plötsligt slog det mig

"jag är påväg till lombia", "jag är på lombia", "jag är påväg hem från lombia"


Standardfraserna när folk ringer och frågar vad jag gör. Börjar kännas lite enformigt. En vän föreslog att jag ska börja dra ihop små lögner istället, endast i syfte att variera mina svar och därmed väcka lite intresse förstås. Hade kanske varit kul, lite mytomani sådär på förmiddagskvisten. Why not?


Jag har, inte helt oväntat, alltså nyss kommit hem från dagens första pass på ishallen. Gick dåligt, för er som undrar. Har någon ett stycke kondition att sälja/skänka säger jag inte nej. Och lite mod, kan också vara en fördel när man försöker hoppa en massa solklara självmordsförsökshopp.


Jag har bråttom, inte något nytt under solen där heller. Måste hinna tvätta och besöka staden innan nästa rond mot skridskorna börjar.


Fast egentligen borde jag inte klaga, det är ju det här - om något - jag älskar. Så det så.
ungefär såhär efterbliven kan man se ut på vapiano i Berlin, ifall ni ville testa

christmas day

Sådär. Då var vi klara. Klapparna öppnade, pondusmagen påbörjad, slappheten total. Julafton är över. Och det kunde varit värre. Har dock legat och kollat Gudfadern till halv fyra imorse och därmed också sovit till elva, så kan man ju också göra.
Juldagen bjuder på lite skridskoåkning medan vädret bjuder på orkan. Jag bjuder på minttu och Olle på choklad. Kan bli bra. Kan gå dåligt, som vanligt. You never know.
Bye.


julafton

Inleder min tre dagar långa julledighet från måsten på ishallen med...


.. lite skridskoåkning med en lika tappad kompis.


Mysigt om inte annat.

that's how we do it

Jullov från ishallen.


Farmor och farfar har äntrat Kiruna, jag laddar för min andra jul någonsin i gruvhålet. Sist hade jag magsjuka. I år har jag ingenting, det blev bara fel någonstans. Brukar vanligtvis spendera denna högtid på lite mer spännande orter såsom Stockholm, Gällivare, Riksgränsen, finska urskogen och Pajala.


Nu ska jag pimpa mitt skitsnygga pepparkakshus, som av någon outgrundlig anledning (blocksockerfall och akut hunger) saknar gavlar. Äsch. På julen är det tanken som räknas, har jag hört.


P-out

bryter mönstret, åker lite grillor


sömnlös på hjallevägen

Det ni.
Det vankas julafton och allt det här årliga kaoset och ångesten som kommer med detta. Kul jul, var det en gång någon som sa. På ett konståkningsläger i Örnsköldsvik medan jag och Fjeppa mest troligt hade Världsmästerskap i Beaver Sliding (fråga inte) i duschen.


Just nu kan jag inte somna heller. Råkade dra en långsovning imorse, till sådär kl 9:00. Min pensionärsdygnsrytm klarar inte riktigt det utan visar nu sitt missnöje i och med att lämna mig sömnlös i mitt mörka rum. Vilket jävla sätt alltså. Detta medför ju också en oundviklig attacktrötthet imorgon, då jag verkligen måste upp för att hinna med diverse viktigheter innan jobbet. Tack, än en gång, Gud. Bara för att du är så snäll. Puss och kram, hela dan.


Ska göra ett försök att svimma av nu så morgondagen inte blir allt för outhärdlig. ADJÖSS.
här skelar vi på bäst vi bara kan. grymt.

no limits.

Efter ett pass längdskidor, ett mördande ispass med en löprunda och rehab på det är jag lite sliten. Konstigt va?

tack, mandy

Vi borde egentligen sluta umgås..

Julshopping är farligt och tänjer på vänskapsbanden har jag hört. Vi limmar ihop det med lite glögg. Supersäkert tips.

visdomsord

Mitt liv i ord. Av Fröken Karlsson -
Det går åt helvete men ordnar sig.. oftast

lost and found

Jag har idag återfunnit den sista av mina tre förlorade ting, dödsrelikerna för dem som vill (jag vill). Plånboken, körkortet och jackan. Det är ju rätt skönt ändå.

Annars har jag skrikit på rätt bra på ishallen idag, byggt ett pepparkakshus och fightats om redskapen på gymmet med trehundra andra svettiga män/kvinnor. Så var ledigheten över, imorgon agerar jag stand-in för Olle. Diskolle. Disko-Olle. Ja.


Eftersom jag egentligen inte har någonting på hjärtat tackar jag för mig.


På återseende.

jävla smoothie

idag började jag klockan halv sex. skönt.

idag har jag packat nästan 1000 lussebullar i vad som kändes som minst lika många kartonger. jobbigt.


idag skulle jag sluta klockan 13:30. prick.


jag tänkte avsluta storstilat och ta bort en till synes ensam skylt som stod i montern. som den hjälte jag är.


klockan var uppskattningsvis 13:29 då smoothien från översta hyllan stod ivägen för den nyss nämnda skylten och föll handlöst ner till botten av kylen. själva innehållet i glaset valde att placera sig på samtliga hyllplan, över alla kakor och muffins samt ner under nedersta planet och in i den underliggande fläkten.


idag slutade jag ca 14:15.


som sagt - jävla smoothie

har jag sagt att jag är blond?

drog åter igen en liten såndär suverän morgon-funderare framför teven; mjölk-ko, vilket kvinnodominerande yrke.

RSS 2.0