fredag sjätte november

November är en svår månad. Ska vi kalla det vinter, eller höst? Beror det kanske på vädret, eller nånting helt annat? Att jag dessutom varje dag glömmer bort vilken månad vi är i är ett tecken. November, den värdelösa månaden - precis som 17, det värdelösa året i ditt liv. Fast mitt liv som sjuttonåring har inte varit så pjåkigt. Nej, mycket bra har det varit. Jag ska nu sluta klaga.

Carro is back in town. Pga detta lyckades jag nästan köra över en tant. Både jag och min co-driver var för upptagna med att tuta och vinka som galningar för att upptäcka den lilla framstapplande damen på övergångsstället. Men, vi stannade i tid och damen själv verkade inte märka ett dugg av det kaos som utspelade sig runt omkring henne. Leva i sin egen värld, det tycker jag är helt rätt.

Har även varit och fått nån fler kota på plats i ryggen och nu ska jag snart ha fredagsmys med Monstret och PP. Thaimat, godsaker och film är det som står på schemat (nej, tyvärr mina kära svappisar, ni är inte bjudna på nån matsexorgie).

Nu ska jag gitta. Hejdå



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0