trötthet

Jag nämnde det där med sömn igår.
 
En liten notering: Det hjälper inte att man går och lägger sig tidigare om man istället ställer klockan på 04:00 och går och tränar innan jobbet. Det har snarare en fördubblande effekt på attacktröttheten. Vill lägga mig i fosterställning i leran och gråta blod tills skiftet är slut tror jag.
 
Dumt agerande. Signerat allas eran största jubelidiot.
Ja, jag menar mig själv. Igen. Hej.

ONSDAG

Jobba. Josåatteeeee... Den här veckan går snarare bakåt än framåt. Kändes som torsdag redan igår, helt orimligt att det ska vara onsdag idag som de prompt påstod imorse och gav oss en hel encyklopedi med arbetsordrar. Underhålls-stopp. Lera, damm och blytunga jävla rullar. Alltid lika kul.

Jag var ledig från konståkningen igår. Sjukt störd känsla. Hann träna, dricka kaffe, handla och till och med en kompis + en film. Inte fy skam. Måste dock återinföra läggdags vid 22:00 för att orka resten av veckan. Sömn är ju faktiskt en rätt bra grej det också! 

Snart får vi stämpla ut. Tack Gud för det! 



Back to business

Helgen avklarad. Är dock helt slut men var ändå vaken, ombytt och relativt välkammad i tid till jobbet imorse. Inte så värst trött heller. Sen visade det sig att jag glömt både frukost och lunch. Sånt som händer. 

Är hursomhelst superstolt över tjejernas prestationer i helgen. Tränarhjärtat slår några extra slag när man ser hur allt slit både de själva och jag lägger ner faktiskt lönar sig. 






anger management

Har varit lite arg idag. Okej. Inte lite, snarare jag-vill-döda-alla-och-ha-sönder-allt-jag-ser-rosenrasande. Då finns det inget som hjälper bättre än det här. Och lite stretching på det så var man glad igen. Haha. 

Nu är jag hursom på ett hotellrum i Lule. Tävling hela helgen. Och jag tackar Gud för att vi får vara i A-hallen och slipper frysboxen där bredvid. Hejs! 





onsdag

Det finns bara krig. Tre ettor på 100 idag, skidsäsongen här kommer jag! Och ryggen - den höll! 




Ungefär såhär pigg är jag

10 timmar kvar. Super!




Hashtaginstaträningosvosv

Jobbar lite på det där med att ta det lugnt idag. Det är ju trots allt fredag och både huvudet och kroppen börjar vara slitna. Benen framförallt efter gårdagens träning. 

Har fått för mig att jag inte får köra benpass på under 200 repetitioner. Och ja, igår.. kom en bit över minimi-gränsen om vi säger så. Haha. Vågar självklart inte köra lika tungt som förut, men var ändå uppe och körde en 10:a på 80 häromveckan. Benen orkar ju iallafall även om ryggen känns lite efteråt. 

Making progress, så att säga. Ska jag åka till alperna är det tack och godnatt med ryggjäveln om jag inte är välföreberedd. Och man vill ju inte bli sängliggande resten av vårsäsongen direkt. Åh. Gränsen. GE MIG NU!! 




you lose yourself, you reappear

Ah. Inspirationen, var är du?
 
Tycker att det mesta är aptrist för tillfället. Ryggjäveln är tristast av allt. De där uppe tyckte tydligen att jag glassat runt och mått bra (allt är relativt) i kroppen på tok för länge så de har dragit på ett storskaligt anatomiskt krig mot mig. Har knappt sovit på flera nätter för den här förbannade ryggvärken, och den gamla urhoppade axeln som brukar passa på att spöka när resten ändå håller på, låsning i nacken och huvudvärken som kommer med denna och inte försvinner. SÅ HIMLA KUL. Och så springer jag omkring och luktar voltaren-gel eller kylsalva hela tiden. Känns som att jag snart är tillbaka i 2008s status och stapplar omkring och mest försöker överleva dagen. Tack som fan.
 
22 år och lastgammal. Ner i graven med mig bara.
 
GODNATT.
 
  
 
 
 

Same old, same old

Hej gymmet, bollen och skivstången 



Eftermiddagsveckan flyter på som eftermiddagsveckorna gör. Sova, träna, äta och jobba. 

Hej. 

#foreveralone

Jag och assisterande supercoach/vice überführer i klubben diskuterade det här med livet idag. Det där som inte existerar. Nä, just det. Håller på att slipa lite på en kontaktannons som kan uppfylla både mina och Fjeppas önskningar:

Pojkvän sökes. Vardagar efter kl 21 + en sisådär varannan lördag. 

Söker dig som helst inte vill göra annat än att ligga på soffan, okynnesäta och dra hemskt dåliga ordvitsar samt dig med en ovilja att under ovan nämnda tidpunkter befinna sig i eller i närheten av ishallar/andra kyliga platser. 



Såja. Lotta, nu har jag fixat. Vi slipper leva ensamma resten av livet. Bra va? 

PS. Det är ju inte så att vi saknar stil iallafall 

sunday

Ledig (nästan) och en typisk våga vägra göra allting-dag. Så.. jag ligger kvar i sängen helt enkelt. Fint!




Live a little

Living the life in Umeå. Synd bara att Monstret nyss åkte till Stockholm och att jag själv återvänder norr om polcirkeln ikväll. Fast det har varit grymt skönt att få en liten paus i vardagen! 

Ska snart till Sportsmed och få min dödsdom. Trist att de inte hinner ta en titt på resten av alla de totalmosade kroppsdelarna jag stapplar omkring med dagarna i ända. Hursom... Nu ska jag ut och hitta till kliniken. Kan ju bli riktigt intressant med mitt fantastiska lokalsinne i åtanke.. Hej! 

Måste dock erkänna att jag saknar mina skridskor litegrann.. (Skadad, I know)






onsdag


Lämnar avgrundshålan, ishallen och det såkallade livet imorgon. Snabbvisit till Umeå, läkarbesök och förhoppningsvis några kära återseenden. Och framförallt: inget Kiruna. Tack och adjö! 

Materialist javisst

Råkade köpa ett par skidor. Lyckan är självklart total och det känns som att jag kan leva ett bra tag på detta. Behöver jag ens säga vilken färg det är på mina nya älsklingar..? Nä. Just det ;)




We live fast and die young





Jag tror att jag kommer frysa ihjäl snart. Eller dö av trötthet kanske. Pick your choice. 

Dagen har inte helt oväntat spenderats på ishallen. Har dock åstadkommit hela TVÅ andra saker idag - som inte har nånting med skridskor, is eller ungar att göra - burit ner mina sommardäck som legat i bilen i en månad OCH fyllt ett kylskåp som ekat tomt ungefär lika länge. Känner mig så himla duktig. 

Ska försöka vända tillbaka den där skeva dygnsrytmen man drar på sig efter nattveckan. Godnatt. 


 

Äntligen

Måndag morgon. Tillhör nog minoriteten som längtat efter just denna dagen ända sen samma tid förra veckan. Ledig. Och kosmiskt trött.




...


Mitt andra hem. 

RSS 2.0