tjäna.

Håller på lite smått att börja köra in eftersäsongens träningsprogram. Ingen spännande upplevelse, lite sådär på gränsen mellan död och levande. Men jag längtar litegrann, har insett att jag faktiskt uppskattar den här sommarträningstortyren. Synd att man skulle hunnit bli 22 år gammal innan ångesten släppte bara. Hehe. 

Fredag idag. En knapp kvart kvar av skiftet, 55h och 48 minuter av veckans totala 80 avklarade. Lite sliten, vilket kanske inte är så konstigt. Men snart är det ledigvecka. 







S14

Gränsensäsongen är igång. Både vädret och snöläget öppnade säsongen lite halvtaskigt men det är ändå helt underbart. Ångesten över att inte jobba där infann sig såklart nästan på en gång men överlystes rätt snabbt av en annan då jag blev påmind om att jag inte kommer hinna vara där nu på en månad. 

Shit happens. Fast jag är ledig påsk, ledig Valborg OCH ledig NM-veckan. Jag kanske inte ska klaga ändå. 





vadå är man nå trött eller..?

Tävlingshelg med den nuförtiden nästan obligatoriska febern. Skönt. Jag och Lotta delar tandborste, förväxlar läkartider och pratar alldeles för ofta i korus. Vi spenderat helt enkelt på tok för mycket tid tillsammans. Fast det är rätt trevligt det med. 

Sitter på en försenad buss påväg hem mot avgrunden, det luktar pappersbruk - tyder på att vi är i närheten av Piteå. Annars är det inte mycket i det enformiga skogslandskapet som kan indikera någon slags position på kartan. Jag ska hem och eventuellt slänga mig på ett sista nattskift innan ledigveckan. En ledigvecka innehållande en hel del konståkningskaos, ett inplanerat farmor och farfar-besök och sist men inte minst GRÄNSENPREMIÄREN. Som jag längtat! 

Nu ska jag återgå till det meningslösa stirrandet ut i totalmörkret. Hej. 




man ska vara lite blå ibland också.




Hej. Här kommer fettosmurfen. Har Lombias helt klart blåasteträningstights om inte annat. 

Annars då? Livet virvlar på i den sedvanliga totala förvirringen. Nästan så att man hade blivit lite rädd om det hade infunnit sig något slags lugn i tillvaron. Lika bra att fortsätta kaosa helt enkelt. Imorgon bär det av till Skellefteå för lite tävling. Alltid lika trevligt. Hej! 

RSS 2.0