söndagen då gud äntligen svarade

imorse vaknade jag och insåg att jag hade vaknat försent, klockan var åtta och min plan var att jag skulle åka till Lombia kvart över åtta så att jag skulle hinna få igång min rygg och mitt ben (vilket visade sig sisådär en halvtimme) lagom till testerna. Man gör tester i konståkning för att få tävla i bättre grupper, testet för dagen var basic 4, som är det sista basictestet tror jag, och det finns fem fritest fast jag skulle inte göra Fri 4 för att jag är skadad. Eller jag tycker inte att man kan kalla det för skada, det är lite för mesigt för att vara en sådan, har man skadat sig har man ju typ brutit något, tycker jag iallafall. Fast vad ska man säga istället för skadad? Äsch, detta är onödigt.

Basictesterna gick åt pipan för både mig och Elin, jag ville dö och Elin fortsatte träna till Fritesterna istället. Tillslut hade jag också bestämt mig; Jag skulle också testa Fri, hur ont det än gjorde - för det kunde ju inte bli sämre än det redan hade gått. Och det är väl någonstans där Gud måste ha hört mig, för ta mig tusan - jag klarade allting utom en sak på fritesterna och den får jag göra om nästa test istället för att göra om hela testet. Elin missade på lutzen, hon är ju hur bra som helst på Lutz, det är dom där jävla testnerverna som spökar, tråkigt.

Jag tror att mitt hjärta aldrig slått sådär fort och jag aldrig har blivit så anfådd för så lite, jag var SÅ nervös - tester är det värsta som finns. Men ja, det gick ju bra iallafall, då pappa gått och han-där-uppe-som-antagligen-inte-finns hade kommit till ishallen.

Nu ska jag äta och sen försöka göra staden med mamma, får ju se om nån av oss överlever. Nu blev det långt, hejdå

if you want me I'm your country

idag har jag suttit på lombia hela långa dagen, vilket har resulterat i värkande ögon och huvud. det bli väldigt tråkigt efter sisådär nån timme, man blir kall och trött och jag ville tävla - jag hatar min rygg och mitt ben. min telefon var på lombia, de va najs!

nu ska jag och far min laga mat och äta, sen ska jag mest troligt ha tråkigt i några timmar innan jag går och lägger mig. Upp imorgon - ska vara på Lombia och göra tester som börjar klockan nio.

28:e November 2008

Det blev ingen skola för mig idag, kändes inte riktigt värt. Eller såhär var det egentligen, jag har sovit och vaknat sedan klockan sex och tillslut bestämde jag mig för att gå upp och åka till skolan, sen ångrade jag mig, ringde och frånvaroanmälde mig och sen ångrade jag mig igen och sen missade jag bussen, jag började gå istället och sen ångrade jag mig och vände hemåt. Jag vet inte riktigt vad jag vill idag, haha.

Nu har jag nyss bakat bröd och tänkte äta veckans första frukost, sen städa mitt råttbo (även kallat mitt rum), sen plugga och sen åka på träning. Kvällen är fortfarande oviss.

Jag längtar ihjäl mig efter gränsen snart, blä

repeat x 1000


27 November 2008

Om jag har inte har helt fel fyller våran lilla svikare Tim Eriksson år idag, alla är faktiskt värda ett grattis på sin födelsedag, förutom kanske Carl som har varit allmänt hatisk mot mig hela dagen, det slutade med att han tog min jacka och min telefon, vilka jag i och för sig återtog utan större svårigheter, jag är ju stålkvinnan LikZzZoM.

Och vetni, jag tror att jag ska hugga av mitt ben och satsa på en karriär som handikappidrottare istället, det där jävla benet ger mig ändå bara problem. Just nu är det fel på typ höftböjarn, och det kommer från typ att jag är överrörlig i ryggen och för att jag är sne i bäckenet. Synd att det hade varit lite svårt att ta bort ryggen också, hade gjort det på en gång om det hade gått. Hur som helst, jag får inte hoppa, vilket betyder; ingen tävling för petra och därmed också inga tester och inget tävlande i Junior A. VARFÖR, VARFÖR ska allting ALLTID gå emot mig?

Nu ska jag diska och sen lägga mig i ett hön och dö nånstans (jag är på topphumör, det märks va? ;b)

Tjejer, imorgon har vi bara en lektion, det är väl värt att fira? ;b (dessutom behöver jag tröst för att mitt ben har förstört mitt liv).

26:e November 2008

Det har snöat fem dagar i sträck nu, det är verkligen riktig lycka! Gränsensuget är starkare än någonsin och drömmandet inför säsongen är sedan länge påbörjat, nästan så att premiärhelgen tillochmed är planerad redan. Jag är galen, men jag behöver få åka skidor - på riktigt alltså.

Fick hem en Åka Skidor - Free Radicals special idag. Har inte hunnit läsa den - somnade på vardagsrumsgolvet istället. Men ikväll blir det lite filmtittande och läsande, jajamänsan.

Har fått hem en annan sak idag också, i lite mer mänsklig form ; Tiddis! (som har varit i lule hela helgen och halva veckan). Vi tog en tvåtimmars på Safari och pratade igenom allt viktigt och oviktigt som hade hänt, mätt och belåten blev jag iallafall efter en pastasallad med salami och fetaost och en kladdkaka på det (alldeles jättemätt för att vara mer exakt). 
Snart ska jag ladda om för en timme is med grupp två , kaosträning, men som Ingela säger; det är ju bra för grupp två, det ger dem jättemycket (men frågan är ju om vi tränar för att det ska ge oss eller grupp 2 nånting?).

Nu har William (för sjuhundrafemtioelfte gången) lyckats få mig att lova att göra hans skoljobb - lägenheten denna gång. Det är något som inte stämmer - jag trodde att det var storasystern och inte storasysterns bästa kompis som skulle agera slav åt herr lillebror, det är nånting som gått snett nånstans... Tiddis, var håller du hus? 



 
storasyster

lillebror

slav?

25:e November 2008

en blomma, en gammalt papper med ett ritat kontsåkningsprogram på, en talrik, en kalender, en morakniv, en klädlapp, skidglasögon, en söndrig glödlampa med kartong, två miniräknare, en bricka, ett mattehäfte, tiddis present, massa kvitton, en till klädlapp, ett telefonuttag, mina gamla konståknings-cd och band, ett glas fult med användna batterier, två pennor, tandkräm och tandborste, klämmor, skivfodral, iPod-laddare, en hög med diverse papper och ett armband är vad man idag kan hitta på mitt skrivbord. det håller på att bryta ut ett kaos i mitt rum, men jag orkar inte bry mig.

jag är trött och hungrig, hade mamma varit hemma hade jag även varit arg och på vippen till att börja slåss tror jag, tur för alla inblandade att hon inte är det. '



                    

fin utsikt, eller hur tjejer? ;b


mikko är vår kung!

Elin har stått dubbelaxel (det är svårt, ingen annan i klubben kan det), grattis :)

idag på träningen kunde jag hoppa utan att det gjorde ont, vilken sensation!

Dagens Felsägande;

(Jag) - Ingela, vill du titta på min ost?

jag skulle säga lutz (konståkningshopp) istället för ost, men jag vet inte riktigt vad jag hade i huvet, förutom osten då! ;)




Tre saker som skrämmer mig:
1. Vuxenlivet
2. Höga höjder
3. Min granne (och Nataljas också för den delen ;b)

Tre personer som får mig att skratta:
1. Tiddis
2. Ylva
3. Vilda

Tre saker jag älskar:
1. Träning
2. Vintern
3. Skidåkning

Tre saker jag hatar:
1. High School Musical
2. Läsk
3. Att känna mig lat

Tre saker jag inte förstår:
1. Varför det är så viktigt att ALLTID prata
2. Vad som kommer efter rymden
3. Varför jag alltid har otur med vad jag än ger mig in på


Tre saker jag gör just nu:
1. Gör detta
2. Sitter på en stol
3. Fryser

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Resa jorden runt
2. Flytta
3. Åka skidor i USA/Kanada

Tre saker jag kan göra:
1. Skratta
2. Äta
3. Duscha snabbt

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. 360
2. Spela gitarr
3. Dansa


Tre favoriträtter:
1. Wokade Nudlar med Kyckling
2. Mammas Thaisoppa

3. Ministronesoppa


24 November 2008

En månad kvar till julafton, hemskt vad tiden går fort. Innan jag vet ordet av kommer jag ha fyllt arton, flyttat från stan och blivit gammal och fet. JAG VILL INTE BLI VUXEN, never ever. En bra sak idag iallafall; det har snöat - ordentligt! Det enda problemet var väl att man såg ut som en dränkt katt efter promenden till skolan, men vad gör det - det är ju snö på backen! SNÖ, snow, schnee, nieve. Det vita guldet, det gör mig lycklig.

Jag och Elin ska till backen ett tag idag och sen ska jag till Lombia och försöka träna (hoppas hoppas hoppas att det inte gör ont!). Nu ska jag äta och sen byta om, jajamän.

idag har vi även haft ö-råd och konstaterat en sak; det finns alltid nånting man kan fira (och att vi är värda bättre än att vara omgivna av hårda stolar, fula bord och hyllor med böcker.)

sockar



s ö n d a g

idag kom jag inte heller långt i banan första åket, men jag ville iallafall åka idag så det kändes lite bättre.

jag och elin missade en helkväll "at evys" igår, men det funkade bra att ligga hemma i sängen och sova istället (ser du carl, jag är inte desperat) skulle ju upp på morgon ändå.

jag tror att min granne (the granne om man säger så för de som förstår) har party, det låter iallafall där nerifrån, det låter som cirkusmusik, tror att det börjar bli dags att kontra med nånting. Nåt som hörs dit ner.

jag vill ha nya skidkläder, jag har hittat en skitsnygg jacka, eller flera skitsnygga jackor men det finns en jag vill ha. eller en jag hittat hittils iallafall, en vit och svart, ge mig!

nu ska jag försöka plugga lite matte , hejdå

l ö r d a g k v ä l l

jag håller på att bli sjuk, jag orkar inte med min kropp, ont i benet, ont i ryggen, axeln och handleden, förkyld, allmänt trött och less på allting. jag känner att jag behöver en drastisk förändring i mitt liv, nu på momangen! mitt nya liv innefattar även en ny, bra kamera, nya skidkläder, en stuga i gränsen, gratis utomlandsresor, massa muskler och ingen astma, jag bor inte heller i Kiruna i mitt nya liv, var jag bor vet jag inte riktigt eftersom jag vill bo i en storstad fast som har mycket snö hela långa vintern.

ungefär så, svappis kommer till staden snart, och sen ska vi umgås tror jag :)


lördag - tävlingsdag ett

ja, den här dagen har innehållt väldigt blandade känslor hos mig, msp 2 ;sara persson hade nog kallat det ni vet det där när man vill två saker och så blir det ingenting speciellt av det men det funkar ändå (som fåglarna, fast inte som elins fågel ;b). Halva jag ville tävla, och andra halvan ville bara springa hem och dö, men jag som helhet visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till så jag startade, åkte ned för första branten och körde ut på flacken med flit. Konstigt nog kändes det ganska bra att göra så och nu vill jag faktiskt åka imorgon. Jag har ju som sagt mina egna lösningar, men när det varken funkar att bli sjuk eller skada sig får man ta till drastiska metoder. För jag är en såndär som int,e kan ge upp innan, mitt i går det att ge upp men aldrig innan, då har man iallafall gjort något (startat åket i detta fall).

blev inte att umgås med tjejorna igår kväll, för svappis stannade i svappis, så jag var med Robin och Tiddis istället. Fick lyssna på skönsång från andra idoler än de på TV (min idol är även kallad Robin F Lindmark). Nu ska jag .. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, jaja hejdå

stupid friday

Mitt ben blir bara värre och värre, jag kan inte landa hoppen för att det gör ont (och det är ju liksom själva poängen med konståkning, vilket gör mitt konståkningsutövande ganska komplicerat), nu har jag tillochmed ont när jag åker - mitt ben kan ta sig.

Fast det finns ju en, tiny little sak som är bra med detta; jag borde inte tävla ihelgen (och pappa kan väl inte vara så dum att han tvingar mig att göra det iallafall... eller?). Jag har fått träningsförbud av Ingela så.. tävling ingår väl också ;b 

Min dag har i stort varit helkass, jag började med att vakna klockan sex, men gick tyvärr och la mig igen och vaknade sju. Då var jag seg och orkade t.ex inte föna håret så jag gick runt och såg ut som en mupp idag. Efter tre hundra års bytande av kläder (idag såg jag ut som en flodhäst i precis varenda litet plagg i min garderob, ge mig en burka eller nåt annat stort och heltäckande tack!) ringde jag till Tiddis och tänkte förbereda henne på att gå ut så vi kunde traska till bussen. Men där sprack det, det enda jag hörde i luren var ett svagt kvidande (tyder när det gäller Tiddis på att hon ligger och sover). Hon sa iallafall att det gick en buss tjugo i nio, dum som man är litar man på den sömngående idioten.

Nåväl vi gick till bussen till tjugo i nio, klockan blir kvart i, klockan blir tio i. Jag kollar på busstabellen, och mycket riktigt; 9.40 kommer bussen. Då gav jag upp, vi gick till Tiddis och bakade frallor och kollade på heartbreak hotel. Sen kom jag på; JAG MÅSTE GÅ PÅ KEMIN! Jag sprang till bussen och sen sprang jag till kemin, missade inte så jättemycket. Sen var min korta men misslyckade skoldag slut och jag gick till lombia där jag och Annis åkte lite skridskor, hade lite färgkrig (jag är fortfarande helt grön i ansiktet, men annis är ännu värre ;b), hade fruktkastartävling och sen var det träning (som jag var tvungen att avbryta pga det förbannade benet!).

Ikväll blir det kanske lite gos och mys med tjejorna och imorgon blir det nog hursomhelst backen hela dan, tävling eller inte.

här har ni nåt mindre fint







och carl, förlåt för att jag finns då din suriga fan ;)

so much to you I'd like to say

Jag satt satt The Kooks låt "I already miss you" på repeat och tagit en paus från mitt svenskatalskrivande (talet skulle ha varit inlämnat idag så jag tänkte att det var dax att börja nu). Nu skriver jag inte om döden längre utan om raka motsatsen; gränsen! Jag längtar så mycket att det börjar bli lite sjukt.

Jag vill ha snö, soliga dagar i backen med väldens bästa vänner, PUDER, barburgare, nattpromenader, pizza på lappis, snö innanför kläderna, kalla rosiga kinder, tonvis med kortspel, skoteråkande (som helst inte dödar, eller försöker att döda), late nights, hela gänget samlat, varm choklad hos pistörerna på Topp, snöstorm, mackor mitt i natten, pelikanhyllan, NM, KotH, täckisar och stora t-shirtar hela dagen lång och fulla halvnakna killar springande utanför husvagen (stryk det där sista).

Mitt tal kommer bli sämst, kära klass; ta med er nånting annat att lyssna på medans jag pratar!

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, klockan är 23.39 Den 19:e November 2008, och det är exakt två månader kvar till gränsenpremiären.

en massa onödigt

I söndags gjorde jag upp en plan för min vecka (nej, jag har fortfarande inte efter sjuhundrafemtioelva försök lärt mig att jag inte kan genomföra mina planer), gissa hur bra det gick med den? Precis, det gick inte alls. I planen ingick att jag skulle simma både måndag och tisdag (det enda jag lyckats med är att simma fyra längder igår, sen gick jag upp för det var så mycket folk), jag skulle inte heller vara onyttig och jag skulle plugga ordentligt och INTE skita i svenskatalet. Jag har alltså inte gjort ett enda litet delmoment i planen. Jag känner mig totalt värdelös idag. Blääää

Jag har haft ont i huvet i princip hela dagen, jag gjorde inte ett skit på matten idag och eftersom jag tänkte skippa den på torsdag morgon och istället åka till backen och träna har jag lite att stå i. Svenskatalet vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till med, imorgon är det både inlämning av talmanuset och prov i biologi (jag måste nämligen ha mvg känner jag).

Och jag tror att jag äntligen lyckats visa min talang för Sara Persson, jag hade två poäng från hennes s.k Maxpoäng (som i sin tur var två poäng från full pott). Det stavas M-V-G ! ;) haha, jag är lite nöjd faktiskt, eller så berodde resultatet helt enkelt på att jag inte struntat i att plugga till detta prov (vilket jag i princip struntar i till ALLA prov, jag är en dålig människa).

Jag behöver en ny kamera, i min familj äger vi typ sjuhundratusen kameror men det är bara en som funkar, den sämsta av dem såklart. Den tar jättedåliga bilder så man blir bara arg.

Nu ska jag inte sluta tråka ut er längre, ni får en ibld på min fartdress och skidor från backen idag - en suddig bild dessutom, godnatt (för er som kan sova och inte måste plugga all night long).




måndag, montag, monday, maanantai

Jag har varit helt kopiöst trött idag, sjukt trött. Att man har träning 21-22 gör inte saken bättre, dessutom ska jag och simma (fyfan). Hela dagen har vi varit ute på IRF och lyssnat på gubbar som pratat om rymden (åh, mitt favoritämne, jag som blir så stimulerad av att tänka på den - not). Jag somnade ett x-antal gånger kan jag berätta.

Nu borde jag plugga biologi, men först ska jag städa lite, tjao

, söndag kväll

Den här helgen har jag verkligen vidgat mina vyer. Helgen började med fredagsträningen, där Sanna hade kommit på en övning som våran vodkadrickande ryss hade lärt oss. Övningen gick ut på att hoppa från isen till båset över sargen som att man gör en hopp i ligg-piruett. Här får ni en liten bild på den lilla övningen.




Visst är jag bäst på paint? ;)

Så kan det gå, måste även tillägga att Elins trippel-toeloop och var något av dagens roligare händelser! Efter träningen var jag med Tiddis, vi kollade idol och åt popcorn och sen begav vi oss ut och gjorde lite reklam för msp ute på fältet om man säger så, sen gick vi hem och kollade film (läs;tiddis kollade film, jag sov).

På lördag morgon gick jag upp, åt frukost och tog på mig kläderna. Skickade sms till systrarna Välimaa (för säkerhetsskull till båda liksom) och fick såklart två olika tider som de skulle hämta mig på, jag antog att elin hade rätt eftersom hon BORDE vara mycket smartare och det eftersom hon är äldre, ack så fel jag hade. De kom såklart på den tidiga tiden och jag fick bråttom, slängde på mig pjäxorna och det och sprang ner till bilen då det slog mig - SKIDORNA! Jag hade glömt ta ut dem ur takboxen på våran bil som mamma hade på jobbet. Jag ringde henne - Risto svarade och lovade att hon skulle ringa upp så vi åkte till backen istället. Och eftersom jag vet att Risto skulle glömma att säga till mamma ringde jag själv och sen kom mamsen med skidorna, måttligt glad men det är ju sånt man får ta ;) Vi tränade lite och sen kollade vi på tävlingarna med Vilda och Sanna. Sen gick jag och Vilda hem till mig och mös! Vi åt hemmagjorda hamburgare och sen chips och kollade film. När Vilda gick hem duschade jag och kollade klart Edward Scissorhands (jag ÄLSKAR den filmen, jag älskar Johnny Depp) och sen kollade jag Tretton (jag bilr helt peppad av den filmen på nåt konstigt sätt, jag ÄR konstig).

Söndag morgon, upp, äta frukost, fixa sig och skynda iväg till Lombia. Efter lombia kollade jag Lejonkungen ett och två (jag älskar dom också) och sen har jag försökt plugga, sen bar det iväg till lombia igen för en timmes träning och sen övningskörde jag hem och sen har vi ätit och snart kommer Tiddis.

Nu vet ni det, väldigt nödvändigt va?

volym-/ljudkvinnan

det är jsg det! nu sitter jag på lombia uppe i ett sånt här rum med massa ljudsaker, massa knappar som msn såklart INTE får trycka på hur frestande det än är. Jag och Sanne skulle sätta på musiken inne i ishallen, men det gick på i full sula utanför försntret istället, alltså på fotbollsplanen. Vi är bra på sånt här, dessutom har vi lyckats få musikspelaren att fastna i ett hål i en sak och vi får inte upp den. Så kan det gå.

Milan har tävlat och jag började nästan gråta, hon var så fin på isen :) nästa helg har vi tävling, undra om det kommer nån och gråter åt mig då? (kanskeför att de tycker så synd om mig om inte annat).

nej, nu ska jag fokusera på mitt ärofyllda uppdrag (sköta volymkontrollerna), och så ska jag bara utlysa lite hat mot Tiddis och Robin (och ett liiiitet grattis till robin som blir stor kille idag - hela sexton år). De vägrar iallafall och komma och sitta med mig, vilka svikar, vad har man för vänner egentligen?haha

2008-11-15

Idag har det varit en heldag i backen, först träning på morgon och sen har jag kollat på Slopen Open hela eftermiddagen. Jag har även ätit äcklig korv och mött Elins egentliga jag (våldsam psykopat), hemska upplevelser - men dagen har varit mycket mysig ändå. Jag längtar till gränsen, jättemycket.

jag fryser och är trött, imorgon blir det lombia. puss

hon är blond egentligen

Ja bitte, ob sie raus gehen soll

Elins översättning; Ja herregud, du är en galen själ!


observera att det är min felskrivna amatörtyska vi har och göra med här ;)

onödigt inlägg

jag har kommit på att eftersom det inte var gustavsson som var en anonym kommentarskrivare borde det ju vara herr bergström. och nu är jag nästan 110 procent säker på min sak, eftersom jag inte känner nån annan i deras band. såére


tjugofyra timmar senare

sitter hon här igen.

är nyss hem kommen från lite extremskidåkning á la Luossabacken, jag har redan ont i ländryggen (tror jag att det heter) efter två dagars skidåkning, förra säsongen började det inte göra ont såhär tidigt. Jag känner redan att jag stapplar fram när jag går, mitt ben, ryggen och nu mina tår som Elin har mishandlat brutalt med en innebandyklubba.

imorgon har vi både Nationella Prov i engelska och Nk-prov, det är mycket nu. och idag på klimat och miljö-lektionen fick vi veta att vi ska jobba om rymden snart (satans jävla äckel helvete - typ ;b). Hjälp, jag kommer bli galen.

nej, nu ska jag läsa naturkunskap, SP - imorgon kommer du förhoppningsvis se mig från min riktiga (intelligenta) sida (hittils har jag lyckats dölja intelligensen väldigt bra för henne).

Godnatt

kvällen den tolfte november

mandy, jag håller med dig, vi hade nog gjort underverk ensamma i rymden. tänk vad kul det hade varit att dansa som tyngdlös, borde testas!

och palten, I know what you mean.

och till sist evelina, du har alldeles rätt.


Och sverige, världen, universum (och det som borde komma sen) - jag hatar onsdagsträningar. Imorgon är det torsdag, jag hatar torsdagar också.

tjeckien, slovakien och tillbaka

Jag är helt snurrig, jag har blivit hela galen av tanken på rymden, jag kommer ingenstans med mina tankar just nu. Var tar rymden slut egentligen? Men det kan ju inte bara ta slut heller, finito. Nånting måste ju komma efter, eller hur? Det kan ju inte bara finnas ingenting, och vad är ingenting egentligen? Finns det ens nåt ingenting? Jag blir helstörd av detta. Jag och Tiddis har haft deeptalk hela eftermiddagen på Safari och vi kan inte heller tillsammans komma på nånting vettigt. Inte heller vad som händer när man dör.. jag menar, kan det bara vara slut där också? Som universum, som måste ta slut nånstans, eller? Nej, jag ska inte skriva mer idag känner jag. Snart ska jag till lombia, ska göra nån unges program 16.30-17.30 och sen blir jag kvar på lombia till 20.00 - sen måste jag dessutom plugga Nk (och läsa om den där JÄVLA rymden).

början på den här låten får mig att känna som att jag seglar omkring i rymden alldeles ensam, det gör mig också galen! hahah, jag är SJUK!

tuesday, bloody tuesday

första skidåkningen för säsongen idag och I am so not på G, vi ska åka i barnbacken, BARNBACKEN! Man åker ju i uppförsbacke, vad är vitsen liksom?

Å ack du fagra ledstjärna, jag godkänner dig som trogen vän och din bror som min trogna mördare, tills döden skiljer oss åt!


Nu ska jag till backen, lustigt det känns.


another head aches, another heart breaks..

.. I'm so much older than I can take.

kemi, tre kapitel, prov, imorgon - inte ens detta får mig att komma igång med pluggandet, jag hatar mig själv. varför måste man ha prov, man kommer ihåg lika lite även om man har prov eller inte. jag har dessutom en vän kallad Mathilda som vägrar komma på kvällsfika - vilket svin, måste hitta mig en ny kompis. Nån som är intresserad?

ny vän sökes! Är du den ultimata vännen? Klarar du prövningar som kokhett te och mackor över en kemibok en måndagkväll, kan du prata med mat i munnen och sno andras täcken när de sover? Kan du ge mig jack sparrows avbildade huvud i en kista eller har du en lillebror som är fullt beslutad att döda mig? Då kanske det är just dig jag söker!  

2008-11-10

Jag måste säga att självdisciplinen idag är lika med noll, har kommit hem nu och tänker inte kommentera tävlingarna desto mer än med de små trevliga orden att jag efter två katastrofala åk missade pallen med EN JÄVLA POÄNG! Tack Gud, vad har jag gjort dig egentligen?

Tillbaka till min självdisciplin, jag har börjat skolan för längesen, jag är inte där ännu. Eller jag hade inte hunnit till första lektionen, men med lite vilja hade jag kanske hunnit till andra eftersom tåget kom typ halv elva, eller nåt sånt. Men jag trivs bättre här, i min säng med kläder utspridda över hela mitt rum - som vanligt. Pappa kom nyss och tillkännagav att han tänkte skjutsa mig till skolan, även om inte Gud tycker om mig vet jag nu att min far gör det - en liten tröst.

Jag borde verkligen hoppa i duschen och masa mig iväg till min stora tegelklump för en timmes engelska och (förhoppningsvis inte) en timmes matte, känns ganska meningslöst. Livet suger, som Emma skulle ha sagt, och antagligen får jag inte träna ikväll heller, mitt ben är stört. Jag hatar mitt ben.

over and out




helgens låt



obsobsobsobsobsobsobs

okej folk jag LJÖG, howling svetlana spelade fyra hela låtar. du din lilla anonyma jävel (chansar på carl), man kan ha fel ibland. till och med JAG kommer ihåg fel, var är världen påväg egentligen.

nu åker jag ,och ni, jag vill höra fyra låtar till :)

och önska mig lycka till (det kommer behövas)


tick tack tick tack

klockan tickar, jag har legat på min säng och stirrat in i mitt tomma blogginlägg ett bra tag nu, jag är hopplös. nu försvann orden igen, jag kan inte formulera mig idag. i min hjärna finns det en massa smarta saker att dela med sig av - jag lovar, det finns nånting därinne, långt långt inne - men det enda som hade kommit ut ur mig om jag försökt förmedla det till någon hade varit nåt primitivt råmande, hade nog låtit ungefär som när tiddis äter och pratar samtidigt (det lyckas bara jag att förstå, men jag tror mer på att det är tankeläsning).

igår var jag tvungen att gå av isen efter 40 minuter eftersom mitt ben har damp, jag tror att lårmuskeln på landningsbenet håller på att bli överansträngd, eller rättare sagt; den ÄR överansträngd. Hoppas det går att åka på tävlingen iallafall. jag hann även med världens fight med mamma i bilen påväg hem från träningen pga att jag tränade med benet (hur skulle jag kunna träna utan det är min stora fråga?). Det löste sig efter sisådär en halvtimme och sen stressade jag i mig maten, ringde Tiddis och så åkte vi till TT. Där mötte vi Vilda och hann precis i tid till Howling Svetlana, vilken timing! De tre bjöd på tre väl valda låtar, den tredje låten gillar jag bäst, den har jag alltid gillat. Mvg åt er (och ett extra litet plus till mannen bakom maskens mask, den vill vi se oftare ;b). Jag älskar livemusik eller vad man nu säger, eller jag älskar musik överhuvudtaget, vad skulle världen ha gjort utan musik? Sen bar det iväg hem till Tiddis för att hämta skoljobb för att sedan gå till mig och upptäcka att bullarna är slut och då var det bara att gå tillbaka till Lindmarks residens, för att plugga utan godsaker, livet utan bullar - no good. Som vanligt när vi ska plugga blir det ingenting av det utan vi satt mest och spånade på planer till nya äventyr. Vi har ett litet projekt som snart ska påbörjas, ni får se det när det är genomfört ;) Halv tolv kom vi på att jag sagt till skräddaren att hon skulle lägga ut min dräkt i brevlådan så skulle jag hämta den, så det var bara att knalla upp till stan. Jag har nog aldrig varit snyggare klädd än jag var då. Hade mina emusar. blåa chinos intryckta i de höga skaften och en grön/brun jacka, jag måste säga att det såg förjävligt ut ;) sen gick vi hem, klagade lite mer på livet och sen var det godnatt.


nu ska jag packa, tjao

och annis; min StorStina lever fortfarande, jag hittade henne i källaren ;)! hahaha

jag orkar inte packa,


usch

äntligen

Jag har inte försovit mig idag, sensation! nu har varit vaken sen klockan sex (börjar tio) och har hunnit läsa igenom geogrfin, duscha, skriva packlista till helgen, tvätta och mysa. Jag älskar att vakna tidigt, love love love.

Idag har jag tre lektioner, idrott, svenska och avslutningsvis biologi med SP. Sen ska jag och Tiddis och simma, efter det ska jag med mamma på stan och innan träningen ska jag till Anette och fixa färdigt min dräkt. Träning från 17.40-18.50, sen blir det kanske och kolla på mina classmates som spelar på TT. Sen måste jag plugga geografi och matte och sen packa. På torsdag blir det kanske simning innan skolan, skola till halv fem (vilket inluderar två prov!) och klockan halv sju ska jag sätta mig på tåget och åka till Sundsvall. Fullspäckat schema, as usual.

Nu ska jag till Tiddis och äta frukost :)


20081104

Nu sitter jag här igen, på mitt nyfunna datorställe i mitt rum; på kuddar på golvet med sängbordet som databord, det är oskönt, min rygg värker och jag måste verkligen flytta på mig snart för att undvika kroniska problem. jag måste även plugga. det är lite som lyser upp livet just nu, men det finns iallafall nånting som lyser. Tänk på barnen i Afrika, det kan alltid bli värre.

Helgen närmar sig, jag börjar bli nervös. Jag längtar till helgen efter det istället, eventuellt skidåkning då! :)


-

ge mig inspiration och ork, någon?

, måndag

Jag och tiddis har konstaterat en sak idag under vår två timmar långa fika på Safari; Vi är unga och dumma, vi gör tusentals misstag och kommer alltid fortsätta med det.. Man ska helt enkelt vara ung och dum - ha roligt innan man blir gammal och grå. Det är det livet just nu går ut på.

nu ska jag plugga, sen träning - oooh, länsmästerskap i sundsvall till helgen (hjälp)

20081102

jag måste börja plugga idag, jag är så jävla sämst på det där med att ta mig i kragen och få någonting gjort. Hela lovet, en hel vecka, har jag haft på mig att plugga. Plugga matte, geografi, Nk, biologi och så var det kanske nåt mer. Man hinner ju inte under skolveckorna. Men puckot på tredje våningen, nej hon sparar allt till sista kvällen på lovet. Vilken tjej, önskar att jag kunde fått träffa henne och ge henne en rejäl smäll.
 
Jag har BJ i frysen, New York Super Fudge Chunk. Jag och Ananus köpte två paket för 99kr igår på Statoil. New York och Half Baked, vilken vi (mest jag) åt upp igår. Igår var det mycket TV som gällde och även mat (som vanligt). Först lagade mamma typ thaimat, sen zappade vi lite mellan paråkning och När Lammen Tystnar (mysig film), sen kom Stjärnor på Is in i vårat zappnings-marathon. Efter SPI kollade vi typ halva PS. I Love You (också bra) innan det var dags för damerna att åka på Grand Prix-tävlingen i Kanada. Vi somnade på golvet i vardagsrummet och gick sen och la oss vid två. MYSKVÄLL!

Idag gick vi först upp, mitt hår har aldrig varit vackrare än det var imorse (jag hade sovit med blött hår och min s.k. lugg stod rakt ut åt höger när jag vaknade). Vi vaknade, åt och åkte till Lombia för en timmes träning, sen försökte jag och Annis jogga ner (gick inte bra, vi typ haltade fram som två pensionärer) och sen kollade vi på hockey. William och dom vann med 9-0 eller nåt, najs! Sen bar det iväg hemåt, vi åt varma mackor och kollade klart PS I Love You, sen åt vi middag och kollade på Yrrol (hahahaha, den är bäst). Jag somnade ett tag och sen åkte vi till Lombia för träning No.2, det var typ ett 1.5 cm tjockt lager snö på isen, det sög, så vi gick av och Annis och dem skjutsade hem mig. Nu borde jag plugga, ska iallafall hämta mitt glasspaket och geografiboken. Hehe, vilken novell det blev idag. Godnatt 

, 081101

Ny månad, den här hösten har gått hur snabbt som helst, jag kan inte förstå att det är November redan. Nä ,jag måste fortsätta städa, för snart ska jag och möta Annis. Tjingeling

RSS 2.0