ungefär såhär kul har jag haft idag

Väcktes kriminellt tidigt av fanskapet jag har till klocka (låter som en ca femtiotusen flyglarm samlade i en liten plåtburk). Åkte till jobbet och ville dö. Bar en och annan up-rulle istället och fick en röd hjärtformad kopp kaffe av min nya beundrare. Med aningen tilltagande livslust slutade jag jobbet, skuttade till gymmet och stressade sedan till Lombia. Skrek lite på kidsen, var ute och sprang (vilket lätt hade kunnat tas för ett gravt självmordsförsök), simmade lite fruset vatten på min egen träning och kollade sedan slutet av en fotbollsmatch och förstod som vanligt ingenting av denna. Fotboll. Vilken jävla sport. Sen fick jag komma hem. Skönt kan man ju tycka. Fast då kommer dagens sista vägskäl - mat till middag, eller lunch imorgon? Det är lite kärvt nu, som Astrid säkerligen uttryckt sig (eller så är det någon host host - mamma - som inte lagar tillräckliga mängder föda). Nu är jag less och satsar på morgondagen istället, likaså gör laxen i min matback skulle jag tro. Nattinatt.
pigg tjej.

ungefär såhär mycket älskar jag livet


Skojar bara. Det är betongvägg efter betongvägg (alternativt betongtrapp vilket lombia bjöd på igår). Men jag är inte bitter.
Ett skämt. Igen.

to die by your side, is such a heavenly way to die

Har haft en riktigt innehållsrik ledigvecka som nu börjar lida mot sitt slut. Men än är vi inte framme. Har hursomhelst varit förhållandevis duktig hela veckan, det vi kan räkna in som snedsteg är en liten fin Landströmskväll i onsdags (dock hade Robin åter äntrat staden så det känns ändå helt legitimt) och lite dålig kosthållning i form av glass och popcorn till middag. Sånt som händer skulle jag vilja säga. Har även hunnit med en dagstrip hem till byn.

Ska även tilläggas att det snöar/haglar/slaskar ute och att jag inte är alltför olycklig över det. Snarare tvärtom.


Tack och adjö.


GRÄNSEN, PARADISET, PLATSEN SOM GUD INTE GLÖMDE.
YOU NAME IT.

want to be your superhero, falling from a running horse

Halvsover framför Entourage en tidig lördagskväll och inväntar morgondagen och det sista tolvtimmarsskiftet innan ledigvecka. Men man skulle haft ett chips att fylla fläskmagen med. Attans otur.
p.s. Jag fullkomligt KROSSAR Monstret i Wordfeud. I'm superior today!

hello life.

Har öppnat dagens kamp mot livet med ett tappert äta-grapefrukt-försök. Grapefrukt inte bara i munnen. Resten av köket ville också ha lite.


Jag har blivit lite klokare denna helg också, ni vet - jag är ju trots allt tjugo år gammal och kan numera hitta felen till mina ständiga misslyckanden (framförallt på Ferrumborgen där vi krigade plikttroget hela lördagsnatten). Felet är enkelt, börjar på T och slutar på iddis. Tiddis. The Monster. Det går aldrig bra när vi slår våra kloka (obs tjugoåriga) hjärnor ihop och försöker oss på något som försöker likna ett partaj men i verkligheten ter sig mer som en flock apor på ecstacy. Så det kan gå. Tror inte Amanda kan räknas som helt oskyldig heller när jag tänker efter. Min slutsats efter alltför många försök.


Nu har jag bråttom till ishallen, en perfekt start på veckan. Och redan sen.
Jag och mitt enda fel på Malta 2010.

hur många kromosomfel har Du?

Skålar med kaffe för att infira mitt tjugonde år, mitt andra fullbordade årtionde, mina 0,20 sekel. Ni fattar, födelsedag. Ett år närmare pensionen. Som vi längtar.

typiska septemberkänslor

SKIDSUG!

Gånger tusen.


Jag vill hem till mitt paradis
Avsnitt tolv av PLL är ute!! Nu ska jag dregla lite. Sen gymma upp mina skidåkarben till oigenkännlighet innan jag åker ner till ishallen. Yäh.

att cykla med en lös trampedal

Inte att rekommendera. Iallafall inte när du har bråttom till jobbet eller vill behålla dina kroppsdelar i någorlunda skick.

Fast jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Så varför klaga?

ställen jag blundat de senaste 81 timmarna (kronologisk ordning)

Hemma i soffan
Soffhörnet i mekarnas fikarum
Stolen i hörnet i vårat fikarum
Fickiskuren stolen vid dörren
Stolen mittemot stolen vid hörnet i vårat fikarum
Hemma i min säng
Fickiskuren stolen vid datorn
Stolen vid fönstret i elarnas fikarum
I elbilen
Stolen vid fönstret i vårat fikarum
Hemma i min säng
Stolen under radion i vårat fikarum
Stolen vid fönstret i elkuren
En skumgummimatta på gymmet (där gick det för långt)


Nu ska jag (märk väl att jag nu - mina små "nappar" ej inräknade - snart varit vaken i ett helt dygn under vilket jag har fått ihop två träningspass och åtta timmar i dammet på sovringsverket) åter igen åka ner till lkab för en hälsokontroll. Känns lagom peppande. Sova hinner jag knappt eftersom jag ska befinna mig på ishallen innan kl. 16:00 i eftermiddag och då dessutom lyckas bete mig som en ansvarstagande tränare i ungefär en timme. Dagens skämt, helt klart. Och bråttom blev det nu, insåg jag efter en snabb blick på klockan. Att man aldrig lär sig.

RSS 2.0