, 24/8

det börjar bli dax att börja packa nu, men jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig, alla mina kläder är i tvätten och jag kan inte bestämma vilken väska jag ska ta - det luktar problem. Nu ligger jag i soffan, har haft en riktigt mysmorgon, en sån som jag aldrig har tid med annars. jag klev upp halv nio, tog fotbad och färgade ögonfransarna, sen duschade jag och åt frukost samtidigt som jag kollade på 28.. fan också, jag har träning om tjugo minuter, skrivder sen!


ja, dagens tidigare inlägg slutade ju lite, ja oväntat.. Men det slutade lyckligt, när jag fick skräck-smset från Annis låg jag som sagt i morgonrock i soffan och kollade på film, men jag skuttade upp, torkade håret, klädde på mig och satte mig på cykeln -möjligheten att väcka pappa som hade jobbat natt var riktigt frestande, men jag tog till mina enorma superpowers och trampade som en galning. Otroliga tio minuter efter Annis sms satt jag i omklädningsrummet på Lombia och knöt skrillorna. Jag är nu känd som Petra aka Blixten Lövberg Ståål.

På träningen hade vi hopp-tester, vilket betyder att man hoppar alla hopp fem gånger och så ska man klara så många som möjligt. Det gick väl sådär, sen skulle jag hoppa en Öggel, men när jag landade landade jag i ett hål och flög ner på min jöv (som min kusin emma säger, menar allså min bakdel). Nu är tillståndet i "jöven" mycket stelt och det gör ont när jag sitter, passande eftersom jag ska sitta i en buss i typ åtta timmar imorgon.

Annis har varit här på eftermiddagen, vi har testat "high heels" och varit ute och dummat oss. Sen lagade vi middag (very exlusive med korv och spagetti) och till efterrätt vaniljglass med ananas (eller mest ananas med glass).

Nu sitter jag för den delen i skiten igen, jag måste städa innan jag börjar packa (nej jag har inte gjort det ännu), oh dessutom kan jag inte packa utan mina kläder som hänger på tork i källaren. Natten ser ut att bli lång, Puss




, 23/8

Om två dagar bär det av, klockan alldeles för tidigt på måndag morgon åker vi till norge, "vi" är såklart klassen, Msp2. Det är sjukt hur fort tiden går, vi började nyss gymasiet ju! Innan jag vet ordet av kommer jag vara 85 och sitta i en gungstol och röka hasch (jag har liksom den teorin att efter 80 års ålder går man bara och väntar på att dö, så varför inte börja med allt dåligt och farligt då.. eftersom livet i princip har tagit slut redan).

Igår bestämde jag och Tiddis (som nu har kommit hem) att vi skulle ner till Singnalen för att köpa Ben&Jerrys, det blir allså andra dagen i rad för mig - vad jag är dålig. Vi hittade en buss, jag fick stressa lite för att hinna med den (slog nästan nytt dusch&fix-hastighetsrekord då jag hann duscha och fixa mig samt leta massa pengar och busskort och blablabla på en knapp kvart, jag är kung). Vi kom ner till ica, handlade och gick tillbaka till busshållplatsen, då kommer en buss, busschauffören frågar om vi ska till Tuolla, vi säger nej, han säger att vi är på fel ställe och att vi har fel busstidtabell, vi får en tidtabell av honom - alla bussar utom en har gått, och det var över en timme kvar till den bussen.Olyckliga och trötta sätter vi oss i busskuren och äter chips. kände mig som en lodis ;) Sen ringde jag till pappa som var på möte, men han kom och hämtade oss iallafall, min gullepappa.

På kvällen grillade vi, det tog lite tid om man säger så, men det blev gott ;b Sen gick vi till mig, åt glass och jordgubbar och kollade på The Notebook - gud, vad jag älskar den filmen :) Sen gick min vän hem , jag fick ett telefonsamtal av en annan vän påväg hem ensam genom stan, och sen gick jag och la mig.

Imorse vaknade jag, cyklade till ishallen, åkte skridskor i lite mer än en timme och sen cyklade hem (jag hatar motvind), nu ska jag göra nåt kul, tjao

, 22/8

Today is it the big day of Karin! :) grattis!!



igår sov jag hos Annis, men det skrev jag ju igår också. Vi hade - som alltid - jättekul, och vi var övertrötta redan klockan två då vi åt lunch på café-rost. Gårdagen var ett stort ätande, eller om man vill vara lite finare; vi utrotade hungersnöden - rejält ;) Som jag sa, vi började med en paj och en foccacia, sen tog vi nånting gott - en morotskaka och en chokladkaka med grädde. Sen skulle vi åka buss till coop och gå och kolla på grupp tvås träning, bussen tog lite lång tid bara eftersom den gick ner till lkab och runt hela stan innan vi kom fram. På lombia var vi bara barnsliga och otroligtövertrötta, sen åkte vi hem till Annis, åt, gick till ica och köpte Ben&Jerrys, sen kollade vi SATC-filmen, sen sov vi :) aja, nu ids jag inte skriva mer pusshej


, 21/8

vilken otroligt hemsk morgon jag har haft! planen var att vid halv åtta befinna mig på Lombia så att jag kunde uppvärma ordentligt innan träningen (kl.8.00). Men som de flesta av mina planer gick denna plan också rakt åt skogen, inte ett rätt blev det. Jag vaknade tio över sju, alltså tjugo minuter innan jag skulle vara på ishallen, skuttade upp, slängde i mig frukost och borstade sedan tänderna och slängde mig på cykeln. Cykeln, där kom nästa lilla problem, när jag hade kommit till stadshuset ungefär började den låta lite konstigt, så jag stannade och upptäcke till min stora fasa att jag hade punktering (jag skrev pungtering först, haha). Det var då alltså bara att hoppa av cykeln och springa, jag kollade på klockan, tio i åtta, springa lite fortare, orkade inte springa mer, gick fel bland höghusen där vid trädgårdskonsum, kom till bolki (nej, nu måste jag springa), sprang till lombia. När jag kom fram satt alla med sina skrillor på och det var bara för mig att skynda vidare. Tre minuter hade de andra på sig att komma på en stegsekvens som vi sedan skulle visa, jag fick väl sisådär en och en halv minut, knappt. Jag var trött redan då. Vi hoppade hela passet, sånt tar också på krafterna ska jag säga. Och sedan var det off-ice, jag och annis körde massa saker, och nu fungerar inte min kropp överhuvudtaget, jag har även träningsvärk från gårdagens gymmande.

Idag ska jag vara med Annis, vi ska på stan, sen ska vi köpa Ben&Jerrys och kolla film, jag ska även sova hos henne. MYS! Men nu är det dax att lägga på ett kol, skriver imorrn I guess, ciao

20/8 (#2)

ja, egentligen vet jag inte varför jag inte fortsätter på mitt första inlägg från idag, totalt meningslöst egentligen att skriva ett nytt.

jag vet inte vad det är för fel på mig, jag hungrig hela tiden, eller hungrig och hungrig - snarare mat-sugen. Ok, med "mat" menar jag a-fil + müsli + russin + banan + kanel... Jag är tillbaka till mitt tidigare missbruk, jag tvivlar på att det kan medföra någonting bra med såna matvanor (kanske man blir smal?). Nä, jag måste äta proteiner, inga proteiner är lika med inga muskler och inga muskler är lika med dåliga resultat. Och det är fullt i misslyckanden-lådan just nu. det där med misslyckanden tycks vara min grej helt och håller, får kanske hålla fast vid det och se om jag kommer någon vart - kan uppfattas lite motsägelsefullt, men dock kan det fungera , who knows?

Mina armar kommer inte orka vara fina imorgon på isen, det känner jag på mig, William och jag var på gymmet och mina armar är inte vana vid sån behandling, just därför är jag sorgligt svag i dem, i hela övre överkroppen faktiskt. Men jag kan skryta lite (till ylva möjligtvis) med att jag körde bänk med 30 kilo, visserligen råkade jag krossa några revben när jag längre inte orkade och släppte ner stången, men William kom snabbt till undsättning och räddade mig. Han, å andra sidan tar ungefär tjugo kilo mer än mig, om inte mer. Jag känner mig stark bredid honom, ohyes.

Har även kollat film och druckit te med Annis, varit och gått med Vilda samt övningskört med pappa. man hinner mycket på en dag, nu ska jag diska och städa. CIAO



och nu kommer det en bild på mina skidor som (förhoppningsvis) kommer i höst , dock är bilen lite dålig, det är pga att jag inte har photoshop eller nåt annat program på den här datorn utan jag fick ta och använda gamla goda paint för att fixa bort allt annat som var på bilden :) jag vill ha vinter, jag vill ha gränsen!





, 20/8

Klockan är 07.12, snart måste jag ut i äckelvädret och cykla ner till älskade Lombia, o-älskade cykelfärd - bläsh.

Jag är uttråkad, den här sommaren har varit ganska o-njutbar, det enda jag har gjort i princip är slösat pengar och tränat, som förvisso är kul, men inte på rätt sätt. Jag behöver lite glöd, lite spänning och dramatik såhär sista veckan innan allvaret (så allvarligt det nu kan bli på "msp on tour"). Äh, vi får väl se var vinden bär, jag har en ledig helg i helgen - då måste det hända nånting iallafall, annars kommer jag bli deprimerad.

Oj, klockan är nu 07.17 och jag måste börja cykla (måste tänka att jag måste börja cykla så att jag kommer iväg om en knapp kvart). Puss

(07.19) äh jag skriver lite till, har glömt att klaga lite på mina föräldrar. De har, efter den där våltäkten i kyrkoskogen, börjat tro att det ligger våldtäktsmän i varje buske efter nio på kvällen. Vilket betyder att jag kommer bli våldtagen om jag skulle cykla för sakta, eller rent utav GÅ (ooooh, spooky) hem från Lombia. Jag tycker förresten att det borde ha samma överbeskyddande attityd på morgonen, så jag slipper cykla till och från Lombia då. Och de våldtäktsmän som inte lämnat sina buskar under natten borde vara mycket aggressivare på morgon, jag menar, de ar ju inte fått nånting "gjort" under natten, och där sitter dem - blöta och kalla (och arga). Vad skulle då hindra dem från att hoppa på en liten oskyldig konståkerska på väg till träning.

Nu måste jag verkligen agera, jag ska på gymmet med Willyboy sen förresten (dit slipper jag nog gå/cykla iallafall pga hans moppe). ciao (07.24)


11.38, (I like klockslag), Om tjugo minuter jag ska ner till Juliebögatan 6 och då är förhoppningsvis William klar, på bra humör (jag vill inte riskera att dö på kuppen ;b) och villig att ta moppen till gymmet (jag vet, jag är lat). Första (och enda) ispasset idag gick ganska bra, jag säger att det är isens förtjänst, den har nu blivit bättre alltså blir jag också bättre. Det känns lite surt att vi inte har något ispass sen också. Jag ser egentligen inga problem i att ha det, för det finns istider, och om vi inte har nån tränare kan nån förälder kanske sitta på läktaren (vi får inte åka om det inte är nån över arton som har ansvaret för oss där). Aja, nu ska jag börja klä på mig och det, tjing (11.44)

, 19/8

Nu sitter jag här, igen - som alltid. Det finns en film som inspirerar mig mer än något annat just nu; Sex and the City. Eller egentligen är jag mer för avsnitten, de tar liksom aldrig slut och jag tycker att filmen är på gränsen till överdriven. Trots det ger den mig inspiration som ingenting annat kan göra. Jag vill verkligen bli som dem, springa runt i någon storstad med dyra (och snygga) designerkläder. Jag vet egentligen inte varför dyra saker lockar så mycket, det är väl själva grejen med "dyrheten", det exlusiva som aldrig blir mer än bara en dröm. Men jag vill ha drömmen, och då följer ju några vägar att välja mellan i väntan på att drömmen ska slå in. Antingen måste jag bli rik by my self, vilket oftast betyder att jag måste plugga järnet om jag inte skulle råka vara nån supertalang i nånting (vilket jag sorgligt nog inte är), eller så måste jag gifta mig med någon rik människa. Båda alternativen innefattar massa problem, liksom allt annat i livet. Nog om det....

Jag har varit med Vilda idag, vi kollade på SATC, så oväntat, speciellt när det gäller Vilda som har utvecklat ett beroende i stil med min HarryPotter-mani (det säger verkligen någonting). Vilda hade även bakat rabarberpaj som vi åt, till efterrätt åt vi mackor, vi tycker om att äta vi. Och sen tänkte jag bara tillägga att jag vill ha Hanna&Vildas rum, eller varför inte ge mig deras mamma så hon kan göra lika fint i mitt? Ja, nu ska jag vila lite innan det bär iväg till lombia. PUSS!


och du, jag är besviken på dig, jag har alltid bortsett från det här, men när du börjar vara såhär mot mig också kan jag inte göra det längre.


dagens blondaste mening; jag var blöt som en rutten katt .... (det var meningen att det skulle bli dränkt katt, vilket man oftast säger, men ett lätt hjärnsläpp fick min hjärna ut balans)

, 18/8

nu är det trettiofem minuter kvar till imorgon, nu är det ungefär lika lång tid sen jag borde ha legat i min säng, sovandes. Men vad gör jag? Jag sitter här och skriver, för alla er som undrar har jag absolut ingenting vettigt att komma med - någonsin.

Jag har nyss samlat mig efter en timmes hejdlöst gråtande till filmen "The Notebook", vet ni hur jävla undrbar den är! Jag brukar vanligtvis inte gråta, det är inte min grej riktigt (inte nu längre ialltafall), men jag vet inte varför jag den senaste tiden färvandlats till ett emotionellt freak som gråter var och varannan minut. Det är lite skrämmande faktiskt. men The Notebook var verkligen någonting att grina till, jag älskar den. Och jag kom nyss på att om man grinar till en film känns det mycket mer okej att grina och man kan dessutom släppa lös allt annat man vill grina för, och bara grina liksom. Egentligen är detta beteende alldeles för mesigt för min smak.. Jag tror egentligen att det är bättre, tjejer behöver också uppfostras "hårdare", inte massa gulligull hit och gulligull dit. Inte konstigt att vi tjejer blir fegare/mesigare och svagare än killarna när vi sitter inne och leker mamma pappa barn med dockorna medan boysen är ute och leker krig och spelar fotboll. Personligen tycker jag att krigslekandet och fotbollsspelandet låter mycket roligare än dockleken.

Idag har varit första dan på is, och jag måste säga att isen på Lombia SÖG, riktigt hårt. Skitsamma, vi får åka skridskor - det är väl det som är det viktiga. Det gick dessutom jättedåligt på träningen, jag stod inte ens 2xFlip, det känns inte bra, det är ju typ ett av mina bästa hopp vanligtvis. Nog om det, nog om allt förresten. nu ska petra sova, pusshej


, 17/8

Oooh, imorgon ska jag klippa mig! Jag längtar, mitt hår längtar - jag har inte klippt mig sen direkt efter nyår nån gång.

Kom hem från finland nyss, jag åkte ju bara dit för en enda sak egentligen - att jobba. Nä, nu ljög jag, jag åkte dit för att få pengar för att jag hade jobbat. jag kan säga att min helg lönade sig rätt hyfsat. Vi började på lördagen att måla ett hus med typ tjära och terpentin, men när huset nästan var färdigmålat tog "färgen" slut och det gick inte att blanda nån ny eftersom de hade köpt fel sorts nånting. Så det var det enda jag gjorde i jobbväg under hela helgen. På kvällen fick jag ändå ett kuvert med jobb- och födelsedagspengar, så nu är jag rik, eller iallafall inte lika fattig som jag var innan jag kom dit ;)

Idag ser jag ut som ett as, jag har sovit i en husvagn med temperaturen ca. minus 350, jag vet inte varför jag ALLTID envisas med att sova i den där förbaskade gamla plåtburken när jag vet att det aningen är skitkallt eller alldeles för varmt. Mit hår är alldeles slickat och glider överallt och jag känner mig bara väldigt ful och äcklig idag. Men trots det ska jag gå till Athletican snart och göra av med lite överskottsenergi, jag måste säga att styrketräning inte alls är lika energiuttömmande som konditionsträning. Jag sprang förresten igår, eller försökte springa (även fast jag inte får egentligen - det gick såklart inte. Jag hatar mina benhinnor!

Japp, nu ska jag kila. PUSS!



jag och vilda i båthuset för några helger sen (med världens snyggaste tröjor)

, 15/8

Idag fyller Hedda år! GRATTIS älskade älskade du :) Här nedan bifogas en bild på hedda ungefär 11 år tidigare...



Vilken pudding hon var (och är, men jag kan säga att hon hade mer känsla för smak förr i tiden ;b)
Idag har jag, som ni kanske märkt, ändrat min "bloggdesign", jag blev så trött på att det var svart. Egentligen har jag inte en ringaste aning om hur man gör när man gör om allting, men det finns en sida som heter typ http://designadinblogg.se/, där finns en massa "knep och tips".

Sista dagen på Röda Korset för mig och Elli, och jag var tröttare än någonsin, jag vaknade lite innan halv åtta (börjar åtta), men jag hann gå upp, klä på mig, äta, fixa håret och sminka mig på en dryg kvart - jag är bäst! Så nu, till alla som vanligtvis klagar på att jag är så seg (Annis, Tiddis, Elli, Ylva, Vilda, ähm... ja, och alla andra ;b); Nu ser ni, jag är egentligen snabbare än de flesta, jag har inte bara någon lust att visa det för er! Men iallafall, vi behövde bara jobba till typ halv ett tror jag, då fick vi gå upp och fika med Aila och Sardar, Sardar visade bilder och Aila sa med tårar i ögonen att vi varit såååå duktiga (jag vet inte riktigt om jag håller med om det ;b). Sen sjöng Sardar, och det var väl en upplevelse i sig.. eller vad säger du Elli? Sen fick vi iallafall gå och säga hejdå till de andra, Da var jättesöt och kramade oss, hon är så kort att jag typ måste sitta på huk för att krama henne ;b Sen köpte vi varsinn film och gick till stadshuset och lämnade våra lönerapporter så att vi hinner få våra pengar i Augusti. Sen gick jag hem, nu har jag packat och lyssnat på Sverige som kom till final i tennis (partennis eller vad fan det nu heter). Snart kommer mamma hem och då åker vi till finland. Jag ska övningsköra en bit, läskigt värre ;B

Det kommer alltså inte bli något bloggande ihelgen, men på måndag är jag back on track och då börjar även vårat "hårda" läger. Kan det bli bättre? (svaret är såklart JA!, men det bryr vi oss inte om just nu)

Och Ylva, jag kommer sakna dig jättemycket, det kommer aldrig komma någon som kan ta din plats, ALDRIG! <3

, 14/8

Idag har jag, Ylva och Karin haft den stora svullodagen 2008, Maria har även varit med på ett hörn. Först bakade jag tårta och så kom Ylva och Karin till mig med presenter (vi firade min födelsedag eftersom de - sorgligt nog - inte längre bor i Kiruna när jag fyller år (8 september för alla som vill veta;b)). Jag fick en skjorta (vit med blåa kritstrecksränder tror jag att det heter, bild kanske kommer) och en tavla med massa gamla bilder - egentligen ville jag bara gråta,kidnappa båda två, låsa in dem i min garderob och tvinga dem att inte flytta, det kommer bli mentalt frustrerande - det ÄR frustrerande på alla sätt redan nu! Imorgon blir mitt sista träningspass med Ylva på.. ja, vem vet hur länge? BUHÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Men iallafall, tillbaka till svullandet.. Vi åt varsinn tårtbit (Ylva och Karin hade även varit hos Ylvis och ätit bullar innan) och sen skulle alla äta middag, Karin hos sin typ faster, Ylva och Jag hemma i våra respektive hem. Redan innan maten var jag spymätt - ni kan ju fundera ut hur jag kände mig efteråt. Men det var inte nog med det, efter maten gick jag till Ylva och vi (Jag, Y &K) cyklade till Maria för att lämna hennes flyttpresent (hon ska nämligen flytta till uppsala!). Väl hos Maria blev vi bjudna på typ tårta IGEN! Efter en timmes mat och prat begav jag och Ylva oss till Athletican, fastän vi knappt kunde röra ett finger utan att spy och tränade i ca. en timme. Det regnar alltid när vi har tränat klart, och idag var inget undantag, jag hade bara tröja och mina slickisar på mig, myyys! Men det slutade regna och vi kom hem välbehållna, varken mördade eller dyngsura.

Jag och Elli har haft en mycket oseriös dag på jobbet, Elli har ansträngt sig ca. 5% och jag ca.6 (det var typ en halv konsumkasse kläder jag vek utan henne). Annars har dagen bestått av fula-glasögon-provande, utklädning och allmänt slappande (icke tillåtet). Det fanns ett par brillor med så starkt glas att man inte såg nånting med dem på, jag ramlade in bakom kassan och vi hade mycket svårt att gå på ett rakt streck. Vi har filmat och fotat, ska se om jag på nåt vänster kan få in filmen här. Imorgon är det sista dagen, imorgon är det svullning förbjuden, annars kommer jag bli fet fetare fetast, och det är ju inte kul. PUSS och GODNATT




ursäkta skärpan, men jag fick typ parkinsson av allt skratt

, 13/8

De tio kommande dagarna kommer jag misbruka ipren och voltaren-gel, och jag får inte springa.BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL! Mina benhinnor håller på att krackulera, mycket mysigt - inte. Nu får jag bara cykla (hata hata hata), simma och gymma. Får verkligen hoppas att jag kan åka skridskor utan att det gör ont, kan jag inte det heller är det lika bra att bara lägga sig ner och dö. Less, det är vad jag blir, otroligt jätteless.

Två dagar kvar på the red cross, två dagar fyllt av illaluktande kläder kvar, två dagar onödig ansträngning för en i princip obefintlig summa pengar. Nä, aldrig mer kommunalt sommarjobb, ALDRIG! (inte LKAB heller för den delen innan jag fyllt arton). Men idag har jag och Elli umgåtts med sveriges ( och iraks) sötaste baby, helt sjukt söt och glad och tyst (jag värderar tysta babysar mycket högre än de som har lite mer fart på stämbanden). Man ville i princip äta upp honom, inte bokstavligen då, men det fattar ju vem som helst. Vårat mission imorgon är att få veta namnet på den lilla ängeln (kan bli ett problem eftersom mamman endast pratar typ arabiska eller vad det nu är).

Aja, det blir athletican sen med Ylva iallafall, sen får vi se.

ca21.40 / Det blir läger nästa vecka (konståkning) iallafall, fast vi har inte tränare alla pass. Whatever, det viktigaste är att vi har is (om jag kan åka pga benhinnorna)! :) Nu drar alltså konståkningssäsongen igång, och jag väntar förbrilt på att slalomen ska göra samma sak (vilket oturligt nog inte är möjligt än på några månader).

Det finns en endaste liten bra sak med mina benhinnor; Jag slipper vara med på kondition-, snabbhet- och spänsttesterna nästa vecka. Se, det finns något positivt i allt som händer.  Nu ska jag sova, om ett tag, måste ta en clarityn - det är typ tabletter mot allergiska reaktioner mot myggbett och dyl - jag har kommit på att jag blir trött av dem.Och så passade det jättebra eftersom jag fick tiotusen knottbett igår , för jag kan ju inte äta dom om jag inte behöver dom, då hade det kanske urartat till ett smärre missbruk.

Godnatt! :)

, 12/8

Jag har nyss ätit, har varit på Athletican med Ylva på eftermiddagen, jag är kusligt svag i armarna - ylva är inte mycket bättre hon heller så jag slipper känna mig värdelös helt ensam ;b Senare - då det frhoppningsvis har slutat regna - ska vi med Sara och Karin och köra intervaller, uuuusch! Jag kommer vara DÖD, jag har inte tränat flera pass om dagen sen lägret (då vi hade fyra pass om dan i två veckor). Känner mig lite lat, jag tränar ju för att gå framåt och då får man inte vara det - unacceptable.

Fick nyss ett skräckartat besked; William ska köpa en ny, antagligen bättre och mycket farligare, skoter. Jag kommer dö i vinter (om jag inte dör ikväll vill säga). William är för er som inte vet det Tiddis lillebror - fast egentligen, är det rättvist att kalla dem lillebror när de snart fyller sexton? Förra året tog iaf Wiliam kål på min mentala hälsa genom att köra på en skida över hela sjön från K-jåkk till gränsen, mina stämband tog också skada av den färden. Haha, men nu ska jag och pappa ut och övningsköra. PUSSTJAAAO


, 11/8

Jag är en trött kvinna, en trött kvinna med träningsvärk i ryggen. Imorse innan jag vaknat ordentligt kändes det som att jag aldrig mer skulle kunna röra mig och jag la skulden på Ylva som tvingade mig att köra "goodmorning" med typ min maxvikt (för ett år sen men ändå) i sjuhundratusen reps igår, man kan ju iallafall säga att min gamla maxvikt inte längre gäller, vilket är positivt.

Jag har nu fyra dagar kvar på RödaKorset, nu har de rea där så det är bara att komma och fynda gamla illaluktande kläder ;) Faktum med att det finns en enda snygg tröja i butiken, som verkar till synes helt oanvänd - och den är det ingen som verkar vilja ha. Glöm för den delen inte att ta med hjälm och skyddsglasögon pga att folk kastar saker och galgar vilt omkring sig. Som ni kanske förstår är det 99.9% gamla kläder där, dvs mode från tidigare årtionden.

Idag var den en kund som höll upp ett plagg - som definitivt hade lämnat sin moderbutik under sjuttiotalet och nu hamnat på röda korset för att ägaren i fråga dött eller någonting - och kunden sa; "Ja, där ser man, sjuttiotalsmodet har verkligen kommit tillbaka". Och så gick hon/han (kommer inte ihåg om det var en kvinna eller man) till kassan i tron på att hon/han skulle vara trendigast i stan i sina nya, låt oss kalla dem, byxor (kan ha varit något annat plagg). Visst, Röda Korset är jättebra och så för det är så billigt och så för såna som inte vill spendera så mycket pengar på kläder och saker, men snälla folk, när ni kommer in med grejer kan ni väl se till att inte ta saker från 1750-talet som folk senare ska tvingas (fel ord men det var det som kändes bäst) gå omkring i.

aja, om tjugofem minuter ska jag ner till Ylva och så ska vi ut och springa, det är så skönt att hon är hemma! TJAO


jag var bara tvungen att vara så jättecool och sno den här från Lisettes blogg.

♥  Dagens humör: Ganska likgiltigt
♥  Dagens väder:  Sol, moln, snart regn (enligt mamma)
♥  Dagens frisyr:  Uppsatt i en... boll (jag har sovit med denna inatt så det är inte så snyggt ;b)
♥  Dagens klädsel: mina älsklingsjeans, svart linne, turkos t-shirt och svart kofta
♥  Dagens smycken: min baligubbe (halsband).
♥  Dagens planer: träna med ylva, äta, SOVA!
♥  Dagens materiella vill ha: ny iPod (min är sönder, hemskt!)
♥  Dagens längtan: VINTER!
♥  Dagens fundering: När får jag gå och lägga mig?
♥  Dagens beroende: Bananer (jag försöker hålla mitt sötsug i skick).
♥  Dagens tråkigaste: JOBB.
♥  Dagens tidning: NSD, den enda jag läst so far
♥  Dagens låt: Hold on, Be strong (min och ellis version)
♥  Dagens tv-serie: ingen.
♥  Dagens naglar: host host ;b
♥  Dagens hemsida: http://freeride.se
♥  Dagens mat: frukost (fil, müsli, banan, russin, kanel ;b) & wokade nudlar med kyckling till lunch, och bananer
♥  Dagens borde: Gå och lägga mig tidigare än kl.00.00
♥  Dagens roligaste: Min och Ellis tur på Buchts på lunchrasten ;b.
♥  Dagens personer:  Elli, Ylva, ja.. nåt sånt :p

, 10/8

Idag fyller Hanna år, grattis! Hon, Vilda, deras pappa och några andra är på Lofoten och klättrar, surfar och myser på. Fatta vad avundsjuk jag är när jag sitter här i gråmulna Kiruna. Träningsfri dag är det också, enligt programmet, men när har jag brytt mig om att följa det?

Jag har seriöst inget liv, Tiddis, Vilda, Ylva, Malin och Millis är bortresta, Elli är med Jeppan och Annakaisa vet jag inte riktigt var hon är (det jag försöker säga är att jag inte har nån att umgås med). Så det är me myself and I, med min dator, mina böcker(som nu är slut), mina träningskläder och två föräldrar som jag försöker undvika så mycket som möjligt. Sverige tog nyss OS-silver i cykel, I don't care. Jag tror att det är gymnastik idag, damernas kval, det måste man se! Jag tycker bättre om vinter-OS, konståkning och slalom, och hockey förstås. På sommaren är det bara gymnastik och friidrott som är kul.

Igår glömde jag att träna, eller jag kom på att jag hade glömt det vid middagen och vi åt typ efter sju så jag kunde inte sticka ut förrän efter nio. Haha, det är det jag gör när alla andra har kul på lördagkvällarna; springer i trappor på matto. Mitt i allting kom det en jättesöt hund hoppande ut ur buskarna, jag blev väldigt överraskad och bara skrek. Sen kom hundägarna och kollade aningen konstigt på mig, de undrade säkert vad en sån förtjusande ung dam gjorde ute i duggregnet i träningskläder en halvmörk lördagkväll i början på Augusti. ;) Den förtjusande unga damen cyklade hem efter en knapp timmes träning och gjorde situps istället. jaa.. här händer det då inte mycket. PUSS!


ca. 18.00 / Ylva ha kommit hem, vad glad jag är! Vi har nyss varit på gymmet och varit - precis som alltid - mycket seriösa. Eller idag började det bra, "goodmorning" och benböj blev seriöst, men armar/axlar och ylvas älskade maskiner blev lite halvdant gjorda, jag är inget fan av maskiner, varför vet jag inte riktigt.

Hörde nyss på teve om ryssland, och deras krig mot georgien, och så läste jag på carls blogg också... Jag förstår mig bara inte varför folk tror att krig kommer lösa saker och ting. Krig skapar ju bara mer konflikter, som skapar mer krig och ja... ni fattar.

Nä, nog om krig, träning och annat. Jag har ingenting mer att tillägga. hejs


ca.20.20 / Nu har jag kommit till det här tristess-stadiumet att jag börjar tänka ilskna tankar om personer som kanske bara har lagt upp en ful bild eller sagt något "opassande" ord till mig. Ingen idé att ta kontakt, jag är alldeles för bitchig och dryg just nu. Känner riktigt hur det hade stimulerat mina sinnen att se något dö, vi tar något lättsammare - en stackars liten mygga eller mammas fina krasseblommor. Jag vill krossa porslin och kasta min mobil ut för fönstret, jag vill ligga i en snödriva och kolla på stjärnorna. Jag tror att det senaste var den bästa av alla mina idéer right now, problemet är väl bara det att det varken finns snö eller stjärnor på himlen för ögonblicket. Nää.. nu ska jag sluta sitta på datorn, får göra något konstruktivt istället, typ duscha eller ligga i sängen och kolla upp i taket (i brist på snödrivor och stjärnor). GODNATT

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

en artikel från svenskadagbladet, killen som har gjort det här är fan min idol, hahahaha!

Cannabis i Luleå kommuns rabatter


Publicerad: 1 augusti 2008, 01.41. Senast ändrad: 1 augusti 2008, 07.46

Hundratals illegala cannabisplantor har fått finfin omvårdnad av Luleå kommuns parkarbetare i sommar. Någon okänd person har helt obemärkt strött ut frön i en rabatt och låtit kommunen göra grovjobbet. Polisen på narkotikaroteln misstänker att någon har sått hampan i hopp om att plantorna inte skulle upptäckas.

Cannabis






Foto: LARS PEHRSON

Cannabis


, 9/8

Min mor och far verkar tro att de har upptäckt världens åttonde och nionde underverk; google + youtube. Jag blir så trött, trött på att leva med två marsianer som har stora svårigheter att bete sig som normala vuxna när det gäller "moderniteter". Direkt de upptäcker något "nytt" och spännande missbrukar de saken i fråga. Min mor är nu inne i ett mms- och youtubemissbruk medan far utforskar google (mycket irriterande för mig eftersom han hittar min blogg, pixbox och andra saker), även han är mycket förtjust i Youtube, men förtjusningen har till min stora lycka börjat avta. Helt borta, tur att jag har en farfar som har kommit över det här missbruknings-stadiet, han varken skickar oläsliga sms eller bombarderar mig med mms each and every second. Han har bara en tendens att överdriva smiley-användandet en aning.

Nog om mina släktingar.. min tur har nämligen vänt, eller ja.. min Harry Potter-film är åtminstone klar! Måste säga att fyran är den bästa filmen, de andra är inte så mycket för världen, särskilt inte femman, det är den sämst gjorda film jag sett, boken är ju underbar, varför kunde de inte göra en bra film av skiten? Okej, jag vet... min Harry Potter-nojja har stigit mig över huvudet, jag borde ta alla mina HP-böcker och låsa in dem i skyddsrummet nere i källaren och låtsas om att de inte existerar. Jag är sjutton år (snart, om en månad minus en dag för att vara mer exakt)och borde intressera mig mer för annan - möjligtvis lite mognare - litterartur, framförallt inte bli helt besatt av den, Jag är som mina föräldrar, hjälp mig, detta måste få en ändring!

på tal om ändring så följer nu ett av pappas ständigt återkommande (inte alls roliga) bengt nutti-skämt (bengt nutti är nån som jobbade i gränsen när jag var liten, jag var tydligen rädd för honom, ja bakgrundsfakta kan ju vara bra ... kanske)

Nu till "skämtet"; Har någon sett en ändring här någonstans....?



hejdå!




Jag har tråkigt, har inte hunnit träna ännu idag och mina fingrar gör ont, MEN jag har lärt mig början på Metallicas "Nothing Else Matters" idag, jag kan egentligen inte ens spela gitarr så jag måste säga att det är en bedrift utöver det vanliga. Jag har även övningskört idag, även min bilkörningsteknik har blivit bättre ;b Nu väntar jag på maten, sen ska jag vila nån timme innan jag sticker upp till matto och springer i trappor och hoppar konståkningshopp. Blir det mörkt på kvällen? jag kommer inte ihåg Puss på er :p

, 8/8

Jag sitter och lyssnar på The Caesars, over and over again om man säger så. Min första halva vecka på RK är avklarad, jag är ledan hyfsat less, elli är ganska mycket lessare (herregud så kan man väl inte skriva heller? less lessare lessast??). Stackarn har trots allt genomlidigt två veckor redan, tur att det bara är en kvar. Idag har vi hittat Årets Leksak-2008; en "nopprare", det är iallafall en liten maskin som ser ut ungefär som en typ minifläkt som hugger bort noppror på kläderna. Fungerar även på armarna (inte som självspäkningsredskap utan hårborttagare, haha). Vid närmare eftertanke var hugger inte riktigt en riktig benämning på vad Noppraren egentligen gör, men tänk er en sån där grästrimmer, fast med små metallblad innanför nåt som ser ut som typ det som är längst ut på en vattenkanna om man vill få vattnet att sprida sig när man vattnar. äh, nu har jag ritat en MYCKET SNYGG paint-bild och lägger in den istället, jag är inte bra på det där med förklaringar. I förrgår när jag skulle förklara för Sardar och Aila att det var en som ville ner i källaren och kolla på möbler så blev det bara några ord som jag stammade fram medan de kollade mycket konstigt på mig. (eh.. jag, nån, ner i källaren, ööööh, möbler!!)

Jag håller på att ladda nu, jag ska strax cykla upp till Luossabacken och springa uppför den enligt pappa "så många gånger du orkar", det betyder en gång för mig (then I'll be a dead woman). Jag känner riktigt jobbigheten, hade nästan föredragit tyngdlyftningsträning istället faktiskt. A3/intervaller är den enda träningsformen jag inte tycker om i princip - det är så himla jobbigt, det är självdestruktivt, det borde helt enkelt förbjudas. But a man's gotta do what a man's gotta do. (women).








ca.22.15 / Jag måste säga att det var sjukt jobbigt att springa uppför Luossabacken, hade jag inte haft bricanylen med mig i fickan hade jag legat kvar däruppe, och mamma hade suttit ensam och undrat varför flickungen inte kom hem och störde henne idag. Jag sprang även och drog ena sidan av mig mot ett snår med brännässlor, först märkte jag det inte men när det började göra ont tog jag mig snabbt därifrån.

Det var även några (jag antar att det var turister) uppe på toppen, de funderade nog allvarligt på att ge mig akut hjärt- och lungräddning när jag kom springande (fast jag vet inte om man skulle kunna kalla mina sista steg mot min älskade startkur att springa, snarare att krypa vertikalt). När jag väl kommit upp och pulsen hade gått ner till en sådär femhundrafyrtio drog jag ett varv runt den stora betongklumpen som folk kallar hotell, och sen bar det iväg neråt. På nervägen mötte jag en stor mängd odefinerade flygande monster, jag tror inte att det var mina bästisar getingarna, men jag tog det säkra före det osäkra, tjöt som en stucken gris och satte av i racerfart ner för backen.

Sen cyklade jag till matto och sprang i trappor ett tag och sen satt jag kvar där och kollade på molnen (det var bara ett uttryck, eftersom himlen för en gångs skull visade sig vara helt molnfri).

Aja, sen har jag svullat, jag är alldeles för bra på det för mitt eget bästa. Imorgon ska jag började ett nytt - osvullande - liv (för sjutusenfemhundrasjuttioelfte gången). PUSS&GODNATT ,

min harrypotter film är snart klar (wow det tog bara en vecka *ironi finns det gott om här i världen*)

, 7/8

Min andra dag på Röda Korset, ja.. jag och elli har skrattat oss igenom en hög med kläder, med hjälp av chinas locas konstnärliga framträdanden ända till pengarna på min telefon tog slut och internet inte fungerade längre. Hon den galna människan i Chinas Locas är min största idol, (det är hon som är för det mesta till vänster i klippet som kommer längre ner i inlägget). Vi har även underhållt våran omgivning med urvalda bitar ur "Hold on be stong" med Maria Haukas (hon som var med i eurovision song contest), dock kom den bästa versionen senare under dagen när vi var och hälsade på Tiddis på Buchts. På Buchts köpte vi även en dumleglass för en mycket , låt oss säga acceptabel penning ;)

Ikväll ska jag först och främst försöka hålla mig från att träna, men jag har ingenting annat för mig, dessutom har jag lite ångest för mitt, Tiddis och Ellis tårtkalas igår - eller in reality var det jag och Tiddis som hade tårtkalas för att fira Elli, som satt och tittade på ;) ja, nu har jag ingenting mer att tillägga. tjao








ca.21.00 / Jag har till mitt stora förtret insett att jag inte kommer hinna med Piteå den här sommaren, hur sorgligt är inte det? Det är ingen sommar utan Pite, det ÄR verkligen inte det. Just nu känns nästan ingenting bra, jag har förvisso städat mitt rum, men det i sin tur behagar min mor, och det tycker inte jag om. Ylva, Karin och Sara flyttar snart, Elli har flyttat (visserligen inte så långt bort men iaf), jag får inte åka till Sölden i höst och jag vill verkligen åka skidor. Men just nu är det saknaden av Piteå som svider mest, nästa sommar kommer säkert bli ännu värre, då tänkte jag jobba skiten av mig, jag tror att jag kommer närmare och närmare världens undergång, livets undergång åtminstone. äh, "god"natt

, 6/8

IDAG fyller Elli år, grattis grattis grattis! Sen blir det svullande (och paketöppnande för elli) i hennes nya lägenhet. Jag har klarat av min första dag på Röda Korset alldeles galant, man gör i själva verket inte så mycket. Jag och Elli åt på Safari, jag åt en tacotallrik - smakade okej. Det är skönt att sluta så tidigt som vi gör (15.00) för då hinner jag gå och träna direkt efter jobbet, vilket jag gjorde idag. Imorgon kommer jag ha träningsvärk i axlarna, och imorgon är det vilodag - känns tråkigt.

när jag kom hem och slog på datorn upptäckte jag till min fasa att min harrypotter-film inte var klar ännu heller! Den har hållt på i två dagar, men jag tror att den hade varit klar om jag hävt nån blockering imorse, men vid den tidpunkten var jag så trött att jag inte visste vad jag gjorde riktigt. Råkade smsa Axel istället för Elli (märkte det nyss) och var bara allmänt seg, jag kom iallafall inte försent - hade inte varit så himla smidigt första dan på jobbet.

åter igen, grattis elli!


mina snygga vänner a long long time ago
dagens födelseagsbarn till höger!

, 5/8

Varje sommar brukar jag och tiddis göra en skiva, den såkallade Ultraparty-skivan. Vi kan tyvärr inte byta namn, det skulle ungefär vara som att kalla Skansen för stockholms zoo eller något liknande, dvs helt värdelöst. Iår har vi inte riktigt kommit igång med den förrän igår, valt alla låtar och nu har jag firrat dem, sommarlovsglidare som jag är, med alldeles för mycket fritid. 

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, inte alls. Eller jo, träna såklart. Nu ska jag träna mycket när jag äntligen är frisk (förutom lite hostattacker då och då). Om två veckor är vi på is, och då blir det mindre tid till styrke och konditionsträning, eller jag får väl böra köra dubbla pass, finns ingen annan lösning på problemet.



ja, the caesars är bra, trallala


ja, tidigare idag skrev jag att Elli fyllde år, vilket jag till för ungefär fem minuter sen insåg att hon inte gjorde.. hela dan har känts mycket konstig, ingenting har passat ihop. Jag trodde att det var tisdag, jag trodde att det var den sjätte och jag trodde som sagt att att elli fyllde år (vilket hon också hade gjort om det hade varit den sjätte). Men samtidigt var jag helt med på noterna när Elli ringde och sa att hon fyllde år imorron och att vi skulle fika hos henne då. Plus att jag skrev att det var den femte när jag skrev blogg imorse, helt virrig är jag. Dessutom är jag yr, mina händer darrar och jag har nästan ont i huvet. Jag var nyss ute och sprang, det gick sämst. Nu fattas bara lite situps och sen måste jag äta middag om jag inte vill att mamma ska flå mig levande, nu lät det som att jag inte brukar äta middag, men det gör jag - förutom igår, men jag var inte hungrig. hejs 

Justdet, jag är inte längre en så kallad "sommarlovsglidare", utan idag ringde jag till kommunen, pratade med någon människa och sen vips så hade jag jobb ända fram till vi har läger här hemma på Röda Roset (haha) med Elli. grymt!






, 4/8

idag är det måndag igen, jag trodde att det var måndag i fredags - så fel, så fel. Jag ska eventuellt jobba på Folkhögskolan några dar den här veckan, jag är in fact i desperat behov av pengar - sorgligt men sant. Det är något danskt pensionärsgäng som ska komma och vara där. Jag tycker inte om pensionärer efter skräcklunchen på Lodgen förra sommaren då det kom massa pensionärer som bara skrek och gormade och vägrade välja saker som fanns på menyn. Jag ska inte bli en skrikig och gormig pensionär, då får ni hellre skjuta mig.

Igår hyrde vi film jag och Annis, He's The Girl. Det stod att om man gillade She's The Man skulle man gilla den här, jag är inget big-fan of She's The Man, eller den är väl sådär, men den här filmen var mycket bättre. Ibland är det bra med såna här obetydliga och ytliga filmer, då slipper man tänka, min hjärna har sommarlov så det passar ju ganska bra.

Haha, och igår när jag skulle betala på Q8 så gick jag bara, och annis typ; Öh, ska du inte betala? , jag; öööh, oj! joo. Min hjärna har som sagt sommarlov. Nu ska hjärnan dricka te och sen får vi se vad som händer. TJING

, 3/8

nu sitter jag här och väntar på att seg-annis ska duscha färdigt, hon är minst lika seg som på lägret för några veckor sedan - ingen förbättring här inte. idag har vi tränat, sprang först ner till brandstation och sen hoppade vi och stretchade. Men hör och häpnad ; annis är klar och nu ska jag duscha. TJAAO

, 2/8

jag har nyss kommit hem från gränsen, jag är trött och mätt - vi åt hamburgare i abisko och det var äckligt. Sitter och dreglar på freeride, vintern är sjukt saknad!

jag hade haft hur tråkigt som helst igår om inte vilda också hade åkt upp till gränsen. Vi hade riktigt mysigt jag och Vilda, jag kom dit typ vid 22.00, övningskörde med pappa. Pappa och Lasse satt och ljög medan jag och Vilda försökte göra upp en eld, vilket visade sig vara ett projekt. Tillslut blev det en liten brasa iaf och jag och Vilda var riktigt nöjda med kvällens utförda arbete. Sen kom Lasse och förstörde skönheten i våran lilla brasa genom att lägga på en hel säck med skräp - elden blev större, men effekten dock inte lika mysig. Sen badade vi i vassijaure, det var mycket varmare än jag föreställt mig, jag tänkte att det skulle vara i samma temp som vid min stuga, där är det kallt på riktigt. Sen stod vi och huttrade ett tag vid brasan och sen hade Lasse gjort "efterrätt"; jag skulle kalla det frukt och choklad-kokihop. Det var gott iallafall, primitivt kanske, men gott. Jag och vilda gick och la oss på loftet och frös hur mycket som helst till en början,, men sen tog drömmarna över.

jag drömde för den delen värsta mardrömmen, kommer inte riktigt ihåg den men det slutade iallafall med att nån hade byggt ett bord av mina älskade skidor, det var hemskt! haha, nu ska jag städa mitt rum och sen sticka till matto och träna intervaller, jobbigt



tror ni att jag städade mitt rum i eftermiddags? nej, det gjorde jag inte.. nu har jag släckt alla lampor utom skrivbordslampan så att jag slipper se det miserabla kaoset som just nu råder här inne, jag skuter upp städningen till imorgon, I'm not in the mood.

för er som trodde att jag skulle sluta läsa mina harrypotter-böcker nu när jag läst dem sjuttoelva gånger om; ni hade fel, nu har jag köpt HP1 på engelska och kört igång på denna, vilken tragisk figur jag är.

jag vill till lule, lasse spelade tidigare ikväll - det här är typ sjuhundrasjuttioelfte gången jag missar honom när han är i krokarna, så typiskt mig - min ständiga otur. inspirationen flödar inte riktigt ikväll känner jag, jag sprang nog bort den på matto - där min far plågade mig till oigenkännlighet. dessutom offenliggjorde matti den hemska sanningen - det är 22 dagar kvar till jag börjar mitt andra år på hjampis, visst känns det lite tragiskt. nu ska jag sova, fast jag är inte trött, typiskt. godnatt iallafall, amigos.

, 31/7

Jag har kommit fram till att man tänker som bäst när man inte tänker medvetet, utan bara låter tankarna flöda, det är då det kommer - DET liksom. För mig är det alltid så, idag t.ex när jag gick hem från vilda så började tankar, ord, meningar att formuleras i hjärnan - på ett sånt bra sätt som jag egentligen inte kan formulera mig... Och precis då, då började jag tänka på riktigt, tänka på hur man hade kunnat formulera sig, fördjupade mig i djungeln, den stora hjärn-djungeln, och jag kom ingenstans med de tankarna. Dessutom hade jag förlorat de välformulerade meningar som exakt beskrev hur allting var. Det är som matte, det är inte jag som tänker, jag låter kontoret jobba av sig självt - lösningarna kommer alltid fram, och jag vet inte hur.. Jag tycker då det är märkligt. Men jag tror att det handlar om en strävan efter perfektion, det perfekta finns inom oss men ivern att få det som är så perfekt att komma fram hindrar hela baletten. låt inte rädslan för att ramla hindra dig från att komma i mål. Ett praktiskt "ordspråk" som jag tycker är vettigt nog att hålla fast vid, även om det inte alltid går - men jag tror åter igen att det handlar om att få det perfekta åket (nu har jag hoppat till slalom här), och även här; det perfekta åket kommer aldrig, för vi är för rädda att det inte ska bli perfekt.

Idag har jag kommit hem från stockholm, det har varit skönt där men det är minst lika skönt att vara hemma. Jag uppskattar vädret, vi skrider mot kallare tider, just nu känns det som att det räcker för att förgylla min dag - med hjälp av Vilda, sex and the city och popcornätande. Jag och Vilda tänkte att vi skulle kolla på sex and the city, men vilda var sötsugen så vi gick till Q8 och inhandlade saker att stoppa i oss; jag köpte en glass och popcorn, vilda köpte en munk och en muffin. Vi har kollat några avsnitt av serien som vilda är näst intill lika beroende av som jag är av Harry Potter, vilket inte är lite, samtidigt som vi har försökt att äta popcorn. Den första skålen blev delvis bränd, vi åt upp den och bestämde oss för att poppa mer. Den andra skålen blev inte bränd, men jag lyckades salta den till oigenkännlighet, så efter ett tag bestämde vi oss för att, för tredje gången gillt, poppa den sista påsen med de gyllene kornen. Den sista blev näst intill perfekt, förutom att salt-mästaren (Vilda) hade gått igång med saltet lite för hårt - men kan inte få allt här i livet, jag hade iaf fått två saker; Vilda och kallt väder.

Nu kommer vi till delen av kvällen jag tog upp tidigare i inlägget, det var när jag var påväg hem alldeles ensam som den oerörda kontrasten mellan Stockholm och Kiruna slog mig. Kiruna sover, tänkte jag, och insåg att det verkligen stämde. Tystnaden var så påträngande, kom över mig som en, en.. jag vet inte vad. Tyst var det iallafall, det var här mina formuleringar, formuleringarna som beskrev min känsla ända ut i fingerspetsarna med bara en enda mening. Dum som jag är började jag tänka, och vips - så var alling borta.

Idag fyller Sonny år, grattis Sonny. Och nu ska jag sluta babbla, det är bara jobbigt. Den som läst det här är herre över döden, godnatt.


RSS 2.0