, gosh

det här kommer inte bli bra, I think that våra slalomtränare inte kommer komma så bra överens med varann, vilket inte kommer bli bra för oss. och varför var Ilkka tvungen att sluta träna oss , han var ju faktiskt bra. dåligt dåligt dåligt, och så blir det säkert inte Kåbdalis tränignsläger ihelgen heller, för det finns ingen snö. usch , igår kväll var jag jätteglad, men nu eller jo, visst är jag glad, jag är förvånansvärt mycket glad, tycker jag (: men usch vad allting känns hopplöst just nu, och så är det LM snart, och min dräkt är inte riktigt klar och mamma åker till abisko och jobbar imorgon, så den måste bli klar idag idag idag, och tiddis är seg som fan och jag vill till lombia NU!

och på träningen tänkte jag hoppa Lutz, hoppas bara att Jenny också tänker det. och då ska jag tänka på det osm pappa sa , haha, han har typ lärt sig konståkningen också. det är bra.

aja, nu ska jag ringa till Mina och säga att jag kan jobba den där helgen som hon ville att jag skulle jobba på. tjing

, hey there delilah*

just nu skriver jag med william på msn, haha, att han också äntligen har tagit förnuftet tillfånga och skaffat sig en msn ;p jag anser att om 102 dagar, då det är gränsen gränsen gränsen <3<3<3och då ska jag ha blivit starkare än william, hmm.. okej, detta kan bli svårt, men ändå :)

åh, det är rätt länge, mer än 100 dagar, men jag tror att tiden kommer gå ganska fort ändå, det är ju en mas träning och tävlingar, det är livet <3 :) jag kom på en sak, när vi var i sölden höll vi på att prata om om att man hade velat eller tänkt att man vill sluta, men jag har aldrig tänkt en sådan tanke, inte om slalomen, inte om konståkningen, det enda jag tänkt på är hur det skulle varit om jag hade slutat, men jag har aldrig aldrig aldrig velat sluta. <3 :')

dagens låt är definitivt Hey There Delilah med Plain White T's. den är bra, den tycker jagom, idag känner jag bara för att tyckao m en massa saker. jag tycker om mammas nybakta mackor, jag tycker om att mamma har blivit brai benet och åker till abisko på onsdag, jag tycker om att vi ska sy klart min dräkt imorgon, och jag tycker om annis och tiddis, och ylva och elli och karin och hanna och alla :) ja, nu ska jag sluta tyckao m allting och pysa från datorn, det känns osm att det finnsi ntressantare saker att göra ikväll :) tjing <3

, times go so fast

shit, jag har inte ens hunnit skriva sedan jag kom hem från sölden i söndags. det har varit sjukt kul och bra och bäst :) jag hade saknat snön, skidorna och allt det där mer än jag anade. det var bättre än allting, jag hade lugnt kunnat vara där i en vecka till. vi fick till och med puder sista dan, fett nice ;)

men nu ska jag börja skriva om allting, vi åkte med planet klockan 06.00 på fredag morgon, alla var trötta som fan, men tillslut fick vi iaf våran "lilla" packning incheckad och så åkte vi iväg, vi mellanlandade i Östersund, vad det nu skulle vara bra för, och sen kom vi till stockholm. På arlanda var jag som vanligt rädd för att mitt bagage inte skulle ha kommit med, men det hade det, Vi åkte in med bussen till city och där gick vi på stan, iklädda mjukisbyxor, måste säga att vi var mycket stiliga. ;b haha, sen åt vi thaimat och sen gick vi tillbaka till cityterminalen, vi var tvugna att vakta våran packning, eftersom den inte fick plats i de där skåpen ;) sen kom lule, och sen bussen och vi åkte iväg. jag insåg inte hur länge det skulle ta först. haha, men tid, det tog det iaf ;)

vi åkte och åkte och åkte, jag satt med ylva, sara satt bakom oss och sov mest hela tiden, fick några snygga bilder på henne ;) haha, vad dumma vi är. så stannade vi nånstans, det hade blivit kväll och vi skulle äta middag, vi gick på nåt ställe och alla beställde typ Tacotalrik, den var äcklig, typ köttfärsen var kall och torr, och så fick man bara tomat, gurka och sås till. äckelpäckel. sen gick vi och köpta Mc Flurry på donken och sen åkte vi vidare.

jag kommer inte ihåg om vi somnade innan Danmark, men vi åkte i alla fall färja över till Danmark, det var svinkul att åka färja, alla blev typ helt snurriga, fast det kan iofs berott på att killarna übertestade parfymer, de är så manliga de där luleborna och joel ;) hahaha, sen åkte vi igenom danmark i två timmar, då kollade vi beck, men jag somnade, jag är ju bra på sånt, att somna när man kollar film. och sen var det ne till färja, över till tyskland. då var vi trötta och satt mest och degade :p efter färjan somande alla utom jag och axel som typ låg och vinkade till varann, mycket intressant ;) haha.

på morgonen var vi fortfarande i tyskland, och vi stannade och åt frukost, det var värsta coolt, det fanns en massa saker, typ en buffé men man betalade bara för det mab tog. yoghurtarna var äckliga iaf, isch, och så fanns det en svinsnygg juicepress ;)

, (:

måndag , tisdag , onsdag , torsdag och sen på fredag åker vi :) jag läntar svinmycket !!
skidor en vecka, ååååååååh,. jag måste komma ihåg att fota :) fast jag vet inte om jag ska ta med min eller pappas och mammas kamera, ha! fult, mammas och pappas heter det ju, i min värld iaf.

imorse när jag var ute med doggyn fick han cp på brevbäraren, och självklart hade jag honom lös så han sprang efter cykeln och skällde som ett psyk ;) jag kan inte skriva normalt med det här tangentbordet, är i skolan nu, har bara en lektion kvar, och sen måste jag på stan och handla en massa småsaker till sölden. haha,

nu ska jag och tiddis spela vårat spel ;) tjingeling


, hej höst

åh, om en vecka sitter jag antagligen på bussen till Sölden, Österrike :) okej, det blir förjävligt långt att åka buss, men det är det värt, åh fajsiken vad kul det kommer bli, jag längtar, jättemycket, men det är lite läskigt också, pappa ska ju inte med , så jag måste ju fixa allt själv, med vallning av skidorna och sånt, och tänk så kan jag inte åka längre? eller jo, det måste jag ju kunna, men ändå, har inte åkt skidor sen i juni, och det var i gränsen, alltså då åker man ju inte på tävlingsskidor , det är en helt annat sak, åh min Karma-skidor (friåkning), jag älskar dom också:) jag älskar alla skidor, alla mina skidor iaf :) hagha, och mina skridskor, det känns lite tungt att vara borta från konståkningen i en hel vecka, men jag kommer klara mig, ska üerträna konståkning litegrann efter sölden, fast vi åker ju till Tärnaby första helgen på höstlovet, så det blir bara en vecka hemma och sen en halv vecka, lite drygt, med skidor igen :) säsongen närmar sig nu, jag är taggad :)

imorse har jag brottats med mitt nyklippta (obs. 1dm kortare) hår. det var stört efter att jag hade duschat och nu ser jag ut som en svamp typ, hahah, jag vänjer mig väl ;p och idag ska jag gå och kolla på när Karin och Sara tävlar i Tyngdlyftning med Ylva och Jennifer . hojja, först tänkte ju Bosse tvinga mig och tävla, men jag vägrar! ;p det är ju läskigt redan när det inte är tävling och dessutom ser jag int tyngdlyftningen som en sport, det är bara träning, tråkig träning för det mesta  ,  dessutom har han hittat (Bosse alltså) ett träningsprogram till mig och Ylviii som han tycker att vi ska följa, det är bara lätta vikter , men typ sjuhundrafemtioelva reps, så man hinner typ somna innan man är klar, svintråkigt, och så är det ju inte ens jobbigt! bwäh, men nu ska jag kolla på mina kläder och sen bestämma mig för nånting, kan bli svårt ;p jag har så lite kläder, och jag är less på allting, jag behöver kläder, och en massa andra saker med! dessutom behöver jag en jacka, jag hade velat ha en rosa, och en svart, alltså två stycken, men det kommer jag ju aldrig att få ;& får väl se vlken ärg det blir för mig iår :p men hade velat ha rosa, för jag har hittat ett par snygga goggles, ett par rosa, på Marker, och eftersom det är Marker får jag ju kontraktpris, chill :) men jag tänkte köpa en scottstorslalomhjälm iaf, för Markerhjärlmarna är så förjävligt fula. jaja, nu ska jag agera, tjigenling <3


, all the way across town

hejhejhej, nu ska jag berätta om igår, när vi var ute med TU2 i skogen, och gjorde nånting. Detta nånting var typ skattjakt, eller rientering i mörkret med vakter/fiender som man skulle akta sig för, de hade alldeles svarta kläder på sig och hoppade bara fram ut ur skogen och skrek; HALT! sen tog dem en massa saker av en, typ ficklamporna, om man blev tillfångatagen, vi blev det två gånger, en gång tog de en va ledtrådarna, och andra gången en ficklampa. med vi menar jag mig själv, sanna, hanna, camilla och linnéa :p vi höll på att dö av skratt i början, så vi bara låg på vägen och asgarvade, inte konstigt att vakterna hittade oss,
och jo, förresten, innan vi började med skattmojen satt vi vid elden och TU2 berättade spökhistorier, jag tror inte på spöken, eller jag vet inte, men jag är i alla fall inte rädd för dem, och jag hade velat träffa ett har jag kommit fram till :p
efter skattajktsaken satt vi åter igen vid elden och åt våran skatt, bananer, marabouchoklad i folie som man grillar i elden så att chokladen smälter, mums! ;b det var en minnesvärd kväll, tack TU2 :)

och idag, idag har det inte hänt speciellt mycket, skolan, alla var svintrötta, eftersom vi inte kom hem förrän efter 23.00 och jag kom inte i säng på en gång, och man måste sova för att orka träna, men man måste också gå upp om man ska duscha och det var precis det jag gjorde klockan kvart över sex imorse, duschade ;b fyfan vad trött jag har varit hela dan, men på träningen gick det ändå ganska bra, kombinationen med tre hopp, salcow, ögel och toeloop gick hyfsat, men jag stod bara en av femhundratusen, alltså helt liksom, rent eller vad man nu säger ;b

sen efter träningen så kom jag hem och åt, insåg att jag inte skulle hinna till tyngdlyftningen (YESYESYES!!!!!) och ringde till Ylvs ;b vi bestämde att vi skulle gå på Atletican istället med Elin, så vi gick dit, och det blev ju kanske inte så mycket träning direkt , men det var rätt intressant iaf ;) hahaha,

sen cyklade jag till Helena, HelenaT (frisör alltså), i träningskläder, fräschare än någonsin ;P jag la mitt hår i hennes händer och hr sitter jag nu , jag är nöjd, men det känns lite kort ;) har inte haft såhär kort på år och dar, typ sen Matilda, min kompis när jag bodde i jukkas, klippte mig och vi var tvungen att klippa hela mitt hår i typ pottfrilla ;) fast nu är det till axlarna eller nåt, lite ovant, eftersom jag har haft 1 dm längre ;p men det är som sagt skönt, nu måsye jag bara komma på en konståkningsfrilla, till tävlingatna också, för knuten blir så mini, så det kommer inte se så normalt ut ;) haha, men nu ska jag sluta skriva och lägga upp lite bilder. http://petraloevberg.bilddagboken.se


tjingeling :) <3



image4

,

goddag, snart ska jag till matto på träning, jag och ylva ska walka iväg tjugo över ungefär, vi är så coola ;b

idag slutade vi typ två, eftersom vi hade Steen och han verkar inte idas försöka med oss, eller nån annan klass, så vi får alltid sluta typ efter halva lektionen, chill ;b det var kul idag på engelskan idag också :) Jag och Tiddis sitter nere i hörnet i ett pyttelitet enmannabord och trängs med varann eftersom det inte finns platser åt alla, men iaf, vi fick göra nåt ordspel när vi var klara, och iv blev klara direkt med det vi gjorde innan, ordspel är chill, och sen så skulle man ta ett ord och liksom göra en saga, så skulle tiddis ta ett ord och fortsätta på min saga ;b helt sjukt blev det ;)

tihi, sen var alla svinhungriga, och på onsdagar har elli och dem yrkesämnen, vilket betyder att de lagar mat och bakar och sånt där. Och HR's korridor och klassrum ligger alldeles ovanför vår, så det typ luktar svingott varje onsdag, och vi blir jättehungriga! men iaf, tiddis smsade till elli så fick vi gå upp dit och smaka deras bullar, vi fick tre stycken, en från jimmy (den största såklart, haha svingott!) och två adnra som antagligen var från Elli själv, men så kom det en surig tant och sa att elli inte fick ge till oss, men då sprang vi ;) haha, vad gör man inte för något ätbart?

efter skolan tänkte jag vara duktig och räkna matte, men.. jag ides inte ;b så jag har bara haft tråkigt och gjort ingenting, och snart ska jag som sagt på träning, hoppas det blir kul, och inte allt för, tråkigt och tråk-jobbigt, det finns både roligt-jobbigt och tråk-jobbigt, big difference :) det är till och med nästan så att det rolig-jobbiga är det jobbigare av de två jobbigheterna ;D hoppas någon har med en boll också, så vi kan spela fotboll efteråt, men nu ska jag göra mig iordning,

Ikväll är det Greys Anathomy, egenltigen kollar jag inte på det, men eftersom jag kollade förra gången och Meredith ramlade ner i vattnet och man fick inte se hur det gick måste jag kolla idag med. haha ;)

nu ska jag sluta skriva, jag saknar axel, men vi ses ju snart, och så saknar jag hedda, jättemycket! <3

RSS 2.0