status

Jag är så trött.





:)

Har haft träningsförbud pga ryggjäveln igen, oj så roligt det var varit. Not. Har eftermiddag igen, oj så roligt det är. Not. Skickar iväg tjejerna på tävling i helgen och måste själv stanna hemma och köra sten, oj så roligt det ska bli. Not. 
 
Idag har jag dock sprungit lite ruscher på ishallen efter morgonträningen. Endorfiner. Vilka jävla grejer alltså. En timme senare, total lycka och död i kroppen. Precis som jag vill ha det! 
 




Hej

Blev ledig. Slappnade av. Dog. 

Som tur är har konståknings-em börjat idag. Har legat och jobbat på dödströttheten och kollat damernas korta program hela morgonen. Är dock dags att röra på sig, ta sig ut i den arktiska kylan. Den hittills ovanligt milda vintern bestämde sig för en helomvändning och drog ner tempen till ca 1000 grader under absoluta nollpunkten. Man känner att man lever, om man säger så. Och det räcker väl. 

Kusin gifte sig för övrigt i helgen. Jag stressade till Stockholm och tillbaka. Mycket trevlig tillställning, mycket fint brudpar och en rätt så nöjd Petra som fick lite miljöombyte. Sen skynda tillbaka till Kiruna för det sista nattskiftet innan den så fruktansvärt efterlängtade ledigveckan! 

Adjö.

Tillfixad och inte alls lika gruvdammig som vanligt! 


Lägesrapport

Den här helveteslördagen vägrar ta slut. Har försökt med alla möjliga aktiviteter för att hålla mig vid liv. Äta, spola sten, köra truck, skotta sten, dricka kaffe, handkasta sten, stirra på sten, bära sten, äta igen. Ni fattar.. jag kämpar en sedan länge förlorad kamp. Döden, kom och ta mig istället. Dra inte ut på plågan

En dag kvar. Och en vecka till på det. Slipper åtminstone det här fasansfulla eftermiddagsskiftet. Alltid något. 




RSS 2.0