En bild säger mer än tusen ord...


jag ska baka

en ckohladtårta åt mamma, det är ju trots allt mors dag.
tiddis, du ska med och handla, snart! (It's an order)

there are many things that I would like to say to you

..but I don't know how.

Min vän ringde alldeles nyss.
Jag: Hej
Tiddis: Har ni mackor?
Jag: Öhm? Jag vet inte? (går och kollar) ... Vi har rostmackor.
Tiddis: Okej, jag kommer. Hejdå
Jag: Öhm?

Det går inte så bra med studierna. Jag har kollat film - "Bleka dödens minut" - och den var väl, ja.. från åttiotalet då de inte riktigt var haj på den där med specialeffekter ännu. Jag har kört bil med en grinig Trond Lövberg - inte det trevligaste jag varit med om. Och jag har även solat på balkongen. Och kommit på att våran balkong är bra att sola på, där kan ingen se mig i bikini (vilket jag är evigt tacksam för) och jag är skyddad från vinden (eller ska jag säga stormen?) som besöker vår stad idag. Nu ska jag uppenbarligen äta mackor med Tiddis. Jag har tydligen ingen egen vilja kvar här i livet.

Haha, jag måste berätta en annan sak också. Igår på Safari skulle jag gå ut med några mackor eller liknande då jag ser en blond, sådär halvlång tjej stå och flina åt mig som att jag var dum i huvudet. "Vem fan är det där" tänkte jag då, precis innan jag insåg att det var Annis som färgat håret. Haha, men det är lugnt, vi har ju som bara varit bästa vänner i snart tio år, det finns ingenting som säger att jag behöver känna igen henne för det.

bye

söndag trettioförsta maj

tiddis är oväckbar.
jag måste plugga.
livet är kul.


?


Igår var jag utmattad, jag bara låg som en död säl i tiddis soffa tills hon sa att jag skulle gå hem, jag gjorde som hon sa. Gick hem och föll ner i sängen. Nu får jag however inte tag på henne. Men jag ska ju som sagt plugga. Fast jag måste njuta lite också, för imorgon är det måndag. Ni vet vad jag tycker om måndagar. Fast ett plus är att jag bara har fysik och körkortsteori - tror jag? Jag litar på mina instinkter.
Tjao

lördag trettionde maj

JAG VILL BRYTA MITT LÖFTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


fredag tjugonionde maj

Åh, äntligen fredag! Den här veckan har varit rent ut sagt hemsk. Jag är bara trött och förvirrad hela tiden.
Idag kollade jag på måndags-schemat istället för fredag, mina klasskompisar idiotförklarade mig.
Och mitt skåplås är borta! (carl, du vet att du är skäligen misstänkt till allt som försvinner just nu).
Ikväll ska jag och Tiddis äta godis och kolla film. Det är najs. Imorgon - jobba i nio timmar, inte lika najs.
Jag har även hhaft ryck i ögat hela veckan, och idag kom vi på exakt vad det var för ryck. Men det ska rycka i två veckor till innan jag gör nånting åt det, även fast mina nära och kära tycker att det är dax att bota rycket redan nästa vecka. Men nu ska jag stå på mig.

Ha en fin kväll i dimman. Hos mig är det glasklart, eller ja.. så glasklart det kan bli ;)


mi scusi, mi scusi

Som vanligt när jag och Tiddis pluggar fungerar det i ca. en kvart. Det finns så mycket annat - mer livsnödvändigt - att göra. Typ dricka kaffe, äta mackor, kolla film. Ni förstår.

Vi har kollat Eurotrip - igen. Kollade den i Stockholm också och jag höll seriöst på att avlida av skrattattacker, eller skrattattacker kanske inte riktigt var rätt benämning på det vrål jag utförde då, liggandes på en blå uppblåsbar luftmadrass, med Elin snarkandes bredvid mig. Jag tycker att den där filmen är hur kul som helst! Jag blir grymt taggad av den också. Åh, jag längtar till skolavslutningen!

Nu ska jag plugga lite, vi har ju trots allt prov imorgon. Lite förberedd vill man vara.
nightynighty


Tiddis!

Din fule fan, var är du?



jag hoppas att du har ramlat ner i ett avgrundshål någonstans.




ring mig!

torsdag tjugoåttonde maj

Någon som är förvånad att jag misslyckats med det mesta även idag?
Jag har kommit på en ful sak, det är vecka 22 den här veckan, och för typ några år sedan hade jag en lika misslyckad vecka just denna vecka. Jag ramlade och jag tappade bort saker och ja. Det var tillräckligt miserabelt för att jag då skulle ta upp min "dagbok" och skriva om det - jag var en "klagare" redan då.

Nej usch, Vecka 22 är värd en skräckfilm.
Jag måste plugga, imorgon är det Biologiprov. Och förresten, jag tror att Tarfala delar med sig lite av sin vind idag.


det regnar både på utsidan och insidan.

Kvällen har spenderats längre ner på Juliebögatan. Sensationellt nog har vi faktiskt pluggat, men även kollat OC såklart. Det var de fyra sista avsnitten av första säsongen, det sista gråter jag alltid floder till och idag var ingen undantag. Det var - om möjligt - nästan värre än det brukar vara. Åh vad jag grät, och åh vad Tiddis grät, hon också. Jag känner att jag inte riktigt återhämtat mig ännu, hade nånting sorgligt kommit upp hade jag brutit ut i en till gråtattack. Nej jag är inte sentimental överhuvudtaget. Inte då.

Sarkasmen flödar iallafall, tillsammans med tårarna.
Nu ska jag gå och lägga mig, painful mission. Painful mission accomplished very soon.
over and out


senare

pouring rain, wednesday afternoon, and I'm sooooooo tired.

Idag har jag inte lyckats med mycket, förutom att muta mig till ett par mjukisbyxor från monstrets bror, jag fick dem mot att jag satte in en talrik och ett glas i diskmaskinen - smärtfritt och bra, det är man inte van med när det gäller William.

 På tal om monstret har vi haft en riktig Tiddis&Pe-dag; varit på Safari, kommit försent, kollat OC istället för att plugga. Ja, sånt vi gör helt enkelt. Det är trevligt med sådana dagar också. Och vi har dessutom storartade sommarplaner - om jag nån gång skulle komma över ett sommarjobb vill säga.

Jag behöver den där lugna versionen av Wonderwall som är med i OC. Jag ska ta och hitta den nu. Tingeling


onsdag tjugosjunde maj

Jag har gjort körkortsteoriprov, öhm. Det gick nog inte sådär jättebra skulle jag tro, jag var alldeles för trött och oförberedd för att göra succé, vilket jag iofs lyckades med lite senare på tennisplan, så det berodde nog inte på tröttheten iallafall. Jag använde iallafall tennisbanan som plaskdamm då jag skulle ta en boll som elin sköt mot mig, fick "vattenplaning" och halkade, PLASK!, och sen var hela jag blöt. Hade jag inte varit så trött hade jag börjat gråta, det var liksom droppen, stunden då bägaren av denna veckas misslyckanden svämmade över. Men skrattet finns alltid nära till hands. Lika bra det.

Nu är jag bara hemma på en snabbvisit för att sedan ta mig till Safari och äta lunch med Tiddimonstret, sen tillbaka till skolan och sen kanske jag ska och fika igen med Annakaisa, om jag har pengar vill säga.
Nu ska jag vänta på min vän. Hejdå

egentligen är det väl onsdag

men min tisdag är långt ifrån slut ännu.

Min rum är kaotiskt ostädat, jag är väldigt o-klar med körkortsteoripluggandet och till detta kräva en ofantligt stor mängd kaffe för att klara av detta. oturligt nog har jag redan svept två koppar och ids inte riktigt koka mer. vilket dilemma.

nä, nu plugg, eller så ska jag hjälpa en vän, man vet aldrig

tisdag tjugosjätte maj

Nu ska jag berätta en sak, och ingen som känner mig kommer bli det minsta förvånad.

Jag och Tiddis hade varit på körskolan, sen gick jag till gymmet, då var klockan 17.00. 
Sedan kommer jag ut från gymmet och ska in i omklädningsrummet drygt en timme senare, drar kortet i avläsaren och väntar på det lilla "klicket" när låset går upp. Men icke kommer det, jag får en röd gubbe istället.
Det visar sig att omklädningsrummet och gymmet automatlåser sig själva klockan 18.00. Inne i omklädningsrummet finns min väska med blandannat mobil, hemnycklar, skor, alla duschsaker och en massa annat.
Jag inser att det är bara att spatsera hemåt men som tur är hade jag glömt cykelnyckeln i cykeln så jag fick iallafall cykla hem.

Imorgon ska jag dit klockan sju och hämta mina saker. Jävla athletican. Jävla tisdag, jag trodde (hoppades) att det bara var måndagar som sög, men det visade sig att ingenting går som jag vill just nu. blä

jag hatar måndagar

jag är så förjävligt jävla helvettes äckligt cp-trött.
jag hatar måndagar, och allt som har med måndagar att göra! jag hatar att börja åtta, jag hatar dubbellektioner med Sara P, jag hatar att ha hål, jag HATAR fysik b och jag hatar körkortsteori. jag hatar att jag inte hinner träna på måndagar och jag hatar att det på måndagar är en hel vecka till fredag.
Ja, ni förstår, jag hatar måndgar helt enkelt.

Men jag har "bara" tre hatiska måndagar kvar att överleva, frågan är om jag verkligen kommer att överleva.
Jag stämplar ut nu.
Dö, världen, dö.

måndag tjugofemte maj

morsning!
jag är trött och kommer inte komma hem förrän efter åtta ikväll. först skola, sen jobba. sen hem och plugga. jag hatar verkligen måndagar!

men solen skiner iallafall, det är härligt! nu ska jag ta och packa min väska och bege mig mot hjampis.
 

saturday night in pictures

först var jag på världens tråkigaste 50års-kalas.
sen ordnade kvällen upp sig rätt skapligt med sång och gitarrspel långt in på natten.
närvarande var jag, Ronja, Hanna, Lasse, Johanna och nåt litet freak med dreads
(undra vem det kan ha varit liksom??)



back to k-town

- nu ska jag åka till stan, lite tråkigt, lite skönt. jag tycker inte om avsaknaden av avskildhet som husvagnslivet för med sig. jag klarar av det om det typ är jag och pappa, men hela familjen - där någonstans tar det stopp.
Ah, nu kommer Hanna och Vilda och hämtar mig. Tjao


söndag tjugofjärde maj

Ja, dåligt väder, jag har stålull i halsen och ska snart gå till gränsen för att vinka av Ronja "nackspärren" Ås då hon ska åka hem till Götet - tråkigt.

Jag måste agera, hennes tåg går ju snart. AAAAAAAH

lördag tjugotredje maj

locket ligger över Riksgränsen, i eftermiddag ska jag på massage på spa't.
Jag har inte så mycket mer att tillägga.
Tjoho


men igår stekte vi iallafall

fredag tjugoandra maj

Jag måste bara få berätta hur äcklig jag var idag innan jag väl kom i duschen. Jag hade inte duschat sen onsdag morgon, efter det hade jag sprungit en gång, igår sprungit och gymmat, sen idag åkt skidor och gymmat. Borstat håret hade jag inte heller gjort sen onsdag morgon. Riktigt fräsh kände jag mig. Men nu, nu är jag ren och fin.

Awesome dag btw.


torsdag tjugoförsta maj

jag känner paniken komma krypande, jag har inget sommarjobb ännu och jag är (as usual) liiiite försent ute. typsikt mig.

Jag har träningsvärk idag, vilken underbar känsla! Detta har jag väntat länge på, tack Mats, du högt ärovärda sjukgymnast! Jag har sprungit idag igen, och jag vet inte, jag blir lite stel och så, jag typ stapplar fram i några minuter men sen går det typ bra.

Jag funderar på att duscha och sen sova, japp, så ska jag göra.
hej


onsdag tjugonde maj

PAPPA KOM HEM, NU!

Min pappa har tagit bilen till jobbet imorse vilket betyder att 1: jag måste cykla ner till tågstationen vilket iofs inte är så jobbigt men ändå och det lite större problemet 2: jag har ingen nyckel till husvagnen eftersom den ligger i tryggt förvar i bilen. Yes! Fyfan vad det går bra för mig just nu.
Egentligen är ingen skada skedd, för jag kan ändå ta bussen där vid typ fem nångång, men jag vill ju komma upp så fort som möjligt!

Och MIN BOK ÄR ÅTERFUNNEN! Det var den Onde (Carl) som boknappat den, brutalt låst in den i sitt skåp och skrattat högt åt det. Fast det var väl kanske lite rätt åt mig.. egentligen. Men stölden av my precious, den kommer jag aldrig att glömma.

Idag har jag haft en tung dag. "Skuttade" upp halv sex, var på gymmet sex till sju. Jag har fått tre nya rehab-övningar, fast två av dem kan jag inte köra på gymmet-gymmet. Trött som tusan cyklade jag hem och duschade. Sen blev det såklart bråttom, jag fick i mig en banan och cyklade sedan till Körkortsteorin. Roffe var sjuk och jag bekantade mig med datorn. Sen hade vi gympa, jag sprang för första gången på typ ett halvår, sen Mats förbjöd mig att göra nånting sånt iallafall. Jag ska egenltigen springa 20-30 minuter, jättelugnt tempo. Men det funkade väl inte sådär jättebra för mig, det blev 20-30 minuter lite-för-högt-tempo. Det resulterade i att jag typ inte kan gå normalt nu. Dumma, dumma rygg. Dumma, dumma Petra.

Nu är jag dö-trött iallafall. Och jag åker till gränsen kvart över fyra. Om inte pappa tar med datorn till Gränsen hör ni ingenting av mig förrän på söndag eller måndag :) Tjing



I've got some pictures

ett smakprov på estocolmo


Dag1 - Vi fastnar i hissen hos Carros pappa.
Tiddis: Andas inte, andas inte!! Syret tar slut!


Dag 2 - Gröna Lund
Min vänner åkte allt, jag åkte verkligen inte allt!


Dag 3 - Tiddis köpte ny väska, jag var hos mormor och
hälsade på, hon tyckte blandannat att vi i Kiruna kunde
räknas som utlänningar eftersom Norrbotten nästan inte
ens tillhörde Sverige. Haha!


Dag 4 - Heldag i Gamla Stan
Jag och Elin köpte små glassar, ohyes!


Dag 7? - Klassen hade kommit, vi passade på att göra
oss av med några direkt (eller ja, Jockes väska iallafall)
Viktor Nettan och Jocke på Utö


Samma utflykt. Viktor klättrar i träd, ramlar ner och Sara P
tänder till och hotar med halshuggning. HAHA!


Stenhackning i "Gruvan" på Utö med Sara P och hennes
manliga motsvarighet; Anders.
Ingen lek här inte. Alla höll sig på sin kant, Saras hot
låg fortfarande i luften.


Kväll dag 7 (?) - Gröna Lund, andra besöket.
Nettan Carro Gustav Matti Amanda Johanna och ev. Serri


Dag 8 (?) - Morgon på Skansen
Brownie (Viktor stod på sig och kallade det Kladdkaka) i
sommarsolen, hur härligt som helst!

På kvällen blev det grillning och dimma ute på nåt berg.
Härligt värre.






tisdag nittonde maj

JAG HAR TAPPAT BORT MIN TWILIGHT-BOK! Livet har gått under, punkt.

Fast en bra sak har hänt idag, tyvärr är det under samma tidsperiod min bok försvann, men iallafall. Jag var hos Mats, fick tre nya övningar och sprang på löpbandet, och JAG FÅR BÖRJA SPRINGA! Visst, bara 20-30 minuter och dödligt långsamt, men jag får springa iallafall! Det är lycka.

Just nu hade jag kunnat sitta i en bil påväg upp till Gränsen. Men icke. Jag insåg tillslut efter mycket velande att körkortsteorin var tvungen att besökas imorgon - vi har provet nästa vecka! Sorgligt, men sant. Jag tänkte ragga upp någon att åka med imorgon, eller i värsta fall ta tåget.

Ikväll har vi möte med slalomen, ska prata om Söldenresan till hösten och träningsläger hit och dit. Jag vill åka skidor, alltså nu menar jag portar. Det var längesen, alldeles för längesen!

Nä, nu ska jag .. leta min bok i min ryggsäck för trettiofemte gången.


måndag artonde maj

Idag har jag varit svinjävla trött, haft ont i huvet, varit less på livet i allmänhet (jag lät det gå ut över carl med de inte riktigt så fina orden "alla hatar dig", nu hatar kanske han mig, vem vet?), plockat skräp, klagat, ätit en chokladboll och en klubba (= fått ångest), längtat bort från stan och fått reda på att innan skolan slutar ska jag göra ett kemi-, ett fysik-, ett biologi- och ett körkortsteoriprov. INTE KUL!

Jag tror även att jag är sjuk, eftersom jag har frusit hela dan, varit kokhet på samma gång, haft ont i halsen, huvet, öronen och ögonen och som sagt trött trots många timmars sömn. Nu har jag ätit några alvedon så nu är jag rätt pigg, det är najs iallafall.

Jag och Välimaa funderar på peace and love, nån som är på?

oooh

Jag var nog så nedstämd över att vara hemma så att jag glömde att nämna det; Stockholm var awesome!

Innan klassen kom levde vi lite Big City-life, bara jag, Carro, Tiddi-monstret och Elin. Vi njöt av tillvaron, tog tillfället i akt och firade Malins födelsedag, slösade MASSOR med pengar och åt tiotusen Foccacia. Tyvärr var det väldigt kallt, men man kan ju inte få allt (rim).

Onsdag morgon mötte vi upp MSP2, minus soldaten och blindtarmsoffret. Vi mötte även Anders - SaraP's självfrände som också var Biologi- och Kemilärare på Värmdö Gymnasium som inte låg på Värmdö. Anders i korta drag; han hade bott i kiruna och han gillade växter, djur, stenar, gamla byggnader, tåg, sig själv, sina elever och Stockholm.

Ja, jag vet, spänningen är olidlig - men nu ska jag överge bloggen för min bok. Twilight (jag är nörd, I know, jag har börjat läsa om serien - fast på Engelska denna gång, och jag måste säga att böckerna är om möjligt ännu bättre på sitt ursprungsspråk)

heja norge, grattis sanna.
over and out

söndag sjuttonde maj

norges nationaldag, sannas i min gamla klass födelsedag.
firar gör jag inte, jag ska sluta fira saker, det är då ett som är säkert, även om jag och mina vänner gillar firande.


Hemma iallafall, blandade känslor.
Det sköna/bra med att komma hem är duschen, sängen och hemlagad mat. Men allt annat är till fördel för den andra sidan; vara borta. Vara borta och göra vad man vill, stockholm är särskilt mysigt för sådant, bara ströva omkring, köpa saker, äta god mat, umgås och bara vara utan en massa förpliktelser och jobbiga föräldrar. Hemma... Nä, det känns inte bra, jag vill åka bort igen.

fredag åttonde maj

Idag åker vi, härligt!
Jag är inte riktigt i fas bara, jag är inte färdigpackad - har antagligen redan med mig för mycket saker, jag är inte redo för matteprovet, jag måste hinna träna idag, och som sagt, packningen måste modifieras. Min buss går snart, jag får inte missa den.

Jag har varit uppe sen fem imorse och packat, pluggat och fixat en massa. Snacka om att jag kommer vara trött ikväll, jag kommer nog bara alldeles outhärdligt trött redan när jag kommer till skolan, o-mysigt. Hungrig är jag också.

Men äsch, hejdå, jag kanske snor min mosters dator i estocolmo, you never know.


jag och mina reskamrater,
tyvärr får ni inte se bilden i större format,
 för den är så JÄVLA ful.
svordmar förstärker

torsdag sjunde maj

So sick of this feeling
but it never stops, never stops
I'm still waiting

Imorgon åker vi. Har Petris kanske packat ? Nä, klart hon inte har, för hon kan aldrig göra nånting i tid. Pluggat matte har hon inte heller gjort.

Något jag iallafall HAR gjort är att vara på GK med Tiddis och kollat/hjälpt till på träningen. Skönt att göra nåt man inte gjort på väldigt länge ett tag. Just nu är det bara plugga, plugga, träna, sova, äta, plugga, plugga och plugga som gäller. Sommarlovet kommer inte en sekund för tidigt!

Nu måste jag ta tag i nånting, mitt liv kanske? Hejdå


godnatt

Om ca.30 minuter fyller Emil/Kexet/Örjan Lax/Herr Destvatten/Mäki/Rudolf, ja kärt barn har många namn sägs det ju, år. Kärt barn, hmmm? Nä, nu ska vi inte vara ironiska, utan grattis i förskott Empo.

Kom hem från Tiddis nyss, tanken var god - matteplugg, men det vi stoppade i munnen desto godare - mackor. Fast efter ett avsnitt Greys Anatomy kom vi iallafall igång med pluggandet. Jag tror nog att jag skjuter upp provet till fredag, inte riktigt redo, not yet, jag har gjort tio tal sen jag kom hem från gymmet. Duktigt.

Nu ska jag ha ett möte med Edvard Cullen och resten av gänget i min bok.

en liten stund senare..

Det går framåt, men sakta, jag backar tillbaka några steg, tar en paus. Ja, nåt sånt, jag håller iallafall på med allt jag inte har tid med.

Såg att Ingela hade skrivit till oss på hemsidan
"hej tjejer
jag hoppas ni joggar och tränar lite styrke
så att ni inte tappar allt till hösten.
så syns vi till hösten kram ingela"

Skulle vi tappa allt vi ändå inte har till hösten, det hade ju varit sorgligt. Jag tror inte riktigt att våra konståkningstränare alltid förstår vikten av träning, att man inte bara kan jogga runt Kasen litegrann på sommaren för att behålla den s.k. konditionen, men hur ska vi kunna behålla nånting vi inte byggt upp? De förstår inte att det inte räcker med tio benböj och fem situps för att vi ska klara av en hel säsong utan att skada oss. (Mitt problem var då att jag råkade träna lite för mycket förra hösten och ryggen gic paj iallafall, så kan det gå)
Nu ska jag hoppa tillbaka till Kol-14-metoden. Yeah

afternoon

Kom nyss hem från Gymmet. Idag blev det lite kondition, cykel såklart, och shit vad varm och röd (okej, grisrosa) jag blev, hääärligt! Sen rehab, jag är SÅ less på mina övningar nu, men det är bara att bita ihop. Min rygg ska bli bra, jag ska kunna springa till sommaren, köra skivstångs-övningar och hoppa konståkningshoppen. Det är mitt mål, eller ja.. ska man kalla det dröm/önskan istället?

Imorgon planerar jag att göra matteprov, och jag har inte börjat plugga ännu. Det känns ju lite tråkigt, men jag har iallafall lätt för matte, borde inte vara så svårt att plugga in.

Jag längtar till fredag ungefär klockan sex då jag, Tiddis, Elin och Carro sätter våra fötter på stockholms gator. Vad mysigt det ska bli! Får bara inte glömma att åka ut till mormor och säga hej, henne träffar jag aldrig och hon skulle bli så glad!

Men nu måste jag plugga, tjohej

valborgsbild 2 (snygga grisar)


onsdag sjätte maj

livet på msp... vi strövar runt, vi gör ingenting, vi vet ingenting. livet på msp är trevligt!



bara en sak till...

Du är det bästa jag har, Tiddis.


ha-begär

Pappa har fått hem nästa års Völkl-katalog (skidor för er okunniga), och GUD SÅ UNDERBART SNYGGA SKIDOR! Jag blir helt.. helt... jag vet inte! Amazing. Jag vill bara svimma, som andra i min sällskapskrets säkert hade gjort (jag nämner inga namn ;)). Ge mig, ge mig! Jag behöver inte åka till stockholm bara jag får ett par Aura (såna som jag har fast nästa års), ett par Cosmo och ett par Pearl. Ett par Kiku också. Ge mig! Jag är helt såld, helt och hållet, alldeles förälskad. Jag ska köpa mina skidor, flytta upp på ett snörikt berg och leva där i en liten hydda tills min tid är kommen, just nu är det det enda jag vill! Jag behöver ingen man, inga barn eller ens en riktig bostad. Jag kan äta kvistar och ruttna löv. Bara jag får mina skidor!

Holy mama. Nu ska jag nog tagga ner några steg. Vi ses imorgon!


Valborgsbild

tisdag femte maj

Imorse vaknade jag och hittade, åter igen, en främmande hand i min säng! Liksom alla andra gånger jag hittar främmande händer i sängen har jag gjort samma sak - nej, inte dragit hem nån konstig människa och lagt honom/henne under täcket utan sovit på min arm så att den domnat bort helt och hållet. Men lika rädd blir jag varje morgon jag vaknar med "den främmande handen" i sängen.

Jag kände redan när jag slog upp ögonen att den här dagen skulle bli dålig, även om jag hade för avsikt att vända den känslan. Tyvärr lyckades jag inte utan jag har 1: skippat svenskan 2: varit på Safari och slösat pengar 3: haft huvudvärk. Huvudvärken vägrar gå bort så jag kunde inte träna, jag tog mig till gymmet och värmde upp innan jag insåg att den höga musiken och ansträngningen skulle få mitt huvud att sprängas eller rent utav få mig att spy. Inte trevligt.

Nu måste jag tyvärr städa innan jag kan lägga mig i sängen och svimma

måndag fjärde maj

vakna - långfrukost på juliebögatan nr.6 som resulterade i en missad lektion - skola hela dan som avslutades med en och en halv timme Roffe - jobba

Min dag i stora drag. Min dag i helhet, det har varken hänt nåt speciellt roligt eller tragiskt eller nåt speciellt överhuvudtaget. Jag tycker inte om måndagar, och nu är jag för trött för att sticka till gymmet, men har sovmorgon imorgon (på riktigt denna dag) och hinner med det jag ska hinna då. Najs.

Jag måste plugga nu, jag vill egentligen bara läsa, läsa min (tiddimons) älskade bok. Men icke, matteprov på torsdag, och jag ska ha MVG. Matte är nog det enda jag lyckats hålla måttet i av alla ämnen sen jag blev lat och omotiverad. Det är det enda ämnet jag inte fått under mvg på nåt prov. Det är jag faktiskt lite stolt över. Det är nog det enda jag är stolt över just nu, på många plan. Aja, matteboken väntar på mig, jag kanske inte tar fram den förrän imorgon ändå. Men då måste jag verkligen gå på matten och det är ju jobbigare än jobbigast. 

Hej 

söndag nånting-de maj

jag orkar inte kolla datumet, datorns datum står på 1:a Jan 2007 (liiite fel).

Har nyss haft en vild kamp mot en fluga som barrikerat sig i mitt rum, flugan mötte tillslut ett välriktat slag med min körkortsteoripärm, och vips, så fanns han inte mer.

Nu ska jag läsa sönder mitt huvud. Jag har lånat tredje Twillight-boken av Tiddimon.
Valborg får ni höra om en annan gång.
Nighty-nighty

RSS 2.0