tisdag tjugofemte augusti

Slitet? Nåjoo.

Ska ta dagen från början istället. Gjorde en klassiker imorse, kommentaren jag och Tiddis fick när vi gick in i klassrummet kändes ju sådär. "Jaha, då är allting som vanligt alltså". Försenade, fast ni gissade kanske rätt redan innan. Har rastat ettorna runt om i skolan idag, och sedan matat dem. Vi är som en drös gulliga storasyskon, jag och min klass. Jag har även fått veta saker jag ännu inte visste om mig själv, av Carro & c/o. Men de ljuger, visst gör dem? Om inte annat har de missuppfattat hela situationen, jag övade bara på mina graciösa armrörelser till mitt (öhm, icke-existerande) konståkningsprogram liggandes i en soffa. Host-host.

Iallafall. Efter skolan var det jag, Tiddis och Röda Faran som skulle ta oss hem. Måste medge att jag var lite nervös inför denna färd då vi nästan dog på vägen till skolan (bilen framför oss hade en såndär osynligetsknapp som de har i Harry Potter and The Chamber of Secrets, det var därför vi nästan krockade in i den), men vi klarade oss hem där vi firade detta med varsinn grillad Ciabatta.

Sen åkte vi till Safari och fikade kladdkaka och en latte macciato. Helt plötsligt var klockan dax för middag och jag var proppmätt. Duktigt, smart, smidigt, bra. Detta ledde då till att jag var SÅ nära på att spy på matto en och en halv timme senare på träningen. Denna dödade oss nästan, alla hopp och saker i trapporna i fartställning. Ysch. Sen cyklade jag till lombia på min cykel utan bromsar och tränade. Sen det jobbigaste på hela dagen; cykelturen hem!

Nu städa och sova. Imorgon har jag riskettan. Coolt.

Kommentarer
Postat av: Caesar

vill du veta nåt ännu coolare ^^ Du får en mobbad vän med dig till riskettan xD

2009-08-25 @ 22:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0