, 30/7

sista kvällen i storstaden, ska ut och äta med mammas kompisar - känns ju lite sådär faktiskt, jag känner mer för att ligga hemma, hyra harrypotter 4 och äta fruktsallad. Men jag har en plan; om jag äter, sen säger att jag inte mår bra och sen får jag gå hem, på hemvägen svänger jag förbi och hyr film och köpter frukt - själviskt, men smart ;b

idag har varit ytterligare en shoppingdag, har inte hittat speciellt mycket som jag verkligen behövde hitta faktiskt, det är ju lite olyckligt måste jag säga. finns ett par jeans jag vill ha, men kände inte för att betala för dem så det fick vara... chinos är också en sak jag var 100% inställd på att köpa, men jag ides inte gå förbi bikbok (där jag vet att det finns ett par som passar) när jag gick hem. så kan det gå. nu ska jag träna lite styrke (kan inte springa, fortfarande krasslig) och sen göra nåntign annat. pussciao

, 29/7

Jag är fortfarande i stockholm, det är varmt och jag slösar kopiösa mängder pengar - men det är ju också kul. Dessutom är det skönt att jag bor inne i stan med min kusin och mamma ute hos mormor, då kan jag göra lite som jag vill. Men det är läskigt att åka tunnelbana ensam på kvällen med en massa fyllon ;)

Nu kollar jag på Harry Potter 3, har även blivit besatt av HP-filmerna - var ska detta sluta? Sen ska jag på stan litegrann och sen kommer mamma och så ska vi till kista och gå på stan där också, det dåliga är väl bara att hon vägrar betala nånting åt mig.. såna mammor finns också. japp. och nu ska jag fortsätta med mitt film-tittande .

pussochkram

, 26/7

Nu är jag inte i stockholm utan i hedemora i mosters stuga, jag är totalt uttråkad och vill in till stan nu på momangen! Men jag har hela den här dagen kvar att genomlida på det här stället. Det känns tungt... Nu ska jag göra nåt ... Vettigt, not . Hejdå

, 24/7

ohlala, nu är jag i stockholm, gårdagen tillbringade jag dels hemma på gymmet, övningskörde, satt på ett plan, träffade agnes som ska flytta till australien i ett år, åkte flygbuss med agnes, gick på stan med mamma, gick hem, åt, fick migrän, sov, trodde att migränen var borta, gick och la mig, vaknade klockan två och trodde att mitt huvud skulle sprängas inom kort, mamma fick den ädla uppgiften att massera mina händer i en timme så att jag kunde somna - stackars sate, men jag har aldrig haft en sådär "stark" migränattack förut, jag ville bara dö.

imorse vaknade jag, efter att ha drömt massa weirdo saker hela natten, och vågade inte röra på mig i rädsla för att migränen inte var borta - jag viftade lite på tårna , och yes(!), den var försvunnen. Nu har jag bara stigit upp, och ätit müsli, jag väntar på att mamma ska komma tillbaka med nybakta frukostmackor, I like stockholm - helt klart!

ja, justdet, som vissa (tiddis, annis blandannat) kanske vet blir jag helt körd i hjärnan när jag har migrän, och igår när jag vaknade på natten trodde jag att jag skulle spy så jag vandrade iväg i mosters lägenhet och letade en hårsnodd,som tur var spydde jag inte ner någonting, faktum med att jag inte spydde alls, men jag var på toaletten och tänkte - tandställningen är inte så bra att ha i om jag tänker spy, så jag la den liksom på golvet, halvt gömd bakom toastolen. Sen gick jag och la mig igen och väckte mamma. Imorse hade hon antagligen hittat t-ställningen, för nu låg den i säkert förvar på handfatet.

ja, nu ska jag göra mig iordning, äta mammas mackor, gå på stan och sen åka till min mosters stuga i hedemora där jag måste träna. Puss och godnatt, nej god...dag menar jag! <3

, 22/7

Jag har funderat, funderat över varför jag skriver blogg. För egentligen vill man väl inte att alla ska ta del av allting man skriver? Men ändå vill man skriva liksom, vilket dilemma... Det är ett sånt här sommarlovs-syndrom som man får när man har för lite att göra - att fundera över totalt ovesäntliga saker.

Nu stegade käre far in i mitt rum och det är en sak jag inte heller har kommit underfund med - varför de ska klampa in och störa mig när de inte har något vettigt att komma med. Med de menar jag de vuxna levande varelserna i min familj - även kallade föräldrar. Han sitter för närvarande på min säng och pratar med nån om fiske och flygbiljetter, så intressant.

Jag längtar till vi får is på lombia, jag längtar till vi får snö i backen, jag längtar till gränsenpremiären. Är jag mycket konstig som längtar till vintern mitt i sommaren? Jag är helt klart en vintermänniska, vi borde ha elva veckors jullov istället för sommarlov, terrible temptation.

Nu kom mamma också, har jag så stor dragningskrift att alla bara vill vara i min närhet all the time? Skulle inte tro det, nä,, de tycker bara om att göra intrång på mina privata ägor. Elakt och själviskt.

Igår var en till flodhästskväll, men det var för att Tiddis åt hos oss och vi bakade klasskaka och paj, köpte chips och drack vatten till en reunion med pirates 1.
Mamma är arg och nu är jag less, hejdå

, 21/7

Igår var verkligen en riktig bottendag, jag var på skitdåligt humör och trött som jag vet inte vad - den varma sliskiga sommarsolen bara hånflinade åt mig. Ja, igår var en dag för regn och åska - igår var jag regn och åska.

Idag är det nästan tvärtom - jag är hyfsat glad och hyfsat pigg, men vädret är hyfsat dåligt. Vad gör man åt saken? Inte så mycket faktiskt.

Nu är jag less på att vara hemma (yiho, har varit hemma en dag och vill redan härifrån). Det ska bli skönt att åka till stockholm på onsdag, och jag vet inte när jag kommer hem, för jag har ingen biljett än så länge. Om jag åker hem den trettionde kommer pappa från stugan och hämtar mig och så åker jag dit över helgen, det hade varit skönt, jag har inte varit i Skibotn på aslänge (det är där vi har stuga).

Ja, och idag är det första gången jag kommer träffa Tiddis på över två veckor, vi har inte varit ifrån varann såhär länge på flera år, tur att det finns mobiler så man kan smsa och ringa iallafall. Vi ska iallafall äta lunch på Safari idag, mums!

Nä, nu ska jag hitta några kläder och sen bege mig mot staden.  katjing.



senare;
Jag har varit ute och övningskört, inga detaljer utges idag - bara den lilla haken att jag var grymt förvirrad. Jag har varit förvirrad i princip hela dan, lunchen på safari var iallafall värst, och sen fortsatte det bara. Såg Emelie Johansson på Safari.- as allways, vi är alltid där samtidigt. Men av det jag förstått av hennes blogg kommer hon också flytta, jag tycker att det är mycket sorgligt alltihop. Alla bara flyttar. Och Katti byter klass - storgrin.

och så ska jag bara tillägga att det var ylva och karin som var "the shit" igår, och att jag kommer sakna dom hur mycket som helst när dom flyttar. Eftersom Elli också flyttar blir det bara jag och Tiddis kvar i vårat lilla område, sorgligt men sant!

, 20/7

nu - när jag har kommit hem, packat upp, sovit ut och verkligen hunnit slappna av för första gången på två veckor - känner jag mig ännu tröttare, alldeles kolosalt jättetrött. Idag har varit en väldigt o-intressant dag, det enda jag har gjort är ätit, läst och suttit vid datorn. Ätit har jag definitivt gjort i för stor mängd idag, men det kändes verkligen som att jag inte ätit något riktigt på två veckor - inte för att jag skulle kunna klassificera bullar som riktig mat men ändå. Idag var en flodhästdag, imorgon återgår jag till det normala igen. Imorgon är det måndag och det känns som att jag borde börja träna igen då, men pappa tycker att jag borde vila några dagar och någonstans i mitt undermedvetna vet jag att han har fullkomligt rätt, I really need a couple of days to rest.

nu ska jag gå ut till min arga mamma i köket och (med risk att få en kniv kastad i huvet) fråga om jag kan hjälpa till med något, lite duktig har jag ändå blivit - kanske håller på att mogna trots allt? ;)

, 19/7

JAG ÄR HEMMA - och det är så skönt! Det enda problemet just nu är väl att halva mitt golv är täckt av smutsiga kläder och min säng behöver bäddas. En tobleroneglass står och väntar på mig i frysen, jag i min tur väntar på att mamma ska hämta glass åt mig och hon förväntar väl sig ungefär samma sak som jag gör - fast tvärtom och det kan hon ju gömma!

Jag kommer iallafall sakna Annis, har varit med henne i princip 24/7 i två veckor nu. Och det är det som är riktiga vänner - man lessnar aldrig på att ha dem omkring sig och saknar dem när man inte har dem runt sig. Jag känner att jag är dålig på att formulera mig ikväll, jag överlåter saker till LasseW som får avsluta mitt inlägg med några prima rader ur "Jag Har Väntat På Ett Regn" medan jag själv går och umgås med min HP-bok. PUSS!


jag har spridit lite värme
jag har spridit lite frost
jag är varken hjälten eller boven
jag är bara lite lost




den här bilden får samanfatta lägret lite kort

18 juli

ett till inlägg, det går inte att skriva långt mobilen. På tal om mobiler så ligger min på dödsbädden, den gör inte som jag vill, dags att få en ny;-) jag läste calles blogg och blev med ens väldigt skidsugen, och träna på Lombia-sugen. Och nu är det slut

Fortsättning 18 juli

... Så vi följde med dom ut och gick runt halva stan, jag har skavsår mellan tårna pga mina flipflops ;-) vi kom inte hem så sent, men jag antar att killarna Annis och angelica var trötta imorse på 07.30-träningen , jag började inte förrän 10, Hehe :)

, 18/7

Sista hela dan, totalt tre ispass kvar, sen väntar bara resan hem och sen får jag sova i min egen säng ;-) igår när vi skulle gå och lägga oss (enligt läger-reglerna alldeles för sent) kom killarna och angelica och ville att vi skulle förkla med ut ...

Fortsättning 16/7

... Jag längtar efter min egen säng, en dusch utan kallvattenskurar och mat som går att skära, äta och njuta samtidigt. Men ändå vill jag inte sluta åka skridskor , men om vi har turen på vår sida står vi på is på Lombia vecka 34, längtan:) puss godnatt

16/7

Jag är trött, ligger på min madrass och halvsover i princip, nikki sover redan och alla andra ligger och är halvdöda eller äter något gott, mina nötter är slut och mina ben värker, vad vore livet utan lite smärta? Jag är glad att det snart är slut...;-)

14/7

Detta är alltså fortsättningen på inlägget nedan:) Vi var på sex and the city i lördags, den var kul. min mobil ringde mitt i filmen ... Ja, jag hade glömt att stänga av den fast en tant sa till alla att göra det 5 min innan, bra :) dags att sluta , hej

14/7

Första dan på lägervecka nr 2 , jag är redan hyfsat trött, haha lyckat. Men jag förmodar att jag är så trött för att det gick dåligt på träning nr 3 idag, shit happens om man säger så. Det går inte att skriva mkt i samma inlägg. Skriver ett till ist :)

, 10/7

Nu ligger vi på våra madrasser i vårat gigantiska 'sovrum'(tomt klassrum), jag Annis och Hanna. Lite ödsligt, men vi fyller ut rummet eftersom med gamla fruktrester;-)vi skulle ha sovit för en timme sen, vilken kontroll lägret har över oss! Godnatt <3

-

Tredje dan nu , totalt 9 pass avklarade , tre stycken kvar idag :) jag har ont i kroppen och är nästan lite förkyld fortfarande , men jag är glad :-) nu ska vi och äta lunch osv haha . Tjao

Läger - kväll 1

Är i lule, jag Annis och Hanna ligger och nördar oss med mobilerna, mycket intressant. Mina ögon håller typ på att få spunk, iaf inflamation, för det bara rinner ur dem, äckligt. Åkte skrillor idag , gud vad skönt ! Jag längtar till imorn , godnatt <3

, 5/7

Om typ en och en halv timme ska jag sätta mig i bilen, ta upp Harry och åka iväg mot Luleå. Imorgon är det inskrivning på lägret och sen får man åka ett tag också - happyface ! Just nu är det ögonfransfärgning som gäller och så jag har provat att stänga min rosa bigmamaväska - om man sitter och hoppar lite på den går den igen. Jag hoppas bara att det inte är någonting jag glömt att lägga i, då utrymmet som finns kvar i väskan är i storlek med en golfboll.

Ja, det finns väl inte så mycket mer att tillägga. Hasta la vista baby

med annis två veckor, me like!

, 4/7

Imorgon åker vi , lots of happy faces, dels från min kära mor som blir glad över att slippa mig i två veckor - ett nytt krig bröt ut idag på stan - och dels från mig som både får träna, vara med Annis och slippa alla jag vill slippa.

Har varit på stan idag, hämtade mitt nya id-kort,.Ser inte lika död ut på kortet som på mitt förra, men helst hade man velat ha en bild på sin (för mig obefintliga) hund istället, men kan inte få allt här i livet. Jag får i alla fall snart åka skridskor - det räcker för att göra mig nöjd just nu! Såg Sonny som hade kommit hem från Spanien typ, sen fösvann han, såg Emma, Sanna och Elin J - skulle vinka - cyklade nästan in i en tant. Lyckat Petris, lyckat ;)

Jag och Tiddis, som idag har suttit på Safari i en och en halv timme, skulle göra våran årliga "Tiddis och Pe Ultraparty"-skiva idag. Vi kom inte så långt. Låtar som hittils valts ut; Over You (Chris Daughtry), Boo Boo Goo Goo (The Ceasars), Ella Elle Lá (Kate Ryan), Young Folks (Peter, Björn & John), I'm Yours (Jason Mraz), Amarulla Three (Amanda Jenssen), Give it 2 me (Madonna), You're The Storm (The Cardigans), All The Small Things (Blink 182), Farväl Jupiter (Lasse W). Madonna, som inte riktigt faller mig i smaken, tillät jag endast för att Tiddis <3 Madonna och för jag känner mig riktigt snäll idag. Årets Ultraparty blir den fjärde ultraparty som vi kokat ihop tror jag, jag älskar sommaren (och bara för att inte vintern ska känna sig utanför kan jag tillägga att jag saknar skidåkning och snö litegrann, men bara lite ;b).



ca.21.00
godkväll gott folk! :) jag har nyss varit ute och kört bil - jag skakar fortfarande! Måste säga att jag blir mer och mer kung på det där med bilkörning hela tiden, nånting jag verkar ha en naturlig fallenhet för iallafall. Den enda gången pappa blev rädd var när jag skulle köra upp på vår uppfart med (kanske lite för hög) fart. Men jag hade kontroll, I'm the king of the roads tonight, ohyes! 

Just nu är det ebba grön som fyller mitt rum med ljud, jag ska strax packa klart och sen förena mig med min man Harry Potter i sängen, haha. Jag mår allmänt bra, om man bortser från min onda hals och problemet hur jag ska kunna klara mig en hel natt utan bafucin, livet leker och sommaren har äntligen kommit! Som grädden på moset närmar sig coop arena med stormsteg. Idag älskar jag livet!

Om man måste vara lite negativ (vilket skulle mer likna mitt normala jag) så är inte Axel hemma. Han är aldrig i Lule när jag kommer, vilken skit. Så, nu har jag klagat fördigt för ikväll, bara massa lycka att insupa resten av natten.

PUSS!

jag och tiddis  på tiddis tak   jag och tiddis , igår på tiddis tak :)

, 3/7

Jag måste faktiskt säga att mina kusiner är två mycket söta varelser, även om jag deras sällskap gör mig trött och hindrar mig från att sova bort all feber (det är det enda botemedlet till min så kallade råttpest, enligt mig såklart). Idag har jag dessutom ingen röst, så att ringa till mig är ingen större hit, om ni inte vill lyssna till nåt som låter som en väsande orm. Men det är ingenting jag rekomenderar. Väsandet kanske försvinner med dagen, I hope.

Nu håller jag på att skriva packningslistor (I know, listor i plural) till Lulelägret, samtidigt som jag går i skridskorna och uppenbarligen skriver jag blogg också. Man är ju kvinna, jag kan göra flera saker samtidigt - förutom att gå och äta glass, det är verkligen något jag inte kan göra på samma gång, haha!

Jag fryser, och jag svettas, det finns ingen logik i det hela.. men jag har börjat bortse från det där med logik. Förr tyckte jag det fanns logiska lösningar på allting, men icke längre, det krävs lite space för det ologiska också för att allting ska fungera. Jag själv är så ologisk att jag undrar varför mig hjärna är det.. ingen logik i det där heller.  

Jag undrar varför jag sitter och skriver massa smörja, det är säkert råttpesten som spökar - Var ska detta sluta?

'cause you're the storm that I've been needing
and all this peace has been deceiving
I like the sweet life and the silence
but it's the storm that I believe in
<3













, 2/7

febern fortsätter, antagligen är det allt sopande på Thule som gjort det, råttfeber är min inofficiella - påhittade - diagnos. Vad ska man göra med livet egentligen ? Jag tänker ta på mig mina skridskor och gå i några timmar, det kanske hjälper..

innan festivalen var jag riktigt opeppad, under festivalen var jag riktigt peppad och nu efteråt känner jag att jag hade behövt en festival till. det är bara att välja och vraka, antingen PDOL eller Lulekalaset med Tiddis, eller Yran med Hedda, båda alternativen känns mycket lockande faktiskt. Till yran kommer bättre artister - kent, lasse, håkan (som jag missade av nån konstig anledning i fredas ;b) m.m Men jag tror att Yran krockar med min och mamis årliga stockholmsvecka.. ja, vi får se hur det blir.


ca.19.15
faster, hennes man och mina kusiner kommer idag. jag känner mig inte riktigt hundraprocentigt gästvänlig och social idag, klockan är bara sju och jag känner att jag måste gå och sova snart.. usch usch usch. till råga på allt ska de sova här, off, jag orkar inte idag, snälla!

aja , på lördag åker jag ner till lule, och kommer inte hem förrän om två veckor, det är det enda som håller mig uppe just nu. PUSS!

sjuk!


, 1/7

det går verkligen inte enligt planerna nu, jag har blivit sjuk, ont i halsen och 39 graders feber. Har ändå jobbat hela dan idag, men vi har inte gjort så fasligt mycket, frusit och blivit blöta iallafall. Men då kanske mitt sommarjobb är över, om jag inte blir frisk innan fredag vill säga, tur i oturen, jag missar massa peningar, men jag slipper jobba.

det är ju verkligen perfekt att bli sjuk veckan innan ett två veckor långt träningsläger, vilken grym uppladdning (nooot!). Hojja, och imorgon kommer faster och mina kusiner, om jag är såhär trött kommer jag dö. blä blä blä.


RSS 2.0