, I've got a jar of dirt

okej , nu har jag gått två dagar på Hjalmar Lundbohms gymnasieskola, i klass TU1, vi är 21 stycken, + en som aldrig dök upp och vi vet inte om hon kommer heller, vi har en kille, och så är det mssa typer.
min klass:
amilla bernestedt
lisa degerbjörk
emil bodén
therese enoksson fridh
julia falbo
emilia fjällborg
nadia fjällborg
hanna johansson
sanne johansson
linnéa karlsson
kajsa kiviniemi
anne labba (hon som inte kommit)
mathilda lindmark
sanna mikko
fanny nurmilampi
emma olsson
viktoria stenberg ridhult
ida strålberg
petra lövberg ståål (konstig typ , hah)
jenny waistedt
jennie ylvin
evelina zakrisson routimaa


yes, that's my class for the next three years, och det verkar inte helt omöjligt att tycka om dem, inte alls faktiskt :) vi hade svinkul idag, jag tiddis emilia linnéa och emil när vi skulle planera en grej som vi ska göra på torsdag i skogen ;) vi började prata om kottar och sen skrattade vi varje gång någon sa kotte. desstuom vile vi tjejer döpa våran grej till antligen kottjakten, jakten på kottarna eller den vilda jakten på kottarna, men det tyckte inte emil om, tur det kanske (; på torsdag ska vi iaf ut till latjojaure eller vad det nu hette och göra massa tävlingaro ch gjejs, för att lära känna varann tror jag ;p det kommer också medföra att vi kommer gå 1,2 mil och jag inte kommer behöva vara med på Jägarmlien, YES!!! :) hhahaa, men jag vill springa , men ändå inte, vi får ävl se hur jag gör, kommer iaf inte kunna slå förra årets tid med 1,2 mils gång  benen ;P jaja, vi får väl se. nu ska jag göra nåt vettigt, jag behöver städa rummet. och en massa annat  , tjingeling ;)


, let your body decide

ingenting funkar egentligen, alltså, det går och går och går, men jag liksom står vid sidan av mitt eget liv, och ser på, ska det verkligen vara så? kanske det ska, nu kommer hösten, jag ska försöka hänga med i år, men med hösten kommer de vanliga problemen; konståkning vs. slalom, alltid alltid alltid samma sak. pappa sur, jag ledsen, mamma försöker bry sig, men då blir jag arg, jag vet inte riktigt varför, det bara är så, samma sak, samma mönster, år efter år. bjäbb. jag är trött, på allt tjorv, men det är så kul, så jag måste nästan säga att detär värt det, det är faktiskt det , jag älskar konståkning, och jag älskar slalom , complecated.

jag saknar dig dessutom, har inte träffat dig på hela sommaren, det var nära i lule, men med min vanliga utr så blev det inte så, och det var nära i kiruna två gånger ockås, men jag var inte hemma, böh, this is life I guess, jag tvivlar på att jag någonsin kommer sluta tjorva. godnatt


RSS 2.0