,28/5 andra inlägget

dooooooooooooooeeeeeed, känner jag mig ;b haha, det blev en besvikelse, jag tycker inte om såna, men just idag blev det inte bra. jag sprang på 62 minuter, jag trodde verkligen att det skulle gå bättre, jag menar, mitt rekord är 13 minuter snabbare och på den jägarmilen var jag inte ens trött. jag tror att jag antingen är lite drabbad av min sjuka fortfarande, är dåligt tränad eller så harj ag blivit för tung. No one knows, jag hade iaf skitsvårt att andas och min bricanyl var värdelös idag, Fösta sprang jag iallafall med Sanna, men sen kom jag på att jag behövde gå på toa så jag sprang in på Luossaskolan (jag saknar den) och gick på toa ;b lite förlorad tid där, men mest tid förlorade jag nog efter andra vattenkontrollen, jag typ dog och var tvungen att stanna och ta bricanyl, sen gick det lite lättare efter att jag vilat ett tag (det kändes liksom som att jag skulle spy)

, 28/5

bläääääääää, jag vill inte springa hjampisjoggen, jag är serist nervös, vilka tävlingnerver man har alltså! eftersom jag inte ens ska tävla, eller såklart tävlar jag med mig själv, men det känns som att jag är mest rädd för att få problem med astman och då blir det bara jobbigt, jag har lite svårt att stanna liksom när jag väl springer. jag tror att det är är mängden, en mil, som skrämmer mig. Jag springer ju typ sju kilometer annars, lägg till tre kilometer och du är framme, tänker jag så känns det mycket bättre. aja, ulla har då inte gjort sitt i mitt liv ännu, see you next season, min mentala tränare alltså :)
det bra med det här är att vi får sluta efteråt, skönt, jag behöver plugga.. kemi, samhälls och fysik. bläsh!

jag har inte kunnat sova inatt, jag kan inte somna på kvällarna förrän senast halv ett typ, igår låg jag och läste till efter ett. nu är harry potter 3 färdigläst, tog två dar ;b haha. jag tror att jag sover för länge på morron för att vara trött på kvällen, sover jag till nio så kan jag inte sova, dåligt. idag kom jag iaf upp klockan tjugo över sju iallafall, kan jag inte somna ikväll heter jag Kalle Anka.

aja, nu ska jag ta och göra nånting annat. tjaaao

, 27/5

jag läser harry potter, igår läste jag harry potter så att jag inte orkade upp i morse, jag läste även harry potter i morse så att jag missade första lektionen, och nu är min harry potter-bok hos tiddis och jag har harry potter-abstinens ;) hahaha, nööööööööörd!

idag har jag alltså inte varit på första lektionen, sorry tyskatanten (jag hade viktigare saker för mig ;b). och sen hade vi ingen andra lektion eftersom kemi-sara för första gången i sitt långa liv glömde bort en lektion, bra för oss iallafall.

jag elli och tiddis har varit på krematoriet och hälsat på, sen var vi på safari och fikade. Bullarna har blivit jättesmå och de kostar 18 kronor! en riktig besvikelse, dessutom köpte jag den förbannade nanobullen och bröt även mitt "inte äta godsaker på veckorna-löfte" eftersom jag var så sugen på en stor och mäktig blåbärsbulle. safari föll långt ner på min like-lista kan jag meddela. haha, jag är ju dum.

ikväll blir det GK och kolla deras klubbmästerskap, först tiddis ungar och sen nattis :) det ska bli mys, och jag ska inte träna idag för imorrn måste jag springa en mil. hjampisjoggen, blääää

aja , nu ska jag ta och pysa, tjingeling

, 25/5

Jag höll på att börja dagens skrivande med en ganska rejäl överdrift, och som vanligt när det är jag börjar jag skratta för mig själv. Jag har alldeles för många gånger undrat vad det är för fel på mig, kanske jag har nån allvarlig personlighetsklyvning som inte mina föräldrar (eller någon annan) vågat berätta för mig i rädsla för att jag ska förvandlas till en galen psykopat och förgöra alla som kommer i min väg? Kanske inte, jag ska sluta fundera tror jag.

Angående min överdrift så handlade den om skavsår, men jag har iaf sjuttiotusen skavsår på fötterna pga att jag och tiddis idag har gått till och från stan i pite och jag hade mina ballerinaskor som jag vet att jag får skavsår och ont i fötterna av, men vad gör man inte för lite shopping? ;) (shoppingen var inte ens bra, så egentligen sitter jag här och gråter medan jag låtsas vara överlycklig över svetten, skavsåren och den fina röda solbrännan våran 1 mils långa promenad orsakade mig).

Vi var på stan i lördags också (denna gången tog vi oss dit med audipower, mycket bättre färdsätt), och jag har hittat Klänningen-08 på mq! Det var en sån där otur som jag brukar ha som vändes till en otroligt "turig" händelse. Det fanns bara en enda klänning kvar, den satt helt perfekt och kostade mig ynka 500 riksdaler. Sen fick jag även veta av expiditen att de där klänningarna hade utgått men de hade fått in en sista klänning igår av en som inte ville ha den. And I love it, den ska jag inviga sommaren med tänkte jag, så jag måste vänta några veckor, men vad gör det. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller? ;b

Det var skönt med en helg i pite, det var längesen, jag längtar till sommaren, jag vill bada. jag tycker att det var lite mesigt av oss att inte bada nu ihelgen. fegt rent ut sagt.

Jag har även hunnit med att läsa en och en halv Harry Potter-bok under bilresan, mysigt. Och nu ska jag tvinga mig ner på golvet och träna litegrann, imorgon har vi springning på gympan, STACKARS MINA FÖTTER!

, 23/5

today I'll go to piteaa with my delicious friend mathilda ;b hon är riktigt smaskig ...

yepyep, det ska bli kul, jag har längtat efter pite, stugan och allting. Jag vet , det är inte min stuga, men iallafall, nästan kan vi ju säga. Jag vill bada i älven, Tiddis lät lite tveksam till mitt briljanta förslag, och williboy är sjuk och kommer inte kunna bada (eller träna) med mig ihelgen. vilken ogästvänlig familj alltså! och med dem ska jag åka till Tunisien, Jagmåste vaccinera mig, läskigt läskigt, fast vi hittar inte mitt kort där det står vad jag har för vaccinationer, vi har bra koll i min familj, yes we have!

nu ska jag packa , och sen vet jag inte riktigt, åka iväg kanske, puss&gull

, 20/5

jag är såå sugen på någonting gott, eller en macka, eller nåt ;b men jag har ätit gröt och tryckt i mig äpplen, men nu har jag lessnat på dem och jag vill ha någonting gott, problemet är väl bara det att 1; det finns ingenting gott i mitt hus.. 2; jag och tidis har gett ett löfte att vi inte ska äta nånting gott fram till Tunisien, lite ogenomtänkt beslut, men jaja.. ett löfte är ett löfte. undantaget är om någon skulle komma och bjuda mig på efterrätt, då får jag äta (det är ju oartigt att tacka nej, haha).

idag tänkte jag springa, fast får inte springa "hårt", egentligen ska man vila typ tre dar efter man haft feber, men sorry, det klarar jag inte av (jag var och tränade redan igår, alltså dan efter feberdagen). nu måste jag verkligen plugga matte, nationella prov imorn, LÄSKIGT!

, 19/5

jag ljög bara lite imorse när jag sa att det var mitt hundrade inlägg, nu kommer sanningen; det här är mitt hundrade inlägg ;)!
,
kom nyss hem från Athletican typ, jag och ylva har varit och testat hennes nya träningsprogram, det var tråkigt, haha , och jag kommer inte få träningsvärk tror jag, jag kommer då aldrig få lika mycket träningsvärk som jag hade efter mitt och ylvas benpass förra veckan, kunde inte sätta mig på en stol ens, haha, och det värsta var att det inte bara var fasen "att sätta sig" som var jobbig, utan även att sitta de första tio sekunderna, det var hemskt och jag kunde inte röra mig, hahahaha! då testade vi mitt gamla träningsprogram från i höstas ;)

dagens klädsel: hade på mig svart klänning och svart leggins, nu har jag IFK-mjukiskläderna
dagens smink: foundation, eyeliner, mascara
dagens parfym: ingen
dagens frisyr: hade utsläppt och nu uppsatt efter träningen
dagens händelse: träning med ylva
dagens låt: Blink182 - All The Small Things
dagens vill ha: sommar
dagens sjuka: fortfarande lite förkyld
dagens saknad: farfar
dagens uppoffring: offrade gympan för att gå och fota mig
dagens humör: inget speciellt
dagens godis: inget
dagens favorit (hjälte): ylva, för att hon följde med till gymmet.

nu ska jag kolla lite housewives (ovanligt ;b) puss&kram

, 19/5

idag har jag o-gått på gympan (så säger man typ i vissa delar av sverige, norrland sa dom på västa språket, men vi bor ju också i norrland, vi bor nästan norr om norra norrland, mitt i ingenstans, yiho) och jag ska och fota mig till mitt ID-kort, jag börjar först tolv, skönt, men den här veckan får jag INTE fika, jag måste spara pengar!

snart åker vi till tunisien, om en månad är jag hemma från tunisien, förhoppningsvis brun och fin och inte typ smittad av fågersjukan eller något annat läskigt, men sånt händer inte mig, saker händer mig hela tiden men jag varken dör eller bryter några ben eller blir dödligt sjuk, det är ju positivt om inte annat.

Jag skulle behöva plugga, vi har nationella prov i matte den här veckan, jag är nervös, jag är lite konstig, haha. jag kom på att jag hade kunnat plugga hur mycket som helst i helgen, men vad har jag gjort ? kollat housewives och ätit,. Housewives-delen av helgen är ju helt okej, men ätandet, jag äter ju hela tiden, det är inte helt okej. flodhäst flodhäst flodhäst!

nu ska jag ta mig i kragen och plugga litegrann, sen ringa till tiddis och höra om hon sover fortfarande (nej, hon är inte heller på gympan). puss&kram


måste bara tillägga att detta var mitt hundrade inlägg! YAY

, 18/5

Det känns som att det händer någonting den artonde maj, kanske har jag fel, om inte så har jag iallafall glömt bort det så det är väl förhoppningsvis ingenting viktigt, inte för att det skulle fövåna mig om det var det, jag glömmer ju alting hela tiden. Fast nu tror jag att jag kom på varför det känns som att den artonde varje månad känns så speciell, men orsaken är hemlig, hehe!

idag har jag .. ätit och kollat på DH, igår.. år jag och kollade på DH, och i fredags.. åt jag och kollade på DH. skjut mig, jag har inget liv ändå så, nu kändes allting bara hopplöst. Nej, nu till veckan ska jag sluta äta godsaker, jag har ätit tillräckligt av dessa redan, och jag ska framförallt inte fika, safari håller på att ruinera mig, dessutom måste jag fota mig till mitt nya ID-kort och prata med sommarjobbsgubben från LKAB och försöka övertala honom att jag ska få jobba även om jag kommer vara borta helava första veckan, det kommer inte att gå va?

, 17/5

Det suger att vara sjuk, det som suger mest är nog att jag inte får träna, Idag har jag inte gjort mycket, jag har bakat och jag har ätit, se upp allihopa, här kommer sveriges största flodhäst -08!

Jag har kollat på desperate housewives i .. jag vet inte hur många timmar, ska kolla hela natten, eller nej förresten, jag ska sova tidigt så jag kommer upp tidigt imorgon. Varför vet jag inte riktigt, det kändes bara rätt. Det är typ ingenting som känns så nuförtiden, jag vet inte vad jag vill, inte med konståkningen och slalomen, inte med någonting. Jag ska ju åka på konståkningsläger i sommar, vilket betyder ingen sommarskidåkning i sommar och inget alperna i höst, det känns riktigt surt faktiskt. Samtidigt vill jag åka kontåkning, kollade på ett youtube-montage på Mao Asada idag, fick rysningar i hela kroppen, jag längtar så mycket efter isen. Men jag kommer dö om jag inte får åka skidor snart, Jag är ju helt jävla omöjlig, jag kommer aldrig kunna bestämma mig, hjälp sökes!

nu ska jag åter igen hoppa in i det lugna livet på Wisteria Lane, puss&gull

dagens låt; anderas jonsson - glorious (bara för att den var med på Mao Asada-montaget)

, 17/5

Grattis Sanna :)

jag har jag sovit länge, och som alltid får jag dåligt samvete när jag gör det, jag är ju helt sjuk, men det känns som att man missar så mycket om man bara sover bort dagarna. I och för sig har jag inte mycket att göra, jag är ju som om sjuk och tiddis sover tills jag väcker henne.

Just nu bakar jag bröd, det blev onyttiga bröd för jag glömde rågmjölet (eller något liknande). Det fick li vanliga via mackor med solrosfrön, mumma! Fast just nu är det bara deg, när mackona är klara tänker jag väcka tiddis, och sen tänkte jag sno hennes desperate housewivesboxar, om hon inte tänkte umgås med mig, man vet ju aldrig, fast jag är väl inte direkt sitkul att vara med när jag är sjuk.

Vi hade bestämt att vi inte skulle äta mjukglass innan sommarlovet, och i hade inte brutit löftet ändå fram till igår, då det var kallt och blåsigt och inte alls gott med mjukglass, det är så typiskt mig och tiddis , vi hade kunnat bryta löftet en solig och varm sommardag men istället väljer vi den kallaste och blåsigaste dagen i världshistorien. Sen när vi skulle laga mat till tiddis brännde vi först hål på plastpåsen till hamburgerbröden, sen brände vi pommesfritsen och så fastnade hamburgaren i stekpannan, lyckade klubben, yes!

Tiddis somnade dessutom före mig (jag somnade inte alls) när vi kollade film, STOLT PETRIS! ;) det är liksom alltid jag som somnar annars, respect! ;)

jag vill till gränsen <'3

15/5 Andra inlägget idag

Som sagt, jag har börjat skriva alldeles för mycket blogg, eller det betyder liksom att jag sitter vid datorn för ofta, jag tänkte sluta med det, men jag har ju liksom ingenting annat att göra , typ plugga (nejtack!).

vi hade som jag skrev tidigare avslutning idag med kbk, det sög, först var vi tvugna att leka med barnen och sen fikade vi och sen var det pisutdelning. Fast jag råkade ut för en massa konstiga saker, som vanligt. Först skulle jag fylla vatten i en hink (typ) med en vattenslang, men problemet var bara att jag höll slangen åt fel håll jag när satte på vattnet, så jag sprutade vattnet ut över hela rummet och allting, torka torka ;b Sen när jag åt bulle fastnade den i halsen och jag hostade och började asgarva, sen mitt under pisutdelningen började jag blöda näsblod, och det var inte lite, jag trodde nästan att det aldrig skulle sluta. Tillslut slutade det iallafall , både näsblodet och avslutningssaken, jag fick åka hem, då gick jag till tiddis och sen gick vi till Sanna och fikade, Skönt att vara med tjejorna i luossaklassen litegrann, :)

nu ska jag göra mig iordning för sängen tror jag, håller på att bli sjuk / är sjuk redan. japps, puss&kram

, 15/5

Ja, det snöar, nej, det gör det inte alls. Ena sekunder snöar det och nu är det nästan sol. Det är maj och jag vill ha sommar i stan, men snö i gränsen, det ska snöa hela helgen däruppe (petris blir glad glad glad). Jag är lite bitter för att jag inte fick se NM, nästa år tänker jag ta ledigt hela NM, och inte bara mesa på med en ynka dag, icke icke.

Jag börjar tolv idag (om gud hade funnits hade jag hoppat upp och gett honom en kram), men slutar tjugo i fem eller något sånt där annat läskigt (jag kom på att jag ändrade mig om gud ganska snabbt). Sedan ska jag hem, äta och upp till folkhögskolan och kbks avslutning där jag måste leka med barn eller göra nåt med fikat, är det inte meningen att man ska ha KUL på avslutningar? det var vad jag trodde iallafall. Sen ska jag till Sanna och fika, problemet är väl att jag inte riktigt vet var hon bor, men det löser sig, allting löser sig så småningom. Ibland känns det som att jag är sveriges största optimist. Jag är iallafall sveriges näst största tidsoptimist (efter familjen Fredriksson-Lindmark förstås).

Just nu håller jag på att färga mina ögonfransar, varför? Jag vet inte riktigt, jag har ju ändå alltid mascara, jag är onödig också, men det är ganska trevligt. Snart åker vi till tunisien, jag längtar!

puss&kram ♥

, 14/5

andra inlägget idag, men nu är det kväll, natt, vad man nu vill kalla det ;b
jag har kollat på kort idag, en hel låda med massa kort från när jag var liten, jag blev sådär nostalgisk och lite melakonisk, jag började längta tillbaka till gränsentiden, till mina gränsensystrar (even if we're not sisters by the start god put us together and made us sisters by the heart), jag saknar verkligen allting som har med det att göra.
en annan sak jag kom fram till är att jag har en hämd att göra på hedda som klippte mig när vi var små så att jag fick klippa typ sveriges kortaste page/pottfrilla. (heddish, hämden är ljuv, bara så att du vet ;b).
Det fanns även bilder på Elin som konståkare, en trevlig syn må jag säga ;b

jag och ylva har varit på gymmet idag, och så har vi hoppat studsmatta, det var längesen (studsmattan alltså), i sommar borde jag våga göra salto, jag vill våga :) problemet är väl att tiddis och dem inte har nån studsmatta kvar, baskat!

på fredag blir det kanske gränsen, jag ska iaf gå på tyngdlyftningen då tror jag, på första gången på mer än ett halvår, det kommer bli läskigt och så kommer de mobba mig för att jag är så svag, as usual alltså ;b haha, jag känner mig verkligen som en skam för den alpina världen ;b men det ska det väl bli ändring på tänkte jag ;b imorgonbitti ska jag tvinga mig ut och springa, jag måste verkligen , hinner inte sen, ska först på KBK-avslutning och sen till Sanna och fika, hon fyller år på söndag :) Men det är lugnt, vi börjar tolv så jag behöver inte gå upp klockan fem iallafall:)

jag tror att jag håller på att bli sjuk, jag har ont i halsen och så har jag sovit idag på dan (=jag kommer inte kunna sova ikväll), jag sover aldrig på dan, bläsh, jag kanske inte kan springa imorgon då.. då komer jag få dåligt samvete. bläsh

nä, nu ska jag hitta på nånting jag kan göra som gör mig trött. puss&kram :)

, 14/5

gomorgon, idag har jag varit duktig och vaknat klockan sex, eller jag kom inte upp förrän tjugo över, men jag vaknade sex :) känner mig lite stolt eftersom jag inte kunde somna igår heller, jag måste skriva historia-anteckningar innan skolan också, vi har läxförhör (med anteckninar!) idag.

jag blev lite ledsen imorse när jag gick förbi hyllan med HarryPotter-böcker och kom på att det har kommit ut sju böcker och att det inte kommer komma fler, de är ju jättebra! haha, jag har börjat läsa om dom , har inte hunnit läsa så mycket, men är inne på halva tvåan nu. Och dessutom kommer det en ny film i höst. Nej, nu ska jag sluta med mitt Harro Potter-nördande och göra mig iordning, om en halvtimme ska jag vara klar, jag måste plugga, fixa håret, hämta tvätten och lite såntdär.

Förresten, här är mina sommarplaner;
  • Tunisien 11-18/6
  • Sommarjobba i Gränsen 22-26/6
  • Kirunafestivalen 27-29/6
  • Konståkningsläger i Luleå 7-19/7
  • Piteå (tror jag)
  • ev. Lulekalaset (Lasse Lasse Lasse!;D)
  • Stockholm (tror jag)

    och jag behöver hitta mig ett till sommarjobb, måste måste måste!

, 13/5

Trettonde maj, snart sommarlov, när man verkligen stannar och tänker inser man att hela det här året bara flygit förbi, det känns som att det borde vara typ påsklov snart, helt borta. Jag förstår inte var tiden försvinner, jag gör ju ingenting? Det här är det lugnt snabbaste skolåret någonsin, snabbaste gränsensäsongen, snabbaste slalom- och konståkningssäsongen, det är sjukt, jag är helt förvirrad.

Tillbaka till verkligheten, jag och tiddis har varit på safari två gånger idag, ganska mysigt, ganska tjockt, ganska dåligt, men som sagt mysigt. Jag fick ett enormt skrattanfall när det kom en unge och ställde sig vid vårat bord och stirrade på oss hus länge som helst, läskigt, och jag kunde inte hålla mig från skratt (säg när jag kan det).

Nu sitter jag och kollar på sommarkläder, jag ska ju snart till tunisien, det blir min andra semester med familjen Lindmark, min andra utomlandssemester någonsin. Någonting kan man ju tacka dig för iaf Niklas.

Nu sitter jag här och skriver, väntar på maten och sen ska jag ut och rasta fläsket litegrann, tänkte nog ta mig i kragen och springa till lombia och tillbaka. Men jag hatar när det blåser, ganska skönt när man har vinden i ryggen men när man har den framifrån är det inte alls lika kul. Jag längtar till snön försvinner här i stan (men den får absolut inte försvinna i gränsen!), då kan jag springa luossaspåret, det är mysigt. Jag tycker om att springa ;b

I förrgår kollade jag, Vilda och Erik på Robin Hood och i slutet när det hoppade fram en häxa blev jag skiträdd och satte mig upp, ylade någonting konstigt och sprattlade med armarna och benen. Jag känner mig mycket normal, det tyckte nog mitt sällskap också att jag var, noot! Nej. jag är inte riktigt frisk i huvudet misstänker jag.

Vi lyssnade även på "ensam i rymden-musik" (kunde inte beskriva det på något annat sätt), haha, riktigt trevligt faktiskt. Och spelade Scattegories, jag sög, jag ska aldrig mer spela det, jag förlorade alla gånger. haha

Åker nog upp till gränsen ihelgen också, det är så skönt att vara i gränsen, tiden får gå hur fort eller sakta som helst, bara jag får vara där, ingenting annat spelar någon roll (nästan ;b). Fredag fredag fredag, bara mamma och pappa vill åka upp så.

Jaja, nu ska jag kapitulera härifrån, pussochkram :)


, hej igen

det var en kort semester från denna blogg, bloggspace var så konstigt, segt och jobbigt, jag fick hemlängtan kan man nästan säga, haha.

kom hem från gränsen idag, det var skönt med en extradag ledigt, egentligen var det meningen att det skulle vara NM-kval idag, men pga vädret och sånt blev det inställt, snöstorm däruppe nu, vad skönt, jag tycker om vintern, mest av allt. jag läntar redan till nästa säsong, men jag vill ha sommar först, jag ska få åka skridskor, två veckor i lule, det blir totalt, få se nu... 32 ispass, 10 markträningspass, den stora frågan är om det kan bli mycket bättre. Jo förresten, vintern 2009 med massa snö. det hade varit livet

jag borde sova nu, väntar bara på en film som tiddis håller på att skicka, sen ska jag sova, måste upp klockan sex imorgon, får ju se hur det blir med det. men jag vill inte förstöra min gis-grupps redovisning, det känns som att jag måste träna på det jag ska säga. pusstjao

RSS 2.0