, times go so fast

shit, jag har inte ens hunnit skriva sedan jag kom hem från sölden i söndags. det har varit sjukt kul och bra och bäst :) jag hade saknat snön, skidorna och allt det där mer än jag anade. det var bättre än allting, jag hade lugnt kunnat vara där i en vecka till. vi fick till och med puder sista dan, fett nice ;)

men nu ska jag börja skriva om allting, vi åkte med planet klockan 06.00 på fredag morgon, alla var trötta som fan, men tillslut fick vi iaf våran "lilla" packning incheckad och så åkte vi iväg, vi mellanlandade i Östersund, vad det nu skulle vara bra för, och sen kom vi till stockholm. På arlanda var jag som vanligt rädd för att mitt bagage inte skulle ha kommit med, men det hade det, Vi åkte in med bussen till city och där gick vi på stan, iklädda mjukisbyxor, måste säga att vi var mycket stiliga. ;b haha, sen åt vi thaimat och sen gick vi tillbaka till cityterminalen, vi var tvugna att vakta våran packning, eftersom den inte fick plats i de där skåpen ;) sen kom lule, och sen bussen och vi åkte iväg. jag insåg inte hur länge det skulle ta först. haha, men tid, det tog det iaf ;)

vi åkte och åkte och åkte, jag satt med ylva, sara satt bakom oss och sov mest hela tiden, fick några snygga bilder på henne ;) haha, vad dumma vi är. så stannade vi nånstans, det hade blivit kväll och vi skulle äta middag, vi gick på nåt ställe och alla beställde typ Tacotalrik, den var äcklig, typ köttfärsen var kall och torr, och så fick man bara tomat, gurka och sås till. äckelpäckel. sen gick vi och köpta Mc Flurry på donken och sen åkte vi vidare.

jag kommer inte ihåg om vi somnade innan Danmark, men vi åkte i alla fall färja över till Danmark, det var svinkul att åka färja, alla blev typ helt snurriga, fast det kan iofs berott på att killarna übertestade parfymer, de är så manliga de där luleborna och joel ;) hahaha, sen åkte vi igenom danmark i två timmar, då kollade vi beck, men jag somnade, jag är ju bra på sånt, att somna när man kollar film. och sen var det ne till färja, över till tyskland. då var vi trötta och satt mest och degade :p efter färjan somande alla utom jag och axel som typ låg och vinkade till varann, mycket intressant ;) haha.

på morgonen var vi fortfarande i tyskland, och vi stannade och åt frukost, det var värsta coolt, det fanns en massa saker, typ en buffé men man betalade bara för det mab tog. yoghurtarna var äckliga iaf, isch, och så fanns det en svinsnygg juicepress ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0