straight back to hell

Lämnar Paradiset, säsongen 2011 är nu officiellt över. Humöret är likt vädret utanför husvagnsfönstret - totaldimma och regn. Sorligt. Har iallafall hunnit med Narvik idag och skulle tröst-/okynnesköpa en jacka ända tills mitt kort valde att fucka upp sig totalt och hindra min inhandling. Mi såg det som ett tecken på att jag inte borde köpa den, jag kunde bara konstatera att gud fortfarande hatar mig. Too bad. Nu åker jag och den självutnämnde Mr. Cosypants (aka Herr Gustafsson) iallafall. Till Kiruna. Vi får se om vi överlever.


natt-sms kan ju vara det roligaste som finns

Anonym, ganska kort och skäggig, vän 00:35 - Du varit med nu på bartömning på lappis :*

Samma anonyma kille 00:35 - * Du skulle

Here we go again, klockan är fortfarande 00:35 - Satan och Jävlar för billig sprit!



hej igen. (jag är ett hopplöst fall)

På tal om fall. Det faller igen. Snön ni vet.

Och så är det så jävla typiskt att det varje gång jag ska ut och göra någonting vettigt (typ springa eller grilla) blir attackdåligt skitjävlaväder. Har nyss varit ute och rastat mina fläskberg till ben i ett fint snökaos, vilket startade under minuten jag gick in i husvagnen (uppehållsväder och lagom varmt för en löprunda) och drog på mig träningskläderna för att sedan direkt hoppa ut och inse faktumet. Snö och blåst. Jag måste ha gjort något ont i ett tidigare liv (de dåliga gärningarna har ju absolut inte utförts i det pågående iallafall..), karman ligger uppenbarligen på nedersta botten. Självaste Marianergraven.


Anyhoo. Är inne på sista veckan nu. Har - kors i taket - varit inne i Kiruna en sväng idag. Köpt en klänning och en bikini (om man någonsin skulle våga visa sig i den bara, tror dock att det är burkini som gäller för att bibehålla värdigheten i sommar), ätit både på Safari och på Thai (styrker definitivt min tidigare hypotes om burkan). Hälsat på mamma i mitt nästkommande hem - sett hemmet i fråga för första gången och faktiskt känt mig förvånansvärt nöjd med resultatet. Obekant känsla det där. Fick även sällskap av två goda vänner, min äldsta och min bästa, på thaimatsmiddagen innan jag och Thulinskan (den äldsta vännen) rullade hem mot paradiset igen. Paradiset som idag, pga vädersväningarna, ramlat in på svartlistan.


Nu blev det långt, behövde tydligen få lite utlopp för mina aggressioner.
Pussochgull. Och en låt - Patti Smith Group – Because The Night (oväntat, men mysigt)


helt frisk bild från när perström var på besök

hej, eller hejdå kanske?

Jag tror att jag har tappat orden. Ni får något bra istället - Thåström – Aldrig nånsin komma ner

en massa nonsens, som vanligt

Jag har gjort någonting stort. Jag har flyttat ner från överslafen på min våningssäng vilken har varit min sovplats här i husvagnens barnkammare under större delen av säsongen. Oberserva barnkammare också. Ni vet, sängarna är 15 cm breda och sisådär 1,50 långa. Passar ju perfekt för en 1,75 lång, nittonårig säl vid namn Petra. Good job, parents! Nu ska det kanske tilläggas att det i plåtburken faktiskt tillgår mig en stor dubbelsäng där den även finns utrymme att sitta upp (jag har tack vare de ynka uppskattningsvis 50 centimetrarna som finns ovanför mitt huvud minskat antalet hjärnceller markant det senaste dygnet, det där med att sätta sig upp utan att fundera vad som kan finnas där ovanför är helt klart min stil på uppvaknande). Jag är ju trots allt, som jag idag även upplyste pappa om, barnet i den här så kallade familjen (plus att jag får dödsont i ryggen av madrassen i storsängen vilken jag glädjeligen numera tilldelar mina gäster samt mor och far. De två sistnämnda självklart inte tillsammans, försöker faktiskt - tro det eller ej - undvika att bevittna ett eller flertalet mordförsök).


Tror verkligen på en lång natts sömn (jag särskriver inte) nu, särskilt eftersom jag återgår till mitt jobbande imorgon. Happyface. Inte. Natt.
förrförra säsongen. inte en helt dum morgon påväg upp i backen för lite träning innan liftöppning.

mitt liv är en välfärdsvals

Mamma drog ner värmen. Jag glömde stänga dörren.


Det blev kallt.


Jag sitter och fryser i min plåtburk tillsammans med Thåström. Det är många saker man hade behövt göra, typ duscha, borsta tänderna och eventuellt även tvätta för att sedan kanske kunna sätta på sig rena kläder. Men brushan, jag är ju ledig. Sitter alltså här, håret luktar oroväckande mycket Cantinan, kaffefläckar på tröjan och leriga skor. Inomhus. Eller ja, kallas det fortfarande inomhus när det nästan är varmare utanför bostaden i fråga? Det är lite festivalfashion över mig idag. Eller?


Nä, det är så kallt här. Tror att jag åker till Gränsen igen. I regnet.


Exakt - det regnar.


Hej.
Ebba Grön – Uppgång & fall
en favorit i repris

förvånad, någon?

Jag är fast igen. Jävla Gossip Girl.
Och när ska jag lyckas växa upp?


Det kommer vara totalkaos hela helgen på jobbet. Jag både älskar livet och håller på att bli sjuk. Tummen upp. INTE.

monty python and the holy grail

Vilken klockren film. Awesome.

tystnad

Lugnet har äntligen återfunnit sig i mitt liv.

Jag är ensam och jag är ledig. Solen skiner och jag sitter ihopkrupen i min dunjacka + sovsäck ute på altanen. Kvällssol - en bra uppfinning. Egentligen har jag ingenting mer att tillägga, det är stenhårt i backen så jag har dammat av slalomskidorna och nu sitter inte många delar i min kära rygg på sitt ursprungliga eller åtminstone tänkta ställe. Men attans, vad roligt det var. Helt klart värt. (Jag vet att jag är dum i huvet).


Så, nu är jag klar. Hej.
Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )

RSS 2.0