lunchrast

Paradiset bjussar på regn och take away-kaffe. Detni.

some say it's just a part of it, we got to fulfill the book

Det är jag och Bobban i morgonsoffan. Klockan är snart sex, denna helt okej normaltempererande paradismorgon. Idag ska jag jobba och eventuellt svänga en sväng eller två i backen, gymma och äta mat. Livet är bra grejt ibland. Hej.
Bob Marley & The Wailers – Redemption Song

:)

Husvagnar håller inte värmen sådär jättebra när kvicksilvret börjar krypa ner alltför nära 40-strecket. Det har jag konstaterat de senaste veckorna.


Är för tillfället bosatt och agerar husvakt på Mariepigg. Min äldsta vän har lämnat mig för staden och det känns lite ensamt faktiskt, ska nog kila iväg till vår skäggigaste granne och få mig en kopp kaffe innan kvällen är över eftersom kaffet här har sinat. Märk väl att jag har försökt inhandla kaffe idag - två gånger - men kommit hem lika kaffelös båda gångerna. Det är något fel på min hjärna, helt klart. Eller så har jag dålig karma, något sånt måste det ju vara.


Imorgon tar min ledighet brutalt och skoningslöst slut klockan 07:25 då jag ska befinna mig i Schmedjan för en s.k. 'Halglöfsclinic'. Laddar upp inför det med tortellini och OTH. Hej

saker att göra i kiruna

Under en tvådagars snabbvisit i K:et hinner man med allt och lite till som finns att göra i hålan: äta thaimat, besöka Safari (två gånger), umgås med sin bästa vän, packa ner sitt liv i lådor och äta pappas mat. Märk väl att tre av fem (faktiskt fyra då min och Tiddis favoritaktivitet innefattar mycket mat) saker som går att göra i Kiruna går ut på att äta. Värt ställe. Nej, nu åker vi hem till paradiset igen. Hasta la vista.

hej

THÅSTRÖM.
WAY OUT WEST.
Jag säger då det. Satte hårdbrödmackan i halsen och dog fruktansvärt mycket inombords. Jag dör på riktigt om jag missar det.


Lever fortfarande, för er som undrar. Förra veckan var det tolv minus i min bostad. Jag tog mitt pick och pack och flyttade in till Thulinarna. Kändes som att det var läge. Nu vet ni det. Idag gäller premiäråkning i backen, dock med en inte alltför smickrande huvudvärk. Men jag är glad iallafall.

paradissyndromet

Jag är alldeles för glad, trött och lycklig för att formulera ord till meningar just nu. Vi hörs när verkligheten ramlar ner i huvudet på mig igen.

ibland vet man bara inte var man ska ta vägen



RSS 2.0