måndag sextonde februari

jag verkar fortfarande tro att det är januari, tiden går alldeles för fort.

Jag pluggade aldrig till mitt biologiprov, vilket visade sig vara en mycket osmart sak att göra, jag fattade knappt nånting på de flesta frågor. Förklara vad som menas med en recessiv respektive dominant mutation i en cell - JAHA? Säger mig inte mycket faktiskt. Innan provet lyckades jag emil och tiddis, eller som det så fint står på våran mapp petrat iddis och emil, äntligen skapa stapeldiagram till alla våra kategorier till vattenanalysen, det tog ca. tre lektioner att komma på hur man gjorde ett diagram.. vi är snabbtänkta i min grupp.

Jag har haft en dålig dag, men imorgon ska jag börja om mitt liv på något sätt, jag ska dränka allt dåligt på badis innan skolan, eller kanske på gymmet. Har inte riktigt bestämt mig.
Ikväll ska vi på något föreläsning med slalomen, och jag vet inte riktigt var den är, det är ju lite småknepigt, klockan sex ska jag iallafall infinna mig nånstans - en bra början iallfall. Parkskolan säger Sanne, jag litar på henne!

Farmor ringde i eftermiddags och sa att hon hittat pappas gamla luftgevär, hon undrade vad hon skulle göra med det.
Pappa; Ta hem det så kan Petra skjuta småfåglar från balkongen.

Varför föddes jag inte i en något så när normal familj? Det var ju tråkigt. Men så är det, nu ska jag tända lamporna. Hej


Kommentarer
Postat av: de du

men det är ju det man gör med luftgevär!

2009-02-16 @ 20:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0