det här med livet, ni vet

Igår skulle jag (obs: iförd mina allra mest ostretchiga och tighta byxor) visa en liten konståkningsaspirant hur hon skulle göra i sitt program och gjorde därmed ett såkallat t-släp vilket ser ut ungefär såhär (google erbjöd tyvärr ingenting mer stilfullt):


However. Tänk er nu momentet ovan och lägg ihop det med mina tightass-pants. Att det är just jag som är i farten är väl kanske också värt att nämna så kan ni kanske lista ut vad som hände (en ledtråd: byxorna befinner sig i ett sånt illa tillstånd av obrukbarhet att de nu ligger tryggt förvarade i soptunnan).


Jag är trött, och dålig på att uppdatera mig. Har hursomhelst spenderat den senaste tiden med att jobba, träna och maniskt titta igenom första säsongen av Pretty Little Liars. Så ni vet.

den där mannen alltså.

Läste recensioner från Way Out West. Fällde en tår - eller fem - och hatar mig själv för att jag inte var där.

trist när det blir sådär

Idag hällde jag en halv kopp kaffe ner i mitt gips. Bara en sån sak.

jag dansar men jag känner ingenting alls

Idag är en sånhär dag jag helst av allt hade velat ligga på bryggan och njuta av den den stekande solen, klarblå himlen och den spegelblanka älven.

Men..


1. Jag är i Kiruna. Tillgången till både brygga och älv är ytterst begränsad om inte helt obefintlig.
2. Det regnar och blåser.
3. Tror inte att min huvudvärk hade gillat bryggans ojämna guppande eller den tänkta solen (vilken jag förstås inte behöver oroa mig för, se punkt 2).


Hade nog passat bättre i min trailerpark uppe i K-jokk där jag hade kunnat springa runt med mitt gips i foppatofflor och pappas allra fulaste och största fleecetröja. Bara för att fullända den här white-trash-crackhorelooken jag lyckats dra på mig. Yeah.


Nu ska jag äta thaimat och kolla disneyfilmer istället. Jobba på fetman lite, så att säga.
Suzi Quatro – The Wild One (7'' Single Version)
Myocastoridae rodentia. Utdöd art i gnagarsläktet.
Rent evolutionärt var det tydligen inte fördelaktigt med varken horn eller det för arten utmärkande käkpartiet.

Först vilse och sen utelåst från farmor oc...

img_6654 (MMS)

Först vilse och sen utelåst från farmor och farfar i Pajala. Farmor i Gällivare och farfar i stugan. Jomenatt.. det går bra nu.


RSS 2.0