, 13/9

Imorse vaknade jag 6, det är mys! Alltså vet ni vad jag älskar att vara ensam hemma, jag verkligen älskar det! Undra om jag är helt ämnad till att flytta hemifrån så fort som möjligt eller om jag kommer typ bryta ihop totalt när jag gör det? Jag tror att jag har kommit i nån sånhär "sjuttonårskris", eller kris och kris - men jag har börjat tänka (alltså jag menar inte att jag inte har tänkt förut för er som inte märkt det ;b). Jag har som kommit underfund med att om ett år är mina föräldrar inte längre tvugna att försörja mig om de inte skulle vilja det. Jag kommer behöva ett jobb, hur fan ska jag ha tid till att jobba - det finns inte på världskartan... Kan inte pengar bara ramla ner från himlen?

Jag funderar på lunchen (ni förstår, mitt liv består av mat ;b), jag tror att jag ska cykla förbi Safari när jag cyklar till träningen och köpa en pastasallad med salami och feta, det är mums och jag är för lat idag för att tillverka något eget. Hoppas inte mamma och pappa kommer hem ikväll, då ska jag laga nåt jättegott! (jag tycker inte att det är lika kul att leka hemmafru när dom är hemma ;b).

Jag har beställt ett par skor, ett par skor som jag egentligen inte borde köpa, eftersom jag hade kunnat få ungefär fem koftor för ett par skor (jag behöver koftor, inte skor). Men det är iallafall ett par typ fake-uggs, märket hette emu tror jag. De såg så sköna ut att jag skulle vilja bo inuti dem, kunde inte låta bli att beställa - testa skadar ju aldrig :) Nu ska jag hitta på nåt kul fram till klockan tio då det bär iväg till Lombia för tre ispass, kommer hem sen ikväll. PUSS!





walk a mile in my shoes



tillåt mig att skratta - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Ja.. det är nån på facebook som la till mig som vän, och skrev ett .. intressant meddelande till mig, som grädden på moset heter han Itshak och kommer från Israel. Om det var/är ett skämt måste jag säga att det var det rätta skämtet för att få mig på bra humör idag ;) Nu ska jag börja tänka på middag, måste antagligen gå och handla.

PUSS!

my name is itshak i am from israel and I like your photo.
I am a very nice guy that invite you to my country when ever you like to come
and i'm intersting in a freindship with you so you can tell me about your way of living and i can tell you about mine
with love and peace
itshak

(tänk er att det typ är borat som säger det här, då blir det jättekul, vilken humor jag har ;b)



sanna skickade nyss världshistoriens kanske fulaste bild på mig (och henne själv, fast hon var söt som vanligt). Jag vill se oc! Men mina oc-avsnitt blir aldrig klara - jag doer! Jag har lagat mat också; pasta med bacon,tomater, broccoli och pinjenötter. MUMMA! Dagens tre träningar har varit av blandad kvalite och genomförts med blandad motivation. Imorgon har vi ingela igen, det känns skönt. Men nu ska jag baka nåt kul, jag ska börja med mitt nyttighetande på måndag, so I'm not breakin' any rules. Godnatt om jag inte får så tråkigt att jag skriver igen ;)



Kommentarer
Postat av: annakaisa

hahaha, oh vänta bara snart kanske dt kommer en hårig man från israel i grönastring kallingar! :)

2008-09-14 @ 11:27:20
URL: http://annakaisafj.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0