2007

min dator har damp

msn funkar inte, nya msn kan ta sig. klockan funkar inte heller, den kan också ´ta sig. jag är skitstressad, jag vet inte riktigt varför.

Jag ska ner till lompis sen, jag Elin och Johanna och förhoppningsvis ökar våran trio på till några fler. Frågan är ävl bara hur man ska komma dit ner, bussen får nog bli min räddning, men jag tycker inte om att åka buss ;b Aja, nu ska jag äta. Hejdå

fredag tjugonde mars

Idag har jag varit virrigare än vanligt, och det säger faktiskt nånting.

Det började med att jag vaknade med ett ryck, hoppade upp ur sängen, packade väskan och skuttade iväg till gymmet, tränade (jag kan inte beskriva hur skönt det var) och skuttade hem, liksom i en bubbla. Väl hemma fixade jag mig och skulle åka buss till skolan, missade den och gick hem igen. Sen började jag ta ner tvätten när jag upptäckte att nästa buss gick, lämnade halva tvätten kvar i tvättstugan och sprang till bussen. När jag skulle kliva av bussen glömde busschauffören öppna bakdörren så jag kom inte ut, men jag stod där i min bubbla och sa inte ens nånting, hoppade av på nästa hållplats istället. Jag skulle egentligen till sjukgymnastiken, men sprang till skolan istället och in på mattelektionen och sa att jag inte skulle vara där, och att jag skulle till sjukgymnasten. Sprang tillbaka till sjukhuset och virrade runt där var man skulle anmäla sig, sen gick jag ner till Mats och fick sån där elmoj på ryggen. Sen sprang jag tillbaka till skolan och tog mina fysikböcker, riktigt varför visste jag inte eftersom det var en halvtimme till lektionen började, jag gick där i min egen värld några varv runt skolan och sen gick jag och satte mig utanför Stinas kontor och PLUGGADE! Jag har blivit duktig och känner mig riktigt stolt.

Sen var det fysik, jag och Carro var kung på .. vad det nu var vi gjorde och sen slutade vi. Jag började gå mot stan med Stina och Carro när jag kom på att jag glömt lite saker, sprang, pratade med Elin och klängde i lyktstolpar samtidigt. Sen gick jag till stan och mötta Carro. Vi tog en mysfika och ojade oss över att hon skulle åka bort och sen åkte Carro hem, jag gick vidare runt på stan och gjorde ingenting. Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem.

Varför skriver jag en himla massa onödigt ? I don't know, jag är helt virrig.
Nu ska jag sluta. Typ städa rummet, hämta resten av tvätten och packa inför morgondagen.
Hejs

kväll

jag vill spränga nya msn i bitar.

bara så att ni vet.

ysch

jag hittade några mycket.. ja, delvis snygga och delvis deprimerande bilder. ni får se den fula. jag ska sitta och vara deprimerad över hur jag för några år sedan såg ut medan ni kan skratta åt bilden. fint. hejdå


duktig petra

Ja, faktiskt, hör och häpna; Jag pluggar faktiskt till fysikprovet nästa vecka redan nu!
Det vänder, kanske den här våren kommer sluta bra ändå, hade ju varit trevligt.
Om en månad, och lite mindre, fyller Tiddis arton. Det är helt sjukt, det känns så långt borta. Men det känns som att det blir mer verkligt när Tiddis fyller år, Tiddis är ju nästan det närmaste man kan komma mig. Fyller Tiddis arton drabbar det mig också, eller ja.. jag vet egentligen inte riktigt vad jag vill få fram här. En fin present måste jag köpa. Nä, nu blir det vimsigt här. Jag ska dyka ner i ljudvågornas värld ett tag till.

morr

Msn funkar inte, det är irriterande. jag har ingenting att göra, verkligen INGENTING! Jag vill gå på gymmet men borde inte träna innan jag blivit frisk. Kommer väl sluta med att jag sitter och äter istället, det är typ det jag sysselsatt mig med de två senaste veckorna, tragiskt.

Imorgon är det fredag, ruggigt skönt. På planeringen just nu finns bara besök på sjukgymnastiken och endast en lektion i skolan, tyvärr råkar den vara fysik och göra så att jag missar tåget till gränsen. Men får se om jag åker upp imorgonkväll eller på lördag morgon, kanske har planer i staden. Man får väl se.
Nu är det fysik B som gäller, usch!

update:
jag har hittat ännu mer saker på hm, och jag söker fortfarande någon som är villig att betala.

torsdag nittonde mars

Idag fyller Stina 18! Grattis
(eller okej jag tror att det är idag)

Vi kom lite för tidigt till Greasekonserten igår, sådär en vecka för tidigt. Typiskt mig, typsikt Tiddis och typiskt Vilda.
Vi kommer fram till folkets hus och Vilda är den första att märka att det är helt och hållet tomt där inne - mystiskt. Vi ser en affisch och går fram till den. "Onsdagen den 25/3". Lätt att konstatera att det är en viss skillnad på den 18:e och den 25:e. Det var bara att vandra hemåt igen.

Egentligen skulle jag jobba på Safari idag, men jag är fortfarande sjuk. Det är ju inte så trevligt att hosta ner alla gäster och deras mat. Men imorgon tänker jag vara frisk, och jag ska jobba på morgon nio till tolv, sen är det bara fysiken och sen slutar jag. Mysigt! Då blir det gränsen.

Det var strömavbrott när jag vaknade imorse, ingenting fungerade, jag ringde till Tiddis och hon hade upptäkt samma sak, vi tänkte nästan gå till badis så att vi hade fått duscha innan skolan men sen kom strömmen tillbaka. Det var najs och nu ska jag duscha (i min egen dusch, alldeles gratis). Hejdå


onsdag artonde mars

Idag har esteterna sin Grease-konsert, jag Tiddis och Vilda ska gå och kolla. Jag håller på att plugga fysik, det är inte lätt, verkligen inte lätt. Och vi har prov nästa vecka.. blä.
Eftermiddagen har spenderats i min soffa, jag, min vän och datorn. Min vän umgicks med OC medan jag snarkade på i andra änden av soffan. Jag är helt utslagen, har sovit tre timmar inatt, ägnade mig åt diverse aktiviteter innan jag hann somna med lampan tänd åt fel håll i sängen på mina fysikböcker runt fyra-snåret. Klockan sju studsade jag upp, feber igen som vanligt, men inte så farligt, lika bra att gå till skolan. Egentligen borde jag väl bara ligga hemma och stirra upp i taket. Men det suger rent ut sagt.

Nu måste jag fortsätta plugga.
tingeling-tingeling


gränsen ihelgen, JAOHJA!


sleepless night

Jag är inte ens trött, jag tycker bara att det är varmt och äckligt och jobbigt att ligga i sängen. Jag tror att jag håller på att bli helt insane. Det måste vara avsaknanden av det som vanligtvis håller mig vid liv - konståkning, slalom och träning överhuvudtaget.

Jag har insett en sak, att om man har tid att tänka på verkligheten, på sitt liv och allt sånt där, så blir man lite lätt... låg. Iallafall jag. Jag har vanligtvis inte tid, och jag kan sånga att jag tycker mycket bättre om allting i min vanliga fart, livet, världen, mig själv. Det här ultrarapidstadiet jag befinner mig i nu just freaks me out , hur skriver man det bra på svenska?
Jag har insett en till sak, som jag egentligen insåg på sportlovet, jag får panik av att diska. Jag har ingen aning om varför, men jag blir helt.. ja, jag vet inte, panikslagen helt enkelt., jag får typ raseriutbrott och vill bara kasta saker och fly.. hmm, normal? Jag märkte faktiskt även liknande symptom på en diskande vän i K-jokk. Min hypotes är att diskning inte är bra för den mentala hälsan på grund av nåt outgundligt .. ja, inte vet jag. Diskmaskin åt folket.

Jag sitter och lyssnar på Black Sabbath och håller på att spränga mina trumhinnor känns det som, på nåt sätt känns det ändå bra, och så längesen det var jag lyssnade på Sabbath, jag ska bara säga att jag var ett stort fan när jag var liten, det är nog min pappas förtjänst om man nu kan kalla det för förtjänst (?). Jag tänkte lägga ut en låt också men den fanns inte på youtube, aja, Laguna Sunrise heter den och jag avrundar min Black Sabbath-afton lugnt med denna låt. Ja, stackars er som läste igenom det här, godnatt, om jag kommer somna nån gång


tisdag sjuttonde mars

Jag håller varje dag på att skriva fel månad i rubriken, jag vill fortfarande få det till januari. Jag är fortfarande hög på oc så jag känner mig lite off, pluggandet har jag lagt åt sidan och diskvattnet kallnar i köket. Tiddis kommer snart med behövliga gåvor (som börjar på bokstaven som inte börjar på k, om du fattar Vilda) och jag ska bjuda på glass. Dagen började tidigt, jag vaknade av att jag låg på min bäddade säng med endast två filtar som täcke i mitt kalla rum (jag tycker att det där med element helt klart är överskattat, kallt ska det vara!). Jag gick upp, duschade, och gissa vad jag gjorde sen? Jo, la mig i sängen och kollade OC. Helt plötsligt var klockan jäkligt mycket mer än den borde vara och det resulterade i att jag och min still going strong förkyldning fick springa till sjukhuset och min sjukgymnast, jag var helt kokhet och blöt när jag kom fram. Men hej, snabbt gick det iallafall. Mats skickade lite ström genom min kropp och sen bagav jag mig till skolan. Åstadkom inte särskilt mycket i skolan, som vanligt. Sen bjöd Tiddis på Safari, vi blev sittande där ett bra tag, och jag glömde beställa multigrovt bröd till min sallad, och personalen hajade till. När de till och med vet vad man äter in i den minsta detalj börjar det gå för långt. Herregud.

Nu väntar jag på gåvor från min vän, och ja.. jag ska nog städa diska och läsa lite fysik (inte kolla en endaste sekund oc!)
so long

måndag sextonde mars

kors i taket, jag har ingenting att skriva. det är bara något sjukt beteende jag har som gör att jag måste skirva varje dag, eller oftast har jag ju någonting att klaga på men idag... jag klarar om idag imorgon istället.

Jo, det är Natalies dag idag, kom nyss från en mycket trevlig fikastund hos henne. Grattis!
Jag är inne i ett OC-stim igen, så gissa vad jag ska göra nu`?

Just det - kolla OC! ;)
peace


feber

Jag tror att jag har feber igen, #%&¤!? så irriterande! Jag ska ut och göra Kirunas gator osäkra när pappa har slutat vara världens segaste människa (frågan är om det nånsin kommer att ske?). Det värsta med min bilkörning är att jag verkar gå bakåt istället för framåt, två av mina tre motorstopp i trafiken skedde igår, på den lilla stäckan mellan GK och Carro. Pappa bara muttrar, jag kör på. Det är så när man började på topp, det kan bara gå sämre. Tur att det är ett halvår kvar till jag fyller år.

Angående artonårsdagen. Min ångest är för stunden borta, det ska bli ganska roligt ändå. Men jag har sex månader på mig att ändra åsikt. Jag kan föreställa mig att jag sitter här, kvällen innan födelsedagen. Just nu känns det som att jag kommer vara livrädd, för vad är ju då nästa fråga? Jag har inget svar på den. Haha.

Nu ska jag tamejtusan få upp daddy från soffan. Hejs

söndag femtonde mars

Min jäkla förkyldning vägrar att gå bort! Imorgon SKA jag börja träna igen, jag ORKAR inte sitta still längre. Igår tog jag ut min överskottsenergi genom att sitta och slå pappa hela kvällen, jag är mogen - I know.

Jag har drömt helt sjuka drömmar inatt, det var huggormar, cancer och jag vet inte vad i en salig blandning. Människor överallt, burkar med intorkat apelsinfruktkött återkom på flera ställen. Allting utspelade sig i K-jokk iallafall, det är väl det enda jag är riktigt säker på. Drömmar är konstiga, det är ju nästan läskigt vad hjärnan kan hitta på. När jag vaknade fick jag nästan panik och trodde att jag hade sovit hur länge som helst, slängde mig efter mobilen som på något vänster hade flyttat sig från sängbordet in under mina kuddar, klockan var bara åtta. Lika bra att stiga upp ändå. Jag är fortfarande lika rastlös.

Nästa helg ska jag hitta på nånting kul att göra, jag klarar inte av att inte göra nånting. Vad säger du Vilda, ska vi välta byn? (Jag förväntar mig ett entusiastiskt JAAAAAAA!)
Nu ska jag göra frukost, jag gillar inte riktigt frukost, morgonen är ingen tid för mat.
På återseende



en sån jäkla ful bild!



jag måste bara få klaga lite

Tiddis (det svinet) har åkt till gränsen! Jag är både trött och rastlös och vill ha nånting att göra men har ingenting att göra. Känner mig som en fläskkorv dessutom, jag har ätit pizza. Inte min grej, usch, det var inte ens gott.
Jag ids inte skriva heller, hejdå


uppdatering 22.13
melodifestivalen är över, jag hade så tråkigt att jag satt och kollade på den idag. Opera-psychot vann. Det var ju...annorlunda iallafall. Jaja, åk till moskva och kom sist, inte bara för att vi inte kan skicka bra musik utan för att vi inte är polers med öststaterna. Bara för att jag skriver såhär kommer hon säkert vinna. Aja, sverige behöver vinna i nånting, vi har blivit dåliga i typ allt. Stackars vårat lilla land.

Jag är sjuk, jag kan inte andas. Jag ska sova. Lugna, tråkiga helger kan också vara bra ibland faktiskt, eller ja, den här helgen var ett välbehövligt stopp på min lilla nystartade dåliga trend. Jag har ätit en massa istället.
Sov gott (cupcakes, som jag skulle skivit om jag hade haft en supermodeblogg, vilken tur att jag inte har det då)

utmanad

..av Carro. Och varför säger man utmanad om sånt här?

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? "..på mina nya stövlar, och istället fortsätta vidare ner på betongen"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? en vägg

3. Vad såg du senast på TV? Lotta på Bråkmakargatan (den är ju skitbra! ;b)

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 17.40? (hade åtta minuter fel, hehe)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Tystnaden

6. När du senast var ute, vad gjorde du då? Jag gick mellan bilen och huset

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? Carros blogg

9. Drömde du något inatt? Inget jag minns

10. När skrattade du senast? Idag på GK (hej, jag är din lillasyster, aaaaaaaah)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Typ en tavla med massa foton

12. Har du sett något konstigt på sista tiden? Ja

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Helt okej tidsfördriv..

14. Vilken var den senaste filmen du såg? Twilight

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då? ALLT!

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: Jag är halvnorsk, eller egentligen stämmer inte det heller men halvsvensk, en och en halv fjärdedel norsk och en åttondel tysk. Ja då var det utrett! ;)

17. Tycker du om att dansa? Ja :)

18. George W Bush? Har inga speciella åsikter om den mannen i nuläget.

19-20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? Jag har ingen aning

21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? JA!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Jag har väntat på dig hela mitt liv!.

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? Alla som vill (ids snarare)

pferd

Min dag på GK är avklarad, jag har sprungit omkring med Milan på ryggen och varit hennes hopphäst. Säger ryggen aj-aj? Har inte kännt efter än, kanske ingen idé att göra det.

Jag måste tydligen betala våran träningsavgift på konståkningen för hela våren, trots att jag kanske åkt i två veckor eller nåt totalt. För att jag tydligen inte anmält att jag har varit borta, det räknas tydligen inte med att säga "Ingela, jag kommer inte kunna åka mer den här säsongen". Hmpfh.


lördag fjortonde mars

Det är mini-maxi idag, jag ska dit och kolla (gympatävling på GK!). Men först ska jag på stan, jag MÅSTE få slösa mina icke-existerande pengar!

Jag låter fortfarande som en crackhora när jag pratar, men vad gör det? I can keep my mouth shut, inteeee.
Jag ska hoppa in i duschen nu, katjing

update:
men gud, vad var det jag tänkte skriva?
Ah, just det, NYA FACEBOOK. Jag tycker att det är dåligt. Nån som håller med? Jag menar, det blev så "gyttrigt", man ser typ ingenting. Inte bra, inte bra.
Aja, jag har nyss ätit och kollat på första slalomåket i herrarnas världcupsavslutning i Åre. Aksel Lund Svindal har redan säkrat totalcupen genom en utkörning av Raich. Jag vet, det är bara jag som är intresserad. Jag vill också vara i Åre, jag tycker om Åre!

Jag ska föna håret och sminka mig innan jag beger mig ut på stan. Nån som vet när den öppnar egentligen? :b
Hejdå



bjäbb

Betygen har blivit hemskickade. Jag måste skärpa mig om jag nånsin ska bli nånting här i världen. jag blir så frusterad när jag vet att jag hade fast kunnat ha mvg i alla ämnen om jag bara försökt, alla kan ha mvg i alla ämnen om de bara försöker tror jag. Massa irriterande äckliga vg'n.
Jag har vg i samhälls a, historia a, kemi a, naturkunskap a, fysik a, och tyska tre. Sen har jag mvg i matte a , matte b, gis a, geografi a, och engelska a. 6 VG och 5 MVG. De fem sista kan jag vara lite stolt över iallafall.

nu ska jag inte plåga er mer idag kära bloggläsare, hejdå


HJÄLP

Mamma har upptäckt facebook, jag vill dö.



och carro, glöm allt jag sa om min konstnärliga sida ;)

fredag trettonde februari

fredag...

Det klingar fint i öronen men planerna är få. Jag ska nog tillvera en kulinarisk fruktsallad och sen lägga mig i sängen och kolla Twilight-filmen ca. 5 gånger. Det är så en sjuk kvinna utan umgänge gör. (Tiddis jag bjuder såklart in dig till filmen men du får inte smaka fruktsallad).

Jag satsar på morgondagen, eller nja.. det ska vara en LUGN mysig helg. Nu ska jag och pappa och handla..


..oj jag avbröt visst mitt i allting, nu är jag tillbaka iallafall. Jag har hittat kläder på JC, jag hatar kläder, de kostar ju så mycket, särskilt när det inte bara omfattar ett plagg utan flera tusen!
Jag har kört bil idag också, vad king jag är på det där alltså! Nu har jag även lärt mig att parkera på stan och att kolla på hastighetsmätaren när jag kör, dvs. jag har nu lärt mig att hålla hastigheten. Det var bra för mig och alla som befinner sig i närheten ;b Kurvor i hög fart är kul men mamma höll på att spränga mina trumhinnor sist jag försökte ;)

Nu ska jag kila, Hejdå

he-he

jag har en mycket rolig konversation med elin just nu, det fick mig på superhumör igen. nu ligger jag och småskrattar i min säng i mitt förutom skenet från datorn mörka rum. fult.

jag har sett Twilight nyss, awsome! fast flera hästländer efter böckerna men jag vill se mer. den är fängslande på något sätt, alla sätt :)
nu, godnatt

konståkningen

jag vet inte längre faktiskt, hur länge ska man orka fortsätta när det inte finns nånting speciellt att komma tillbaka till? fast det är ju så kul, sjukt jäkla kul. men jag orkar inte ha ont, orkar verkligen inte med det längre. jag är typ rädd för att göra saker bara för att jag vet att det kanske gör ont. hur ska man kunna gå framåt då? och jag menar, ingela har flyttat och jag tror inte att nån skulle sakna mig sådär skitmycket på isen eller på tävlingarna eller nåt. men det är ju så kul!

mitt humör verkligen sjönk till djupaste botten av de djupaste bottnarna nu. jag blev så less. framförallt på min rygg och allt den har ställt till med, och det är inte lite, just nu skyller jag allt på den. men hade den varit bra hade allting varit annorlunda, allting!

blääääää


det stör mig

Msn fungerar fortfarande inte, det stör mig. Min engelska fungerar inte heller, det stör mig också. Jag är sugen på nånting och även det stör mig.

..Nu är äpplena slut, ni kan ju bara gissa om det inte stör mig också?

Jag undrar om Erik kommer tycka om min engelskauppsats, jag har jämfört gruvarbetare med fågelhanars parningsdanser. Jag tror han tycker att jag är lite konstig, inte minst efter min och Tiddis lite väl hetsiga argumentation under nationella provens muntliga del.

Jaja, jag har två hundra ord kvar att skriva, måste börja bli färdig snart. Men det är mycket som stör - datorn, greys anatomy på teve, apelsinerna i köket, backen utanför fönstet... mest Greys faktiskt. Sen kommer apelsinen, datorn måste jag ändå använda för att skriva och jag kommer inte till backen. Jag kör på apelsin, nu
HEJDÅ

torsdag tolfte mars

God damn vad det är svårt att skriva på engelska! Förut var det typ världens lättaste sak men sedan jag börjat på hjampis har allt försvunnit. Sorgligt!

Jag är sjuk idag med, men imorgon måste jag gå till skolan, jag kan inte missa fysiken eftersom jag gick hem innan den i måndags. Blä.

Jag har ätit världens brakfrukost imorse, det händer inte ofta kan jag meddela. Jag har bakat scones, ätit fil med färska äpplen och bananer i och gjort riktig varm choklad med vispgrädde. Nu rullar jag fram. Men när jag blir frisk igen ska jag bli nyttig! Och jag längtar sjukt mycket efter att få anstränga mig, ta ut mig riktigt ordentligt! 

Nu måste jag fortsätta på engelskan, den ska liksom in idag ;b dååååligt.
Hejdå

 


åhneeej!

Ni har en engelskauppgift som ska in imorgon, och mitt papper med själva uppgiften är i skolan. Fast... erik är ju inte den mest stränga läraren jag träffat när det gäller inlämningar eller ansvartagande överhuvutaget, så det ska nog fixa sig. Annars litar jag på gud, jesus och hans moster som jag tidigare efterlyst men tror att de kanske har börjat vaka över mig också tillslut. Än har jag inga bevis på detta mirakel men jag litar på magkänslan.

Jag ska ta en promenad sen upp till backen och kolla på träningen tänkte jag, har inte lämnat huset på två dagar, dock har jag varit i trappuppgången och på balkongen, men pappa tyckte inte att det var tillräckligt långt från själva lägenheten för att räknas som promenad. Jag måste nog till mitt stora förtret säga att han har rätt.

Min dator har fått damp, den säger vaje dag att det är den första januari 2007, det stämmer ju inte riktigt. Kanske det är något tecken av något slag, min hjärna kanske fortfarande ligger på det datumet, sorligt isåfall. Fast ganska troligt ändå.

Nej, ingen mer dator idag, nu ska jag göra nånting konstruktivt istället.
tjohej

och förresten, varför fungerar inte msn?

efterlysning

TIDDIS VAR ÄR DU?

Klockan var drygt tio då Tiddis kom på sina längdskidor nerför Juliebögatan där vi bor, "Jag ska bara duscha och sen kommer jag" sa hon.

Nu, två timmar senare har hon fortfarande inte visat sina fula tryne någonstans. Då är den stora frågan om hon tappade kontrollen över skidorna, åkte rakt ut på Adolf Hedinsvägen och blev överkörd av 10.14 bussen, drunknade i duschen eller bara helt enkelt är den segaste människan i vår historia. Jag tror nog det senaste men hoppas på det första. Nej, såklart jag inte gör, men jag ska minsann döda henne när hon kommer. Förstår hon inte att jag har varit avskärmad från civilisationen i två dagar, är otroligt rastlös och behöver umgänge? Tydligen inte, hennes hjärna kan inte vara större än en ärta. Prinsessan med ärthjärnan minsann.

Nu ska jag ringa och höra om hon lever. Och så sätter jag in en FUL bild bara för att vara elak (mohahaahahahah, det där är mitt elaka skratt)


orkade inte leta efter en bild som var ful på riktigt men den här får duga så länge, hon kommer ändå stycka och därefter skålla mig.

:)

Förutom att det känns som att det har fastnat en fullstor igelkott i halsen på mig mår jag bra nu, det är najs!
Mitt rum är städat och luktar gott, jag är duschad och jag luktar såklart också gott, snart kommer tiddis och vi ska ge vårat bakande ett nyss försök, det kommer också lukta gott. Det är också najs!
Det är världens finaste vinter-/vårväder ute nu, skinande sol, lagom kallt och det luktar friskt. Det här är bra med Kiruna, det är sånt här väder man får energi att leva resten av året i den här staden av.

En bra låt, den luktar säkert också gott.


music


onsdag elfte mars

På fredag är det fredagen den trettonde - igen! Det var det förra månaden också. He-he, förresten visade det sig att fredagen den trettonde faktiskt var en otursdag, just nu kommer jag inte ihåg vad som hände men jag ska kolla upp det och meddela när jag vet. Mitt närminne är grymt!

Jag är sjuk fortfarande, det suger. helt seriöst, jag hade nästan hellre varit i skolan än att sitta ensam hemma hela dagarna, eller nej förresten där ljög jag. Men imorgon kommer jag vara alltför rastlös för att stanna hemma. Jag vill träna också, verkligen ta ut mig totalt, det hade varit alldeles alldeles underbart.  

De har längdskidor på gympan idag, tur att man missar det iallafall. Och det bra är att louise inte tvivlar en sekund på mina längdåkningsskills så det gjorde ingenting att jag missade den "obligatoriska" lektionen. Problemet är väl bara att mina skills inte är sådär överdrivet storslagna. Det blir träning under helgerna och påsklovet, men det är ju så svårt att efter en lång skiddag när man bara vill duscha, äta och umgås sticka ut och åka längdskidor. Dessutom är det nåt av det absolut tråkigaste jag vet. Jaja, life is a bitch.

Kan man dammsuga innan tio om man bor i ett lägenhetshus, jag menar, det kan väl inte vara nån som ligger och sover nu? Eller? Jag tar risken, man vet aldrig kanske någon nyvaken och alldeles galen granne kommer och stryper mig, jag skulle tippa på han däruppe. Eller är det två stycken "han" som bor där? Hmm.. mystiskt, jag är inte säker. Läskig är han/dem iallafall.


inte alls en gammal (och ful) bild på mig och tiddis - nejnej ;)

oj

Jag insåg nyss att SKF-trofén är i helgen, det är en av sveriges största nationella konståkningstävlingar, och den är i Luleå iår, Annis och Sanna är uttagna till tävlingen och jag vill se den. Fast jag vet inte om de andra tjejerna ska dit (ska ni det??), men jag vill isåfall också dit. Men äsch, jag missar allting roligt alltid så det kommer jag väl göra den här gången också. pessimist javisst

Jag har gjort ett fysiktal, WOOOOW, eller jag har klarat tal nr. 2 också, eller jag har tillsammans med facit kommit fram till ett till rätt svar men fattar inte varför. Dessutom såg jag att jag missade en lab-lektion igår och om Annelis hot från första lektionen stämmer - Missar ni labbarna är ni körda - är jag som ni kanske förstår... KÖRD!

Jag kände när jag satt och pluggade att energin började sjunka så jag bestämde mig för att efterrätt var nånting jag behövde - Hjortron, Grädde och Smält vit choklad. Mest hjortron och tillhörande blad som råkade finnas kvar i påsen faktiskt. Någon i min närhet verkar plocka med hela skogen när de plockar bär. Fast ett blad eller två har väl aldrig skadad någon, inte ett oskyldigt litet hjortronblad iallafall.

Jag har tråkigt, jag har inte städat och jag planerar att vara hemma imorgon också. Om jag inte skulle råka vakna upp alldeles frisk och kry vill säga (högst otroligt). Nu ska jag brottas lite till med fysikböckerna och sen sova (jag är trött!)

Jag har upptäckt en trevlig sak idag också, att mina brända OC Season 2-skivor fungerar. Happyface. Men jag vill ha en box, då har jag en komplett samling. Jag behöver även alla Twilight-böcker, alla säsongen av That 70's Show, Grey's Anatomy, Sagan och Ringen-böckerna, alla Harry Potter på engelska och alla Sex And The City-säsonger bara för att boxen är så snygg. Jag har kommit fram till att jag stör mig jättemycket på Carrie Bradshaw, hon är en bortskämd barnunge, så SATC har tappat sin tjusning i mina ögon. Men boxen är som sagt mördande snygg.

Och om någon har drygt 2000 kronor och lite mer till övers hade denna någon kunnat få spendera dessa pengar på min HM-beställning. Hör av er om ni känner att ni vill göra en god gärning för en stackars sjuk liten blondin.
Nu ska jag kanske inte skriva mer idag, men man vet aldrig.
So long

weekend wars

booring!

Jag har inte städat klart, dock har jag dammtorkat hela min bokhylla och lagt in alla cd-skivor i lådor som jag köpt för ca. 1 år sen, man är ju handlingskraftig. Men sen kom tiddis och vi bakade mackor och kollade på andra säsongen av oc istället för att städa.

Jag måste göra gårdagens fysik, kommer säkert vara sådär dödligt svårt som det alltid är, jag ska skaffa mig en privatlärare (någon frivillig?).

Dessutom har jag hittat en massa kläder i HM-katalogen som kommer ruinera mig, jag är redan ruinerad pga jackan med stort J som jag hittade i gränsen förra veckan. Jag kunde inte låta bli, fast jag ska få lite pengar av pappa sen.

Som sagt har jag ingenting att komma med idag, jag vill till Björkis och jag vill att det ska bli helg. Och så vill jag vara ensam i min husvagn, vad skönt det hade varit! Men icke.

Jag har kommit på att en kamera av något slag måste börja användas, jag vill dokumentera mitt liv i bilder. Det hade varit jätteroligt att ha sen. Se tillbaka och minnas allt fult och dumt man gjort, sorgligt nog är det lite brist på fina och smarta saker jag åstadkommit hittils i mitt liv. Men någon gång måste det vända, och då ska jag se tillbaka på mina fula och dumma minnen och skratta åt den person jag en gång i tiden var och vara lite stolt över mig själv, den person jag blivit.

Nej, städning och pluggning är det nu som gäller (och That 70's Show kanske)

tisdag tionde mars

det blev inget björkis för mig, min hals är så tjock att jag inte ens kan andas, jag är hemma från skolan och mitt rum behöver städas, det är jobbigt och jag vill upp till fjällen.

om jag mår bättre ikväll kanske jag åker, fast jag vet inte, sista tåget går klockan två, och det känns som att jag inte kommer må bättre då. (rim)

Nä, jag ska städa, duscha, laga mig frukost och sen vänta på att Tiddis kommer hem, tänkte liksom smitta ner henne litegrann (mohahahaha).

Och jag vill till gränsen!
Antar att det blir ett x-antal updates idag. x-antal oerhört ointressanta sådana.
Hej


he-he

Varför måste hultsfredsfestivalen vara så otroligt farlig i mina föräldrars ögon, jag vill se The Killers!

Ingen kvällsfika med Tiddis idag, jag ska packa om min väska och sen sova, mysigt. Hejdå

låtar vi minns

sportlov, onsdag kväll, den här låten


måndag nionde mars

Ni ska bara veta hur jag längtar till påsklovet, eller till helgen, bara jag får vara ledig, vara i Gränsen med folk jag tycker om och göra det jag tycker om. Men nej, man måste visst gå i skola, klockan åtta i morse stod Sara P med sin vattenanalys i högsta hugg och ja, verkligheten föll som en tegelsten ner på MSP2's huvuden.

Jag är inte i Björkis, jag har ont i halsen, ont i huvet, fryser som ett jag vet inte vad och har antagligen feber. Ska kurera mig under natten så är jag fit-for-fight imorgon klockan sju då tåget går (då jag redan promenerat ner till tågstationen med all packning i morgonkylan).

Jag har inte hunnit vara med Tiddis alls under lovet, hon har minsann blivit lite folkskygg. Men idag har vi satt igång kaoset igen. Vi har haft gissa-film-tävling i trapphuset utanför estetkorridoren, Tiddis lilla sjöjunfrun-imitation var snyggast, om inte min "exorcisten springer ner för trappan i brygga-imitation" tog priset. Ni skulle ha sett oss, det är då ett som är säkert.
Sen skulle vi åka buss, och ni vet mig och bussåkning - ajaj, inte bra! Om man lägger till Tiddis blir det bara ännu sämre så ni kan ju gissa vad som hände. Eller nej förresten, det är nog bäst att jag berättar storyn; Vi börjar med att missa bussen, vi fryser och tänker att om vi tar en buss till Tuolla blir vi både varma och så borde ju bussen vända i Tuolla och åka tillbaka till stan så vi hoppade på Tuollabussen. Sightseeing genom lompis nedre delar och sedan kom vi till Tuolla, längst bort, lägst ner. Vad säger inte busschauffören då om inte; Jag måste bara fråga, vad ska ni egentligen? Bussen stannar här och går inte tillbaka.

OJ

Jaja, det var bara att hoppa av, ställa sig på en ny busshållsplats och vänta på nästa buss som skulle komma. Den kom, den åkte trehundra varv genom stan, jag hann till och med somna och i samma veva kasta mobilen nedför mittgången. Två timmar efter vi kom från skolan ner till busshållsplatsen (rätt sådan) kom vi iallafall hem. Åt lite mackor och tyckte synd om oss själva.

Jag har inte misslyckats med något annat idag, inte än iallafall ;)
hejdå

sportlovsbilder


söndag åttonde mars

tillbaka till verkligheten! det känns som ett hårt jävla slag i magen.

jag tror att jag har haft det händelserikaste lovet någonsin! jag och elin har döpt veckan till veckan av misslyckanden, men riktigt kul har vi haft trots allt. eftersom allting som händer i gränsen stannar där tänker jag inte nämna desto mer. Vi har lärt oss en massa iallafall, att man inte ska gå och lägga sig klockan tre om man har träning klockan sju, att man inte ska måla på sina identitetshandlingar, att gränsenfjällets yta är för liten, att det inte är så jobbigt att gå upp på nordals och att det hjälper mot diverse åkommor, att man behöver mat och sömn för att saker och ting ska gå bra, att jag är sveriges klumpigaste människa, blandannat. Vi lider nu av den såkallade finska sjukan, symptomen innefattar oerhörd trötthet, frysattacker, ont i halsen och ont överallt annars också, nedsatt hjärnaktivitet (vilket vi - och pappa - fått märka under veckan) och en massa mer. Men äh, det var det värt. Säsongens skönaste åk har även gjorts i narvik igår då vi var där och åkte litegrann - grym snö! Jag älskar skidåkning, det är min drog.

Morgondagen kommer bli HEMSK! Jag hade nästan glömt att jag ens gick i skola, det känns så himla långt borta. Men jag och elin åker till björkis på kvällen, för vi ska vara föråkare på Flyg-VM tisdag och onsdag. Lite längre ledighet skadar ju ingen, eller hur?
Ge mig påsklov! Hejdå





en vacker, men JOBBIG morgon

RSS 2.0