, Mars - tjugofyra

Mors! Nu är jag hemma, kom hem typ lite efter tre igår tror jag, eller jag kom iaf i säng vid halv fyra, jag har lagom ont i hela kroppen efter typ sjuttioelva timmars bilresa ;)

ja, jag har varit i sundsvall och tävlat, och ja.. det gick väl inte sådär lysande direkt, jag körde ut i första åket alla dagar, jag sög rättare sagt, men det finns sådana helger också. det var typ 120 stycken med, jag hade startnummer 104 = isig jävla rodelbana. jag hatar att starta sent!

Första dan, i Sundsvall åkte jag inte ut förrän flacken innan mål, hann inte med. suck! och sen var det Getberget, de hade spolat backen så den var isig och sen blev det isgropar och jag ramlade i branten och landade rakt på höften (AJ!) och sen blev det typ sälen nedför branten, lite sådär lagom pinsamt ;D sen sista dan i nolby var det värsta perfekt, det var varmare än de andra två dagarna, det var inte lika isigt och det kändes riktigt bra. men... jag var nog lite överladdad så jag gränslade första porten. just då hade jag bara lust att åka ut i skogen och lägga mig och dö, det gjorde jag inte. sen var det bara att sätta sig i bilen och åka hem, misslyckat. Maria PH och en annan världscupsåkare som heter Veronica Smedh var med och tävlade, ibland får man känna sig riktigt dålig ;)

imorse tänkte jag och ylva sticka ut och springa, klockan nio hade vi sagt så jag tvingade mig upp typ innan åtta och väntade på att ylvs skulle ringa, hon har inte ringt ännu heller ;D nu ska jag tvätta kläder,packa och lite sånt. sen bär det av till gränsen, hem ljuva hem :) tjingeling

, Mars - tjugo

jahapp, då åker man igen då. Jag Ylva , Staffan och så ska vi hämta upp Rebecca i Kåbdalis. Jag kommer ha varit hemma (när säsongen är slut) fyra helger från januari till aprils slut (sista tävlingen är sista helgen i april). det blir fem helger om man börjar räkna på  första december. Jag måste börja packa, vi åker klockan ett.

Jag längtar till gränsen , mycket, fast jag åker dit på måndag, fast jag kanske åker hem på tisdag och tränar konståkning och sen tillbaka till gränsen på tisdag kväll ;B haha, vad gör man inte för lite is? Jag har verkligen inte åkt skridskor på jättelänge, det är sorgligt, och jag tror att det här är sista veckan (alltså nästa vecka) som isen är kvar . Jag vill ha is året runt! blä, jag vill bara dö varje år isen tas bort, älskade is, älskade älskade is <3 fast jag ska ju till lule på läger också, i tre dagar (men vad hjälper det), jag tror inte att jag får åka på konståkningsläger i sommar. eller såhär är det, antingen satsar jag på konståkningen nästa år och då får jag fyra veckors läger i sommar (terrible temptation). Annars satsar jag på slalomen och får åka en vecka (minst) till Juvass på sommaren och en vecka till alperna på hösten (terrible temptation). HALLÅ, jag vill göra både och? :') men det går inte ....

igår kollade jag och tiddis sagan om ringen och åt, först glass (jag åt glass och hallon) och sen morötter med dip. Svullokväll, fast inte riktigt, vi har blivit lite dåliga på att svulla ;D det kanske är bra iofs ;b sen somnade båda och sen gick tiddiley hem. Jag saknar dig nu under tävlingssäsongen, det gör jag alltid, du är världens ja, bästa :)
hejdå people (:


jag och tiddis i somras (mycket ful bild)

image14




, Mars - arton (2)

Ja, nu är KM i storslalom också genomfört, gick hyfsat, låg trea efter 1a åket men blev fyra, ganska tätt mellan alla oss fem. :) och jag kunde åka storslalom idag, för ovanlighetens skull ;b

kemiprovet gick inte sådär superbt skulle jag tro, och jag förstår inte hur alla kan sitta så länge på proven, vad är det de skriver egenltigen? jag gör allting och sen går jag, jag känner mig helt dålig när alla andra sitter kvar och ser bra ut, så idag satt jag och stirrade på mitt prov i typ tio minuter efter att jag var klar med hopp om att någon annan skulle gå ut därifrån, men icke ;) sen gick jag iaf, men jag glömde min kemibok och det så jag fick gå tillbaka sen, och där satt dem, min fina duktiga klass och höll FORTFARANDE på med sina prov ;)

nu ha jag druckit varm choklad och om nån timme blir det väl sängen. så, godnatt :)

, Mars - arton

idag har jag kemiprov, jag kan i princip ingenting, jag börjar först elva tror jag så jag borde hinna plugga, men det tar emot, ingen motivation idag inte :)
idag åker alla konståkare till göteborg för att kolla på VM , jag är avundsjuk som aldrig förr kan jag ju meddela :'( förra året var det ju alpina VM i åre, först skulle vi dit och kolla men sen "Neeee, det är för dyyyyyrt..." bläsh. och nu missar jag konståkningsvm också. jag hade till och med biljetter till VM i Åre som vi fick på USM året innan .
på torsdag åker jag till sundsvall och tävlar fredag-söndag, och vi ska bo på hotell, YAY! :D och sen kommer jag hem till gränsen, och är där resten av påsklovet, fettnice alltså.
nä, nu ska jag fixa mitt cp-hår och sen måste jag böjar plugga, JAG VILL INTE! men men, tjingeling

jo förresten ;D igår på gympan när jag och tiddis skulle in i duschen fanns det bara en bra dusch, som båda ville ha, så vi sprang och så knuffade tiddis mig och så halkade jag på en vattenpöl och BOOM! så slog jag i backen och gled in med fötterna i serenas dusch ;b

image13
Åre, yngre junior-sm 2008 :)
skriver mer om yjsm senare, nångång




, mars - femton (2)

nu är jag hemma, frid och fröjd, fast nog hade jag kunnat stanna ett par veckor till i åre, allways ;) jag tyckte verkligen om åre, ska flytta dit när jag har gjort mitt för världen (misstänker att det kanske inte blir sådär överdrivet mycket men iaf) . Nästa helg är det alltså sundsvall och sen påsklov, men först tre krävande dagar i skolan. Har jag skött mitt skoljobb bra när jag har varit ledig? Svar: NEJ! Jag är dålig på sånt, eller, nu tänkte jag skylle ifrån mig på att vi har haft så mycket annat att göra. Till exempel kolla på Top Model och extreme home makeover eller vad det nu heter ;) I sundsvall ska vi (jag och ylva och hennes pappa) bo på hotell, YAY, första tävlingen vi bor på hotell sedan vi var c-åkare (när man är c-åkare är man 10-11 år) ;b 

nu tror jag att jag ska kolla på anadra avenyn, jag vet att jag är en nörd, och sen ska jag sova, har ändå ingenting annat för mig. Godnatt people, nu kan ni sova lugnt, petris is back in town ;)!

, mars - femton

Nu är vi påväg men från yjsm;) det har gått sådär , på slalomen igår gick det ganska bra , jag kom 22 av ca 70 startande , alla kom ju inte i mål . Men jag var inte sist . Och jag åkte bra dessutom , jag närmar mig träningen . Yay ;-) nu åker vi hem , vi kommer åka i typ 10 timmar till , jag är less och sedan nästa torsdag kommer vi sätta oss i bilen och åka till sundsvall . Jag dör ;-) take it easy , snart är jag hemma ;)

, Mars - sju

ja, nu åker vi alldeles strax, tänkte bara slänga in några rader här. När jag kommer hem ska jag iaf berätta om allting (typ). Åre Åre Åre :) hejdå

, mars - sex

ojshit. jag visste inte ens att det var Mars, här hänger vi med ;) egentligen borde jag nu 1: packa eller 2:vara ute och springa. Men vad gör jag? jag sitter vid den här förbannade saken och skriver en massa ointressanta saker som egentligen bara jag själv läser när jag vill ha lite koll på livet. Problemet är väl det att jag inte har koll på livet ändå. det går utför.

nu är jag hemma över dan och packar, har varit i gränsen och innan det i sundsvall och tärnaby. varit på resande fot i princip sen förra onsdagen, det är inte så länge, men det känns som att jag inte har varit hemma på år och dar. fast det gör mig ingenting, jag tycker bättre om att vara borta, det är så skönt att bara släppa allting vanligt för ett tag :) jag har ont i huvet, varför har jag ont i huvet? jag vet inte :)

jag har iallafall varit borta, först två dagar tävling i tärnaby, andra åket andra dagen blev bra, och det var storslalom, storslalom är inte min grej. i  sundsvall gick det skit, jag tänker inte ens dokumentera det ;b sen åkte jag tåg hem från sundsvall. på tåget bodde jag med två gamla tanter från typ lule. och när jag kom in i kupén var det alldeles förjävligt varmt, varför var det varmt? jo, för tanterna försökte förvandla kupén till en bastu, Undra om jag har skrivit blogg om det här redan? jag måste kolla... Nä, jag hade inte skrivit om det.

Iaf, när jag kom hem packade jag om och så kom tiddis och vi åt popcorn (min nya drog, hahah) och kollde på Björn Gustavsson, jag är seriöst besatt av människan, HAHAH! björngustavssonforlajf! sen åkte jag och pappa till gränsen, åkte skidor på .. vilken dag det nu var och sen var jag med hedda fanny och heddas lobster Mattis på kvällen. vi typ spelade monopol (jag suger på det haha) och kollade film. sen när jag skulle gå hem var det alldeles mörkt och kallt och helt plötsligt hörde jag värsta ljudet, det lät som en skällande fågel, det var säkert en ripa eller nåt, men just då trodde jag att det var ett människoätande monster så jag blev skitjävla rädd och stod alldeles stilla i flera minuter och tänkte på eventuella flyktvägar (kom fram till att det inte fanns några) ;)

och justja, första kvällen i gränsen så skulle jag gå och hämta vatten och borsta tänderna och en massa i servicehuset. Jag satte på mig mina fula OKYTNA kängor och gick iväg, det var ganska kallt så jag typ småsprang och helt plötsligt PANG! så låg jag platt på mage på backen, och jag gjorde verkligen magplask på vägen, och alla mina saker jag hade i händerna bara flög all världens väg och jag började förstås asgarva, jag kunde inte sluta så jag satt där på vägen och tänkte på hur det måste ha sett ut (en flygande petra, en dykande petra, hah) och skrattade.  sen letade jag reda på mina saker i mörkret och skyndade mig upp till servicehuset ;)

och ja, petra har ramlat, men petra tycker inte riktigt att det var hennes eget fel. såhär var det faktiskt att jag och vilda skulle ner till klumpen och så åkte vi typ vid GL2 och så var det typ en vindkanal där, vilda åkte ner i den och över kanten utan större problem, och sen skulle jag göra det lika snyggt och elegant tänkte jag, men det vara bara det att jag hade mer fart än henne så att jag flög lite, samtidigt hade jag lite framåtvikt och mina skidor är förkorta. så jag liksom flög över kanten och gjorde nästan en frontflip och landade på ryggen. mysigt, tur iallafall att det var mjukt.

nä, nu MÅSTE jag packa och det. Puss och Gull / Petris

RSS 2.0