irriterad

Jag blir så arg, ingenting går som jag vill just nu!
Eftersom jag är sjuk får jag ingenting vettigt gjort, men då kom jag på att jag kunde vara lite kreativ för att fördriva tiden. Men fan, var har alla mina förmågor tagit vägen?

Tiddis var här nyss och jag fick avbryta mitt skrivande. Vi diskuterade hat. Efter ett tag hävdade jag att jag inte alls var fylld med hat, utan endast ren olycka. Tiddis höll inte riktigt med mig; "Petra, du sa alldeles nyss att du ville döda nån."
Vårat samtal ledde naturligtvis inte till någonting vettigt, som vanligt, utan Tiddis gick hem och o-hatade världen istället. Jag har duschat och borstat tänderna, nu ska jag hänga tvätt och sen gå och lägga mig. Imorgon SKA jag vara frisk!
Goodnight


sveriges största hand möter svarta streck i luggen,
skitsnyggt, hrmpfh

kväll

Idag har det varit så sjukt varmt, jag gjorde mina pannkakor (det heter inte plättar) och satt på balkongen i solgasset (än en gång iförd min non-public lilla rosa bikini) och mös på. Det var nästan så att man glömde allt som hade med feber och halsont att göra. Sen kom Carro och vi har tagit en lång promenad, köpte sedan varsinn 1,5 liters mineralvatten och satte oss i Järnvägsparken och gungade (läs satt och dinglade med benen). Sen gick jag hem och åt. Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Entertain me?


:)

festivallördag!

tisdag trettionde juni

Min plan fungerade inte riktigt. Det är som att nån har tryckt ner nånting i min hals, vridit upp temperaturen till max och skrattat åt det, bara för att jävlas. Jag tror än en gång att Gud har ett finger med i spelet. Gud borde brinna i helvetet (förlåt mormor).

Så dagen blev ju inte heller som planerat, jag har sovit som en död ko, vaknat och satt mig på balkongen. Där blev det för varmt så jag gick in ett tag, men det är lika jävla varmt överallt, och det hjälper ju inte att man har feber.

Jag har iallafall gjort pannkakssmet, men jag har ingenting att äta till pannkakorna så jag ställde den i kylen. Jag kanske måste ta mig till konsum. Jag vill gärna ha en vän på besök idag, jag tror att Carro skulle titta förbi, och är hon lika dum i huvet som Tiddis och inte gillar pancakes får hon skylla sig själv.

Jag måste plocka ihop tvätten, sen gå till konsum, jag kommer dö av värmeslag.
och jag måste bara tillägga att det känns jättekonstigt, jag är på världens höst-depressions-humör trots att det är strålande sommar ute, det känns som sagt helskumt.


gränsen <3


och jag har inte tur, det vet vi ju redan


måndag tjugonionde juni

Jahapp, då kom den obligatoriska efter-festivalen-sjukan. Så typiskt, fast jag har fått spendera dagen hemma på balkongen iförd mina allra snyggaste rosa paljettbikini - som jag av vissa själ inte använder in-public, jag hatar HM - istället för inomhus på folkhögskolan. Men förkyldning betyder också träningsförbud, och det är inte bra. Jag ligger jävligt mycket efter med framförallt grundkonditions- och benträningen. Jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk.

Mitt rum är ett enda stort kaos, jag har massa klirr-klirr att slänga, ännu fler saker att sätta in i garderoben och jag hade behövt bädda rent, dammsuga och skura. Men vem ids det? Vilda kommer och ska underhålla sjuklingen (mig) snart. Jag har lovat henne Twilight-filmen (en timmes dreglande, vem tackar nej till sådant?), jordgubbar och mangosorbét. De'e ba schööönt, jag gillar sommaren!

Imorgon planerar jag att vara frisk som en nötkärna, kunna gå till jobbet för att sedan gå ut och springa och sen kanske sticka till gymmet och köra lite ben och rehab. Jag har ju idag - måndag - att ta igen. Fast jag vill umgås också. Men jag hinner, det är ju sommarlov!

godkväll välkända spade

Jag citerade unga fröken Thulin. Rätt har hon iallafall.
Jag känner precis likadant.
Gräva, gräva, gräva


söndag tjugoåttonde juni

Jahapp, då var festivalen över för denna gång.
Thåström var helt klart guden som gjorde hela kalaset. Jag var totalnöjd efter honom, vilken man!
Timbuktu var också bra, alla bara stod och trängdes, hoppade och sjöng med - vilken värme! Men kul var det iallafall.
Festivalen i stort blev inte så tråkig som jag trodde innan, men jag tror att det var J.T som gjorde det.
Åh, vad bra han var!

Okej, nu ska jag sluta mala på om Thåström. Men jag har inte direkt nånting annat att mala på om, så jag avrundar nog här. Jag och Tiddis ska snart på typ picknick, men det är jättekallt ute. Okej, inte jättekallt, men ändå kallaste dan denna vecka.
ADIOS



lördag tjugosjunde juni

Thåström. Magiskt!

fredag sjugosjätte juni

OTAGGAD, hade jag skrivit som rubrik om jag inte hade haft ett tvångssyndrom som tvingar mig att skriva datumet på första inlägget varje dag. Som sagt, jag efterlyser fortfarande rycket. Och kanske inte helt otippat efterlyser jag även Tiddis och köttet - kom till mig! Jag har saftig marinad. (oooooh!)

Men iallafall, har slitit i det där förbannade äckliga köket idag igen. Det är så grisigt att jag bara vill spränga det i luften. Men snart är jag klar! Hallelujah-moment! Sen har jag varit och tränat lite i solgasset på matto och sen har jag och min far varit och övningskört/handlat.

Nu sitter jag här, väntar på bättre tider och njuter av lugnet. Snart kommer det bli väldigt bråttom, eftersom jag segar nu. Jag & mina vänner ska testa krillen på fältvägen tonight. Sen festival, dock vill jag inte se nån annan än thåström, men efteroms tiddis är så störtkär i honom (läs; hatar allt som har med honom att göra) och resten av mina vänner inte heller är så intresserade måste jag hitta en vän att gå med. Annars blir det tråkigt.

Som sagt, måste agera snart. Eller typ nu egentligen. Men jag ska bara chilla ett liiitet tag till... :)


no time to think of consequences

Solen skiner, jag ska strypa tiddis och jag vill gå ut och göra nånting.
Men inte festival, inte alls. Vem har kidnappat rycket egentligen? Svårt att säga.
Som sagt, jag är booooored, uttråkad, aburrido, شاعر بالضجر ,
Vill nån bli min vän?
Jag borde sova istället, men det är svårt. Elin, spring upp till stan!


festivalen typ.. 06?

torsdag tjugofemte juni

Det känns så sjukt jäkla jobbigt med festival just nu, jag är inte taggad för fem öre. Vad ska jag dit och göra egentligen? Typ dö, som förra året - det var ju trevligt, mm visst.
Jag och Ylva är typ, vad heter det, jag tänkte ålen mot strömmen. Men det är inte ålen, det är nåt annat... fisken, krabban, valen, strömmingen. Haha, strömmingen mot strömmen.

Men iallafall, idag kom jag - med stor möda - upp ur sängen. Mina ben fungerade verkligen inte och varje trappsteg har idag varit som en kniv i ryggen (fast i benet, äsch), ställa sig upp och sätta sig ner har inte varit några trevliga rörelser. Jag trodde att det skulle bli ett helvette att springa efter jobbet. Jag hade rätt om helvettet, men fel om orsaken till det om vi säger så. Jag hade även bricanyl idag så det gick lätt att andas. Dock återstod det en fara; krypen! (Det är nu det spelas sånhär skräckfilmsmusik i bakgrunden). Jag blev typ förföljd av nåt äckligt, jag blev helt galen och sprang som en dåre samtidigt som jag ringde till mamma och skrek. Hon trodde typ att jag höll på att dö, och blev såklart irriterad av anledning till mitt hyperventilerande och skrikande. Jag är för patetisk ibland.

Nu ska jag leta mig ner till golvet i mitt rum, jag har lyckats täcka det med diverse saker igen - det är nåt jag är bra på.
Ikväll vill jag umågs, och sova.


ylva has gone mad

Hon drar med mig ut och skejtar. Jag är ju lika dum i huvet som följer med, eftersom jag vet att jag kommer dö. Men döden kanske är en härlig plats ändå. you never know. Fast personligen tror jag att allting blir svart, och bara svart. Eller så blir det ingenting, men det hade varit roligt om man var vid medvetande i det där svarta istället. Eller roligt kanske var att överdriva. Intressant är nog ordet jag söker.

Jag har helt kriminellt mycket träningsvärk, men jag älskar det - och hatar det. Men än en gång finns det mer plustecken än minus, träningsvärken får tummen upp.
Jag och träningsvärken var och sprang idag efter jobbet, i hettan, i den med småkryp fyllda skogen, utan bricanyl. Men måste ju testa gränserna! Min dåliga kondition + astman + vädret gjorde att jag höll på att svimma. Det blev svart, läskigt, typ som då när jag skrattade tills luften tog slut efter körkortsteorin en dag. Men som sagt, I'm living on the edge!
Imorgon förväntar jag mig en träningsvärk som aldrig någonsin skådats, förhoppningsvis tar jag mig upp för backen därvid Matto till Folkhögskolan iallafall - det var nära att jag inte gjorde det idag,haha.

Jag och Ylvis ska som sagt och skejta.
Hahahahahaha, typ hej jag heter sven och jag är tre år,
hejdå

onsdag tjugofjärde juni

Idag är det Vildas - och alla 40 småkrypsarterna i hennes hårs - födelsedag.
16 år, det är länge sedan man fick höra hennes skrika "Peeeeeetjaaa" varje morgon när hon kom till dagis. Det är längesedan hon hade "ett jätteurringat vitt skinnlinne, svarta tighta skinnbyxor och såhääääär höga skinnstövlar, vad har ni? nej vänta! Jag har ett ett jätteurringat vitt skinnlinne, svarta tighta skinnbyxor och såhääääär höga skinnstövlar och jättestora öronhängen. Vad har ni..? Eller nej, vänta igen, jag har..". Det är till och med jättelängesen hon åkte omkring i backen på sin lilla snowboard och var coolast på fjället, blev skitsur när vi på skidor gasade ifrån henne, satte sig på en sten och blev hög av sprutgrädde.
Men det är fortfarande lika kul att mobbas, att plocka kryp från ditt hår och bara vara, jag älskar dig (och dina kryp), Grattis på 16-årsdagen!



  



desire

Hedda, du väckte en tanke för bra för att vara sann. Jag måste till dig nu, till NEW YORK! Ge mig en resa! Finns det ingen som tycker att jag är sådär otroligt irriterande att de vill skicka mig till andra sidan jordklotet? Tiddis, Calle, Elin ... någon? Jag gör vad som helst, bara någon flyger mig till New York. Jag hade kunnat sälja min själ!

Ett annat begär har idag gjort mig 100:- fattigare, usch vad dåligt.
Jag har köpt glass också, det är väl inte heller vad man skulle kalla bra.

Och jag vill bara flytta hemifrån. Please.

tisdag tjugotredje juni

Jag kommer antagligen att krypa fram imorgon, jag är så jävla trött i benen.
Min avsaknad av hård träning gjorde sig påminnd när Mats ÄNTLIGEN bestämde sig för att min rygg var nog bra för att få börja träna lite ordentligare igen. Jag har förstås världens ångest, eftersom jag markant tappat styrkan jag hade byggt upp under hösten. Men som han sa, jag måste kämpa på nu i början. Sen kommer det bli lättare. Skönt är det iallafall, jag är nästan fri igen!

Solen skiner och jag ska ut och övningsköra. Och på tal om övningsköra;
Grattis till körtkorten Calle och Stina!

Och jag har inte glömt ditt löfte min vän, nejnej :)



:)

Jag har nyss haft, som jag och Tiddis kallar det, mackorgie. Det är gott men medför alltid ångest. Jag har lärt mig det nu, efter allting bra väntar något dåligt. Men om det bra är tillräckligt bra spelar det ingen roll, fyra plus mot tre minus ger fortfarande ett plus så att säga.

Jag och Välimaa har inte gjort så mycket, pratat (lite för högt) gungat (länge) och kollat film. Det är sjukt vad varmt det var idag, amazing. Hoppet har tänts, det kanske blir sommar tillslut ändå. Det förstärker mina fantasier om en mysig grillning på festivalen. Gänget, vad säger ni? Tiddis, jag vet att det saftiga köttet talar till dig - ääät mig, ääät mig.

Undrar om jag nån gång ska bli någorlunda normal? Hoppas det sker innan någon spärrar in mig iallafall, ni hade saknat mig så mycket här ute i det fria. Nu ska jag lägga mig med min bok (jag var tvungen att börja läsa fyran, dock på svenska men jag hade ingenting bättre, begäret var för stort för att stå emot, haha) och hoppas på att jag inte är död imorgon. Lycka till.
Sov gott iallafall,


måndag tjugoandra juni

Andra sommarjobbsveckan påbörjad, och motivationen är inte på topp kan jag säga er. Att jag var alldeles ohyggligt trött och det bidrog inte direkt till effektiviteten på arbetet. 

Nu ska jag till Elin, hejs


söndag tjugoförsta juni

Någonstans ute i vildmarken ligger en konstig liten plats, jag tror att den kallas Svappavaara. Svappavaara by. Just till denna lilla by var jag och Tiddis tvugna att ta oss för ett litet mission. Men när vi för det första inte hittade IN i byn började vi undra - vad är det här för ställe? Det visade sig att de hade alldeles för många vägar att välja mellan, och att vägnamnen inte hörde ihop med varandra, konsum hade de gömt och namnen på brevlådorna var alldeles för små. Efter många om och men kunde vi fullborda vårt uppdrag och sedan återstod bara en liten sak; att ta sig ut! Vilket inte heller visade sig vara det lättaste vi gjort. Efter att nästan virrat bort oss bakom detta mystiska konsum kunde vi slutligen andas ut när vi stötte på landsvägen mot K-town. Vistelsen i Svappis, den minns vi.

Annars tog vi oss hem från Pite nästan lika lugnt och fridfullt som på nedvägen, minus några små incidenter (men vi hamnade dock aldrig i diket).

Det är så fint väder, jag vill göra nånting! Och ja, Carl fyller ju år idag, och tårta har man inte blivit bjuden på! Då vet man... haha.

Nä, nu ska jag kila. hejdå

och jag har fortfarande inte ens beställt fjärde boken, förstår ni mina problem? jag tror att jag läser om den på svenska istället, den har jag ju iallafall!

sundown

Det är midsommarhelg, och den är hur klar och stabil som helst. Jag och tiddis har förstått att nånting måste göras åt saken. Dock är vi lite kort på homie-fronten för tillfället. Det är helt sjukt att vi efter fem år av konstant sökande av människor i denna stad inte har hittat en enda. Eller öhm.. ja, men det ska vi inte ta upp här. Secrets.

Ja, våran enda såkallade homie är just nu ute på havet, eller okej - älven. Men ja, vi väntar tålmodigt på hans återkomst.
Adios


lördag tjugonde juni

Det har skett en smärre katastrof här på Strandhusvägen alldeles nyss!
Jag har läst ut min bok och när jag ska beställa nästa bok finns den inte i samma format som de andra! Hur ska detta sluta, detta är helt klart dagens i-landsproblem. Palestinakonfliken verkar oerhört obetydlig i jämförelse. Jag är snart på bristningsgränsen.

Eller inte.

Men ändå, jag - som många vet - är totalt lost i twilightböckerna. My personal brand of heroine så att säga. De är nödvändiga för min fortsatta existens, HALLÅ, förlust av just denna hade varit en stor förlust för världen. Ni fattar vinken - GE MIG BOKEN NU!

Okej, jag ska lugna ner mig. Vi ska ju faktiskt åka och köpa glass, och jag har ju faktiskt en skejtande vän som fyller arton imorgon. Livet går faktiskt vidare, jag kan nog leva med en bok som är två centimeter högre respektive en centimeter bredare än de andra tre böckerna. Eller vad tror ni? Haha

Nu ska jag röra på mig.


torsdag artonde juni

Jag har fått myggbett, och hur mycket jag än ogillar att de små krypen som är överallt, biter mig och ger mig feber så är det ändå sommar! Det är typ det enda jag vill ha just nu (okej, Tiddis, jag vet).

Nu sitter jag uppe i gäststugan, vårat lilla hus om man nu ska säga det så, som Tiddis för övrigt nästan eldat upp idag. Hon råkade nämligen sätta på spisen när hon skulle ta ut några dynor. Jag vill inte ens tänka på hur det hade slutat om vi gått och lagt oss med spisen på. Usch! Men dock, det känns bra, precis som det ska vara.

Dagen har också spenderats like back in the days. Jag vaknar, dricker kaffe, promenerar, badar och solar - myser på helt enkelt. Sen vaknar T, vi äter frukost, och nu kommer den enda stora förändringen i den annars så välbekanta rutinen; vi tar bilen in till stan istället för att gå de 6 kilometrarna. Mycket bekvämt måste jag säga, särskilt eftersom jag - som vanligt lika smart - gick ut på promenad imorse utan strumpor i skorna och fick därmed massa skavsår.
 
Årets första dopp igår, kallt som jag vet inte vad. Men nu är det gjort iallafall, tyvärr fick vi inte nån bild på självaste doppet, men ni kan få en bryggbild iallafall :)



SKRATT

Person Y säger till Person X: Skriv Yo Bro'!
Person X säger: Okej
Person X skriver: Joh brah!

jag har aldrig träffat varken person x eller y, jag umgås inte med såna idioter ;)


onsdag sjuttonde juni

dansjärv, mothafuckah!
Övertrötthet på hög nivå, eller min är väl inte rika hög som Tiddis. Men vi har klarat oss ner till Piteå helskinnade - ni kan andas ut - så vi får vara hur övertrötta som helst. Tiddis vill skryta lite "Jag höll inte på att köra av vägen en enda gång". Nu sjunger hon hellre än bra. Och jag spiller mjölk. Vi älskar livet iallafall, vi dansjärvar från Dansjärv.
Natti-natti

jag har så jävla dålig kondition

Det är helt sjukt! Jag skäms, helt seriöst, det här är inte jag. Var tog Petra vägen egentligen? Nu ska jag för tusan ut och springa vareviga dag. Nu har jag världens ångest. Brööööööööööööööööööööööööl.

jag har tråkigt

Underhåll mig, någon?
Nä, jag borde gå ut och springa. Men jag är så mätt så jag tror att jag kommer spy om jag försöker mig på någon slags fysisk aktivitet. Jag har inte tränat sen i fredags, jag känner mig som ett as.
En sak till, jag behöver en låt; Over 'fore it started med Caesars. Och jag behöver den typ.. nu! Så om någon vacker själ därute har den i sina ägor - skicka till mig! [email protected] 

Jag ska inte låta min tristess gå ut över min blogg, så jag säger tack och hej. Jag ska fixa en film till Elin och sen packa. Min helg kommer bli awesome - lugn, men awesome :)
(jag vill fortfarande ha sällskap)


tisdag sextonde juni

Dag två avklarad. Inga missöden - ingenting. Jag är förvånad, men jag antar att turen måste vända någon gång. Kanske det skulle passa på att hända nånting riktigt bra också, det hade behövts.

Dagen har inte bjudit på något speciellt. Imorgon tar jag och Tiddis vrålåket/röda faran utanför Kirunas gränsen för första gången, vi åker till stugan närmare bestämt. Härligt att komma till Piteå igen, det är sommar! Dessutom har jag pengar så jag kan gå på stan med gott samvete, haha. Men jag behöver faktiskt ett par skor, de gick nämligen sönder i fredags.

Nu kom Tiddis, vi ska göra Ultraparty nu, tjingeling.

nattsudd

Jag borde sova nu. Men jag är om möjligt mer förvirrad än vanligt. Jag tänker för mycket hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden. Ibland är det så att vissa saker som vissa människor säger stannar kvar, biter sig fast, vägrar att försvinna. Just så är det nu. Samma tanke, om och om igen. Det är otroligt frustrerande. Jag ska nog släcka datorn och lägga mig i mörkret och tänka istället. Tillslut måste jag ju somna, eller hur? (Samma tanke, samma tanke, samma tanke)

Tänk inte på att tänka världen, för jag tänker tillräckligt mycket för allihopa, sov istället. Godnatt


måndag femtonde juni

Första dagen på jobbet, inte så farligt faktiskt. Jag börjar åtta varje dag, jobbar sex timmar. Harmlöst och bra., peningarna rullar sakta in på kontot iallafall. Dock är det nog inte det bästa jobbet för min rygg (som att Safari är det då, haha), bäst att hålla lite tyst om det för Mats.

Dagen har spenderats med en ovanligt sällskapssjuk och framförallt jobbig Fröken Lindmark. Hon har fördrivit tiden med att slåss, retas och peta på mig. Ytterst irriterande måste jag säga, särskilt när man försöker läsa, sova eller kolla på film. Vi har även genomlidit det vi trodde skulle vara ännu en utskällning för helgens bravader som visade sig vara ett ganska lugnt samtal som fick oss att lova att inte göra om en viss sak - och jag säger då det ; Jag lovar, inte förrän om tre månader! Dock kan vi kanske fortfarande ha lite svårigheter att göra det vi ska göra då, om tre månader, eftersom vi har lyckats bli sort of bannlysta. Så typiskt mig att alltid råka ut för allting.

Ja, har jag något mer att tillägga? Ni kan få dagens låt, som är Lulelägret 2008. ful är den också, haha


godnatt

Det är faktiskt sommarlov, jag var nästan inställd på att skutta upp till skolan imorgon, komma försent till första lektionen och sedan ta en fika på Safari på hålet. Det känns skumt.
Men jag har ju faktiskt fått ett sommarjobb, så någonting kommer hålla mig sysselsatt iallafall. Och jag är ledig torsdag och fredag, vilket betyder Piteå för min del. Midsommarfirande med fam. Lindmark är det som står på schemat. Och sen är det festival, antagligen den sämsta Kirunafestivalen någonsin, känner mig inte sådär skitpeppad om man säger så. Men man kan ju alltid umgås, det är trevligt iallafall.
Efter mina jobbveckor ska jag antingen ta mig norr- eller söderut, har inte riktigt bestämt mig. Antingen blir det Skibotn med pappa, typ träningsläger antar jag, eller så åker jag till Stockholm. När Hedda sen kommer från the big apple tänkte jag ta mig till Östersund. Det var längesen jag var där.
Nu ska jag läsa. Det har jag inte hunnit med på hela helgen - vilken skam!
Tjing

Funderingar

Jag förstår inte varför man beter sig som man gör, man hinner inte med, hinner inte tänka innan man handlar. Tiden går för fort, det finns för mycket att göra, saker man måste se, saker att testa. Klockan tickar känns det som. Det känns som att tiden är knapp. Var tog mina snart arton år i livet vägen? Kommer nästa arton år gå lika snabbt, kommer jag inte hinna uppleva allting som jag borde? Kommer de också passera i någon slags förvirrad dimma - allting oigenomtänkt och förhastat? Jag vill inte ha det så. Så, snälla, kan ingen bara stanna allting för en sekund eller två. Låta oss förvirrade människor andas ut och kolla på kaoset vi ställt till med? Istället för att vi ska ge oss in i nya saker, som vi också kommer sabotera.


söndag fjortonde juni

Så kan det gå.
Alltså jag vet inte, men uttrycket "ung och dum" passar nog bra in på mig och Tiddis. Och Jens hade rätt, får man en lyckad dag någongång - stanna hemma resten av livet och undvik trubbel och ligg och tänk på den lyckade dagen istället. Man ska njuta av det man har, inte försöka skapa ännu mer lycka i livet, det resulterar bara i motsatsen. Vi har bevis nu, made by Tiddis&Pe.

Idag är det Söndag, locket ligger på Kiruna idag. Jag undrar var min hjärna tog vägen, när den lämnade min kropp och framförallt varför? Vad har jag gjort den för ont?

tjingeling


lördag trettonde juni

Det gick bara allmänt inte min väg under hela dan igår. Tiddis tappade en väldigt precious sak i golvet/på mig och denna gick i tusen bitar. Sen var vi på thai och åt, jag skulle dricka vatten och skratta smtidigt (don't try this at home), det resulterade iallafall i att jag fick vatten i luftstrupen och hostade ut allt över bordet. Vickan - som skulle göra ett hjältedåd och rädda min telefon - slängde sig över bordet och drog ner sitt vattenglas som rann ut ner över mig och Natalie. Haha!

Det blev Evy efter maten med trevligt umgänge, musik, dans och sång. Det gillar vi. Missödet där (vilket jag faktiskt inte var inblandad i) var ett fullt glas som krossades över golvet, en stol och amandas kavaj. Shit happens, you know. Vi drev iallafall vidare senare mot kvällen och kom hem ovanligt tidigt faktiskt. Men jag måste till Mandy och hämta min väska. Du borde dela ut nyckel till alla dina vänner så man kommer in ;)

Nu ska jag ringa farfar. Hejdå



Nu har jag ringt honom, han blir alltid lika glad. Fast, vem blir inte det av ett samtal från mig?
Jag ska väcka Tiddis som ramlade in i mitt rum när jag somnat, hon har tydligen inget eget hem. Nu har hon då sovit tillräckligt tycker jag.
Idag vill jag gå på stan, den är öppen till två va? Jag måste förbi Amanda först. Aja,  väcka Tiddis var det.

fredag tolfte juni

Jag ska börja med ett grattis till Sanne och Lotta!

Sen, happy people, ska jag meddela att jag sovit totalt 1,5 timme inatt, utspritt på en tidsperiod av sisådär fem timmar. MSP2, prata inte med mig idag. Jag kommer antingen bara vara helt apatisk och otrevlig eller sådär hysterisk jättejobbig jag har en tendens att bli ibland, och det vill vi inte locka fram ur mig. 
Hur kom det här sig, kanske ni tänker nu? Men det var såhär att jag gick och la mig, kunde inte somna, somnade efter ett tag, blev väckt efter en timme av yngsta systern Välimaa-Andersson, somnade om, blev väckt av Tiddis tio minuter senare och var tvungen att kila dit. Vi kunde inte sova utan satt och försökte hitta normala bilder på oss två istället - eftersom vi i princip inte varit ifrån varann mer än två veckor i sträck sedan sommaren 2007 borde det rent tekniskt finnas EN FIN BILD åtminstone - men icke. När vi gett upp sökandet väntade vi på att William skulle komma hem, och när han väl kom hem gick vi inte och la oss utan var vaken till fem, jag steg upp halv sex och stack ut och sprang - det gick tungt (nähä).

Mamma ringde förresten och väckte mig och trodde att jag var på fest och var helt hysterisk - vem tror hon att jag är egentligen? Bara för att jag inte är hemma när hon somnar (klockan nio) och inte meddelar klockan två när jag sticker tre hus nerför gatan (vilket hon borde vara van vid, eftersom det händer då och då) betyder det inte att jag knarkar och har psykiska problem? Jag blir så less. Usch!

Nä, duscha och fixa. Det är ju skolavslutning idag! Och kompisar; De har lovat bättre väder till ikväll!



kolla vad vi hittade ;)
ass, and tiddis, ass-ass, and tiddis




att köra om en fågel

Jag och Tiddis är ute med bilen
T: Vi körde nyss om en fågel.
P: Va?
T: (fascinerad) Vi körde nyss om en fågel.
P: Jahaa...?
T: (ännu mer fascinerad) Ja, vi körde fortare än en fågel!
P: Woow...?

Nytaget körkort eller vad?


stress 2

Jag håller på att bättra på mitt yttre, färgar ögonfransarna närmare bestämt. Sen är det nog järnvägsparken som gäller, vi vill ju inte missa de ylande. Trots regnet. Ja, gott folk - det regnar. Niorna får en fin vaka. Vi hade faktiskt lite bättre väder på våran - det var faktiskt sol i början.

Min ögon svider, oskönt, men ska man vara fin får man lida pin. Frågan är om jag ens blir fin? Allt lidande i onödan känns inte så lockande.
Jag har massa saker kvar att göra idag, jobbigt jobbigt. Måste kila. Tjing

stress

Skolavslutnings-stressen är här, och trots att den inte nått sin topp än är jag hur stressad och förvirrad som helst. Jag fattar ingenting. Klockan fyra är det iallafall Safari med tjejerna, planering på hög nivå. Så jag måste agera nu. Ska övertala tiddis att ta bilen :) hehe

this is

sommar för mig :)


 

onsdag elfte juni

Imorgon är det skolavslutning, vilken befrielse!

Dessutom har jag kanske hittat jobb till nästa vecka på mammas jobb, vilket behövs! Jag planerar en Stockholmsvisit innan sommaren är slut, och ja, för det krävs pengar. Om jag inte ska cykla ner och inte äta på två veckor, inte heller shoppa eller göra nånting annat vill säga. Och ja, då hade jag lika gärna kunnat cykla till Jukkas.

Idag har jag fullspäckat schema, eftersom jag - åter igen - försov mig. Jag ska snart ¨på gymmet, sen hem och duscha innan skolan. Göra projekt och leka med MSP1 och sen hem - ut och springa. Sen måste jag ha lite hemmaspa, det är bra för själen och på kvällen ska vi ut och kolla på niorna, ohyeah. Jag måste även komma ihåg att ringa till farmor och farfar, de blir så ledsna om jag inte ringer någon gång.

SÅdärja, nu ska jag bara vänta på att en tant ska ringa mig, sen ska jag cykla till gymmet. Undra om jag hinner hem innan skolan? Ja, jag får nog föna håret på gympan eller nåt. Haha.
Iallafall, ha en bra dag!


världens bästa farfar!

hehe

Jag har bara en sak till att säga idag. Sanne och Ida, är man riktigt full eller bara blind och utvecklingstörd kanske man tycker att er present är fin ;) haha

silly

HAR DU NÅGONSIN:
Hoppat studsmatta: Ja, haha.
Ätit fiskbullar: Tyvärr
Tagit kort på dig själv: Aa
Skrattat så du börjat gråta: hahahahahahaha..ja
Skolkat mer än tre skoldagar i rad: tror inte det, isf för någon tävling eller något
Sovit mer än tio personer i ett tält: nej
Badat mitt i natten: japp, en gång :)
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: nej,
Trillat när du åkt skidor: Aa
Gråtit till en bok: Ja!
Varit rädd för tomten: Ja, jag tycker fortfarande att han är obehaglig
Fått ig: Haha, jag skulle nog tro att fysikprovet förra veckan INTE var godkänt ;)
Ätit deg tills du spytt: Öhm.. nä
Lagat en misslyckad middag: Ja, säkert
Har du sjungit karaoke: Jao
Fastnat med tungan i en lycktstolpe: Ingen lyktstolpe, dock en skoterdragkrok

FAVORIT:

Band/artist: Oj, svårt!
Låt: just nu: Wonderwall - Ryan Adams
Mat: Thaisoppa (hemmagjord)
Dryck: Vatten eller mjölk
Känsla: Lycka
Lukt: Vinter
Årstid: Vinter
Dag: Fredag
Lärare: Jag måste nog svara Sara P
Glass: BJ!
Godis: Choklad
Cigarett: -
Snus: -
Klädaffär: Weekday eller topshop
Bok: Twilight-böckerna (just nu iallafall)
Kändis: Blondinbella, om man nu räknar henne till kändis. Hon är ju grymt skön!
Tröja: Stor och lång
Plats/ställe: Gränsen!

JUST NU:
Humör: Bra
klädsel: Underkläder, stor t-shirt och shorts
Frisyr: otvättat och uppsatt
Sysselsättning: Ida och Sannes present ;)
Plats: Mitt rum
Väder: Molnigt

VAD:
Älskar du? Åka skidor
Hatar du? Att vara begränsad på något vis
Har du gjort idag? Massa onödigt
Vill du göra när du blir stor? Leva
Vill du göra nu? Dansa
Behöver du göra nu? Kolla om jag har feber.
Skall du göra imorn? Träna och skola

SENASTE GÅNGEN:
Du snusade: Påsklovet, första och sista gången!
Du färgade håret: Åttan (inte fint resultat)
Du grät: Inatt, jag låg och läste "New Moon"
Du tränade: Igår
Du solade solarium: Aldrig gjort
Du skällde på någon: Idag, mamma
Du var utomlands: Ett år sedan, nästan exakt :)
Du duschade: Igår
Du åkte buss: Typ förra veckan
Du åkte taxi: Höstas/Vintras
Du åkte tåg: Länge sen
Du smsade någon: Nån timme sedan
Du ringde någon: Idag
Du campade med någon: I höstas

VEM:
Älskar du mest? - (Förutom mig själv? ;b) Familj 1 & 2
Hatar du mest? - Ingen just nu
Är ditt favorit syskon? - Har inget,  eller ja, typ.
Är falskaste människan? - Det skriver jag inte här
Vill du träffa i verkligheten? - Jag hade velat träffa jesus om han hade funnits
Vill du ha hos dig nu? - Hedda
Pratade du med på msn sist?  Tiddis
Hur mycket är klockan när detta test är slut? - 22:19

onsdag tionde juni

jag ska nog lämna det tomt här tror jag, det är bäst så ;)

tre minuter senare:
Nej, jag kan inte hålla tyst. Det är inte min grej. Verkar som att onsdagar inte är min grej heller. Inte heller gympalektioner, projektarbeten, eller framgång i någonting överhuvudtagtet.

Det började med att jag sov hela kvällen igår, inte kunde sova förrän efter tre och vaknade sedan av att Carro ringde en halvtimme innan vi började.
En halvtimme hade räckt för att stiga upp, klä på sig och cykla iväg (jag hade redan smink och håret uppsatt av någon anledning när jag vaknade, haha), men jag fastnade hos Tiddis - som så många gånger förut. Hon hade för den delen också försovit sig.
Och nej mina vänner, nu ska jag reda ut en sak; Vi bor inte tillsammans, delar säng eller inte heller väkarklocka. Det är bara så att någon av oss alltid försover sig och ibland infaller försovningarna på samma dag, detta resulterar i att vi missar första lektionen - tillsammans. Alltid tillsammans. Faller Tiddis, faller jag, tillsammans faller vi.  

äh, ungefär sådär dåligt har allting gått hela dagen. jag orkar inte berätta mer. jag vill bara ha sommarlov nu, men det är nära :) najs


haha

Varför kan ingenting jag gör liksom gå som jag vill, eller lite i rätt riktning iallafall? Det är så komiskt.
Idag har jag, som jag skrev tidigare, missat bussen, låst in min cykelnyckel och jacka hos Tiddis och kommit försent till svenskan. När jag väl kom till skolan gick det bara utför.  Vi hade typ inga lektioner så vi svamlade bara runt, sen hade MSP1 teater/film i aulan så vi gick dit och kollade. Klockan 15.00 skulle jag vara ombytt på Athletican, så tror ni inte att jag fick lite panik när jag kollar på klockan och den är tio i. Jag har tagit med mig fel gymkort till skolan (alltså till Gymmet på stan och inte till Athletican) så jag fick byta om på en toalett, jag springer till sjukhuset och när jag väl kommer dit är klockan bara 14.30. Jag har alltså kollat fel på klockan. Jag mötte Carro och vi satte oss på en trapp och stekte i sommarsolen. Fast sen började det regna och jag sprang till sjukhuset.
NU ska jag äta hejdå


Och sist men absolut inte minst
TIDDIS HAR KLARAT KÖRKORTET! GRATTIS!


förr var hon min sovande kompanjon i baksätet. nu ska jag lita på att hon håller sig vaken hela vägen till pite nästa vecka, han bli intressant ;)


tisdag nionde juni

jag skriver maj istället för juni varje dag, ett tecken på att tiden går för fort!

Idag är det niornas grundent, vad är det för ord egentligen? Annis och Vilda hade skoproblem, William hade kavajproblem och Carro hade nog inga problem alls, så det kan gå.

Jag var och sprang imorse, jag och Caesars i mina öron, det är sommar för mig. Det lilla abret är det isande kallt ute. Men här i avgrundshålet kan man uppenbarligen inte få allt som gör livet fint på samma gång. Men man kan sitta inne och kolla ut på de gröna träden, den skinande solen och låtsas att man inte får köldskador om man sticker ut nästan genom dörren. Det går ju också. Dock trotsade jag kylan och satte mig på balkongen och åt frukost och målade naglarna. Sommar är sommar, och på sommaren äter man ute. Punkt slut. Spelar ingen roll hur kallt det är. Fast jag gav upp ganska snabbt. Och nu fryser jag.

Jag börjar om en timme, och jag har bara en uppgift kvar på matten så den kan jag göra sen, typ i skolan kanske. Det betyder att jag har tid till min bok! (Dagen är räddad, haha!)
Efter skolan ska jag på stan med mamma och pressa henne på lite pengar, alltid lika trevligt - eller rättare sagt; tredje världskriget kommer vara igång där vid 16.00, men jag tror att jag överlever. Hoppas. Om inte annat testamenterar jag alla mina saker till Tiddis. Fast Annis ska få de där högklackade skorna som hon bryter benen i, och Ylva godisen i burken som vi la där för nåt år sen och skulle se om den möglade (den har inte möglat ännu) och Hedda min fartdräkt för hon var så snygg i den. Fast mina Twilight-böcker vill jag ha med mig i graven, tack.
Tjingeling

not so happy monday

Måndag 8/6
Jag fyller år om exakt tre månader, lite skrämmande, lite spännande, lite roligt, till och med lite coolt. Dock inte detta som förstörde min dag. Det var mitt besök hos läkaren, ett vanligen harmlöst besök för min astma. MEN, man var tyvärr tvungen att mäta och väga sig också. Jag blev påminnd om varför jag underviker situationer där sådana mätningar utförs. Aja. Jag bölade, och nu skrev jag det på min blogg. Nu är det snart ur världen. Mamma lagar mat, snart ska jag (om möjligt) bli ännu lite tyngre. Tröstätning is the shit.

Jag kom på lite fler saker, vi fick tillbaka våra andra prov i Fysik B, jag hade 8/21 poäng. Jag spoar rent helt enkelt. Så jävla grym jag är! Haha, vilket skämt. Fick VG i Biologi pga bristande motivation, och ja, Sara P ville ge mig ett MVG, men tydligen så gick det inte. Jag förtjänar bara ett VG ändå så, jag är glad.

Hm, sen har jag nog inte misslyckats med något mer. Bara det att jag hade glömt hemnyckeln så jag fick gå till mitt hem #2 istället. Och jag har i och med mitt läkarbesök gett mig själv ett nytt namn; The Belgian Blue eller Broilerkycklingen om ni så vill.

Nu ska jag läsa. Tjingeling


happy sunday

Jag har umgåtts med Fjeppa hela dagen lång. Vi har kollat tre filmer, förtärt mängder med "Crema di Mascarpone-glass" och myst på som bara den. Söndagar är rätt fina ändå, om man har någon att spendera dem med. Först kollade vi Eurotrip, sen Twilight och sist men verkligen inte minst Step Up 2. Jag älskar dansfilmer, jag älskar att dansa överhuvudtaget. Det är nog det bästa jag vet. Till och med bättre än att åka skidor. Tror jag? Nej, skidåkning och dans, det är två saker som ligger på helt olika nivåer. Men just nu, nu vill jag bara dansa. Dansa mig riktigt trött. Synd att jag inte ska på läger i sommar.

Samtidigt som jag haft en bra dag har jag insett att jag är juden i min familj, lite elakt uttryckt men dock väldigt sant.
Nu ska jag slava lite för mina SS-soldater till föräldrar. You know, I don't want to get into the chamber of gas. It wouldn't be that pleasant. Nä , herregud, nu ska jag sluta. Diska som sagt, sen läsa och sen sova. Har inte sprungit eller gymmat idag - ångest.
Hejdå


jag försäkrar er om att vi är fullt friska.

hahahahahaahah

börja kolla vid typ 1.08 , det är där det börjar ;b haha


söndag sjunde juni

Om fem dagar är det skolavslutning, det är nog ingen som fattar hur skönt det egentligen är. Sista skolveckan i tvåan. Sen är det bara ett år kvar - vilket i och för sig är väldigt skrämmande, men ändå. Efter det året börjar väl egentligen allting, det är då man väljer vad man väll göra. Kanske inte det slutgiltiga valet, men dock ett val som kan förändra mycket, eller hur? Det tycker jag är skrämmande, och att skiljas från klassen känns inte så himla kul det heller.

Jag ska dyka ner i min bok nu, för sen kommer Annis. Hehehejdå
Och en sak till: När tänker sommaren komma till K-town?

jag är lycklig

Och det beror just nu endast bara på en sak; jag har fått mina böcker!
Jag är världens boknörd, jag vet, men skitsamma. Jag tycker om att läsa, särskilt om Edward och Bella. Hehe.

En vän ville ha med mig ut på dåligheter, men icke. Jag ska läsa. Läsa, läsa och läsa tills ögonen blöder. Det är min plan iallafall. Jag hade velat ha en smoothie också, men jag ids inte gå och köpa bär.

Idag har jag varit och kollar på b.la. modevisning på sporthallen, sen har jag och Carris gått runt och pratat om allt och ingenting innan jag gick på gymmet och sprang och tränade. Nästa vecka ska jag höja vikterna i smyg (he-he).
Nu - duscha, sen - äta.

ADIOS


lördag sjätte juni

Idag ska vi fira vårat land. Dock känner jag inte starka känslor till moderlandet. Jag tror inte att jag hör hemma här helt enkelt. Det hade varit roligare att bo i Norge, typ under syttende mai (sjuttonde maj, nationaldagen), baggarna är helcrazy. DE tycker om sitt land, uppenbarligen.

Jag har sovit till tolv, TOLV! Nu är jag helt allvarlig, jag har inte sovit såhär länge sen jag var baby, inte på hela mitt "vuxna" liv, inte ås länge jag kan minnas. Och jag som inte ens bröt några löften igår. Jag hatar att sova länge, man sover bort hela dagen. Dock är jag väldigt utvilad. Men ändå, värt det var det inte iallafall.

No pictures from yesterday, det är lite tråkigt. Inte för att vi hade så speciellt kul heller. Kvällen urartade, men säg när den inte gör det? Haha.

Ikväll ska jag mysa, typ baka muffins (jag bjuder) som jag tänkte lyckas med denna gång och sen kolla film. Eller något. Den som lever får se. Jag ska dra mig hemifrån snart, känner inte för att umgås med mina päron. Springa och gå på gymmet måste jag också hinna med.

ciaociao

eftersnack

Ja, jag kom hem efter tre trots allt. Jag har bevisat en rolig sak idag, mina vänner trodde aldrig att det skulle gå. Men jag är en stark kvinna, jag bryter inte mina löften men har kul ändå! (ha!) Det lilla priset jag fick betala för kvällen var en hel del saft från apelsin i ansiktet och håret iochmed ett förlorat krig.
Imorgon ska jag träna, både springa och gymma är det tänkt. Och sen kolla modevisning med Carro.
Vi har även smidit stora planer MSP2, vänta bara tills ni får höra dem! ;)
Godnatt

girls night out

Mina vänner anländer senare från "pun", elin är nere i sin källare och carro svarar inte på mitt sms. Men så ser läget ut right now iallafall.
jag var ganska lycklig tidigare, innan jag insåg att alla skolårets arbeten inte alls var klara, inlämnade och redovisade. Jag har nämligen en engelskaredovisning och en matteuppgift att göra. Men sen, sen ska jag ara glida resten av veckan. Åh, vad jag ska glida. Steka i haglet.
Min mama hällde vin på golvet. Hon skyllde på bag-in-box'en. Jag tror inte att hon besitter de rätta skillsen helt enkelt.

en av knifes mer irriterande än underhållande låtar faktiskt,
men den passar min rubrik (it's all about the matching)


nu snöar det också

länge leve kiruna

fredag femte juni

Mina böcker har kommit! Men man får först hämta dem efter 18.00. Trots det är det ändå ett ljus i hagelstormen.

Idag har jag gjort fysikprov, pratat om allt och ingenting och tränat. Ikväll kanske det blir att umgås, för min del utan att bryta några löften.
Mer har jag inte att säga.
(svp-bor, hör av er sen!)

but I don't know how.

nu fryser jag igen. ysch.
Jag har även tappat all motivation till fysikpluggandet, vilket är dåligt eftersom vi har prov på typ fyra kapitel imorgon. Imorgon klockan åtta. Men vi har väl ingen skola annars imorgon, kära klass?
Nä, jag ska ta mina frusna fingrar från tangenterna nu och greppa pennan. Men datorn värmde så skönt.
Hejdå.

och jag längtar till skolavslutningen! sommarlov


torsdag fjärde juni

jag är i skolan fortfarande, men jag ska iväg till Safari och jobba nu. Kommer inte komma hem förrän efter åtta ikväll. Men jag tog dock två lektioners sovmorgon imorse, så jag ska nog inte klaga.

-

Suveränt när du kommer,
suveränt när du går.
Suveränt när du säger:
"suveränt".
Å så tomt
.
j.thåström

jag fryser, jag har på mig en massa kläder, det hjälper inte. jag behöver en bastu.
jag ska laga mat också. och hänga tvätt. bara jag är ensam hade jag kunnat städa hela huset, det är så underbart. jag kan göra vad jag vill. ha!

hjampisjoggen, snöblandat regn och kyla

ja, det är kiruna gott folk. våran älskade stad.
ikväll är det bal, jag ska gå och kolla på de stackars finklädda studenterna som kommer frysa ihjäl.
det kan ju vara trevligt det med, man får göra det bästa av situationen helt enkelt.
jag är ensam hemma också, m&p har åkt till katterjåkk för att stänga av husvagnen eller nåt liknande.
vet ni hur skönt det är? ensamhet är fint. me like.
nu ska jag fortsätta plugga fysik.
tjing

onsdag tredje juni

helvettes jävla äckel-kiruna.
jag vaknar, ska ut och springa, drar upp rullgardinen, och vad får jag då se?
Jo, SNÖ! Det är den tredje jävla juni och det snöar, nu får det fan vara nog.
Kalla mig lat eller vad ni vill, men tredje juni tänker jag fan inte gå ut och springa i snöväder.
Vad är det här för ställe och vad har jag gjort för ont för att hamna här?
Jag hatar den här stan mer än allt annat här i världen. Ta mig härifrån, snälla någon!?


godnatt

åh vad jag har ätit glass, det är inte ens gott egentligen, men ack vad jag åt, tiddis också.
jag har kämpat med fysiken i tre årtionden känns det som, nu ska jag stämpla ut.
imorgonbitti ska jag jogga och sen ska jag gå hjampisjoggen lite senare på förmiddagen.
död åt hjampisjoggen och död åt fysik b (än en gång).
och godnatt

tisdag andra juni

Jag vill bli snuskigt rik, det är mitt mål. Riktigt jäkla supersnuskigt rik.
Fast just nu går det inte så bra med att skaffa sig en förmögenhet, men jag antar att det kommer, jag har iallafall inte minus på kontot längre. (det är ju ett plus, he-he-he).
Idag hade vi oseriös matte (ja msp, jag var närvarande på mattelektionen!;)). Stina blev nog lite less. Men jag tror att hon är lite allmänt less, iallafall på mig, just nu.
Kemiprov var det också, det gick ju... bra. Not. Efter en kvart kände jag att det var dax, jag hade gjort mitt i KemiB-kursen. Så jag lämnade in provet (icke färdigställt) med ett stort leende på läpparna och gick med stora kliv ut ur klassrummet. Vilken befrielse det var. Vi var så lyckliga, jag låg på ett bord och lekte säl, Elin berättade att hon hade haft ont i "sälhenan" (den människan behöver en talpedagog) och fröken Jonsson, ja, hon bara skrattade. Caro var rför ovanlighetens skull ganska tyst, jag tror att hon undrade vilka offer hon hade hamnat med. Hon undrade ingenting utan anledning om man säger så.
Det är soligt och fint, jag har varit och gymmat och nu vill jag ha mat. Men jag fick inte laga maten för att pappa tyckte att jag gör för stora bitar (och så klagar de på att jag aldrig hjälper till hemma, men de låter ju mig inte ens göra nånting - dubbelmoral om nåt).
Aja, ikväll ska jag plugga fysik, men det är ju så jäkla fint väder ute, det blir nog glass med tiddis istället :)
Tjing


GAMMAL (!) bild

happy monday

jag efterlyser än en gång min vän. normal kort/lång, blont hår, jävligt otrevlig och ful. tiddis heter hon visst. och hon har snott mina oc-boxar.

Skämt åsido. Men var är du? Ring mig tack.
Jag måste plugga kemi. Prov imorgon, läskigt.

jag börjar om en halvtimme

Skönt!
Jag har hunnit med allt jag skulle göra, förutom att plugga (men vem hade trott att jag skulle hinna med det?), sprungit (för fort), diskat och städat. Även stökat till det igen har jag gjort.
Efter skolan ska jag nog stanna kvar och plugga lite, gå och träna och sen gå ner till lombia. Det som oroar mig lite är pluggandet till Kemiprovet som äger rum imorgon, som jag inte ens börjat plugga till ännu. Men äsch, jag kan varken höja eller sänka mitt första G någonsin i slutbetyg (det svider) så jag bryr mig inte så mycket.
Nu måste jag ringa nån tant. Hejdå


måndag första juni

Det är juni.. redan! Påsklovet ligger fortfarande alldeles färskt i minnet.
Faktum att det är måndag och jag är glad säger också nånting. Måndag är inte ett ord jag har kunnat koppla ihop med ordet glad. Men det är (förutom de 300 sekundmetrarna utanför fönstret) jättefint väder, jag har sovmorgon till halv två och vi har avslutning med konståkningen ikväll. Och det är bara två veckor kvar av skolåret. De'e ba schöönt.

Aja, jag har faktiskt lite saker att ta itu med innan skolan. Typ diska, träna, städa och plugga. Måste alltså agera nu. Hej




åh, sommar!
(bilden är från stugan, sommaren 06 tror jag)

:')

om jag någonsin kommer kunna tävla i konståkning igen vill jag ha den här låten, i och för sig hade jag grinat mig igenom programmet, men den är så vacker.


RSS 2.0