Årets första dopp. Ensam, mitt i natten, b...

img_8095 (MMS)

Årets första dopp. Ensam, mitt i natten, bland de trehundratriljoner mygg som också hängde på Playa del Vassijaure. Livet är fan inte så dåligt som jag brukar tycka.


Ledigveckan inleds med jordgubbar och regn...

img_2321 (MMS)

Ledigveckan inleds med jordgubbar och regn hemma i det efterlängtade Paradiset.


vaken i P3 - vaken hos Petra

Vaknade helt plötsligt, med huvudet på tangentbordet, fullt påklädd och med smink över hela ansiktet. Klockan var 03:37. Drog slutsatsen att jag attacksomnat lite sådär innan klockan tolv. Trots de uppskattningsvis ynka 4 timmars sömn jag samlat på mig kunde jag inte somna om igen.

- Men då kan jag föra över alla bilder och musik från hårddisken till datorn (kan tilläggas att det också är ett mission jag fördröjt rätt länge, för att ni ska få lite perspektiv kan jag meddela att datorn är köpt i mitten på förra hösten). Vilken idé, tänkte jag.


Påföljden av denna till synes helt harmlösa och kanske till och med lite konstruktiva handling: Totalkaos både i iTunes och iPhoto. Jag är så fruktansvärt kass. Och ingen är förvånad.


En fin bild delar jag med mig av iallafall:
Turkiet 2005, toppen på min modellkarriär



take her away, ernie

Det vankas festival. Dock fel festival. I år igen. Jag frågade mamma var de tappade mig när jag var liten och hur högt fallet var.

Det visste hon inte.

Peace and love. Dylan. Mando Diao. Håkan. Sounds. Kings of Leon. Stokes. Jag kan fortsätta i en evighet. Gorv ångest som sagt. Men jag är ledig iallafall. Det är ju positivt.


Imorgon sticker jag till Paradiset ett par dagar. Välbehövligt och grymt skönt. Hej.

isn't that a fabulous scene?

MANDO DIAO.
Vilka jävla killar alltså.


Har inte riktigt upptäckt dem förrän nu, hjärnans stimulicentra slog i taket och missbrukartendenserna har åter uppenbarat sig. Kör uppladdning inför sista nattskiftet, min förkyldning vägrar gå bort och jag är snart rastlös nog att riskera en hjärnhinneinflammation (ska inte gå ut och springa, men jag vill!). Hej.


Mando Diao – High Heels - MTV Unplugged



supersnygg, skitig och övertrött. En helt ...

img_8750 (MMS)

supersnygg, skitig och övertrött. En helt vanlig natt på kungliga sovringsverket


man måste mata fiskarna ibland också.

Olle. Jag lever. Nu vet du det!

Stan,  gruvdammet och allting annat känns precis som förr. Vädret lyckades överraska med fyra dagar brännhetta vilket såklart sedan ersattes av det traditionella hällregnet och polarkylan. Men ändå. Är nästan redan uppe i ett perverst antal Safari- och Thaibesök på två och en halv vecka, men jag har några månaders frånvaro att ta igen. Haha. Ska också meddela att jag faktiskt lyckades välta stan häromhelgen. Eller frågan är väl lite mer vem som föll, jag eller K:et? Skit sker, som man brukar säga. 

Har natt den här veckan, inte alltför deprimerande faktiskt - inte om man tänker på storhelgstillägg och dylikt som rullar in stadigt och fint i plånboken. Ikväll var det till och med rätt fint uppe på taket. Vet ej om det beror på det nyss nämnda lönepåökningen, avsaknaden av attackfebern jag staplade runt med hela förra natten eller om livet för en gångs skull tycktes vända sig i rätt riktning. Ibland måste de ju överraska där uppe också.

Nu är det långt, igen. Ska därför sätta stopp och äta hårdbrödmackor med skinka och ost istället (finns ingenting bättre).

it ain't no use to sit and wonder why, babe

Dylan är någon jag ofta lyckas glömma bort i min förvirring och mitt oupphörliga thåström-dyrkande. Men det finns nog ingen bättre, iallafall inte där jag sitter nu, på bron till Hjalmar Lundbohmsvägen 75G, mitt i natten och lyssnar på fåglarnas stundvis irriterande men också helt okej njutningsbara kvittrande och kollar på ingentinget jag kallar för hemstad. Jag och Dylan. Köpte för övrigt en bok om honom idag, lagom i tid då jag nu tagit mig igenom min bok med Thåströmintervjuer, vilken jag lusläst från pärm till pärm, uppochner och bakochfram. Totalt fast, totalt nörd.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är en riktig missbrukarstereotyp - bara det att jag än inte fastnat för något mer hälsovådligt än en vresig 54-årig tvåbarnspappa från Högdalen. Mannen med Sveriges bästa röst, mannen som håller en flytande när kroppen tycks vara fylld med bly. Just han.

Det här som skulle handla om Dylan, så fel det kan gå. Sammanfattningsvis är jag iallafall tillbaka i stan, har som vanligt redan gått in i ångestväggen och förebereder mig för först helgen (då jag tänker välta Kiruna totalt) och senare min återkomst till Sovringsverket vilket sker måndag morgon klockan 06:00.

GODNATT
och lite visuellt från min huvudstadsvistelse

en dag på fjäderholmarna, då jag brände mig djävulusiskt mycket på utsatta delar av kroppen (min mage ser t.ex. ut precis som Tiddis brukar göra när hon varje år överskattar sina pigmentala egenskaper, attacksolar därför och får sig en röd färg som fått jultomen att rodna)

tågstationsväntan, alltid lika spännande. skall också tilläggas att tågresan kan ha varit något av det värsta jag någonsin varit med om i svettväg. varmt, trångt och till råga på allt så fungerade inte tåget som det skulle så vi rullade fram i snigelfart mitt ute i de norrländska skogarna, plågade av den helvetiska hettan och iallafall jag ville dö. jättemycket.



may the force be with you

Här har ni tjejen som storgråter i slutet på Star Wars Episode III..


..fast den är ju faktiskt sorglig.

du gamla, du fria

Svergies nationaldag. Den symboliserar ju egentligen ingenting speciellt, vi är mest bara avundsjuka och bittra på grannlandet i väst som faktiskt har någonting att fira - att stackarna blev fria från Sverige och fick all olja för sig själv. Då hade jag också varit glad.

Har spenderat större delen av dagen i sängen, känns lite ovärt. Hade stora planer på att åka ut på nån ö och steka, men det får bli imorgon istället. Kanske ramlar ner på stan och slösar lite pengar om ett tag, det är ju alltid trevligt.


Har fortfarande inte riktigt luskat ut hur jag ska ta mig tillbaka till Kiruna, och framförallt när. Eftersom jag var så dum och inte kollade flygbiljetter hem tog de ju såklart slut, planen är därför att flyga till lule och sedan tåga till avgrundshålet. Synd att man har jobb och inte kan stanna här föralltid.

damn, you're so sexy bitch

Huvudstadsliv. Det här har hänt sen imorse:

- Något som var tänkt som en liten konditionsrunda men slutade i 90 minuter svett, skavsår och annat mysigt ute på Djurgården
- Dagens smoothie#1
- Promenad till 7Eleven för inköp av förtärbara varor, vidare promenad till Humlegården
- Dagens smoothie#2
- En banan
- En ramlösa
- Promenad hem
- En banan
- En burk turkisk yoghurt
- En ramlösa


Och jag är fortfarande hungrig. Vad händer? Ska ut på stan och köpa något fettigt och landa i en park. Jäh. Och för er som förrvirras en aning av rubriken var vi och såg David Guetta igår på Stadion, efter en finfin eftermiddag med trevligt sällskap, grillning, champagne och jordgubbar. Inte helt fel där heller.

RSS 2.0