Aug. 27, 2013

Jag och Vilda åt thaimat.

Jättemycket.

Kan inte röra mig, ungefär så mätt är jag. Vill helst bara sluta existera, vakna upp imorgon som en ny - alldeles lagom mätt och inte alls lika otursförföljd människa.

Lägger mig i sängen och hoppas på det.

Fingers crossed.


Aug. 26, 2013

Måndag. Behöver man säga nåt mer?

Nä, faktiskt så har jag haft en alldeles utmärkt start på veckan (den såg ni inte komma va?). Mötte upp andra halvan av sovringens Dreamteam (hela LKAB's egentligen, det är vi som håller malmen rullandes.. hehe) för våffelfrukost på Ferrum. Löste världsproblem och klagade på livet.

Åkte hem. Insåg att jag måste diska. Diskjävel. Som vanligt när jag ger mig in på detta totala tidsslöseri och störningsmoment i vardagen blev jag alldeles manisk och städade hela köket. Ligger nu utmattad men rätt nöjd i soffan över mina i bokstavsordning sorterade kryddburkar, finputsade kakel och till och med över det äckliga fläktfiltret som nu ligger på avfettning. Ibland är jag stereotypen av en riktigt awesome hemmafru. Observera 'ibland'.

Nu är det hursomhelst ishallsdax. Som jag längtar!


Aug. 25, 2013

Jag är ledig, känns som att det var en evighet sedan sist!

Upptäckte dock till min stora förskräckeöse att jag glömt datorn på ishallen och därmed inte kan spendera dagen med att kolla How I Met Your Mother som jag sett fram emot hela veckan. Attans otur.

Annars händer det inte mycket. Min telefon är inte så värst samarbetsvillig för tillfället och har börjat strejka på morgonen. Andra dagen denna vecka jag vaknat av att ha försovit mig med en stendöd telefon på nattduksbordet. Tack för den. Tänker ju dock aldrig erkänna att iPhone bara är skit utan ska fortsätta vara den Apple-patriot jag varit de senaste åren. Fuck er alla andra, som tillverkar brukbara kvalitetstelefoner. Sånt är bara för losers.

Hej!

Lagom nöjd tjej.


Aug. 23, 2013

Trött, någon? Pax jag!

Det här med mjukstarter som sagt. Har jobbat totalt 34 timmar de senaste två dygnen, varvat drömfabriken med ishallen och till och med fått några få timmar i sängen också. Sömnen, var tog du vägen?

Imorgon är dock sista skiftet innan ledigveckan. Tog lite ledigt på söndag, ska spendera dagen på Lombia är det tänkt. Mums med lite blod, svett och skridskor. Mihiihii.

Ja, den här övertröttheten också. Svår att handskas med ibland.

Ska överleva de här två timmarna som är kvar, sen attacksova! So long...


Aug. 21, 2013

Jag gjorde det igen. Råkade ta på mig massa jobb. Ska jobba eftermiddag + halva natten både idag och imorgon. Hade ju inte varit nån big deal.. om jag inte hade varit tvungen att befinna mig på ishallen halv åtta varje morgon. Poäng till mig. Igen. Rena dumhetspoäng dessutom.

Har äntligen fått mina nya skridskor. Dessa i kombination med köttsåren från tidigare i veckan har gjort mina fötter till något som passat bättre på Frankensteins monster. Så himla skönt. Inte.

Lite småpyssel i brist på brukbara fötter osv.


JAG OCH MIN SKIVSTÅNG


Aug. 20, 2013

Imorse vaknade jag med Björn Rosenströms väl valda ord "..Glöm inte bort att du är värdelös" på hjärnan, med musik och allt. Så jävla fint.

Insåg rätt snabbt att jag försovit mig, inte hade någon mat till jobbet, hade helt svullna och såriga fotleder som åter igen skulle pressas ned i skridskorna, ingen frukost och bara allmänt dåligt humör.

Glöm inte bort att du är värdelös, Gudjävel. Illa omtyckt för den du är.

Hej.

http://youtu.be/YH7Gh8hK8_Q


SKATING

Idag kände jag mig som ett barn på en gammal hederlig julaftonsmorgon. Vaknade lite för tidigt, innan klockan, spänd och förväntansfull. Åka skridskor. Japp, det är det som händer idag. Ispremiär, inget annat. Att man kan vara lättroad, that's for sure.
 
Sitter i soffan, kollar ut på gråvädret och ska snart bege mig mot ishallen. Jobbar tyvärr eftermiddag - IGEN. Lagom roligt, men får som sagt trösta mig med att åka lite grillor på förmiddagarna. Grejt.
 
HEJ.
 
 

Aug. 14, 2013

Det är något fel på min lägenhet. Inte nog med att den är växelvarm likt vilken ökenreptil som helst och man får välja temperatur mellan Arktisk kyla eller hettan långt nere i Eyjafjallajökull. Typ. Men värst av allt - jag lyckas inte baka goda bullar i mitt kök.

Kanelbullar. Guds gåva till mänskligheten.

Och till och med det har de tagit ifrån mig. Uni-jävla-versum. Hatar dom/det. Och uppenbarligen hatar dom/det mig.

Fine. Jag tänker inte ge mig. Bring it on, bitches, här ska det bakas fikabröd.




Aug. 13, 2013

Tisdag. Överlevt denna utan större missöden. Avslutat kvällen hos min bästa vän framför friidrotts-VM med en kopp te i handen.

Hade tänkt mig en trötthet värdig döden ungefär nyss. Denna har tyvärr inte infunnit sig ännu. Det där med sömn hade inte varit helt fel, särskilt inte med tanke på vad som väntar imorgon: UP-rullens Dag. Feststämning på jobbet (pöh), underhålls-stopp. Känner redan svetten blanda sig med de kopiösa mängder damm man alltid lyckas hamna i mellan något stackars band eller i något väldigt otympligt utrymme där man ska försöka utföra något slags vettigt arbete. Brukar gå bra, efter några vredesutbrott och gråtattacker bara.

Nä. Skämt å sido. Jag vill ha sömn helt enkelt, för att återgå till ämnet.

Dödströttheten, jag tar emot dig med öppna armar. Tjao.


Aug. 12, 2013

Alltså måndagar. Mest meningslösa dagen på hela veckan. 52 stycken redan från början meningslösa dagar per år. Uppskattningsvis ca 4349 såna på en genomsnittslig livslängd. Drar ju helt klart ned sannolikheten att få ett fint, harmoniskt och någorlunda lyckligt liv några snäpp.

Men jag är inte bitter.

Har fått göra en himla massa frivändningar på ett helt tomt Lombia-gym. Det näst-näst bästa jag vet, efter skidåkning och skridskor. Och mat kanske, särskilt halloumi (för er som undrar, haha). Nåja. Har iallafall svettats som en gris. Nya fina blåmärken på skulderbladen. Lite ljus i en annars alldeles för dunkel tillvaro.

Skyller på måndagarna. Det får man göra.

Hej.


Typisk måndags-look


Aug. 11, 2013

Är tillbaka i gruvhålet. Ligger och kollar på en helt jävla värdelös film jag hittade på Netflix. Världen har sällan eller aldrig skådat ett sånt förskräckligt dåligt skådespeleri.

Har hursomhelst haft en awesome dag uppe i Gränsen. Vi gick upp till Kattejaure och badade, drack kaffe och åt mackor. Helt okej. Lagom taggad på jobbet imorgon, men fem snabba - och sen är det helg :)

https://cdn3.cdnme.se/285718/6-3/pic_5207c7faddf2b31a6e6252c5.jpg" class="image">


best place on earth


Aug. 10, 2013

Åkte till Paradiset i eftermiddags. Gömmer mig från verkligheten osv litegrann. Ladda batterierna innan jobbveckan börjar. Har grillat massa mat, suttit ute i solen och myst på. Laddat som sagt. Vill aldrig åka till Kiruna igen, helst.

Adios.


Aug. 09, 2013

Ge mig Gränsen. Ge mig vinter. Förjävla mycket snö och arktisk kyla. Vad som helst. Nä, utan vinter och snö. Paradiset. Det är det enda jag vill ha och jag tänker inte bli ens något så när nöjd innan jag får min önskan uppfylld.

So long. Suckers.

(Svar: Ja, livet jävlas med mig igen)


Aug. 08, 2013

Jag läser gammal rysk skönlitteratur, äter choklad och dricker öl. Samtidigt som jag kollar How I Met Your Mother. Multitasking - en av de stora fördelarna med att vara kvinna. Ni män kan väl på sin höjd hålla i och svälja ölen på samma gång.. Mohahahaha. Hehe.

Jag är så himla rolig. Och uttråkad.

Hej.


I need some fine wine, and you need to be nicer

http://open.spotify.com/track/6pCEbycoHqCFGyo7GkeWLA

Väldigt mycket som den här låttiteln känner jag idag. Denne "you" just i detta fall är mer livet i allmänhet än nån specifik person, svårt att välja syndabock bland alla douches man har oturen att leva och verka vid sidan av. Finns alldeles för långa störningsmoment i vardagen för tillfället. Men vi kämpar på, jag och mina jag, i längsta och brantaste uppförsbacken någonsin skådats. Skavsår och halt underlag. Oknutna skor. Hagelstorm. En bunt köttätande zombies flåsandes i nacken.

Typ så. Helt klart frisk update av dagsformen. Hej.


en liten önskan

Fyllde 8000 dagar här i lördags. Stort. (Och jag har på tok mycket fritid som sitter och tar reda på såna triviala fakta om mig själv). Om lite mer än en månad fyller jag 22 också. Så hej folket - den som ger mig denna klocka är helt klart bjuden på tårta (annars kan ni stanna hemma, snåljävlar). Kan sträcka mig så långt som en kram också ifall det skulle göra skillnad.

Hej.


Aug. 06, 2013

Stötte på ett av mina absolut värsta hat-ord igår när jag satt och läste, ett sånt där uttryck man ryser och bara vill spy litegrann av: Carnal need. Köttsligt behov.

Tycker det låter så fruktansvärt motbjudande och primitivt gentemot den faktiska meningen med uttrycket. Eller ja, primitivt kanske det är. Men alltså, det låter så himla.. köttigt. Grisigt. Ysch.

Har varit uppe innan sex och gymmat idag igen. Vilket betyder - redan trött. Längtar efter kvällen och funderar lite på vad jag ska göra för att få tiden att gå.. Återstår väl att se. Är lite sugen på att åka upp till Paradiset faktiskt.

Ja.. Vi ser väl. Hej!

 

Never too late to apologise

Fast förlåt mig. Man får ju inte vara missnöjd när man är ledig. Glömde bort det litegrann.

Tog därför på min allra skönaste och skrikigaste rosa tröja och ska nu skutta ut i hällregnet och göra lite nytta. Jippie!


Aug. 05, 2013

Ledigvecka.

Började med att jag råkade kliva upp kl 5 och trodde att jag skulle till jobbet. Måste ha varit mördaråskan som härjade utanför fönstret. Tänkte istället göra bort träningspass #1 för dagen men somnade istället om. På min arm kan tilläggas - igen. Sen vaknade jag (min arm ca 1h senare) och jag åkte och gjorde bort träningen. Sjukt less på rehab, kan jag meddela. Att jag dessutom har överansträngt vristen och inte kan springa gör inte saken bättre.

Älskar livet. Har jag nämnt det?

Ledigvecka som sagt. Ser inte ut att bjuda på något vettigt eller trevligt överhuvudtaget. Förutom middagen mamma ska bjuda på ikväll kanske.

So long.


Missnöjd


Aug. 02, 2013

Eftermiddagsvecka.

Personer jag träffat och haft en faktisk konversation med förutom mitt skiftlag och mamma: Noll.

Mest osociala veckan under hela skiftcykeln alltså. Till och med jag, som älskar att vara själv, känner mig lite smått instängd i livet. Typ.

Blickar framåt istället. Mot söndag kl 18:06. Ledig-jävla-vecka. Det ni, bitches.

(Lite lätt mentalt rubbad)

Hehe.


RSS 2.0