Through urban fields, and suburban life

Swedish House Mafia.

Typiskt mäktigt. Nästan lika bra som mitt nya gym. Hehe.

Är tillbaka i gruvhålet. Likaså dödsångesten de hänger på en vid ankomsthallen på Kiruna Airport. Jaja.. Har iaf fått vara härifrån i fyra dagar.

Alltid något. Puss!



träningshimmelen

Tror att jag dog och hamnade i paradiset. SATS Spårvagnshallarna. Efter tre vilodagar vaknade jag upp och önskade mig en snabb och smärtfri död, som jag alltid gör i den totala depressionen som följer avsaknaden av träning. Helt frisk tjej. Hursomhelst går jag upp, ut och kliver jag in Där. Gillar ju vanligtvis inte nya ställen, är något av en extremist när det gäller rutiner, men alltså. Det fanns allt. Och särskilt mycket folk var det inte heller. Kärlek vid första ögonkastet..
 
Om jag nu faktiskt dött eller inte lämnar vi osagt. Men en sak är säker. Jag stannar i Stockholm. På mitt gym. Forever.
 
Tänkte så ni vet. Och jag kommer inte sakna er. 
 
PUSS.
 
 

-.-

Vadå le på kort?
 
 
Folk kan ju börja tro att man faktiskt är glad. Hehe. 

VISDOMSORD

Used to be normal, but it drove me mad.






golvad

Ligger på mitt vardagsrumsgolv och laddar inför hockeyn, kan gå hursomhelst. Känner dock att jag mått bra av en totalkrossning från Kirunas sida. Lite nedförsbacke, om än inte i mitt liv så i deras. Alltid något! Och så har de ju kaffe, det är gott..

Oj, så bråttom jag fick.. Oooops!


lediga tisdag

Har en ledig dag varje vecka, antingen tisdag eller lördag. Denna vecka har vi tävling så automatiskt faller den lediga dagen in idag. Inte helt fel, särskilt inte eftersom jag igår spenderade ca 12 h på Lombia där jag hann avverka 2 egna fyspass + en isträning, träna ungarna i totalt 5h, planera diverse träningar/uppvisning osv och även ta en liten powernap i omklädningsrummet.

Som ni förstår är jag lite smått sliten idag. Har ändå gjort lite smågrejer såsom nästan missat ett tandläkarbesök och försökt vattna min orkidée. Misstänker dock att den dog, alla blommor ramlade av. Men det är fint med bara blad och kvistar också.. höhö....

Nu ska jag kila upp till mamma och sno hennes skrivare, sen köpa godis och kolla på en fin film tänkte jag mig.. Skönt med tisdagar ibland:)


dagens nackskott går till...

Sitter och är sådär lagom positivt inställt till livet efter att världens sämsta domare lyckats förstöra ännu en hockeymatch. Gå och lägg er. Avgå. Dunsta. 
 
Idag har jag inte ätit mer än en Safarimacka. Vilket förvisso inte är någon liten pjäs i sig, men efter sådär 13 timmar börjar man känna sig lite småmatt. Särskilt eftersom jag även avverkat två träningspass under tiden. 
 
Har ingenting på hjärtat egentligen, behövde bara ventilera hatet som vällde upp efter matchen. Och nu var det gjort (känns tyvärr inte ett dugg bättre.. men ändå).
 
HEJ.

ledighet

Det där med att vända tillbaka nattskift.
 
Gick lite till överdrift då jag attackdog på soffan igår efter ishallen i ett försök att tina upp. Vaknade för en knapp halvtimme sedan, 05:00. Fem. 
 
Nåja, har åtminstone tid över på min första lediga dag på evigheter. Sen nionde oktober närmare bestämt. 
 
Jag tycker ju egentligen inte om att vara ledig. Finns så himla många sjukt ointressanta grejer att göra, sånt där jag inte hinner med annars i mitt liv. Städa och sånt. Eventuellt också bära ner sommardäcken i källaren vilka legat i min bil i två veckors tid (misstänker att det är därför den slukar bensin..). 
 
Jag tänkte montera upp en hylla idag också, för allas onödiga vetande. Och för att jag mest troligt kommer misslyckas och alltså senare kommer behöva tyckas synd om. 
 
Nu ska jag agera, vill ju hinna till Lombia idag också. Slöåka lite skridskor, bara för skoj skull. Evigheter sedan det också.
 
Hej. 

RSS 2.0