hejdå

nu lägger jag den här bloggen på hyllan, för ett tag iallafall.

min nya blogg: http://petraloevberg.bloggspace.se yay!


,April - tjugofyra

haha, vi fick tillbaka geografiproven idag, och jag hade mvg, det trodde jag absolut inte, tur att Gunnar inte gjorde som stina och frågade hur lång tid vi hade lagt ner på pluggandet, det hade nog inte blivit mer än en halvtimme för mig, fast det fastnade ju tydligen någonting i huvet, men jag kommer inte alls ihåg vad jag skrev på provet. läskigt.

imorgon ska en svenska "romananalys" vara inlämnad, jag har ingen motivation över huvudtaget och känner att det kommer jag inte att få idag heller.

jag och elin ska till backen, får se om vi får med oss sara, hon kommer säkert :) nu är ylva och karin och tävlar i funäs, jag skulle först med, men sen ides jag inte, de vill inte heller åka men de måste ;/ haha stackarna.

nu måste jag städa rummet, och egentligen plugga, men det tar vi vid ett senare tilllfälle ;)

'cause you're the storm that I've been needing

, April - tjugotre

idag blev, åter igen, en ganska misslyckad dag. hade jag inte haft elli och tiddis vet jag inte vad jag hade gjort. (jag älskar er , ni är bäst) .
Dagen började iaf med att jag steg upp skittidigt , tänkte hinna duscha och fixa mig och plugga geografi. Jag klev alltså upp, duschade, torkade håret och sminkade mig, sen när jag läste geografi somnade jag och vaknade när tiddis ringde och sa att de stod utanför mitt hus och väntade. Jag flög upp, drog på mig kläder, borstade tänderna, tog min förbannade geografibok och sprang ut. jag såg ut och kände mig som ett as och som grädden på moset gick provet åt helvette. dö dö dö.
och eftersom jag och tiddis hade lgömt gympkläder fick vi uppgift av våran arga gympalärare att gå till coop och tillbaka, det var blött om fötterna och min lugg flög åt helvette eftersom jag inte hann fixa imorse, sen när vi hade gått till copp tyckte louise inte att vi straffats tillräckligt, så vi fick spela pingis, damp.
sen kom iallafall slutet på skoldagen och jag tiddis och elli (som vi plockade upp på vägen) gick hem, sen har vi fikat ,eller okej jag har fikat och sen har vi legat på min säng och kollat i gamla skolkataloger. jag behöver verkligen er, I really do





ca.21.00
Nu sitter jag här igen, jag ids inte göra nånting, jag har fått någon konstig underlig sjukdom, hur blir man frisk egenltigen?

jag och ylva har iallafall varit duktiga och varit på gymmet, och jag har bestämt att jag iaf ska ta 70 i ben till sommaren, lite skärpning, jag har tio kilo kvar.

men det är inte det som är det intressanta med gymmandet, det intressanta hände innan, haha. precis när vi kom in i sjukhuset kom en gubbe som jag bestämt kände igen, det var gubben som en gång började prata med mig elli och tiddis utanför intersport och tillslut tog han tag i ellis (eller nåns) arm när vi inte vilja följa med honom, vi skrek och sprang och så kom det en väktare och tog honom.

och jag sa iaf till ylva att han var läskig och att vi skulle skynda oss, och så började han fråga var rehab-avdelningen låg, och vi sa att vi inte visste och att vi inte hade tid, och så pekade jag på en skylt och så började ylva gå. då gick han efter ylva och liksom trängde in henne i väggen, hon typ slog honom och så sprang vi som dårar därifrån, och han följde efter men försvann sen. Då gick jag på toa och så satt vi på en bänk, och då kom han igen och började jaga oss och slå i väggarna och stampa i marken, jag typ gallskrek och så sprang vi ut och upp till akuten.. och vi var ju tvugna att gå tillbaka eftersom vi skulle träna. Skiträdda gick vi till sjukhusets huvudentré och sen till Atlethican, och vi såg honom men han såg inte oss, det var skitläskigt iallafall! haha, men jag asgarvade iallafall hela tiden, det där med att skratta är nog lite mitt sätt att hantera alla mina känslor, vilka alltid inte är så positiva men iaf.

jag känner mig faktiskt lite duktig, har tränat alla dagar denna vecka hittils och det tänkte jag fortsätta med veckan ut. Dessutom har jag inte ätit några sötsaker, JAG HÅLLER MIG! haha, men jag har ätit mackor, sånt händer. jag kan ju trösta mig med att jag har tränat allafall. ;b

och nu måste jag slita mig från min datanördiga värld och börja städa och plugga. jag orkar inte med skolan, jag orkar inte med så mycket överhuvudtaget, suck

jag tror att jag behöver dig, nej, jag vet att jag gör det.

, April - tjugotvå

egentligen ska jag vara i backen nu, det är sällan jag "skolkar" från träningen, men idag kändes det verkligen inte som att det var min dag, det var definitivt inte min dag igår iallafall. Imorgon har jag prov och nu har jag sjutton sidor geografi att läsa, HOJJA! jag måste börja nu, men jag har ingen motivation överhuvudtaget. Dessutom har jag ju mitt sötsakslöfte, skit, och jag är jättesugen på någonting gott, jag har ätit russin, jag är ju seriöst sockerberoende, det är inte bra. fast jag vet inte om jag vill ha godis/kakor eller nåt, jag vill ha god mat, inte mikrovärmd makaronipudding, som dessutom var äckligare än vanligt redan som färsk.
 
idag är det ett år sedan min mama bröt benet , bryter hon benet iår igen (alltså ett tredje år) dör jag, då flyttar jag till Tiddis och kommer inte hem igen.

hoff, jag känner mig dålig när jag inte är och tränar, men jag måste tvinga mig ut och springa ikväll. så nu ska jag se till att läsa geografin, sen springa och sen kolla desperate housewives, that's my plan. pussciao

, April - tjugoett

de håller på att göra om Pixbox, lite lustigt verkar det bli, hoppas att det inte blir tjorvigt bara.

Jag tänkte ju bli nyttig och sluta äta godsaker, jag har redan liksom bytit det, åt en chokladmuffin (som dessutom inte var god) på safari, och nu är det VERKLIGEN slut med sånt, iaf för denna vecka, jag ska se om jag håller mig, jag måste hålla mig, haha ;b och så tänkte jag väl springa från backen, undra om nån följer med mig ;B

på tal om springning ska jag imorgon köpa ett par ursnygga springbyxor, yay! ;) haha, men jag har massa kvar på mitt intersport-presentkort från i julas, så .. lika bra att slösa upp alla pengar man har på alla fronter. det är helt sjukt, jag har inga pengar på telefonen, inga på kortet och snart inga presentkort eller nåt heller. petris is pank ;) det brukar jag aldrig vara, jag har alltid varit en sån där "sparare", men icke längre.

nu ska jag nog byta om och göra mig klar, och äta och lite sånt. pusstjao


image18

endast för att jag håller på att dö av tristess

DIG:

1. Hur lång är du? lite mer än 1.70 Oturligt nog

2. Vad vill du bli när du bli stor? läkare, men det kommer jag aldrig att bli

3. Vad pluggar du? MSP

4. Har du långt hår? inte jättelångt,

5. Vilken hårfärg har du? blond

6. Sminkar du dig? jaa

7. Har du haft sex senaste månaden? nej

9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? svart, orange och vit 

10. Har du kysst någon idag? nej


FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? jo

2. Vem är bäst, mamma eller pappa? varierar

3. Hur många syskon har du? noll

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? "mmm.."

5. Vilken mat lagade din pappa senast? jag kommer inte ihåg

6. Hur många ställen har du bott på? typ 3 olika orter, flera ställen

7. Vem i din familj stör du dig mest på? mamma

8. Vilken familjemedlem är snällast? -

9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? kan ju bli lite svårt eftersom jag inte har några


KOMPISAR:

1. När var du senaste med någon kompis? idag

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? tiddis

3. Har du kysst nån kompis?

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? nej

5. Vem har du varit kompis med längst? hanna

6. Vem känner dig bäst? jag  

7. Längsta tid du varit osams med en kompis? en vecka kanske?

8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? beror på vem som hade på sig tröjan

9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? nej


KLÄDER:

1. Vad har du på dig nu? underkläder, fleecebyxor och stor blå jätteful t-shirt 

2. Har du bytt om idag? ja

3. Favorittröja? min stora blåa jättefula t-shirt ;b

4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? hmm..

5. Har du gett bort kläder nån gång? ja

6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? JAA!

7. Har du handlat kläder genom internet? jo

8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? nej

9. Fulaste plagget andra könet kan ha? det finns mycket fult

10. Vad använder du för skor? olika


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? ja

2. Klä dig annorlunda? ja

3. Vara dig själv? ja

4. Visa dig i bikini/badbyxor? typ inte

6. Pierca dig? ja, eller det beror på var,

8. Ha sex på offentlig plats? nej

9. Vara omogen? ja

10. Äta småkryp? nej


SKOLAN:

1. Vad heter din skola?  hjalmar lundbohm-skolan

2. Vad heter din favoritlärare? jag vet inte riktigt.

3. Vad är ditt favoritämne? hm... matte, eller historia

4. Snyggaste läraren på skolan? hahahaha

5. Har du bra betyg? jovars

6. Tråkigaste ämnet? fysik eller GIS

7. Har du skolkat mycket senaste året? nej

8. Har du fuskat på prov? nja

9. Hur tar du dig till skolan? går eller bil/buss

10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan? ne


RANDOM:

1. Vet du vem FATO är? no idea

2. När tuggade du tuggummi senast? tuggning pågår

3. När var du på semester senast? i somras

4. Vilken färg är det på din tandborste? lila tror jag

5. Är ditt hår tråkigt? ja

6. Vad har du för påslakan just nu? ljusrosa/lila

7. Vem såg dig naken senast? jag

8. Hur ofta duschar du? varje dag

9. Gillar du BUBBEL ROLLER? vet inte ens vad det är ;b

10. När ska du gå och lägga dig? vet inte


, April - tjugo

idag har jag varit i backen från ett till fyra, tiden gick skitfort och sen tänkte vi springa hem. Eller först var det så att vi skulle springa till Sara, men så skulle inte Sara springa, så då skulle vi springa, bara springa liksom, men när det väl kom till kritan så gick vi raka vägen hem istället. Jag hatar mig själv, jag är en lat flodhäst. om jag inte springer idag ska jag springa minst tre gånger nästa vecka, skärpning!

jag ville ju verkligen åka till gränsen, nu när säsongen är slut och jag har en massa tid till att leva får jag inte leva, gör någonting roligt, som att åka till gränsen tillexempel, och carl skrev att det hade kommit snö och jag är SÅ avundsjuk, ät mig.

hoppas tiddis och hennes familj inte kommer allt för sent hem från stugan idag, jag vill gå till henne och klaga lite på allting, allt som jag inte får göra rättare sagt. och allt som jag vill ha som är lite svårt att få,

jag vill ha jag vill ha jag vill ha, jag kommer aldrig få.



21.17-
Idag har varit en meningslös dag, en totalt meningslös dag, en totalt meningslös helg, förutom vildas lilla närvaro och mina slalomtjejor i backen, men annars, större delen av ingenting, skit!
jag ska bli nyttig , om jag ska till tunisien kan jag inte springa omkring och se ut som en degklump. jag har i detta nu börjat ett nytt liv, eller börjat om mitt gamla liv kanske man kan säga. vi får väl se hur det artar sig. nu ska jag verkligen försöka hitta på nånting meningsfullt att göra. yay

, April - Nitton

det blev inget gränsen, fanockså, jag var jättesugen på att åka ju! man mami ides inte, damp? nu har jag ingenting att göra idag , tack mamma!

har iaf varit med vilda i backen idag och kollat på tävlingar, mycket mysigt. det var kul och jag är helt imponerad av killarna, jag förstår inte hur de vågar, jag vill också. Men vänta bara, jag ska bli kung på det där! ;) jag och vilda har även kockat idag, vi skulle göra såna där french toast, men det gick inte så fantastiskt bra, men det gick att få ner iaf, det är ävl det viktiga.

usch usch usch, jag ville ju åka till gränsen, hoppas de har skittråkigt utan mig ;b haha, troligt. blä, men nästa helg vill jag upp, och på valborg of course ;) gränsen forlajf.


, April - arton

Hela veckan har det kännts som fredag fram till nu när det verkligen är fredag.
Idag har jag försovit mig, pratat med en alkis, varit på stan med elli, kommit försent till tyskan (sällan), varit på teater (som för en gångs skull var bra!) och på gymmet. Jag har alltså hunnit med ganska mycket, och jag fick inte IG på fysikprovet, tre poäng, nej fyra faktiskt, ifrån  ;b men jag ska göra om det så att jag kan få högre betyg ist ;) jag tror att det var fisko för en stor del av klassen ;D men det är sånt som häner, provet var för svårt helt enkelt! ;)

Ikväll ska jag kanske umgås med Elli och hennes man ett tag, och sen vet jag inte. Jag vill ha mat fast nu har jag ätit mackor (dåligt petris) och nu har jag ont i halsen, jag blir sjuk varje gång jag är ute och springer, eller jag blir typ småförkyld och så går det aldrig bort eftersom jag nu har börjat springa på allvar, haha. Men jag har varit hyfsat bra ända sen nyår. min axel gör ont och knakar på tal om ingenting.

Imorgon blir det först backen och sen kanske jag åker till gränsen om folket bestämmer sig för att åka, jag vill inte vara där ensam eftersom vilda inte är där. men nu ska jag kila, jag är less på datorn, tjing


, April - Sjutton

usch usch usch, idag har jag genomlidigt tidernas svåraste fysikprov. Fast egentligen tror jag inte att det hade varit så svårt om jag hade pluggat. Från och med nu ska jag aldrig mer börja plugga typ dagen innan, minst en vecka om det är matte fysik eller kemi. jajamän, jag ska bli duktig :D

igår fyllde tiddis år, var hos henne och fikade och var med hennes kusiner. Av mig fick hon ett presentkort på typ ögonbrynsmojs och ett fotoalbum med snygg-snygga bilder ;D haha, icke att skåda för allmänheten ;b Jag hoppas att tunisien blir av för min del också, jag vill verkligen åka utomlands. det är en vecka tror jag och det är sista skolveckan , YAY! Fast jag oroar mig lite för min frånvaro, men jag har iaf ingen ogiltig, så det kanske är lugnt, jag ska fråga någon nån gång ;b

ikväll ska jag till backen och sen ska vi springa hem till Sara, och imorgon måste jag på gymmet, tänkte gå igår men kom från tiddis ganska sent (därav hann jag inte plugga heller ;b), och så måste jag springa ihelgen, det går inte bra att komma igång med träningen ;D hhahaha jag har blivit lat, men nu måste det bli skärpning, annars kommer jag dö om vi ska köra beep-test eller nåt, usch usch usch

nä, jag måste städa rummet också, snart kommer jag få ohyra känns det som, liten överdrift kanske men ändå. tjingeling :)

, April - Tretton

du är ett svin och jag litar inte på dig en sekund, förstsäger du till henne att allt är slut och att du har en ny, sen två dagar efter, när hon precis accepterat och börjat komma på andra tankar, kommer du på att det var henne du ville ha iallafall, vad är det för jävla sätt? du är så jävla störd, förstår du inte att man inte bara kan göra vad som helst med vem som helst?

fast det hemskaste är nog att det inte är vem som helst, det är människan som du varit tillsammans med i två år. du har bara gjort hennes liv till ett helvette och hela tiden förväntar du dig att hon ska förlåta dig. du är inte värd henne. jag hoppas hur mycket hon än vill ha dig tillbaka att hon inte ger dig chansen, för hon vet vad du går för, hon vet att du är hopplös, du har fått tillräckligt många chanser nu, snart borde du börja förstå.... 

nu tror du en massa saker men du måste förstå att det är inte bara jag som inte vill att du ska vara tillsammans med henne, det här handlar inte om mig, det handlar om den som står närmast mig, den som jag kan berätta allt för och den som jag alltid ställer upp för. vi är mer än bara kompisar, lider hon så lider jag, så är det bara. och det måste du inse, vännerna är viktigare än kärleken, för när kärleken tar slut , vem ska du då luta dig mot?


, April - tio

idag fyller min kusin alva år, jag har inte ringt till henne, jag vet faktiskt inte ens hur gammal hon blivit, har mina aningar om att hon är född 2000, det hade jag också velat vara, då vet man alltid exakt hur gammal man är om man kollar på årtal, coolt. eller inte

jag var ute och sprang, sprang till lombia och tillbaka, och jag märker att jag har lite problem med att hålla A1-tempo, det är så tråkigt att springa sakta, jag döör. men jag springer ju inte skitfort heller så det blir säkert bra. jag ska hålla på med A1 till i maj nångång, då ska jag börja varva med A2, det ska bli skönt :)

jag har börjat fundera på om jag ska åka till funäs på 1:a Maj Trofén iaf, det är ju såhär avlutning på säsongen och allt. det känns lite tomt men samtidigt skönt, off, jag vet inte, och jag vet inte hur jag ska göra nästa år med konståkning vs. slalom heller, jag brukar alltid undra hur bra jag hade varit på respektive sport om jag inte hållt på med den andra, för håller man på med två sporter tappar man fokus och blablabla. På tal om fokus ska jag ringa till Ulla , har inte haft nåt sånt där samtal på jättelänge , och förresten , åker jag inte till funäs kommer jag inte ha någon chans att sänka mina punkter i slalom mer i år. för er som inte fattar är punkterna en slags rankinglista, och man ska ha så lite punkter som möjligt och man sänker dom genom att tävla . ;b

på lägret (med konståkningen) i helgen gick min dubbelaxel jättebra på söndan (et är ett konståkningshopp), den har inte alls fungerat i vinter, iofs har jag inte tränat så mycket konståking heller men den var klart bättre förra säsongen, suck, nästa år ska jag stå (klara) den , jag SKA! :D

nu borde jag antingen 1:plugga matte (uteslutet) 2:läsa min svenskabok (också uteslutet) eller 3:sova
jag tror att det blev alternativ 3 som vann, så puss&gull


tiddis, jag vet att du vill ha mig men det går inte ;) (internskämt)

, April - Tio

har nyss kommit hem från luleå, har varit där med klassen och treorna i två dagar, ganska intressant ;D fast det har inte hänt så mycket, först var vi på teknikens hus (treorna var och besökte universitetet) och gjorde några uppgifter. Sen åkte vi på stan och var där i fem timmar. När jag och tiddis var på lindex såg jag en mycket underlig BH, den såg helt sjuk ut ända tills vi insåg att det var trosor med rump-inlägg, vem fan har på sig något sånt? ;) mohahahaha. ja, rumpa har man u så att det räcker och bli över i alla fall. nu ska jag och min bakdel ut och springa av oss litegrann. Jag skriver kanske mer sedan :)

eller förresten, lika bra att dokumentera färdigt innan man går vidare till nästa mission i livet, när vi varit på stan var vi i våra stugor på Arcus och hade massa tävlingar, vi ettor och typ erik och nån annan från trean.. Tävlingsgren 1: Staketgång, Jag var skitbra första gången jag skulle gå, kom jättelångt, sen gick det utför men vårat lag vann iallafall. LAG AS ;) de andra hette lag bra ;) Tävlingsgren 2: Limbo - Återigen hade folket hittat en tävling just för mig, fast Natta vann men jag skyller på längden och så gjorde det ingenting eftersom vi var på massa lag. 2-0 till lag AS :) Tävlingsgren 3: Charader - har inte så mycket att säga om dom men lag as vann iallafall . Vi var helt enkelt bäst :) sen gjrode vi viskleken, det var kul.

arvid ramlade förrresten och knäckte vägbommen och fick åka in och sy typ fyra stygn precis under ögat, jag tror att han jagade erik eller nåt. och det bästa var att allting hamnade på övervakningskameran ;) hade velat se filmen, men nu ska jag kila. hejs :)

, April - Sex

Imorgon fyller annis byxis ;b men jag kan inte komma till henne för att vi har skola till tjugo i fem och sen ska vi tillbaka till skolan halv sex eller nåt sånt fult, skolan är äcklig. nä.. jag måste paca upp och bädda sängen, skriver sen ...... :)

, April - tre

I'm stuck with this feeling, will it never stop, never stop?
jag döööööööööööööööör! jag hade skrivit typ sveriges längsta blogginlägg nyss och så när jag sparade det hade det loggat ut och all min förabannade text var borta! #!&%?!# (jag illustrerar mina känslor ;b) Allting går emot mig och jag har ingen lust med det längre. Det ska iallafall bli skönt att åka bort, iofs är det till lule men whatever, det blir konståkning, gå på stan och vara med annis och emma, det var längesen, jag känner att det är det som behövs för att få mig på banan igen (hoppas jag).
den här veckan har det varit skitdåligt i backen och vi har typ inte haft träning, men jag har åkt några åk iaf, totalt bortkastad tid. jag vill till gränsen, jag vill ha kul och jag vill inte tänka på nånting, jag har inte varit i skolan en hel skolvecka sedan vecka 8, och det kommer jag inte vara på ytterligare två veckor, imorn är jag ledig och så ska jag till lule två dar nästa vecka. Jag oroar mig lite för svenskan bara, har bara varit på fem lektioner sedan nyår, hon måste tro att jag skolkar eller nåt ;b nu skulle jag behöva packa, klockan är tjugo i elva och jag ska packa, jag tänkte baka muffins och så ska jag duscha, plus att jag ska upp fem imorn, åker med tåget klockan sex. så, som sagt, jag behöver gå. puss och godnatt

, April - två

idag är en ännu sämre dar än de alla andra dåliga dagar, sämst! jag förstår mig inte på dig, det är inte humant, det är pinsamt barnsligt och jag vet inte om jag vet vem du är längre. du har varit den jag alltid har litat på, alltid kunnat säga vadjag tycker till. Och är det här tacken för det? Jag vet faktikst inte vad jag ska göra, det är sjukt. Det går inte bara utför, jag faller.

det är tur att jag har tiddis och elli iallafall, utan er hade jag inte klarat mig, ni är alltid där och även om ni inte förstår lyssnar ni, det är ju ett stort plus. ja, ni är bäst. puss & godnatt



- jag kollade förresten på lite bilder, har bilder på mig och annis från 3 st länsmästerskap, 2005 2006 2007 ;b and here they come


image15image16image17

nu är de inte i ordning, men ordningen är 2006 - 2005 - 2007 ;)!

, April - ett

Första april, det är idag man ska lura alla, känner inte för det idag. jag tycker förresten att det hade varit jättebra om man gjorde om blogg.se, så kul är det inte, men jag kan inte heller komma med några förslag på förbättringar.

snart ska jag iaf dra mig iväg mot skolan, skulle ha behövt plugga lite imorse, men jag ides inte, jag ids ingenting, vad är det med mig egentligen? jag behöver besöka staden också, fast nu glömde jag bort vad det var jag skulle införskaffa. hojja,

igår var det sista isträningen för säsongen och jag höll seriöst på att börja grina, säsongen är på tok för kort, jag vill ha is till slutet av maj, MINST! så tar idioterna bort den sista Mars, hur ska man kunna bli bättre om man inte tränar är min stora fråga?

nä, nu måste jag börja agera, annars missar jag bussen och ja.. det blir inte kul,

RSS 2.0