Slut på säsongen. Sista veckan. Tack Gud.




Söndagsnonsens

Sista nattskiftet. Sen ledigvecka. Sista veckan på säsongen 13/14 dessutom. Vi avslutar med tävling i Luleå på lördag, sen är det över. Lite blandade känslor som vanligt, men för stunden mest skönt faktiskt. Är lite trött å de. 

Snart ska jag på de två sista fickis-timmarna för denna gång. Får de hur kul det blir på en skala mellan minus 1 och minus 10. Hehe.

Hej 




saturday

Sitter och trycker godis i fikarummet. Typiskt helgskift. Och det är ju trots allt lördag. 

Inget mer på hjärtat. Hejs. 




saker som är läskiga

Som att tillåta sig själv att vara sådär genuint glad och lycklig. Nöjd med tillvaron.
 
Typiskt läskigt, men jag jobbar på det.




ganska så jävla pigg




så typiskt

Tävlingshelg för tjejerna är irriterande nog synonymt med jobbhelg för mig, även denna gång. Har fan haft jobb alla tävlingar utom EN på hela säsongen, lyckats ta ledigt några helger för att kunna följa med men har för det mesta fått studsa omkring och vara nervös innanför grindarna, på drömfabriken, sovringsverket. YAY. Den vanliga turen helt enkelt. Karman som spökar igen. 

Händer inte mycket. Jobbar natt helgen, sen lite förmiddag, sen tävling, sen natt igen. I april får jag styra stegen åt nordväst. Till paradiset. Som jag längtar!




Livet å de

Lördagkväll. Ensam på ishallen. Ibland, ögonblick som dessa, då är livet sådär alldeles fantastiskt underbart. (Kan väl inte komma ifrån att jag är lite skev i huvet ändå. Men vem bryr sig?)







RSS 2.0