, do you mind if we take a little sidetrip

godkväll

Ditt namn: Petra
Längd: 169, och jag vill inte bli längre!!
Spelar du något instrument: nej, fast jag kan spela piano typ.
Vem är snyggast: hihihii.
Vem vet mest om dig: jag själv , och tiddis på 2:a plats
Vad vill du ha just nu: hhihihiii.
Vilka sjukdomar har du: de tror att jag har astma,
Fobier: getingar!.
Känner du en snygg kille: ja
Har du körkort: nej, unfortunaly
Åsikt om jultomten: läskig ;)
Vill du gifta dig: nej, eller själva bröllopsgrejen hade inte varit så dumt, men jag vill inte gifta mig med nån
Tycker du att du är attraktiv: tyvärr,
Din hårfärg och frisyr: Blond & sne lugg, uppklippt och sånt tjoffs

Har du glasögon: ja,fast jag är inte en så flitig användare av dem ;)
Hur ser din plånbok ut: grå.
Favorittv-program: Desperate houswifes,o.c m.m..
När ska du festa nästa gång: ingen aning
Vad köpte du senast: vispgrädde till mama
Hur mycket pengar har du: för lite!
Hur svarar du i telefonen hemma: hej det är petra
Hur svarar du i mobiltelefonen: hallå
Senast kramat: tiddis, hah
Vem sov du hos senast: tiddis
Stjärntecken: jungfru
Ögonfärg: blågrå

Kroppsform: skum, ful och opropotionerlig (eller hur det nu stavas)
Kall favoritdricka: mjölk
Varm favoritdricka: teeee
Alkoholhaltig favoritdricka: cider.
Säger ofta: jag vet inte eller typ eller hallå?
Saknar du någon: JA!
När fikade du senast: förra veckan tror jag

Hur känner du dig nu: bigmama ;D
Kan du laga mat: jadå :D
Vad pluggar du: turism ;b
Vad tycker du om fötter: scary, särskilt mina egna, men de är rätt bra att ha ;b
Är du smart: i skolan, men inte annars ;b
Snarkar du: nä
Är du aktiv i skolan: nä, inte överdrivet ;b
Lesbisk:nej!
När och varför grät du senast: hm... kommer inte ihåg


, let's face it

godmorgon, idag har jag varit på morgonprommis med byrackan, han är så odresserad så att jag blir galen, hojja schnapp, det blir två veckors dressyrkurs hemma hos Lövberg-Stååls, ja han ska vara hos oss i två veckor, hjälp! men jag åker på fredag nästa vecka :) det är mindre än två veckor kvar :) det är tretton dagar kvar, eller tolv eller nåt sånt. JAAA! åh, skidor, men jag har inte fått mina storslalomskidor ännu, jag har pjäxor, slalomskidor, slalomhjälm, slalomstavar, fartdräkt, ryggskydd, benskydd, täckisar, . jaaa, jag saknar storslalom skidor, -stavar och hjälm! Men jag vill inte ha en Marker hjälm, de är så jävla fula, jag vill ha en scott, men de är dyrare, men jag vill ha en sån, och tänkte betala mellanskillnaden mellan markerhjälmspriset och scotthjälmen, pappa betalar resten, jag behlver ju faktiskt en hjälm! har inte haft någon på hela året. alltså jo, mn jag har ju använt min slalomhjälm hela vintern till storslalom också. boring ;P fast till gränsen har jag min Giro :) I like, och så vill jag ha en rosa jacka och ett par rosa goggles med spegelglas, från völkl, de är skitsnygga ;p respect, nä, nu ska jag göra nånting annat, måste börja sitta mindre vid datorn, jag har blitt en nördy! ;)

, cause you're making me feel allright

nu var det längesen jag skrev, jag hinner inte med nånting nu, nu är det säsong, och säsongen tar slut med skolan i juni 2008 , alltså om typ 9 månader, suck, fast jag älskar det, det är så underbart, lombia, backen, skidor, skridskor, åh! jag är störd, för sånt här fullspäckat schema tröttar ut mig totalt, så jag orkar inte med nånting annat än typ sova, äta, skola, träning :O tur iaf att jag har mina konståkningstjejor och alla slalommänniskorna, och tiddis så klart, utan tiddis är jag död.
fast, jag saknar tiddis ändå, vi hinner liksom aldrig vara med varann mer, eler jo, men inte på vårat sätt (24/7).. för hon är alltid med nicke, eller så har jag träning, och hon verkar klara sig utmärkt, men jag klarar mig inte, det gör jag inte, jag behöver tiddis.
inatt drömde jag att Elli dog, och ingen liksom brydde sig, utom jag, och jag var helt sorgsen när jag vaknade imorse, tills jag kom fram till att det var en dröm. gud vilken tur det var i alla fall.
jag har fått min konståkningsmusik nu, chocolat, den är bra, låter inte som Thereses men den är bra, me like :) jag ska fundera på lite program nu, tjingeling :)

, oh, that's why

jag vill se Pirates 3! :) nu nu nu nu, haha, men den kommer snart, om den inte redan har kommit, men jag tror att den kommer i november eller december, JULKLAPP till mig, tack!

idag har jag haft en stress-dag, eller nej, förresten, det har inte varit så stressigt, bara när jag skulle hem från Lombia klockan kvart i sx för att hinna hem och byta om och gå till slalomträningen som började klockan sex ;b men jag var iaf på Luossaskolan (slalomträning) typ 10 över :) haha, det var inte så jobbigt på träningen, jag vill ha träningsvärk, jag har inte haft det på aslänge!

vi hade ingen Turism idag heller, och det ska vi inte ha nästa vecka heller, det betyder attt jag, som idag, hinner till konståkningen 16.00 :) <3 vi hasde office idag med, fast jag hade glömt joggingsskorna, så jag kunde inte springa, så jag brassade som sagt hem på slalomträningen istället:)

imorgon blir det skola, usch vi har engelskaläxa + att historian ska typ bli klar (och jag har knappt börjat, det går bra nu ;>), och sen är det träning och sen såär det chilla chilla chilla :D fast jag vet inte om jag måste gå på tyngdlyftningen kanske, och justja, på lördag börjar vårat tränignsläger i Paksu, samma som vi hade för typ en månad sen, usch, jag har typ inte sprungit sen dess, ah, dåligkondition.se ;-8

nu ska jag vara lite seriös och träna på engelskan och sen göra lite history ;) tjingeling, jag saknar dig a

, old times

idag har jag, elli och tiddis umgåtts litegrann, vi har gått till sporthallskiosken och köpt godis i regnet, usch, allting blir helt blött, (har fortfarande mina blöta mjukisbyxor på mig, smart). det var så skönt att vara med de där två igen, precis som det var förra hösten. åh, då fanns inga hinder för oss, det var vi och inga andra inblandade, nu har både elli och tiddis "andra inblandade", fast jag vill faktiskt inte ha en "andra  inblandad", det verkar så tjorvigt, jag är för tjorvig för sånt, men det stör inte mig. det funkar bra ensam också, sådeså! :)
'första träningen med Tomas Öberg (nån tränare vi fått upp nu till lägret) i eftermiddags, det gick väl sådär, ganska bra iaf :) vi hoppade salcow och öggel, salcown gick inte som det brukar och ögglarna blev väl okej, och sen hoppade vi toelopp, och jag kunde! tusan vad jag blev förvånad, haha, klarade två stycken, av två hoppade ;b
snart är det sölden, och jag längtar jättemycket, alla kommer vara där, okej, inte alla, men många :) jag ylvis karin elin hanna sara och kanske joel från kiruna, sen så är det typ massa luleåkare, typ axel och dem :-) one week together , tihii :)
jag ska duscha nu och sen sova, imorgon klockan nio har jag träning , vilket medför att jag måste gå upp typ sju-halvåtta , usch, men om jag är typ klar att lägga mig till 23.00, så kommer jag aldrig kunna somna, det var inte det jag tänkte skriva, men jag borde inte vara så trött imorgon då :) så, nu ska jag kila, och imorgon kommer axel, för staffan fyller år och hela familjen (kanske inte elsa) kommer upp :) så, nu, godnatt, puss&gull :)

, is this jar of dirt going to help? ;b

hej, nu är det snart tre veckor sen vi började skolan, luossa, det känns så långt borta nu, men det känns ändå som att vi inte går på hjampis, att vi bara är där, på typ studiebesök, hur länge ska det ta innan man vänjer sig? jag saknar klassen litegrann, men TU1, ni är också alldeles fantastiska :) tre år med er kommer nog inte bli några problem, det kommer nog bli konstigt att skiljas från er också när vi tar studenten. men själva skoldelen, det är lika  tråkigt som vanligt, och vi har västa dryga schemat, typ slutar kvart i fem på torsdagar, och träningen börjar klockan fyra, den hinner man ju verkligen till , suck .
jag fryser, det är svinkallt om händerna, isch, och snart har vi träning, på matto, utomhus, och jag är typ täpt i näsan, och kan inte andas, <3 nässpray ;) usch, jag har gått på nässpray sedan skolan började nu, och två veckor innan det också, typ, suck 2  .
mina skrillor är i lule på slipning , skönt med nyslipat, slipper man slinta och dö. för det är exakt det man gör när man slinter, D Ö R ;b haha , usch, jag vill ha västa vinterkläderna på mig på träningen, jag fryser ihjäl annars ;) och så vill jag ha träningskort på sportsclub, sådeså. det fick jag inte i födelsedagspresent, inte nåt annat som jag önskat mig heller typ ;b jo, en rygga och sminkpenslar, sen fick jag ingenting mer tror jag . jaja, men de måste ändå köpa en jacka till mig , för det behöver jag verkligen,

ja, nu ska jag pysa, på fredag kommer kanske axel upp & så kommer det en tränare som vi ska ha läger med i helg, glad :) tjoho

, happy birthday :)

hej hej hej :) igår fyllde jag år, sexton, det känns verkligen inte som att jag är sexton, kanske femton högst , usch, jag vill inte bli stor, vad jobbigt. men det är roligt att fylla år åtminstone ;) av annis fick jag en fin grej, typ en tunika, den var grå och jag älskar den :) och av tiddis fick jag massa idolfoton på henne, fast det var inte min riktiga present, den ska jag få sen ;p och av maria fick jag en bok, och av ylva och karin en såndär glittrig bodylotion och läppglansmojs ;p och va mamma och pappa fick jag en sån där övningskörningsskylt, en ryggsäck, och sminkmojsar, och kanske var det nåt mer också, men det var en present som inte kommit ännu, så den ska jag få sen.

jag och tiddis hade tänkt oss att vi skulle äta thaimat och kolla på film, så vi ringde till Thai takeaway, fast de svarade inte, så vi cyklade in till stan, och då hade de stängt! våran vanliga otur, såklart ;p då cyklade vi till sporthallskiosken och köpte godis, och funderade på vad vi skulle äta, då tänkte vi att det var ju bäst att äta mat från La Guna saken, frö det var närmastt, så v gick dit och beställde typ pasta, och så pratade den där gubben med oss jättemycket och sen var maten klar, så vi gick, men då kom vi på att vi inte hade hyrt nån film ännu, så vi fick panik (det hade dessutom börjat regna) och cyklade till KV och hyrde två filmer ;p och så cyklade vi hemi regnet och sen åt vi tills vi höll på att dö och så kollade vi film medans, fast när vi satte på andra filmen somande jag direkt och jag tror att tiddis också sov, så vi slutade kolla och gick och la oss istället ;p det var min födelsedag, atck allihopa :) <3


, get a little bit higher

trött trött trött, trött är dagens ord, jag var trött i skolan, trött på träningen, trött när jag cyklade hem och så trött att jag inte orkade gå på tyngdlyftningen idag, trött!
- fast jag har haft kul idag ändå, idag på maten satt vi och skrattade så att vi grät, vi måste ha sett störda ut ;) och sen dampade mitt öga, så det bara rann tårar, haha. sen så skulle jag sanna sanne och ida cykla till lombia, direkt från skolan alltså. sanne åkte på idas sadel, och den var typ en mil för hög för henne ;b och sen , i sista backen upp vid viadukten där så kommer de inte upp och tippar med cykeln ner i diket ;b ida landade underst och sanne ovanpå henne, och hon kom inte bort ;) sen när vi väl fick bort sanne så skulle ida upp, och så sa hon lite på skämt att hon kanske landade i bajs, och sen kollade vi ner på marken där hon låg, och ja.. där låg det mosat bajs;) idas jacka blev bajsig och vi höll på att dö ;) sen så gick vi in på lombia och gjorde ingenting ;b
på träningen gick det dåligt, jag var trött, som sagt ;) och så åkte jag mitt program sist av alla, vilket bwtydde att jag fick vänta jättelänge ;( och så slutade träningen med att Ingela tyckte att vi var lata och så fick vi köa idioten utan att lyfta på fötterna, och mina skridskor är så slöa att de inte kan bromsa typ ;) jättebra I know ;)
och sen cyklade jag typ hem i slowmotion , och sen när jag var påväg till tyngdlyftningen ringde pappa och sa att jag inte behöve gå om jag var för trött, vilket jag tyckte att jag var, så nu är jag hemma och äter bullar istället, välförtjänta bullar, jag har faktiskt redan tränat åtta gånger den här veckan , och har tränignar kvar dessutom, sådeså, jag behöver vila och bullar, och så vill jag ha godis sen ;) nu ska jag fixa och trixa lite i mitt rum, tjingeling

, älskling älskling älskar du mig så le ;)

haha, det var en av grejjorna vi skulle göra igår på skolan, det var Sanne som fick sätta sig i en människas knä och säga så , älskling älskling, älskar du mig så le , haha! ;) vi hade kul igår, men var helt slut efter skolan, orkade knappt med en träning , tur att vi inte hade två stycken :)

idag har pappa sattit upp mina lack-hyllor som har stått och kräpat i mitt rum i nästan ett år, vi är snabba i åran familj, lite av våran grej det där, och dessutom har de tatt bort min gamla bokhylla så att spegeln slipper stå och luta på den;b fast jag tänker inte slänga min döda växt iaf (; min fikus, den är cool ;)

det gick faktiskt bra på träningen idag, vi hoppade lutz och flip, och ja, ingen fattar vad jag skriver va? haha, men jo, de som åker konståkning, så jag kan skriva på bäst jag vill, men jag idsi ne, jag tycker att det är jobbigt att skriva med den bärbara datorn, det blir fel hela tiden ;b

nu ska jag vila så att jag orkar med nästa träning :)
hejdå, jag saknar dig <3


image3

jag skulle fota oss, mathilda och petra forlife <3

, guld är inte det enda här som glimmar

du? ja, du du & du, så kan det gå, jag saknar dig , mycket
idag har vpra kära TU2or haft "inspark"(alias nollning) med oss, och viha haft skitkul, jag har kommit på att jag tycker om att göra bort mig, jag är lite störd, men jag bryr mig inte så mycket, det är kul :) dan började med att Tu2 kom in i vårat klassrum och skulle "kolla på en film " , sen satte de igång nåt mysko sak, och så sa datorn typ nåt om dubbeltrubbel och blabla, och så skrattade den ;b inspaken var igång.
vi började med en sån där tävling typ, först ska man ta upp ett äpple ur vatten och sen direkt doppa huvet i en mjölmoj och söka efter sockerbitar, jag sanne och tiddis var på samma lag, Fluortanterna ;) yiho, men vi fick iaf det bästa namnet på vårat lag typ, de andra hette stripporna, gyekologerna, psykpatienterna och slaktarna ;D den där mjölgrejen var.. hemsk ;b men fick typ mjöl upp i hela systemet, ;b känns fortfarande som att jag har mjöl typ i hjärnan , och i lungorna ;b plus att man blev geggig, eftersom jag tröck ner hela ansiktet i mjölmojen, sen var jag tvungen att tvätta bort sallt mitt smink typ , så nu har hela alla sett mig utan smink , yay ;b
sen.. nä nu måste jag sova, duscha menar jag, men sen ska jag sova, gonatt,
<3!


image2


, haelp*

ååh, nu är det damernas höjdhoppsfinal på TV, jag är så nervös att jag inte vågar kolla. höjdhopp är så outhärdligt jobbigt att kolla på, jag tycker jättemycket om höjdhopp, men det är inte bra för mitt psyke känner jag ;b bättre att höra hur det gick efteråt, jag vill verkligen att Kajsa ska komma bra, det känns osm att det är hennes sista VM, och jag stör mig på blanca vlasic eller vad hon ny heter, det är kajsa, inte hon som ska vara bäst ju! bwäh, det stör mig också att Kajsa inte kommer vinna, för det kommer hon inte, gråååååååååt, men hon kan komma på pallen, jag vill att hon ska göra det, hon har kapaciteten , ah,
nu ska jag gå till tiddis, och kolla på höjdhopp, men jag kommer inte våga, jag dör , haha, tjingeling


RSS 2.0