här kan ingen höra dig skrika

I'm about to hungra ihjäl.
Lite svengelska sådär i mitten av arbetsskiftet. Kvällshumor. Oj, så roligt.
 
Jag sitter i det berömda Fickis igen. Ingen kontakt med civilisationen. Malin har lämnat mig åt mitt öde. Annars är Fickis ett alldeles utmärkt ställe, där vi brukar föra djupa (såklart mer eller mindre intellektuella) diskussioner på. Men nu är jag som sagt ensam. Och kallsvettas gör jag. Varm att jobba, kallt här inne. Därav den finfina frossan att kombinera attackhungern med. Fint.
 
Nu är det snart dax att rusta upp igen och slänga sig huvudstupa ut i dammet. Det där med middag måste tyvärr vänta.. Som en vis man en gång sa - stenen ska fram.
 
Hej.

maybe your time is coming?

Jag trodde jag hade tid med livet. 
 
Ack så fel man kan ha.
 
Inte för att jag klagar egentligen, vad ska man göra om man inte har fullt upp? Synd att man måste leva med den här ständiga attacktröttheten bara. Har avverkat 40 timmar på jobbet hittils denna vecka, ska snart packa väskan inför torsdagsskiftet och påbörja de 40 timmar jag har kvar innan ledighet. Peppande? Ohja. Fast innan ska jag ta mig lite tid och gymma ihjäl min kropp litegrann, vilket helt ärligt måste vara något av det bästa jag vet. Ansträngning. 
 
Jag har hur bråttom som helst egentligen, råkade bara stanna till och fastna lite. Sånt som händer, I guess. Men nu, nu är det turbo som gäller. ADJÖ
 
fighting-spirit. öhm?

take your silver spoon and dig your grave

 
Jag tycker att ensamhet är så fruktansvärt vackert. Lite skrämmande av och till men ändå så äkta. Vem behöver egentligen någon annan när man har sig själv?
 
Det här lät ju helt skruvat, kan jag faktiskt megde. Men sant är det. Och ensamhet behöver ju inte alltid ha den innebörden att man är ensam, ledsen och lämnat åt sitt öde. Snarare tvärtom. I mitt fall tror jag att det egentligen är den tryggheten som finns i ha någon som gör att man kan vara lugn i sig själv. Låta sig stänga ute alla andra. Kunna bejaka egentiden och bara vara. Sån ensamhet är fin. Och man - eller iallafall jag - kan inte leva utan den.
 
Hursomhelst, jag har varit lite tyst på sistone. Känner dock nu att inspirationen är påväg tillbaka. Hösten står för dörren, issäsongen drar igång och snart är det vinter. Sommaren är alltid som en dvala, för mig en riktig in-between-seasons-period. Har inte riktigt lärt mig att uppskatta den till fullo ännu. Det kanske kommer, det också.   
 
Ligger på golvet i min lägenhet och pustar ut litegrann. Avsaknaden av sittmöbler i den ännu inte riktigt färdiginredda bostaden stör mig inte så mycket faktiskt. Och de är ju faktiskt påväg. Rosa är de dessutom. Har blivit lite dumförklarad för detta färgval. Men det är ju ändå mig vi talar om här. Färgen rosa är ju som fundamentet till allt gott här i världen. 
 
Jag ska laga mat, planera litegrann inför nästa veckas försäsongsläger samt gymma innan jag drar mig mot ännu ett skift på Kungliga Sovingsverket. Helt okej dag, om jag får säga det själv. Här i min ensamhet. 
 
Puss.
 
 
 
& en fin bitFleetwood Mac – Gold Dust Woman

RSS 2.0