DEN E NAJS



vad säger ni om fartdräkt ikväll? ;)

lördag trettionde oktober

Ung och dum?
Den ständigt återkommande bortförklaringen börjar kännas lite väl välanvänd nowadays (såå 2009). Måste hitta på någonting nytt, dock får detta duga i brist på annat.

Det kan verka som att jag lever kära vänner, men skenet kan bedra ibland. Men jag står och går, till skillnad från för en timme sedan. Utmattad. Totalt färdig. Död.

Aja, antingen blir det att tagga om eller att fortsätta det långsamma helandet tillbaka till existensen. Den som lever får se, nä - det passade inte riktigt idag.

I give you a song, maybe you could give me a life?


 

 


inspiration, var är du?


jag lever på impuls nu, via fjärrkontroll

Lite fler vuxenpoäng intjänade. Jag har varit på banken och fixat med mina stora - host host - tillgångar. Många poäng intjänade denna vecka, dax att förlora lite hjärnceller för att kompensera detta, va?

Nä, jag vet faktiskt inte ännu. Och jag överväger ett gympass trots min hals. Mitt liv är tråkigt, jag har ingenting att göra. Kiruna är tråkigt, det finns inga kläder till mig. Det måste ju betyda att det i slutändan är JAG som är tråkig? Eller? Nej, jag är ju skitrolig, det kan inte stämma.

Om man ligger vid en trottoarkant och hallucinerar i fyra färger så borde man ju vara hög på något.
Bara så att ni vet. Hej



fredag trettionde oktober

Taggad?

Inte för fem öre. Planerna är inte många, och motivationen ligger på nollstrecket. Jag ska gå på stan och inhandla nånting fint så att jag kanske blir lite mer på G. Hopefully. Jag måste på banken med mamma, vilket jag inte vill. Jag vill på gymmet, men jag har ont i halsen och tror att det är bäst att låta bli att träna nu så att min två månaders nästan-förkyldning kanske blommar ut. Sen måste jag till lombia eftersom jag har träning och lovat att vara där.

Äh, nu måste jag plocka kläder från det jag tror är mitt golv (har inte sett det på ett tag så man kan aldrig vara riktigt säker på att det är kvar).

Vi ses kanske i bland neonljusen ikväll, det vet man aldrig.
Ska iallafall inte sopa några golv, det har jag som mål.  
Hej











försöker hitta rätt tagg-låt. går inte bra. nejnej.
det skulle väl isåfall vara den sista.

it's been like this, since I don't know when

Jag funderar.

Är det verkligen meningen att allting som ska vara vackert och fint först måste vara så brutalt komplicerat och svårt? Måste det verkligen finnas två sidor av allting, en bra och en dålig? En ond och en god? En lätt och en svår? Kan man inte bara få ena delen?

Eller jo, det kan man. Men det verkar bara finnas enstyckesvaror av den dåliga sidan av varje kombination över till mig. Varför är det så?

Gud, har jag gjort dig nånting?
Fuck you.

hej, jag är inte alls nördig

Johan!! 112 dagar kvar!

torsdag tjugonionde oktober

Jag har försökt skriva flera gånger idag, men inte lyckats en enda (skönt, tänker ni säkert nu). Jag fick ett paniksamtal från Safari mitt i mitt tredje bloggförsök, Gunilla behöver personal - omedelbart. Jag slängde på mig kläderna och sprang. Duktig flicka.

Sen har jag jobbat, skjutsat vänner och varit och fikat hos Milan som fyllt nio i tisdags. Mycket trevligt. Fläskdoris vs. Lilldoris. Jag vann.

Nu ska jag telefonera med fröken Välimaa. hej


yes!

tiddis: jag vill ha en sån där hibiskusblomma.
elin: vad är det?
blablabla.. vi förklarar vad det är (en blomma som man sätter i varmvatten, typ som te)
...
...
...
elin: sitter den bredvid en eller när man dricker te?

onsdag tjugoåttonde oktober

KÖRKORT!
Holy moses, vad skönt!

Imorse när jag vaknade kändes absolut ingenting bra. Jag var så himla nervös! Denna nervostitet varade ända fram tills jag tryckte på "avsluta prov-knappen" på teorin. "Grattis, du har klarat teoriprovet". Där släppte allt. Gud vad skönt! Körningen gick utan problem och nu får Tiddis äntligen inta passagerarsätet i Röda Faran. Awesome.

Ikväll ska vi fira med pizza och mys. Det blir fint. Ingen onsdagsklubb iallafall, även fast det hade varit ganska kul. Haha!

Nu ska jag koppla iPoden till högtalarna i köket och laga pizza. De'e ba schööönt.
ÅH VAD GLAD JAG ÄR!


kvällens i-landsproblem

tänk så försover jag mig imorgon?
tänk så ramlar jag och bryter benet påväg till folkets hus?
tänk så råkar jag köra över rolf?

ÅH, NERVÖS!

dagens ordvits

jag sitter och spelar gitarr. tiddis är irriterad.

t: MEN KAN DU SVARA MIG!!!!?
p: Nä, jag är strängt upptagen.

tisdag tjugosjunde oktober

Idag fyller en hel drös med kända människor år.
Två artonåringar, en sextonåring och en nioåring.
Grattis!

Jag är ännu fladdrigare idag än jag var igår (och mina kära polers, ni vet att jag inte var att leka med under gårdagen). Snart ska jag hoppa i duschen och sen bege mig mot jobbet. Om jag kommer kunna åstadkomma nånting bra idag återstår att se. Jag är misstänksam. ÅH VAD NERVÖS JAG ÄR! 

Så ska jag även varna för monstret litegrann; Skyl er människor! Särskilt nacken.

måndag tjugosjätte oktober

Jag känner mig grymt stressad, och fruktansvärt nervös inför vad som komma skall. Dessutom känner jag att den här veckan kommer gå alldeles för fort och att halloween kommer bli ett fiasko. Positiva klubben här på Juliebögatan 13, bara att gå med om ni känner för det.

Dagen har varit helt fullspäckad, och veckan ser ut att fortsätta i samma tempo. Imorgon måste jag övningsköra, plugga körkortsteori och så har jag även lovat Gunilla att jobba 11.30-19.30, och efter det är det direkt till Lombia som gäller. Onsdag tar jag förhoppningsvis körkort, efter det ska jag tvinga med Tiddis på allmänhetens på lombia. Eller om jag inte klarar kortet såga upp en vak i Luossasjön och hoppa ner där och aldrig mer komma upp, eller förslagsvis vänta till på torsdag då jag ska på begravning och eventuellt där lägga mig i graven i Korpilombolo. Eller hur det nu stavas. Jag undrar lite var det ligger faktiskt. 

Nä, nu ska jag knocka mig själv och drömma om högerregeln och datumparkering. Godnatt 

a case of no damn luck

Jag har sovit typ hela eftermiddagen, igen! Denna gång ihopkurad i ett hörn av min säng eftersom resterande plats var överöst med kläder, en keyboard och en gitarr. Jag övar min musikaliska skills även i sömnen, hum?

Jag har ingenting att göra idag, ikväll kanske man säger vid närmare eftertanke. Eftersom jag inte heller kommer kunna sova är jag väldigt öppen för lite nattsudd med kaffe och skitsnack. Detta gäller då inte Tiddis eftersom hon är så grinig att klockorna stannar (men du får ändå ringa mig sen så hämtar jag mina fysikböcker).

Nu ska jag.. öh, fortsätta med ingenting, eller nånting. För ingenting är ett ord som jag numera strykt från ordförrådet, det ger mig bara skumma tankar.

Hej


söndag tjugofemte oktober

Fredagskvällen, ja. Elins påbörjade artonde jordsnurr är infirat. Började med middag på fältvägen, slutade - efter en flera timmar lång kapplöpning - med kalsongmän at Evy's. De här männen i kalsonger har börjat bli en ständigt återkommande företeelse, man blir inte ens förvånad längre. Det är väl så det ska vara. Rutin är fint. Dock föredrar jag kanske en lite mer påklädd sådan (nej, Arvid, kökshanddukar räknas inte som kläder).

Nu ska jag till ishallen för ett två timmar långt ispass och sen ska jag nog premiärsvänga lite i backen. Jag håller tummarna för min rygg!

projekt


jag vill känna mig fri fri fri

det är min filosofi fi fi

Hemkommen, nu är det bara fika på Fältvägen kvar idag.
Jag kan informera om att jag somnade på fysiken, två gånger. Jag är bra, men det är det ju aldrig någon som ifrågasatt, hum?

Jag har fortfarande inte städat mitt rum, så det ska göras, tills Tiddis kommer hem och vi åker till Elin. Mandush, ska du ha skjuts? Hör av dig isåfall.


torsdag tjugoandra oktober

ELIN FYLLER ARTON! Det lilla klättermonstret ska nu få använda trappan, med ett äkta leg. Det trodde man inte, eller hur?

Jag sitter i skolan, jag är helt död - men dock i tid. Igårkväll var det kaffe, popcorn och skitsnack at Evy's, vilket pågick lite längre än beräknat. Det kändes som att domedagen var kommen när klockan ringde 05.30 och jag skuttade (host-host) iväg till gymmet.

Iallafall, dö-trött och nu har jag fysik - utan Carro. Vem ska jag nu vara dålig med?
Sen ska jag till sjukgymnasten, sen lombia och tillsist fika hos Elin (det sistnämnda har Tiddis sett fram emot nu i flera veckor, nästan..)

Nu ska jag gå, så att jag inte kommer sent även fast jag är i tid till skolan. Det skulle ha varit just typsikt mig. Höhö

onsdag tjugoförsta oktober

Mitt huvud! Jag har haft huvudvärk i flera jävla dagar nu. Jävla rygg!

Ikväll blir det lombia ändå, och jag får inte sova på eftermiddagen. För då blir det försovning imorgon också och det har vi inte tid med, jag och mina jag. Frågan är ju vara vad man gör, när huvudvärken efter både mat och alvedonpressande inte går bort? Hugger av nacken är ett av mina fina förslag. Nej, det blir att hålla ut i fem timmar till, sen är träningen slut. Fint att man längtar till efter träningen och inte till att den i själva verket börjar.

Iallafall, nu ska jag plocka kläder från mitt golv.


ass and tiddis

ass-ass, and tiddis.

Tiddis är hemma, jag är glad, då är världen också glad. Vi ska på hockey, hon kommer nog förresten och hämtar mig nu, på två röda. Så det är dax att kila.

Har varit hos min ryggläkare idag också. "Det här kommer bli svårt... men svårt betyder ju inte alltid omöjligt", fick jag som kommentar. Glädjeskutt? Mja. Men det finns hopp om förbättring iallafall, även om det känns vääldigt långt borta i nuläget. Han knackade iallafall på min nacke så nu har jag bara ont när jag ska kolla åt vänster. Det hela underlättar iallafall min bilkörning enormt.

Nej nu, hej

tisdag tjugonde oktober

GIS-provet avklarat. Huvudvärken är total och dödslängtan stor. Nä, stryk det sista. Men det känns som att nånting behövs för att rädda denna dag. Carro, Tiddis - Safari? Höhö. Jag vet, jag har lovat mig själv att sluta slösa alla mina pengar där. Men idag, idag är undantagens dag känner jag. Stark känsla.

Jag måste kolla i min kalender, jag vet att jag både ska till sjukgymnasten och läkaren denna vecka, men jag kan för allt i världen inte komma ihåg när det var. Jag kan redan missat en körlektion denna vecka, och ett sjukgymnastikbesök förra veckan. Jag tror att jag börjar bli senil. Jobbigt, jobbigt.

hej&hå

G(R)ISTRÅKIGT

Jag kommer inte framåt med pluggandet. Jag började läsa, föll i djup sömn, åt lite bullar (dock inte i sömnen), försökte koncentrera mig men insåg omöjligheten i det hela och åkte till lombia. Nu sitter jag här och har ont och kan inte ens nästan GISen till imorgon. Fett. Men äh, snart är det lov.

GODNATT

måndag nittonde oktober

Idag har jag glömt bort min körlektion, som jag iofs ändå tänkte avboka. Detta resulterar ju i att jag ändå blir massa kronor fattigare. Fail?

Dagen har gått i ultrarapid. Ultrarapid, mycket lustigt ord, eftersom det kan betyda att det går jättefort ELLER jättesnabbt. Jobbigt läge. Jag menar iallafall speed idag. Allt har bra flugit förbi, gymmet, skolan, lombia. Jag kan även tillägga att väglaget just nu inte är till för mina vagabondskor, mycket hög halkrisk. Och jag får inte ramla, för då går ryggen sönder.

Nu ska jag äta, åh vad jag ska äta. Och sen ta fram GIS-boken innan jag för andra gången beger mig mot ishallen. Denna gång för att träna själv, inte vara tränare.

Nu kokar nog mitt pastavatten. De'e najs. Hej


and you, you know you had to fight devil

Det är läggdax snart. Imorgon ska jag träna. Ben, ben, ben och lite mer ben. Om ryggen tillåter. Annars blir det ett dötråkigt rehab-pass. Men jag satsar på ben istället, med brutal träningsvärk som påföljd. I hope.

Imorgon blir det även att träna ungar, plugga GIS i mängder och sen ett ispass sent på kvällen. En dag med potential, jag slipper vara hemma. Och det, mina vänner, det är awesome! Sen kommer nog Tiddis hem, antingen imorgon eller på tisdag, det är inte en sekund för tidigt, jag klarar mig inte ensam en längre stund än såhär. Tänk nästa år, fyfan vad jobbigt! 

Iallafall.

Nu ska iPoden in i laddaren och jag och GIS-böckerna ner i sängen. Mysfaktor? Nä. Duktighet? Mja.

KOM HEM! turkiet 2005 


would you hold my hand?

Hemma. Eller hemma och hemma. Jag har ju som kommit hem hemifrån på samma gång. Svårt det där. Det är så underbart skönt att vara i Gränsen, bara fly från allting i den här stan, från verkligenheten och fly från sig själv. Jag tror att det kan vara behövligt ibland, för min del så ofta som möjligt.

Jag har börjat tänka. Jag hade en hemsk ryggdag igår. Ryggen gjorde ont, mina låsningar i bröstryggen gör att jag får typ nackspärr, det strålade ner från ryggen i benet och jag hade världens spänningshuvudvärk hela dan. Jag orkar ju inte gå omkring och ha ont hela tiden, jag kan inte koncentrera mig i skolan heller, för det gör ont när jag sitter ner länge. Jag blir dessutom otrevlig och har inget som helst tålamod. Jag är så jävla less på det här.

Och samtidigt, samtidigt kan jag inte bara ge upp hela mitt liv. Även fast jag vet att jag måste. Åh! Bara tanken på att inte åka skridskor ger mig tårar i ögonen, jag minns hur jobbigt det var att sitta på läktaren i vintras och kolla på de andra när de tränade.

Nä, nu ska jag sluta klaga och spela gitarr istället.

söndag artonde oktober

Gränsen är livet.
Vi har mest ätit, men det är också okej.
Godis, bullar, tortellini, rostmackor och mängder med oboy.
De'e ba schöönt.

lördag sjuttonde oktober

Vi åker till Gränsen (Serri, jag ska bjuda dig på tiotusen koppar kaffe som kompensation för min frånvaro idag).


fredag sextonde oktober

Inga dansskor idag heller, foppatofflor är det som gäller!
(Veckans rim)

Jag vill inte jobba, jag hade nästan bytit bort Tiddis mot att få styra stegen mot Lombia istället för Safari om ett litet tag. Nej, det hade jag inte, och dessutom behöver jag lite klirr i kassan.

Jag är arg, försökte ta ut min ilska genom nånting konstruktivt istället för motsatsen och tog upp gitarren och stämde den. Inte för att jag kan, men ändå. Iallafall, gitarrspelandet gjorde mig bara ännu argare eftersom jag än en gång insett att mina fingrar inte är gjorda för denna sortens aktiveter. Jag KAN inte ta ett rent F! Så grymt irriterande.
 
På tal om gitarrspelande hade vi en riktigt värd kväll kring lägerelden på gruvvägen igår. Mysfaktor? Ja. Vuxenpoäng? Tveksamt.

Jag ska halka iväg mot Safari snart. Funderar på att dränka mig i diskmaskinen, men jag jobbar nog i kassan så jag får äta ihjäl mig under kassadisken istället. Eller inte.
Hej - Vilda, I call you när jag slutar.


torsdag femtonde oktober

Vi börjar med ett stort krattis, till både Joel och Natta som denna vecka har tagit körkort. Vuxenpoäng? Jajamän!
 Vi slutar nog också här och nu. Hej

Eller nej, lite för mesigt inlägg kanske.
Jag har börjar fundera alldeles för djupt igen. Alldeles för mycket och alldeles för djupt. Det startar iallafall varje gång jag ligger och gör situps på gymmet och stirrar upp i spotlightsen i taket. Vad fanns innan Big Bang? Det kan ju inte ha varit ingenting. Och förresten, vad är ingenting överhuvudtaget? Det kan ju inte finnas nånting som inte är nånting. Ingenting. Det går ju inte att föreställa sig ingenting, jag menar; jag tänker på en vit oändlighet. Vilket inte heller kan finnas, oändligheten alltså. Fast vad finns där bortom? För det kan ju inte vara ingenting, eftersom ingenting inte kan finnas, för då hade ju även ingenting varit någonting. Och då hade det ju inte kunnat heta ingenting.

Ni märker, jag är helt snurrig.

Jag har även tänkt på detta, att vi tror att vi är så stora, så intelligenta och överlägsna. Vi tror att vi, och universum, är så ofattbart stort. Men tänk så är vi bara nanoorganismer allihopa? Någonting större måste väl ändå finnas? Eller? Det kan ju inte bara vara vi, på en enda planet i detta stora, som existerar. Vi kan inte vara ensamma. Och om det hade varit så, då hade det ju varit tragiskt. Det som nästan stör mig mest är att jag aldrig kommer få någon reson på detta. Jag kommer leva med vetskapen om att jag lever i en snurrig ovetskap. Ge mig nåt annat att tänka på istället? Någon? För ingenting kan man ju inte tänka på, ingenting skulle ju faktiskt då vara någonting. Och vad skulle då finnas bortom ingentinget?

Nej, nu får det vara nog. Hej

it's like cool, cool water

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag fryser som aldrig förr, höll på att somna på svenskan och SOMNADE när jag låg och läste på min säng, mitt i min Breaking Dawn-bok. Mamma kom  förvånat in och väckte mig alldeles nyss. Tänkte bara meddela att mitt hem kan, utan tvekan, kallas för fryshuset.

Min faster har anlänt, Tiddis har åkt och William vill ha min miniräknare så att han kan fuska på ett prov. Snart ska jag äta och sen bege mig till ishallen och frysa lite till. Stenkallt.

onsdag fjortonde oktober

Jag är dum, vilken surprise va? Haha, jag har iallafall förväxlat dagarna och trott att jag hade sjukgymnastik idag när det i själva verket var igår. Bra Petra, bra.

Jag är hungrig och trött, har ingenting att göra. Har inte uträttat nånting av värde idag, miljökunskapsprov, sen suttit i skolan och haft beslutsångest om jag skulle gå och träna eller inte, och isåfall om jag skulle gå på Gymmet eller på sjukhuset och träna, eller om jag skulle hem eller gå till körskolan. Jag blev sittande i två timmar och sen cyklade jag hem, vintercykling är inte min favoritaktivitet direkt.

Ikväll kanske lite gymmande och sen lombia. Hej

just say that you need me

Pluggandet i fråga gick ju, som ni antagligen inte behövde vara ett dugg syniska för att lista ut, mycket dåligt. Nu har Tiddis strövat hemåt, det som återstår är sängen, miljökunskapen och iPoden.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten, thank god! Min rygg mår inte bra. Sen ska jag nog hinna med ett gympass innan isen också. Everybody says heey-ho. Jag vet inte vad jag skriver, sova. Eller nej, plugga. Fan.
Godnatt iallafall.

tisdag trettonde oktober

"SLUUTA!! Jag är så mätt att jag får ont i axlarna när jag skrattar!"
Mathilda - jag är en helt frisk artonåring - Lindmark.

Det är miljökunskapsstuderande som borde bedrivas just nu av två blonda MSP3'or på Juliebögatan - Kiruna, Sverige, Världen, Universum och det som finns där bortom någonstans. Men här bedrivs inte så mycket av någon, överhuvudtaget. Tiddis sover (jag är ju så mätt) och jag gör ingenting (vakna då ditt lilla äckel, du ligger och sover i min säng).

Imorgon kommer detta inte kännas bra, jävla miljökunskapsprov. Tryckt godis har vi också gjort. Men jag fick ingen riktig middag, laxlasagne är inte mat, det är svineri. 

Nu lever Tiddis, jag är lika förvånad som er. Vi ska nog ge miljögifterna ett försök, dricka lite kaffe och snacka skit nu innan hon åker bort resten av veckan. Vi har inte varit ifrån varandra fem dagar i sträck på jag-vet-inte-hur-länge. Vi har lite separationsångest. Haha.

Hasta la vista, fläskdoris is on

JAG HAR TRÅKIGT

Jag bara väntar, väntar och åter väntar. Hur fan kan man lägga en träning så sent? Man kan ju liksom inte hitta på nånting innan träningen. Och sen är man död och försover sig till GIS-lektionen morgonen efter, varje gång. Var eviga vecka. So awesome. Nej, imorgon är det tidspassning som gäller.

Och nu ska jag fortsätta vänta. Hej

so what if we loose our minds

.. so what if it doesn't make much sense.

Det är grått och äckligt i Kiruna. Den här perioden, innan den riktiga vintern kommer, är riktigt värdelös. Den inger verkligen en känsla av att hoppet är helt förlorat, att det egentligen bara finns en utväg; klockan! (Min fruktade; vi ses där sen). Men det är bara att härda ut. För sen, sen kommer det - det vita glittrande fuckin' awesome guldet. Snön! På riktigt, det är sjukt vad begäret efter vinter, gränsen och skidåkning är stort. Det är det som lyser upp min tillvaro, drömmen om vintern. Och väck mig för guds skull inte, jag vet att verkligheten finns där utanför ändå, som ett stort hotande moln. Jag trivs bättre i min dröm, där allting är fint och bra. Åh, glitter!

Idag måste jag verkligen ta itu med miljökunskapen. Ska nog ladda lite för det nu, maybe. Sen, som vanligt, cp-sen träning. Och jag har ingen skjuts hem, Tiddis?

Hej :)

måndag tolfte oktober

Jag sitter i skolan. Hur lamt är inte det på en skala?
Jag "försov" mig imorse och var inte på gymmet förrän efter åtta. Ett litet misslyckande, fast utan konsekvenser såklart. Jag förstår inte riktigt varför jag absolut måste gå upp sex varje måndagmorgon och skutta iväg till gymmet redan då, när jag börjar tio i elva. Smart tjej.

Nu sitter jag iallafall här, hade egenltigen kunnat plugga. Plugga MK, GIS, fysik... Ja, listan kan göras lång. Men jag ids inte, det får bli ett framtida problem. Dessutom är jag hungrig. Frukost, någon?

Idag blir det plugga, träna, sova. Kanske lite skitsnack med en fin vän också, Tiddis?

lördag tionde oktober

Gårdagskvällen var först kul, sen lite långtråkig, sen rolig igen och trots den totala avsaknaden av alkohol slutade den tvärt med en betongvägg i pannan (bildligt talat alltså). Jag tror inte att jag är menad för den här stan. Jag drar nog troligtvis till Gränsen i eftermiddag, åka hem.

Kvällens okrönte kung och drottning är nog ändå paret hansegård/vågberg. Mest kungen faktiskt. Jag har aldrig skrattat så mycket åt en full människa förut, även fast pga denna mans aktioner blev helt snöig och kall.  

Snart ska jag nog möta upp en vän nånstans, umgås ett tag och sen åka hem och eventuellt packa för den eventuella resan. Höhö. Hejdå.


fredag nionde oktober

Min far är ute med sitt arbetslag, min och fröknarna thulins mor ska dricka vin och äta pizza. Jag verkar vara den enda i familjen som inte tänker ta ett danssteg idag. Inte för att pappa dansar, eller det hoppas jag verkligen, för mitt eget och omgivningens bästa.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen dra mig mot samegården där mitt fula gäng sitter och äter mat. NU ska jag skynda mig. Hej 


torsdag åttonde oktober

En månad av mitt liv som vuxen, ansvarstagande, människa har gått. Jag vet inte om jag har tagit så himla mycket ansvar eller mognat överhuvudtaget. Inte alls. Har nog - om möjligt - blivit ännu mer omogen och hysterisk än innan min artonårsdag. Jag äter fortfarande inte upp maten, och jag pratar fortfarande sjörövarspråk. Allt som man tydligen inte får göra.

Jag har iallafall hittat världens bästa ordspråk;
Ordning är för idioter
Genier behärskar kaos

Förstås var den en grinig liten nisse som ansåg att jag var en idiot som inte behärskade kaos. Hmpfh! Fel hade han iallafall. Det var samma lilla människa vars hjärta jag igår krossade (tröjan), den ville nog bara hämnas. Höhö.

Jag har tränat en hel timme IS idag. Skönt! Fast nu är jag stel och äcklig, men lycklig iallafall :) Ikväll ska jag och monstret kolla film. Det blir najs. Nu är det körkortsteori som gäller, jag börjar redan bli nervös!

and I will give it all to you

Klarade hela 50 av 60 minuter på isen idag, till och med utan ett uppmjukande rehab-pass innan! Ett litet framsteg. Litet, men det känns bra.

Efter träningen skulle jag, Sanne och Röda Faran 2 åka till Blockvägen och lämna våra skridskor på slipning. Problem 1: Sanne kan inte köra bil (haha, jodå, klart hon kan! Men hon kan inte höger och vänster, vilket försvårar det hela ganska mycket). Problem 2: Vi hade inte riktigt koll på var vi var påväg. Problem 3: Vi båda var trötta och helt snurriga i hjärnan.

Det slutade med att vi först åkte fel, eventuellt körde igenom en översnöad park, höll nästan på att krocka och pratade vänligt med andra bilar. Efter en hel del snurrande och sladdande hittade vi iallafall hem till Burris och förhoppningsvis kommer mina skridskor vara vassa imorgon så jag slipper slinta och slå ihjäl mig hela tiden. Det är ju en ganska stor fördel, man vill ju inte dö heller.

Nu har jag försökt plugga lite. Utan framsteg. Imorgon börjar jag förresten ett nytt - inte alls lika hysteriskt - liv, hade jag tänkt mig iallafall. Nu; packa träningsväskan och sen sova.

Nighty-nighty


onsdag sjunde oktober

Idag har MSP3 dragit till Gohtasmanna, eller iallafall tagit skolfoto. Vi var nog lite fula som vanligt, iallafall jag. Jag glömde en tröja hemma också och min vän blev mycket ledsen. Man kunde riktigt se hur han sett fram emot i flera dagar att ha min tröja på sig, och så glömmer jag den. Hela världen rasade förstås samman för den stackars lilla saten, på grund av mig, nu är jag tydligen utesluten ur "coola gänget" också. Sånt är livet, iallafall har han inte lika långt till marken som oss andra, så fallet blir lite lindrigare.

Jag har även haft världens mest meningslösa körlektion idag. Jag körde till flygplatsen och tillbaka, tog inte ens hela tiden, och sen fick jag gå hem, eller ja, jag gjorde ett tappert försök att ta mig uppför backen till skolan innan jag insåg att det var bil hem från skolan som gällde. Min ovanstående vän ville dock inte hjälpa mig med detta, utan det blev Lindmark - även nu kallad TrottoarTiddis - och Röda Faran som räddade mig. 

Jag har huvudvärk och måste plugga. Hade dödat för en fin vän och kaffe.
Och sen blir det lombia. Hej

tisdag sjätte oktober

Jag och Tiddis var först idag till GIS-lektionen, FÖRST! Sug på den ni! Mer än GIS blev det inte, utan istället fyra härliga timmar på Safari med goda vänner, god mat och en ond engelskauppgift.

Sen kommer dagens. Och det är sånt här som bara händer mig. Jag och Elin är på Intersport och kollar på jackor till henne, bestämmer oss för att gå till Telia och börjar gå. Tar genvägen där ovanför systemet när jag känner att nånting ramlar från min väska. En gubbe nere på vägen kastar upp min tappade sak; ett par Björn Borg-långkalsonger!

Jag blev helt paff och stirrar förundrat på dem och Elin frågar varför jag har långkalsonger med mig på stan. DET VAR INTE MINA, utan inne på Intersport har de typ fastnat i min väska och alltså hängt kvar där ända tills vi ska klättra över staketet vid Gallerian. Det var bara att gå och lämna tillbaka dem. Som att det inte var nog pinsamt redan. När jag ska säga att jag råkade få med mig långkalsongerna till dom i kassan får jag panik och typ haspar ur mig; Jag råkade ta de här när jag gick för en stund sen och nu ska jag lämna tillbaka dem! Kassören ser ut som ett fån och jag och Elin flyr fältet. Hon måste ju seriöst trott att jag var en kleptoman vars övervakare kommit på mig med snatteri och att jag skulle dit och bekänna mina synder. HAHAHAHAHAHAH.

Jag orkar inte med mig själv, haha, hej


INNAN TOLV!

Jag ligger alldeles strax i min säng, och sover.
Fotograferingen avklarad, jag ser antagligen ut som en knubbsäl intryckt i en liten klarblå paljettprydd kreation på fotona, men jag är fotad. Och jag frös inte ihjäl heller.
Träningen är också avklarad, eller ja. Jag kunde åka 35 minuter innan ryggen sa emot.
Nu ska jag (utan att ha gjort engelskan) sova djupt ända till halv sju imorgon då jag ska upp och duscha.
Har inte Tiddis bytt till vinterdäck ska jag mörda henne.
Puss och gull , eller inte. Höhö

incest är bäst

MSP, var är ni?
Jag behöver hjälp med engelskan!
Varför är själva uppgiften helt obegriplig?
Kom inte och säg att det är för att jag är dum i huvet för det är jag inte.
Snart måste jag dessutom trycka ner mig i en liten klänning och frysa ihjäl på matto.
I need some help.

måndag femte oktober

Jag fattar inte att det redan är oktober. Tjugohundranio börjar lida mot sitt slut. Men jag har nog ändå lite mer att ge iår, observera lite, tänkte försöka att inte ta i så himla mycket framöver.

De har börjat spruta snö i backen, även om det var väldigt glädjande kände jag paniken bubbla upp. Tänk så går det verkligen inte att åka skidor. Tänk så kommer jag aldrig mer kunna åka annat än friåkning. Vad ska jag göra då, om ryggen verkligen inte håller? Det är sant det Tiddis säger, jag kommer gå under.

Nu ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen. Sen tjugo i sju har vi fotografering på matto, måste alltså hoppa in i dräkten och le fint mot kameran. Det var längesen. Sen har vi vår monstersena träning som vanligt. Sen sova. Och INTE försova sig till GIS'en imorgon. INTE INTE INTE.

hej

såhär mogna var jag och tiddis igår




söndag fjärde oktober

Jag har ont.
Ont i höften.
Och i själen.
Huvudet.
Ryggen.
Mest gör det bara ont för att jag är så dum.
Jag undrar om jag har gjort en Ah-man-dush igår, dvs ansett arrans dansgolv som lite för smutsgt och hjälpt till med städningen.
Svårt att säga. Ont har jag iallafall. 

Idag är det kanelbullens dag. Vad säger vi om det? De'e ba schöönt.
Jag ska iallafall baka. Tror jag. Haha. Skjut mig innan jag gör nån större skada på världen. Gör det.

lördag tredje oktober

Jag är trött som en gnu efter ännu en vansinnesdag på Safari, fast denna har för en gångs skull genomlidits med förkylding som enda fysiska krämpa. Har inte haft händerna från kassaapparaten mellan 10.30-16.00, helt sjukt med folk har det varit! Mitt hjärna är som en enda surrig grå massa, jag är exhausted. 44

Jag har insett hur jävla dålig humor jag egentligen har, och funderar varifrån den kommer? Eftersom far min inte har någon humor överhuvudtaget, utan livnär sig - liksom Carl - på andras olycka, kom jag fram till den bittra sanningen att denna idioti är ärvd från mamma. Sorligt, men sant.

Nu ska jag hitta på nåt jättemysigt, typ grilla uppe i Luossabacken med massa folk.
Hej


there are many things that I'd like to say to you

but I don't know how

HAHA! Jag gick och la mig i soffan och gnällde lite, och poff! Så vaknade jag med huvudet ner i soffkuddarna två timmar senare. Exhausted kan man säga. Lite lätt sådär. Jag ska faktiskt gå och lägga mig med min iPod (ska försöka undvika att linda den runt kroppen inatt) och hoppas på att kunna sova. Har inte gått och lagt mig såhär tidigt på jag vet inte hur länge. Det behövs nog. Jag är utmattad.

Imorgon får vi se om det hinns med träning innan skolan eller kanske en snabbis innan jobbet. På kvällen blir det att dra sig till Carro, fast jag ska vara dim-fri. Godnatt

det var en gång en haj med fez

Jag och Carro har haft rådamp idag igen, vi har totalt förlorat kontrollen över skrattet, övertröttheten, och kanske framförallt; fysiken. Mina fysiktal, jag som jag för övrigt la ner mig själ på att klara (eller kollade i facit), är nu helt överkluddade med mycket fina eventuella dödsteorier och annat. Mystiska män på flygande mattor, jättehajar med huvudbonader och jag hängandes i en gren. Och det var bra väder men Carro bara förstörde allt. Det märks att hon inte riktigt har kommit in i vuxenlivet ännu. Men stackarn har ju bara varit arton i några få dagar. Höhö.

Min nackspärr blev bättre under dagen, så jag gick och tränade - mycket dumt beslut. Jag kan knappt vrida huvudet en millimeter nu. Hej, stelopererad? Har även övningskört i detta tillstånd, backning och parkering var ingenting jag rekomenderar. 

Eftersom min rygg, min nacke, min förkyldning och mina skridskor strejkar blev det ingen konståkning idag. Det blir att slå skallen i fysikboken istället, håller på att testa en ny metod, i hopp om att kanske få in nånting i hjärnan.
WOHO 

torsdag första oktober

Jag har nackspärr, det är inte mysigt nånstans och jag insåg att träning innan skolan bara var att glömma. Jag kan inte röra på mig! Vaknade även med iPoden (som för övrigt har återuppstått igen) lindad runt halva kroppen, mycket lyckat. Jag hoppas att nacken blir mjukare så att jag kan träna efter skolan innan jag ska ner till Lombia. Hade varit najs.

Dagen börjas med fysik om en dryg timme. Fysik som nu, efter miljökunskapens entré i mitt liv, känns som ett himmelrike. Det trodde jag aldrig, jag trodde verkligen inte att jag skulle träffa på en mer irriterande och allmänt äcklig kurs. Ack så fel jag hade. Vi lever i ständig ovisshet om saker och ting, det är ju ett som är säkert.

Ja, mer har jag inte att klaga på för stunden.
Idag; skola, träna (?), träna, sova.
Imorgon; skola, träna, jobba, carro, sova
Lördag; jobba, träna, sova
Söndag; vila!

RSS 2.0