good news. bad news.

Det blir inget Gränsen för mig i vinter. Jag dog litegrann inombords när de i början av veckan ringde från LKAB och erbjöd mig jobb. Fram till september. Såg framför mig hur rekryterarn satt i sin skinnstol bakom sitt feta ekbord och sa "I'm gonna make her an offer she can't refuse" med italiensk brytning - gudfadern all the way.
 
Grymt tråkigt, och lite panikångest och samvetskval över att tacka nej till Schmedjan så nära inpå också. Känner mig som världens värsta människa. Men man måste ju tänka längre än till morgondagen, så är det ju bara.
 
Hursom.. lite blandade känslor.
 
Sitter på min ishall och kollar konståknings-EM på svtplay. Vilken uppfinning det också. Annars händer inte mycket, är sjukt förkyld. Skyller på B-hallen i Lule där jag spenderade ca 356 timmar i helgen. Kallt som fan.
 
Inte mycket mer. Hej!

TJÄÄNA


just go ahead and jump

Typisk tisdag. Vaknar tidigt, får ingenting gjort. Håller på att missa både veckans tvättid och allmänhetens åkning. Har dock lyckats ta mig i kragen och ta bort julgranen, alltid något som vi brukar säga.

Nu ska jag åka till mitt favoritställe och glida lite:)

Hej!


tjena biffen

Hehe.
 

same old, same old

Mina ben är helt körda. Har orsakat det själv såklart. Problemet är bara att jag ska jobba på Safari imorgon. Trappor. Uuiuh...

Tävling till helgen. Ser fram emot det faktiskt. Lite hotellfrukost, lite kaos med SuperFjeppa och x-antal timmar huttrande i Coop Arenas b-hall.

Men som sagt, först tre dagars trappspringande på Safari.

Hur ska man orka?


recharge-weekend i paradiset

Har spenderat helgen i Gränsen, var riktigt välbehövligt. Nu kan jag knappt vänta på att få åka upp och stanna där för alltid! Var ju tyvärr tvungen att åka tillbaka till K-et tidigt idag, några timmars isträning stod på schemat. Jag åkte runt med ankelsockar i skridskorna - igen - och slutade upp med blodiga vrister - igen. Jävla osmart. Igen. Hehe.

Imorgon börjar allvaret efter det väldigt långa uppehållet. Tävlingsvecka, som vi alla längtat. Och jag saknar det faktiskt, tävlandet. Resorna. Ryggvärken och de stela benen efter några hundra mil i en bil. Nervositeten och lättnaden före och efter tävling. Lyckan och glädjen, alla tårar och raseriutbrott. Vara bland människor som har samma intressen och är lika insnöade (i mitt fall bokstavligen talat) som en själv. Världens bästa liv.

Och sen valde ryggen att ge upp. Så trist.

Nu ska jag sluta klaga på livet och kolla på döda människor på teve istället. True blood. Ännu en serie att följa, en inte särskilt bra sådan. Igen.

Höhö.


fredag. igen.

Kvällspressen har slagit till igen. Bildspel om hur vi klarar mörkret här uppe, riktigt jävla patetiskt faktiskt. Och det finns ett enkelt svar på den frågan: we don't. Tror inte att det finns en Kirunabo som under årets sista mörka höstmånader inte känner livslusten stegvis försvinna. Men å andra sidan har vi ju lyckats bli kvar här, och snart kommer solen. Och sen vägrar den försvinna. Då klagar vi på det också. 
 
Hursom.. min kropp har efter gårdagens benpass och massage utvecklat någon slags extrem träningsvärk/omhet/allmän död i hela kroppen. Imorse försökte jag åka mitt kortprogram på isen. Orkade halva. Hehe. En sådan självförtroendeboost är precis vad jag sökt efter de senaste veckorna. Not. 
 
Är ledig ihelgen (eller ja, om man bortser från söndag kväll). Jag tar med mig en vän, en hund och ett pussel och åker till Paradiset. Laddar batterierna lite. Försöker väcka min döda kropp till liv igen. Typ så. Ska bli alldeles underbart skönt. Och vetskapen om att jag snart kommer kunna titulera Gränsen som bostadsort igen gör mig alldeles lycklig inombords. Superskönt.
 
Nu ska jag försöka jobba. Knåpa ihop ett konståkningsprogram eller två!
 
HEJ.
 
Här har ni en länk till expressens "mästerverk" (om inte annat så kom det som en överraskning att KIF numera också är nakenmodeller, alltid något): 
 
http://www.expressen.se/tv/nyheter/inrikes/bildspel---sa-klarar-de-morkret-i-kiruna/
 
 

Rutiner

Fortsätter livet i samma bana. Ishallen, gymmet, Safari, lite mer skridskoåkande och lite sömn. Livet i korthet.

Sitter på Safari och jobbar, eftersom jag åker iväg och lämnar Kiruna KF åt sitt öde om ca två veckor har jag en del förberedelser av diverse slag att ta hand om!

Ska bli skönt att åka till Paradiset, men samtidigt känns det sjukligt tungt (som vanligt) att inte hålla på med konståkningen. Har ju dock ett par skidor och ett berg jag kan förstöra kroppen med så.. Lär bli nöjd i slutändan:)

Snart ska jag bege mig. Ni kan ju gissa var..


Nedan: jag och världens snyggaste kollega


she was only twenty one

.. but so much older than she's now

fin bit, den där


Råkade plåga mig själv till döds. Igen. Inte nog med att jag vaknade upp fortfarande helt slut efter gårdagens show, har under dagen avverkat två fyspass varav det ena kommer göra det svårt för mig att komma upp ur sängen imorgon. Sen fick jag hjärnsläpp och tränade en timme på isen också, hoppade massa dödshopp och slog ihjäl mig. Skönt.

Tur att man är frisk i huvet och sådär.. (not)

Godnatt!


final countdown

Final meltdown snarare. Uppvisningen är över, jag är överlycklig över just detta och hela resultatet av det hela blev långt över förväntan.

Nu är jag död.

Har stor lust att fly till paradiset och aldrig mer komma tillbaka. Dock har vi tävling om två veckor så ett försvinnande är lite opassande för tillfället. Men skönt, det hade det varit.

Nöjd med dagen, blev dessutom bjuden på middag. Har ätit godis. I mängder (men det var jag värd). Inte mycket mer.

Imorgon, 07:00, startar vi livet igen. Brutalt och skoningslöst med en timme is och en efterföljande timme rehab. Men nu: drömmarnas värld/döden osv..

Hej.


Bitterness

Idag vaknade jag upp med ett skidsug från helvetet.

En och en halv månad kvar till gränsen öppnar och ingen tid att åka iväg till alperna innan.

Jag tror att jag kommer gå under.


RSS 2.0