överraskning

Solen skiner i Kiruna och det är så varmt att man kan dö. Jag har avverkat två mördarpass i stekhettan och är nu helt slut, men ändå rätt nöjd. En fika med en utflyttad vän har jag också hunnit med, och som jag saknat henne!

Annars inte mycket, lever och verkar i samma gamla gruvhål. Lite mindre missnöjd med tillvaron än vanligt bara, hehe. Hej.





Eftersäsongsångest

Sista helgen i Gränsen. Jag känner mig inte klar än. Inte alls!


livet innanför grindarna

Tänkte skriva att jag hängt gäng med mig själv på taket på sovringen idag. Kom sedan på att ett gäng är nog mer definierat på ett sällskap på minst två pers och hur schizofren man än kan verka ibland lär jag aldrig uppenbara mig som mer än en person rent fysiskt. Hursom.. storsol på taket. Paus i arbetet. Har för övrigt bara haft massa grisjobb och svettats hela dagen.

Sprang innan jobbet också, det här med sommarvärme är ju rena jävla tortyren. Sommarträning, försäsong. Alltid lika jävla slitigt.

Har iaf fått ledigt helgen (GRÄNSEEEN), har kompenserat upp det med att jobba övertid hela veckan... Har därmed ingen mat, inga rena kläder och inga sommardäck på bilen än. Men det kommer väl det också så småningom, knäckemackor fungerar utmärkt som nödproviant och de enda kläder jag egentligen vistas i är jobboverallen så ja.. Det går ingen nöd på mig. Ajöss!


May. 19, 2013

Är helt off från det här med cyberspace osv när jag är här uppe i paradiset. Finns som varken tid eller motivation för sociala medier när man glider omkring och mår bra. Mina vänner klagar dock på att det är lagom svårt att få tag i mig, har en tendens att ignorera 90% av alla inkommande samtal/meddelanden också. Ber om ursäkt för den.

Har överlevt veckans alla bravader. Skidåkning, NM, Hej Tö! och allt annat som gjort det till bästa ledigveckan på hela våren. Bästa ledigveckan någonsin!

Imorgon är det tillbaka till verkligheten, livet innanför grindarna. Tugga lite gruvdamm. Taggad? Nja. Men man måste ju. Malmen ska fram.

Bjuder på en bild från gårdagen för att sammanfatta veckan som varit. Svettigt, naket och fruktansvärt roligt. Adios!


JAG VILL TILL MITT PARADIS

Imorgon, då drar jag från den här jävla hålan.


Långsamma lördag

Trots att jag sovit länge, tränat och svamlat omkring mest hela dagen och dessutom haft massor att göra på jobbet hittills vägrar den här jävla dagen att ta slut. 9h kvar av skiftet och jag är redan less och arg.

Var åtminstone helt ensam på ishallen idag, mördade mig själv med lite intervaller. Helt okej lördagsnöje ändå. Det enda roliga som hänt idag iallafall.

Nu ska jag återgå till att räkna timmar och sekunder, dricka kaffe och vara less. Hej.


En dag i veckan

iPhonen talade om att det faktiskt är fredag, jag trodde det var torsdag. Eller ja, egentligen hade jag väl ingen aning om vilken dag det var utan gissade hejvilt. Nattveckorna är sådana, total förvirring.

Snart är den över iallafall. Och jag får åka till paradiset. Först NM, sen Hej Tö-helgen. Välbehövligt.

Börjar känna mig lite uttråkad här. Kiruna känns grått och har väldigt lite att erbjuda för tillfället. Men som sagt, gränsen nästa vecka. Wonderful.


Nunataq, tack!

Idag har jag fått mina skidor. Nu ska det knallas på toppar! Det enda som egentligen fattas är väl att montera bindningar och att lyckas bli ledig någon gång. Det förstnämnda känns som en betydligt lättare uppgift för tillfället.

Nu ska jag sova, imorgon 06:00 - då år jag förhoppningsvis fit for fight och i tid till jobbet. Hehe. Godnatt!


Se där, hon lever!

Hej. Jag existerar faktiskt fortfarande, men det här med dokumentationen av livet har som gått lite kärvt på sistone. Och livet. Det har slagit om, flera gånger, under de senaste månaderna. Riktiga djupdyk, höga toppar och slutligen en helt okej stabil tillvaro. Vem trodde det om mig, seriöst alltså.

Hursom. Började på nytt jobb. Dagtid. Smörjningen. Körde på med konståkningen parallellt. En sisådär 60-80h jobb varje vecka. Det tar på krafterna mina vänner. En enda ledig dag på hela Mars och dessutom inget Gränsen. Hårt. Paradiset är ju det enda stället man är riktigt hel på.

Sådär såg det ut. Jag såg inget vidare ut heller, jävligt trött och sliten. Plus att jag fick astmaproblem och grejer av jobbet.

Så jag skulle byta. Någonstans. Var lite smånervös/rädd för att bli satt på någon attacktråkig kontorstjänst. Men hade för första gången i hela mitt liv(typ) lite tur och hamnade tillbaka på mitt gamla hederliga driftjobb på sovringen. En sån lättnad. I samma veva tog issäsongen slut och jag fick fritid igen.

De senaste veckorna har jag spenderat så mycket tid som möjligt i Paradiset, ätit mig riktigt tjock och lycklig, åkt skidor och umgåtts med mina vänner. Omställning, till det bättre. Slår aldrig fel.

Är lite tillbaka i verkligheten nu dock, barmarkssäsongen är igång och jag har tränat 6 pass på tre dagar, plus skottat sten och bytt rullar dagarna i ända på Drömfabriken. Är mitt uppe i en tvåveckors-period av bara jobb jobb jobb. Sen gränsen igen, gäller bara att överleva dels en em-helg, ett släktkalas och nästkommande nattvecka först. Ingen big deal kanske ni tycker, men man ska inte ta ut någon seger i förskott har jag hört. Kan sluta mindre bra.

Och på tal om att sluta, så säger jag tack och godnatt. Nu vet ni att jag lever och att livet är bra igen.

Och såhär ser jag ut idag, typisk förmiddagsvecka-look. Blek och trött och jävlig. Men rätt nöjd ändå :)


RSS 2.0